Mainonta hääfoorumilla

Mainonta foorumilla uudistuu kokonaan lähiaikoina! Paljon uusia, erittäin tehokkaita mainosmuotoja entistä paljon edullisimmilla hinnoilla. Uudet mainosmuodot ja -hinnat esillä aivan lähiaikoina!

Koko Naimisiin.infon suosituin osio on keskustelufoorumimme. Siellä lukijamme viettävät eniten aikaa ja sinne päätyvät lopulta suurin osa heistäkin, jotka tulevat sivustolle etusivun tai muiden pääsivuston sivujen kautta.

Foorumi on siksi tehokkain yksittäinen osasto häämainoksille. Sponsoroimalla yhtä tai useampaa foorumin osastoa tavoitat kaikki vuoden tai puolen vuoden aikana foorumin etusivulla sekä valitsemillasi osastoilla käyvät vierailijat. Verrattaessa näyttöjen lukumäärää maksettuun hintaan, osastosponsorointi on edullisuudessaan täysin omaa luokkaansa verrattuna mihin tahansa mainosmuotoon Naimisiin.infossa.

Kävijöiden erittäin yleisesti käyttämät,  bannereiden näkymisen estävät selainlaajennukset eivät ainakaan tällä hetkellä tunnista osastosponsorointibannereita mainoksiksi, joten ne ovat käytännössä kaikkien nähtävinä.

Paikka ja näkyvyys: yhteensä kaksi banneria. Foorumin etusivulle sponsoroimanne osaston linkkitekstin alle pieni heittobanneri, josta linkitys haluamallenne sivulle.

Kun kävijä klikkaa itsensä sponsoimallenne osastolle, niin ko. osaston aihesivun ylälaidassa on jättibannerinne. Mikäli ko. osastolla on alaosastoja, niin jättibannerinne on näkyvillä myös kaikkien niiden otsikkosivulla.

Koko: etusivun pikkubannerin koko on 200 x 25 px ja otsikkosivun bannerin koko on standardin mukainen jättibanneri 728 x 90 px. Banneiden tyyppi saa olla jpg, png, gif tai animoitu gif.

Hinta: uudet hinnat julkaistaan pian.  Ei klikkaus- tai näyttöstatistiikkaa.

Miten mukaan:  Katsokaa foorumilta, millä osastolla ei vielä ole sponsoria, lähettäkää minulle palvelut[ä]naimisiin.info bannerit, linkitysosoite, vapaan osaston nimi mitä haluatte alkaa sponsoroimaan, sopimuksen pituus  sekä laskutustiedot ja laitamme mainoksen paikoilleen.

HUOMAUTUS: Sopimusvuoden aikana voi foorumiosastoja tulla lisää tai niiden paikkoja voidaan joutua muuttamaan, joten emme pysty takaamaan, että valitsemanne osasto on koko vuoden samalla kohtaa etusivulla. Valitsemaanne osastoa voidaan myös muuttaa sopimuskauden aikana, jos järkevät syyt sitä puoltavat.

Mediatiedot & mainonta

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info