Naimisiin.infon yhteistyökumppanit

Naimisiin.info on itsenäinen ja riippumaton, lukijoillemme täysin maksuton mainosrahoitteinen sivusto. Sivuston jo yli 16 vuotta kestäneen toiminnan mahdollistavat vain ja ainoastaan sivustomme mainostajat.

Siksi toivommekin, että aina tarvitessanne hääalan palveluita ja tuotteita kääntyisitte mainostajiemme puoleen ja luottaisitte heidän ammattitaitoonsa. Tukiessanne mainostajiamme tuette samalla pienyrittäjyyttä ja parempaa tulevaisuutta hääalalle ja sitä kautta myös kaikille tulevillekin hääpareille.

Erityiskiitokset jatkuvasta tuesta seuraaville alojensa johtaville toimijoille:

 

Sandberg timanttikorut


Sandberg –timanttikorut

SANDBERG -timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Suunnittelussa asetamme etusijalle suomalaisen korunkäyttäjän mieltymykset ja tarpeet. Korujemme laatu syntyy panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Kultaseppämme ovat taitavia käsityöläisiä, jotka tuntevat ylpeyttä ammatistaan ja työnsä tuloksista.

Mallistomme käsittää monipuolisen valikoiman timanttisormuksia, kivettömiä kihlasormuksia sekä  sormusten kanssa yhteensopivia timanttikorvakoruja, -riipuksia ja -kaulakoruja.

Kaikki SANDBERG -timanttikorut ovat saatavissa niin kelta- kuin valkokultaisena, tilauksesta myös platinasta tai punakullasta valmistettuina. Tarkemmat tiedot koko mallistostamme sekä sormusgallerian kuvien tuotteista löytyvät kotisivuiltamme.

Kotisivut: www.sandberg.fi

Jälleenmyyjät: linkki jälleenmyyjäluetteloon

Facebook: www.facebook.com/SandbergTimanttikorut/
 

 

Kultasepät Andreasen


Kultasepät Andreasen - Made in Tampere

Tamperelainen Kultasepät Andreasen on kultaseppä Reijo Andreasenin perustama pieni perheyritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta alalla. Liikkeen pääsuunnittelijana toimii Jussi Andreasen. Liike sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkatu 30:ssä Hämeenpuiston päädyssä.

Andreasen on keskittynyt myymään omaa vihki- ja kihlasormusmallistoaan, jonka vahvuus on mallien sovellettavuus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Andreasenin sormusmallistossa yhdistyvät skandinaavinen klassinen ja ajaton estetiikka nykypäivän muotoiluun. Laatu ja aikaa kestävät mallit ovat Andreasenin kultaseppien mielestä vihkisormuksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Siksipä sepät käyttävät koruissaan aina tarkoin valikoituja laadukkaita materiaaleja, timantteja ja jalokiviä.

Liikkeen pajatiloissa työskentelee tällä hetkellä viisi seppää, joiden käsissä valmistuvat sormukset, uniikkityöt ja korjaustyöt alusta loppuun asti.

Sormukset valmistetaan aina tilauskohtaisesti ja asiakkaan mittojen mukaisesti, jolloin jokaisesta sormusmallista on mahdollista tehdä pienin muutoksin juuri asiakkaan mieleinen. Andreasenin korumuotoilijat ja kultasepät valmistavat tilauksesta myös uniikkikoruja, jolloin asiakas pääsee suunnittelemaan oman unelmiensa sormuksen ammattilaisten avustamana.

Yhteystiedot: Kultasepät  Andreasen Oy, Hämeenkatu 30, 33200 TAMPERE

Puhelin: (03) 223 9488

Kotisivut: www.andreasen.fi

Facebook: Kultasepät Andreasen

Instagram: www.instagram.com/kultasepat_andreasen/
 

Sandberg timanttisormukset
Kultasepät Andreasen

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2019