Häämatkaopas: häämatkakohteet, häämatkaperinteet jne.
Keskustele häämatkoista foorumillamme
Hääopas: vihkiminen ulkomailla

Häämatkat & häät ulkomailla

Tällä osastolla esittelemme upeita ja vähän erikoisempiakin hää- ja häämatkakohteita maailmalta. Vasemman laidan navigaatiopalkista pääset eri kohde-esittelyihin ja alla näet viimeisimmät lisäykset.

Hääristeily Riikaan Silja Europalla

Erinomainen häämatkaidea on ristely Latvian Riikaan Silja Europalla.

Risteillen Riikaan Silja Europalla >

Jos olette jo naimisissa tai aiotte yhdistää hääjuhlan ja -matkan, niin Las Vegas on erinomainen kohde tuoreelle avioparille. Vaikka Las Vegas on yhtä kuin peliautomaatit, neonvalot ja hulppeat hotellit, se on paljon muutakin ja kaupungilla on runsaasti nähtävää ja koettavaa – eikä yksi maailman luonnonihmeistäkään ole muutaman tunnin automatkaa kauempana.

Viva Las Vegas - täydellinen lomakohde hääpareille >

Hotellihaku trivago.fi esittelee 7 upeaa, eksoottista ja romanttista häähotellia ympäri maailman.

Unelmahäät ulkomailla - 7 uskomatonta häähotellia >

Slow life -häämatkalle Canal du Midille

Mikäli haluatte häämatkallanne hiukan hiljentää vauhtia, päästä eroon massalomakohteiden tyrkyttäjistä ja päästä mukaan aitoon elämään sekä elävään historiaan, omatoimiveneily Etelä-Ranskan Canal du Midillä on varmasti teidän juttunne.

Slow life -häämatkalle Canal du Midille >

Thaimaa - häämatkoja seikkailuhengessä

Thaimaan idylliset valkeahiekkaiset rannat, kimaltelevat turkoosit vedet sekä pilvetöntä taivasta vasten piirtyvät upeat laavakivisaaret tarjoavat rauhallisen paratiisin pareille, jotka haluavat nauttia avioliittonsa ensihetkistä. Eksoottinen maa tarjoaa perinteisen häämatkaidyllin lisäksi paljon myös seikkailuja hakeville sieluille.

Thaimaa - häämatkoja seikkailuhengessä >

Onko mitään ihanampaa kuin kävellä romanttisen matkakohteen katuja vastarakastuneena ja viettää kaunis päivä romantiikan merkeissä? Mutta mitkä matkakohteet vastaavat tuoreen parin tarpeisiin?

Matkakohteita rakastavaisille >

Matkailujournalistit ja -valokuvaajat Steve Watkins ja Clare Jones ovat pitkän uransa aikana tehneet satoja matkoja ja nähneet tuhansia matkakohteita ympäri maailman. Kirjassaan ”Unforgettable Journeys to Take Before You Die” he esittelevät 30 ikimuistoisinta tekemäänsä matkaa ja kertovat upeimmista matkakokemuksistaan ympäri maailman. Hevosvankkuriloma Irlannissa on yksi näistä näistä.

Irlantia hevosvankkureilla >

Paljon lisää häämatkakohde-esittelyjä löytyy vasemman laidan navigaatiopalkista.

 

Mediatiedot & mainostus

info(ät)naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info