Virtuaaliset häämessut avoinna yötä päivää, vuoden jokaisena päivänä

Naimisiin.infon virtuaaliset Häämessut ovat aivan kuten vanhan ajan häämessut messukeskuksissa, paitsi että

 • Virtuaalimessuilla käy yli sata kertaa enemmän vierailijoita, kun kaikilla Suomen perinteisillä häämessuilla yhteensä.
 • Avoinna 24/7, vuoden jokaisena päivänä, juuri silloin kuin asia on ajankohtainen jokaiselle hääparille.
 • Virtuaalisilla häämessuilla tavoitatte kaikki hääparit koko Suomen alueelta, ette vain pientä paikallista piiriä.
 • Virtuaalisen häämessuosaston saa toimintaan nopeasti ja erittäin pienellä vaivalla, ilman tavaroiden kantamista tai avustajien palkkaamista. Virtuaalinen messuosasto tuottaa uusia asiakaskontakteja 24/7 teidän olematta paikalla, joten voitte keskittyä siihen mihin pitääkin, työn tekemiseen.
 • Kaikesta tästä huolimatta oma virtuaalinen häämessuosastonne on vähintään kymmenen kertaa edullisempi kuin pienin mahdollinen osasto vanhan ajan häämessuilla.
 • Pähkinänkuoressa: virtuaalinen häämessuosasto tuottaa teille valtavasti enemmän asiakaskontakteja vuoden aikana kuin vanhan ajan messuosasto, murto-osalla sen hinnasta :)

Miten mukaan virtuaalisille häämessuille?

Virtuaalisille häämessuille pääsee näytteilleasettajaksi neljällä tavalla: omalla virtuaalisella häämessuosastolla, suoralinkityksellä, osallistumalla häämuoti- tai sormusnäyttelyyn sekä bannereilla.

Virtuaalinen häämessuosasto

Ottaessanne virtuaalisen häämessuosaston vuoden ajaksi saatte kaiken tämän:

 • Oma virtuaalinen häämessuosasto (= esittelysivu) Häämessut -osastolla, haluamienne toimialojen ja maakuntien kohdalla. Oman osastonne voitte sisustaa haluamillanne yhteystiedoilla, mainosteksteillä, messutarjouksilla, kuvilla tai vaikkapa videoilla ja vuoden aikana voitte muuttaa osastoanne tarpeen mukaan.
 • Teitä tullaan mainostamaan ajoittain koko sivuston etusivulla “Viikon näytteilleasettajat” -kohdassa ja virtuaalisten häämessujen etusivulla “Uusimmat näytteilleasettajat” -kohdassa. Hääpukeutumisosastolla mukana olevien yritysten hää- ja juhlapukuja esitellään virtuaalisessa häämuotinäytöksessä, sormusosastolla olevien yritysten sormuksia virtuaalisessa sormusnäyttelyssä yms, kaikki ilman lisämaksua. Tämä lisää huomattavasti osastonne huomioarvoa, kuten saamamme palaute kertoo: “Kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa naimisiin.infon sivustoa ja yllätyin hirmuisesti, kun komeilemme siellä etusivulla!! Kiitos todella paljon! :-) Näkyvyytemme on lisääntynyt selvästi kun kyselyitä on viime aikoina tullut kiihtyvään tahtiin. Emme ole vielä panostaneet muuhun mainontaan kuin sivujenne kautta + perus SEO:iin, joten kiitos kyselyistä kuuluu varmasti pääosin teille. Kiitos vielä ja oikein hyvää alkanutta vuotta!”.
 • Teemme teille oman esittelyketjun foorumille, asianmukaiselle osastolle, perustuen virtuaalimessuosastonne teksteihin ja kuviin. Tällä moninkertaistatte potentiaalisen asiakaskontaktimäärän, koska käytännössä kaikki lukijamme käyvät foorumilla.
 • Saatte foorumille “Ammattilainen” -statuksen ja voitte omatoimisesti ilmoittaa tarjouksistanne, kampanjoistanne ja uutisistanne uudella, juuri tähän tarkoitukseen avattavalla foorumin osastolla vaikka joka päivä.
 • Oma virtuaalinen häämessuosasto ja varsinkin sieltä oikein rakennetut linkitykset omille kotisivuillenne nostavat omien kotisivujenne arvostusta hakukoneiden silmissä, haluamillanne hakusanoilla.

