ABC-saaret: Aruba

Teksti: Leena Nyström/Helin Matkat
Kuvat: Naimisiin.info, Helin Matkat

Ihania rantoja, valkeata hiekkaa, lämmin meri, hyvää ruokaa, tasokkaat hotellit, hauskoja meriretkiä, upeat snorklausmahdollisuudet, lattarimusiikkia, kivoja iltapaikkoja, edullisia ostoksia...


Lista on loputon. Rauhaa kaipaaville ei Aruba ole oikea paikka, aktiivisille ihmisille tai auringonpalvojille saari näyttää parhaat puolensa! Harvoissa paikoissa pääsee snorklaamaan hylyn päälle; "Antilla" upposi toisen maailmansodan aikana ja makaa vain parinkymmenen metrin syvyydessä, osa laivasta näkyy veden pinnan yläpuolellekin. Elämäni hurjimpia kokemuksia oli barracudan kanssa nokakkain joutuminen hylyn luona!


Aruban parhaat rannat löytyvät Eagle ja Palm Beachiltä; Voit valita haluatko viettää lomasi pienessä ja intiimissä vai suuressa ja hilpeässä hotellissa. Vieraiden viihtyvyyteen on todella panostettu, kuten esimerkiksi upean champagne-aamiaisen Bucuti Beach Resort on piristävä poikkeus suurten casinohotellien joukossa, viehättävä ja romanttinen, sopivan pieni ja saaren leveimmällä rannalla. Jos kuitenkin haluat lomallasi osallistua meininkiin, nauttia allasbaarista, syödä hotellin ravintoloissa, harrastaa, pelata vesipalloa, ottaa osaa aerobiciin tai muuhun hauskaan yhteiseen toimintaan, suosittelen suurempia hotelleja tai All Inclusive-paketteja. Edullinen hotelli perheille tai huoneistohotellin ystäville on Amsterdam Manor tai The Mill Resort. Suurempien hotellien omat vapaa-ajanohjaajat takaavat riemukkaan loman! Divit tarjoavat rentoa All Inclusive –lomaa.


Merenguen keinuvat rytmi, ihmisten iloinen hymy, karibialainen rento meininki, erinomainen ruoka, Atlantin valtameri upeine aaltoineen, hauskat teemaillalliset hotelleissa, All Inclusive -paketti kaikkine juomineen ja ruokineen, ihastuttavat meriretket ja iltaristeilyt, Oranjestaad putiikkeineen ja suurine ostoskeskuksineen...


Kaupat ovat pullollaan ihania tavaroita ja SUURIA KOKOJA myös... En olisi uskonut ostavani koskaan ulkomailta jalkineita ("siro" 41) mutta Arubalta ostin kuudet! Edullista ja kaunista tyyliä niin vaatteissa kuin uimapuvuissakin. Aruballa on oma valuutta, ANG. Dollarit kelpaavat joka paikassa.


 

Mediatiedot & mainostus

info(ät)naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info