Musiikkia häihin: trioMatti

Nimi:

trioMatti

Puhelin:

040 - 5063 943

Email:

trioMatti email 

Kotisivut:

triomatti.wordpress.com/triomatti/

Päätoimialat:

Nelihenkisenä operoiva "triomme" esittää musiikkia laidasta laitaan haasteita kaihtamattta.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Jazz, bossa nova, finnhits, pop, rock, iskelmä, tanssimusa & trad. Tuoreita sovituksia perinteitä kunnioittaen kuin myös aina kokeilevalla asenteella varustettuna.

Toiminta-alue:

Satakunta ja lähiympäristö, Uusimaa, Varsinais-Suomi.

Tämä moniulotteinen kolmikko muodostuu seuraavista muusikoista: yleisfiilistä hallitsee vahvalla liidillään, heleällä laulullaan sekä tulisella trumpetillaan Jasmin; tähän vastaa Matin sametinsävytteinen jazzkitara, täyttäen keskirekkarin lämpimillä sointuhajautuksillaan. Nämä taasen lepäävät vaskisten bassoraitojen päällä, joista vastaavat Mikko ja hänen satavuotias aisaparinsa helikoni. Mukana hauskanpidossa myös luotettava perkussio- ja rumputaiteilija Tommi, jonka orgaaninen biitinkäsittely soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Laaja esiintymiskokemus häiden lisäksi yritysjuhlista aina muihin edustustilaisuuksiin ympäri valtakuntaa. Nykyisin vaikutamme Satakunnan lisäksi myös Uudenmaan sekä Varsinais-Suomen alueilla – tai missä tahansa minne valtatiet meitä johdattavatkaan !

Kokoonpano pystyy mukautumaan tapahtumaan kuin tapahtumaan ja valmistamaan ohjelmistonsa asiakkaan toiveiden mukaan - haasteita kaihmatta! Saundi joko akustisena tai sitten vahvistettuna miljöön ja tapahtuman koon mukaan. (Soveltuu siis sekä kirkkoon kuin myös jatkoille).

Uutena aluevaltuksena Jasmin ja Matti esiintyvät nyt myös tarpeen tullen akustisesti duona.

trioMatti tarjoaa musiikillaan ikimuistettavat hääjuhlat vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta! Rentoa fiilistä ja hyvää groovea hämärästä aamunkoittoon.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme!

trioMatti = trioMatti

Kotisivuiltamme löytyy myös biisilista häihin ja bändimme musisoimiseen pääsette tutustumaan oheisessa videolla sekä täällä>

 

 

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info