Virtuaalisen häämessuosaston hinta

Virtuaalinen messuosasto (+ kaikki em. lisäedut) maksaa 100,- /vuosi (alv 0%). Sopimuksen voi halutessaan maksaa myös kahdessa erässä ilman lisäkustannuksia. Hintaan sisältyy yksi toimiala/maakunta. Lisätoimialat/maakunnat maksavat 20,- /vuosi/kpl (alv 0%).

Toimialasivulla olevan lyhyen esittelyn taustan saa halutessaan myös korostusvärillä, jolloin oma linkki hyppää asiakkaiden silmiin huomattavasti helpommin. Huomiovärityksen hinta on 30,-/vuosi (alv. 0%).

Top10 -näkyvyys: Messuosastot sijoitetaan toimialasivuille normaalisti ‘ensin tullut ylempänä’ -periaatteella. Mikäli kuitenkin haluatte omalla toimialallanne ja maakunnassanne ylemmäksi listauksessa, onnistuu se maksamalla ylimääräistä Top10 -paikoista. Vapaat paikat näette siitä, että miten monen yrityksen listauksen alareunan vaaleanpunainen viiva on normaalia paksumpi. Nämä paksummalla viivalla olevat paikat ovat Top10 -paikkoja ja mikäli niitä on alle kymmenen, on siellä tilaa vielä teillekin. Top10 -paikka maksaa 100,-/vuosi (+ normaalin messuosaston tai suoralinkityksen hinta, alv. 0%).

Lisää tuotteita (10 lisätuotetta) häämuoti- ja sormusmuotinäytöksiin häämessuosaston etusivulle 50,-/vuosi (alv 0%).

Jatkuva tarjous: mikäli olette toimialanne ja maakuntanne ainoa mainostaja, saatte vuosisopimuksen puoleen hintaan! Saatte siis kaikkien alueenne hääparien jakamattoman huomion ja vielä puoleen hintaan.

Virtuaalisen häämessuosaston aineisto

Lähettäkää osoitteeseen palvelut[a]naimisiin.info sähköpostilla seuraavat tiedot:

Laskutusta ja virtuaaliosaston sijoittamista varten

 • Mikä/mitkä toimialat ja maakunnat?
 • Maksu kerralla vai kahdessa osassa?
 • Haluatteko Top10 -näkyvyyden tai huomiovärityksen toimialasivulle?
 • Laskutusnimi ja -osoite?

Esittelysivun faktaruudukkoa varten (huom: näistä vain ne tiedot, jotka haluatte esille omalle esittelysivullenne!)

 • Palvelun/yrityksen/tuotteen nimi
 • Palvelun osoite
 • Ajo-ohjeet
 • Aukioloajat
 • Puhelin
 • Sähköpostiosoite
 • Kotisivujen osoite
 • Facebook ja muiden somesivujen osoite
 • Päätoimialat (lyhyesti)
 • Erikoistuminen
 • Toiminta-alue (esim. bändit, valokuvaajat jne.)

