Kauneimmat kihla- ja vihkisormukset: Kultasepät Andreasen

Sormusgalleriat: Kultasepät Andreasen

MADE IN TAMPERE

Tamperelainen Kultasepät Andreasen on kultaseppä Reijo Andreasenin perustama pieni perheyritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta alalla. Liikkeen pääsuunnittelijana toimii Jussi Andreasen. Liike sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkatu 30:ssä Hämeenpuiston päädyssä.

Andreasen on keskittynyt myymään omaa vihki- ja kihlasormusmallistoaan, jonka vahvuus on mallien sovellettavuus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Andreasenin sormusmallistossa yhdistyvät skandinaavinen klassinen ja ajaton estetiikka nykypäivän muotoiluun. Laatu ja aikaa kestävät mallit ovat Andreasenin kultaseppien mielestä vihkisormuksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Siksipä sepät käyttävät koruissaan aina tarkoin valikoituja laadukkaita materiaaleja, timantteja ja jalokiviä.

Liikkeen pajatiloissa työskentelee tällä hetkellä viisi seppää, joiden käsissä valmistuvat sormukset, uniikkityöt ja korjaustyöt alusta loppuun asti.

Sormukset valmistetaan aina tilauskohtaisesti ja asiakkaan mittojen mukaisesti, jolloin jokaisesta sormusmallista on mahdollista tehdä pienin muutoksin juuri asiakkaan mieleinen. Andreasenin korumuotoilijat ja kultasepät valmistavat tilauksesta myös uniikkikoruja, jolloin asiakas pääsee suunnittelemaan oman unelmiensa sormuksen ammattilaisten avustamana.

Yhteystiedot: Kultasepät  Andreasen Oy, Hämeenkatu 30, 33200 TAMPERE

Puhelin: (03) 223 9488

Kotisivut: www.andreasen.fi

Facebook: Kultasepät Andreasen

Instagram: www.instagram.com/kultasepat_andreasen/

 

Mediatiedot & mainostus

palvelut(ät)naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info