Suomen parhaat hää-dj't

Ammattimaiset DJ-palvelut lisäävät suosiotaan hääjuhlissa

Teksti: Popmaster DJ-palvelut
Kuvat: Naimisiin.info, Tervahovi

Musiikki on olennaisessa roolissa hääjuhlien tunnelman luomisessa. Tyypillisesti juhlien musiikista puhuttaessa keskustelu kääntyy automaattisesti hääbändien valintaan. Elävä musiikki luo juhlaan arvokkuutta ja tarjoaa etenkin vanhemmalle väelle mahdollisuuden perinteisiin tansseihin. Viime vuosina yhä useammissa häissä musiikista on vastannut ammattimainen DJ, joka huolehtii juhlien tunnelmasta joko yksin tai yhdessä hääbändin kanssa.

Hääjuhlien tunnelman osalta haastavin vaihe koetaan heti juhlien alkumetreillä. Liian monesti juhlien ensimmäiset tunnit ovat kiusallisen hiljaisia ja jäykkiä tunnelmaltaan. Häät ovat tyypillisesti juhlat, joihin kerääntyy iso määrä toisilleen tuntemattomia henkilöitä. Juhlaparin ystävät eivät välttämättä tunne sukulaisia ja morsiamen puolen sukulaiset saattavat tavata sulhasen sukulaisia ensimmäistä kertaa. Näin ollen yhteisiä puheenaiheita ei vielä ole syntynyt ja sen vuoksi hääjuhlissa onkin usein varsin odottava tunnelma juhlien alussa.

Ammattitaitoinen DJ huolehtii juhlavieraiden viihtymisestä juhlien alusta alkaen ja ottaa vieraat vastaan heidän saapuessaan hääjuhliin. Hän toimii myös tunnelman keventäjänä ja voi myös juonnoissaan kertoa juhlavieraille perusasioita juhlien aikataulusta ja ohjelmasta. DJ voi tarvittaessa toimia myös illan juontajana, mikäli bestman ja kaaso eivät halua ottaa tätä roolia itselleen. DJ:llä on olennainen rooli myös mahdollisen hääbändin taukojen aikana, jotta bändin nostama tunnelma ei pääse latistumaan taukojen aikana.

Kuva: Tervahovi

Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?

Heikko taloustilanne on nakertanut hääjuhlien budjetteja, mutta juhlien tunnelmasta ei kuitenkaan olla valmiita pihistämään. Usein juhlien kipukynnykseksi nousee esiintyjien hankinta, koska laadukkaiden ohjelmapalvelujen hinnat ovat vuosien saatossa nousseet varsin korkeiksi. Elävän musiikin kustannukset nousevat tyypillisesti 800-1500* euroon ja esiintyjän lisäksi hääparin on huolehdittava tunnelmasta ennen bändin esiintymistä ja myös heidän esiintymisen jälkeen.

Ratkaisuksi ovat tulleet ammattimaiset DJ-palvelut, jotka tarjoavat ravintolatason tiskijukkia myös yksityisiin tilaisuuksiin. Toisin kuin yhtyeet, DJ kulkee yhden miehen voimin eikä kustannukset näin ollen nouse lsamaan tasoon 3-6 henkisen yhtyeen kanssa. Tyypillisesti tiskijukan peruspalvelut kustantavat noin 500-600* euroa per ilta. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus tilata DJ:n esiintymiskokoonpanoon lisää näyttävyyttä valoilla ja muilla lisävarusteilla. Syynä DJ-palvelujen suosioon ovatkin paitsi kustannukset myös DJ-palvelun pidempi soittoaika ja monipuolisuus.

Oli ratkaisunne sitten DJ, bändi tai vaikka kummatkin, niin käyttäkää aina ammattilaisten palveluja. Tällä varmistatte juhlienne onnistumisen, teidän ei tarvitse huolehtia mistään ja myös koko juhlaseurueenne pääsee nauttimaan juhlista täysin sydämin.

*hinnat esimerkkejä, todelliset hinnat selviävät kysymällä palveluntarjoajilta.

Artikkelin teksti Popmaster: www.popmaster.fi

Suomen parhaat DJ-palvelut ja ääni- sekä valolaitevuokraajat löydät Naimisiin.infon hääpalveluosastolta DJ’t, musiikkilaitteet, lisää vuokrattavia juhlalaitteita osastolta juhlalaitevuokraus ja Suomen parhaat hää- ja bilebändit osastolta Musiikki.

 

Mediatiedot & mainostus

palvelut(ät)naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info