Lisäksi tarvitaan

 • Vapaamuotoinen esittely-/mainosteksti faktaruudukon alle, enintään n. A4 kokoiselle paperille mahtuva tekstimäärä.
 • Yrityksen logo tai nimen sisältävä kuva (jos ei ole, niin laitamme palvelun nimen ihan vaan kirjoittamalla faktaruudukon yläpuolelle).
 • Enintään 5 kuvaa (jpg, gif, png). Vaakakuvien leveys vähintään 660px jos vain mahdollista, pystykuvien leveys vähintään 450px, korkeudella ei merkitystä. Alle 660px leveitä vaakakuvia emme voi käyttää etusivulle nostoissa, joten kuvien todellakin kannattaa olla vähintään 660px leveitä.
 • Halutessanne voidaan esittelysivunne ylälaitaan sijoittaa ‘banneri’. Lähettäkää tällöin 980x400px kokoa oleva kuva, missä saa olla tekstiä ja täytyy olla ainakin logonne/vesileimanne. Tämä kuva sijoitaan esittelysivunne ylälaitaan, banneripaikalle.
 • Toimialasivulle, yrityksenne nimen vasemmalle puolelle tuleva kuva ja lyhyt esittelyteksti, jonka tarkoitus on innostaa potentiaalinen asiakas ja klikkaamaan itsensä teidän esittelysivulle. Tämä teksti saa olla enintään n. kolme riviä pitkä.
 • Viimeisimmät yrityslisäykset -kohtaa sekä toimialasivun etusivua varten 150x150px kuva (jpg, png, gif, animoitu gif) tai kuva, josta me voimme muokata ko. kokoisen.

Tiedot voi lähettää osoitteella palvelut(at)naimisiin.info.

Esimerkkejä esittelysivuista:  Petri Mast, Tervaniemi  jne. Erinomaisesta linkityksien käytöstä käy esimerkkinä Helsingin Viihdepelien esittelysivu, joka varmasti nostaa heidän omien kotisivujen hakukonenäkyvyyttä. Huomatkaa myös, että oman esittelysivun ylälaitaan saatte veloituksetta laittaa oman panoraama-  tai paraatikokoisen bannerin linkityksellä! Esimerkkinä Ravintola Ruffin virtuaalimessuosasto.

Suoralinkitys virtuaalisilta häämessuilta

Mikäli kokonaisen virtuaalisen häämessuosaston hinta vain on liian kova markkinointibudjettiinne nähden, on olemassa edullinen mutta hyvä vaihtoehto, suoralinkitys.

Ottaessanne suoralinkityksen virtuaalisille häämessuille vuoden ajaksi saatte kaiken tämän:

 • Linkitys kotisivuillenne/somesivuillenne Häämessut -osastolla, haluamienne toimialojen ja maakuntien kohdalla.
 • Teitä tullaan mainostamaan hetken aikaa virtuaalisten häämessujen etusivulla “Uusimmat näytteilleasettajat” -kohdassa.
 • Halutessanne voitte tehdä omatoimisesti oman esittelyketjun foorumille, asianmukaiselle osastolle, perustuen virtuaalimessuosastonne teksteihin ja kuviin. Tällä moninkertaistatte potentiaalisen asiakaskontaktimäärän, koska käytännössä kaikki lukijamme käyvät foorumilla.
 • Saatte foorumille “Ammattilainen” -statuksen ja voitte omatoimisesti ilmoittaa tarjouksistanne, kampanjoistanne ja uutisistanne uudella, juuri tähän tarkoitukseen avattavalla foorumin osastolla vaikka joka päivä.
 • Linkitys kotisivuillenne ja varsinkin siinä käytetyt hakusanat nostavat oman sivustonne arvostusta hakukoneissa.

Suoralinkityksen hinta

Linkitys häämessuilta (+ kaikki em. lisäedut) maksaa 60,- /vuosi (alv 0%). Lisätoimialat/maakunnat maksavat 20,- /vuosi/kpl (alv 0%).

Toimialasivulla olevan linkityksen taustan saa halutessaan myös korostusvärillä, jolloin oma linkki hyppää asiakkaiden silmiin huomattavasti helpommin. Huomiovärityksen hinta on 30,-/vuosi (alv. 0%)

Top10 -näkyvyys: Esittelysivut sijoitetaan toimialasivuille normaalisti ‘ensin tullut ylempänä’ -periaatteella. Mikäli kuitenkin haluatte omalla toimialallanne ja maakunnassanne ylemmäksi listauksessa, onnistuu se maksamalla ylimääräistä Top10 -paikoista. Vapaat paikat näette siitä, että miten monen yrityksen listauksen alareunan vaaleanpunainen viiva on normaalia paksumpi. Nämä paksummalla viivalla olevat paikat ovat Top10-paikkoja ja mikäli niitä on alle kymmenen, on siellä tilaa vielä teillekin. Top10 -paikka maksaa 100,-/vuosi (+ normaalin messuosaston tai suoralinkityksen hinta, alv. 0%).

