Sormusgalleriat: Korus Design

Korus Designin kultasepän poikkeuksellisista ideoista on syntynyt laaja mallisto tyylikkäitä koruja, joiden kaltaisia ei löydy mistään muualta.

”On yö ja kultasepän pajassa soi Led Zeppelin. Mies istuu työtuolissaan kädessään pienen pieni työkalu, jonka päässä on pienen pieni mutteri. Työkalu on kiinni mikromoottorissa ja sillä Vesa silittää sormuksen pintaa poistaakseen siitä pikkuruisen vian, jota tavallisen ihmisen silmä ei edes huomaa.

Kultaseppä tutkii sormuksen jalokiviä ja tarkistaa, että ne ovat suorassa. Valmistus etenee hyvin. Hän suunnitteli sormukseen rouheutta, joka tekee siitä mielenkiintoisen. Lopputulos on sellainen, kuin sen Vesan mielestä täytyy olla. Hän haluaa, että asiakas on tyytyväinen tilaamaansa koruun ja hän haluaa olla siihen tyytyväinen myös itse. Silloin kaikki on täydellistä.”

Vesa Peltosen korut ovat tyyliltään pelkistettyjä, mutta niissä on aina jotakin ainutlaatuista. Jotain, joka vangitsee katseen ja jää mieleen. Korujen yksityiskohdat ovat kulmikkaita ja rohkeita. Ne loksahtavat paikalleen kuin palapelin palaset ja muodostavat upean kokonaisuuden.

Yhteystiedot: Korus Design, Hämeenkatu 14, 33100 TAMPERE

Puhelin: (03) 22 55 877

Sähköposti: asiakaspalvelu(a)korus.fi

Kotisivut: www.korus.fi

Facebook: www.facebook.com/KorusDesign/

Korus Design

Mediatiedot & mainostus

info(ät)naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info