Virtuaaliset häämessut aina avoinna!
Naimisiin.infon booliopas

Naimisiin.infon hääjuomaopas

Juomatarjoilu on kuulunut olennaisena osana häiden viettoon ympäri maailman jo varmasti aikojen alusta asti. Eikä juomien aina tarvitse olla alkoholipitoisia, myös alkoholittomissa häissä nostetaan häämaljoja ja vieraat nauttivat virkistävistä juomista.

Myös suomalaisissa perinnehäissä juomat ovat olleet tärkeässä osassa. Kuten Naimisiin.infon hääperinneoppaasta voidaan lukea, olut ja viina eivät saaneet loppua entisajan monipäiväisistä hääpidoista.

Alta löytyviltä osastoilta löydät ohjeet ja reseptit häiden juomatarjoiluihin ja mitä ei löydy, kannattaa kysyä foorumillamme.

Uusi alkoholilaki ja häät

Alkoholitarjoilu häissä uuden alkoholilain mukaisesti

Uusi alkoholilaki (1102/2017) ei muuta paljoa alkoholin tarjoilussa hääjuhlissa mutta jotain kuitenkin.

Lue lisää >

Booliopas

Booliopas

Suuri boolireseptikokoelma häihin (myös alkoholittomat boolit) ja boolin tekeisen perusohjeet, boolin kulutus, boolin eri ainesosat, boolin koristelu, oman boolin alkoholipitoisuus, boolin jäähdytys, paras boolimalja.

Kuohuviiniopas

Kuohuviiniopas

Perustietoa kuohuviinien tarjoilusta häissä, kuohuviinien valmistusmenetelmät ja makeusasteet, kuohuviinipullon oikeaoppinen aukaisu ja kuohuviinien esittelyä alueittain.

Samppanjaopas

Samppanjaopas

Rypäleen tie samppanjaksi, samppanjan oikea tarjoilulämpötila, samppanjan sopiminen ruokailun yhteyteen, samppanjapullon aukaisu miekalla.

 

Mediatiedot & mainostus

palvelut(ät)naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info