Jatkuva tarjous: mikäli olette toimialanne ja maakuntanne ainoa mainostaja, saatte vuosisopimuksen puoleen hintaan! Saatte siis kaikkien alueenne hääparien jakamattoman huomion ja vielä puoleen hintaan.

Huomio: Uudet banneripaikkamme ovat sekä näkyviä että erittäin edullisia, joten mikäli olette ‘joutumassa’ oman toimialanne kohdalla kovin alas luetteloa, voisi vuosibanneri toimia kohdallanne tehokkaammin. Bannerit >

Aineisto suoralinkitystä varten

Lähettäkää osoitteeseen palvelut[a]naimisiin.info sähköpostilla seuraavat tiedot:

Laskutusta ja virtuaaliosaston sijoittamista varten

 • Mikä/mitkä toimialat ja maakunnat?
 • Maksu kerralla vai kahdessa osassa?
 • Haluatteko Top10 -näkyvyyden tai huomiovärityksen toimialasivulle?
 • Laskutusnimi ja -osoite?

Lisäksi tarvitaan

 • Toimialasivulle, yrityksenne nimen vasemmalle puolelle tuleva kuva ja lyhyt esittelyteksti, jonka tarkoitus on innostaa potentiaalinen asiakas ja klikkaamaan itsensä teidän esittelysivulle. Tämä teksti saa olla enintään n. kolme riviä pitkä.
 • Viimeisimmät yrityslisäykset -kohtaa sekä toimialasivun etusivua varten 150x150px kuva (jpg, png, gif, animoitu gif) tai kuva, josta me voimme muokata ko. kokoisen.

Tiedot voi lähettää osoitteella palvelut(at)naimisiin.info.

Toimialat/maakunnat

Esittelysivut ja suoralinkitykset ovat jaoteltuina toimialoittain ja toimialasivuilla vielä maakunnittain, esimerkkinä vaikkapa toimiala “Valokuvaus”. Esittelysivun hintaan kuuluu yksi toimiala ja yksi maakunta, mutta lisämaksusta (20,-/vuosi/kpl) saman esittelysivun voi laittaa vaikka miten monen eri toimialan ja maakunnan alle.

Uusin yrityslisäys tulee aina listauksessa maakuntansa alimmalle paikalle eli mitä kauemmin on ollut mukana, sitä ylempänä listauksessa. Tästä poikkeuksena on ainoastaan Top10 -paikat, joihin voi päästä maksamalla 100,-/vuosi +alv ylimääräistä.

Muistin virkistämiseksi maakuntia ovat:

 • Koko maa/Verkkokaupat (vain toimialoilla, joilla on maanlaajuisia ketjuja, yksittäiset yrittäjät ilman verkkokauppaa eivät voi olla tässä ryhmässä vaikka toimisivatkin koko maan alueella)
 • Uusimaa
 • Varsinais-Suomi
 • Satakunta
 • Kanta-Häme
 • Pirkanmaa
 • Päijät-Häme
 • Kymenlaakso
 • Etelä-Karjala
 • Etelä-Savo
 • Pohjois-Savo
 • Pohjois-Karjala
 • Keski-Suomi
 • Etelä-Pohjanmaa
 • Pohjanmaa
 • Keski-Pohjanmaa
 • Pohjois-Pohjanmaa
 • Kainuu
 • Lappi

Mikäli teillä on mitään kysyttävää, ehdotuksia tai kommentteja, niin vastaan erittäin mielelläni. Mieluiten sähköpostitse palvelut[at]naimisiin.info, mutta toki voitte myös soittaa numeroon 045 2056311.

Mediatiedot & mainonta

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info