Löydä sormus jota etsit! Alati Jewelry

Sormusgalleriat: Alati Jewelry

Purokivistä jalokiviksi

 "Pienenä lumouduin luonnosta ja leikin siellä. Minussa kukkivat lapsuusmetsien sinivuokot. Jokin minussa taisi aivan alusta saakka tietää, mitä ryhdyn tekemään. Seitsemän vanhana puhdistin parhaan ystäväni kanssa keväisessä metsässä purokiviä hammasharjalla ja asettelin niitä jalokiviksi konvehtirasiaan. Myöhemmin kivet kirkastuivat safiireiksi, rubiineiksi ja timanteiksi kun minusta tuli kultaseppä.

Työssäni etsin jokaisen asiakkaan oman persoonallisen muotokielen ja piirrän metallinkappaleesta esille korun. Sen kauniin ja herkän muodon."

Kun ajatuksesta syntyy sormus

Perustin oman pajani, Alati Jewelryn, vuonna 2007 ja olen yli 10 vuotta toteuttanut unelmien sormuksia ympäri Suomen.

Korujen suunnittelutyössä minua inspiroi erityisesti luonto ja sen muodot. Valmistan kihla- ja vihkisormukset perinteisin käsityömenetelmin asiakkaan toiveiden mukaisiksi ja kivenistutus on erityisosaamisalaani. Kädenjälkeni näkyy tietynlaisena herkkyytenä korujen muotokielessä ja estetiikassa.

Alati Jewelryn sivuilta löytyy Alati-sormusmallistoni, sekä runsaasti esimerkkejä tilaustyönä tehdyistä sormuksista. Suunnittelen mielelläni yhdessä asiakkaan kanssa uniikit sormukset juuri heille. Lähtökohta sormuksen suunnittelulle voi olla melkein mitä tahansa aina morsiamen silmien sinestä kosken kuohuntaan.

Sormusten suunnitteleminen ja tekeminen onnistuu asutpa missä päin Suomea tahansa!

Ota yhteyttä ja tehdään Sinullekin sormus, jota olet etsinyt!

Kati Torniainen
Jalometallimuotoilija

Kotisivut: www.alati.fi

Facebook: www.facebook.com/AlatiJewelry/

 

Mediatiedot & mainostus

palvelut(ät)naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info