Jump to content
Naimisiin.info

villans

Rouva
  • Viestit

    472
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.villans.fi
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Nurmijärvi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

646 profiilin katselua

villans's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. villans

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    En ainakaan tiedä sellaista tukkua, josta yksityisasiakas saisi. Omat hankittu Heinosta yrityksen kortilla, mutta voin lohduttaa ettei ne karkit todellakaan ilmaisia ole sielläkään ja varsinkin tarjouksista saa ihan normikaupoista halvemmalla tai ainakin samaan hintaan. Ehkä kenties isoilla asiakkailla on Heinoonkin käytössä jotakin aleprosentteja, mutta minä joudun kyllä ostamaan ihan listahinnalla.
  2. villans

    Kutsukortteja

    Ainakin tällä: Buckle-Chair-Sash-Ribbon-Slider Ja siitä muokaten, esim Buckle Slider
  3. villans

    ETSY.com verkkokauppa

    Olen tilannut varsin paljon kaikkea ja pääosin on ihan ok. Nyt kävi vain niin, että tilasin maaliskuun lopussa äitienpäiväkortit. Ajattelin, että olen kunnolla ajoissa. Kuukauden päästä aloin ihmettelemään kun ei vieläkään ole tullut ja kävin katsomassa tilaustietoja ja korteissa luki edelleen ettei niitä ole lähetetty!!! Myyjä selitti, että miehen oli pitänyt viedä ne postiin, mutta ei ollut viennytkään ja kortit löytyi pöydältä papereiden seasta... Vähän horjuva selitys, koska vaikka mies kuinka veisi postiin niin ei se posti kuittaa Etsyn tietoihin, että nyt se lähetys on lähetetty vaan ihan itsehän se myyjä sen toimituksen tilan käy Etsyssä vaihtamassa ja jos ei ole käynyt mielessä tehdä sitäkään niin eiköhän koko asia ollut iloisesti vain unohtunut. Lupaili alennusta johon vastasin, että se on vähintäänkin kohtuullista kerta kortit ei nyt ehdikään perille juhlapäiväksi... Mussutti vielä, että sain kyllä muutenkin ne jo halvemmalla kuin pitäisi, koska toimitus on kalliimpaa ulkomaille, mutta itsehän se myyjä määrittelee toimituskulutkin Etsyyn! Tämän jälkeen kyttään tilauksien tilaa ja juuri tilasin hunnun jota ei viikonkaan jälkeen oltu lähetetty ja taas myyjälle viestiä, että laitahan jo postiin ja lupasi seuraavana päivänä lähettää... Tähän asti kaikki muut tilaukset on ollut todella ok ja myyjät yleensä laittaa jonkin ihanan kirjeen tilauksen mukaan. Esim tovottaa hyvää hääpäivää tms Jotenkin ihanan huomaavaista.
  4. Ensin piti mennä Aruballe, mutta juuri tänään tuli vaihtoehtoihin mukaan Curacao ja Dubai. Valinnan vaikeus... Jonnekin Eurooppaa pidemmälle täytyy päästä, siksi nämä ovat valikoituneet.
  5. Korkeintaan 2000€, mutta löytyi 1400€:lla.
  6. Olin yhteydessä paikalliseen 4H yhdistykseen ja ensin palloittelin viestiä neljälle eri ihmiselle, koska jokaiselta tuli poissaoloviesti tai sitten odottaessa vastausta muuttui jo yhteyshenkilön yhteystiedot siellä niiden nettisivuillakin... Lopulta tuli vastaus ja lupasi soitella, jotta voidaan puhelimessa käydä tarkemmin läpi. Eipä ole soittanut ellei ole soittanut joku viikonloppu tuntemattomasta numerosta. Mutta minä kun en elä kännykän ehdoilla niin en välttämättä voi aina vastata enkä varsinkaan voi tietää onko tuntemattomasta numerosta soittanut joku oikeasti tärkeän asian ihminen... Muistan kuinka kymmenisen vuotta sitten koulutin tuleville dogsittereille turkinhoitoa ja niitä tyttöjä oli paljon. Eikö nuoria enää kiinnosta työnteko vai olisiko niitä halukkaita, mutta töiden vastaanotto tökkii noin pahasti. Enää en jaksa yrittää dogsitteriä palkata vaan täytyy kehittää jotakin muuta
  7. villans

    Kutsukortteja

    Ahkeroitiin loputkin kutsut kasaan. Eli osalle ihmisistä lähtee "laatikkokutsut" jotka kuvattu edellisellä sivulla ja osalle taas lähtee tällaiset: Sisältä:
  8. villans

    Kutsukortteja

    Tässä kutsu jollaisia muutama jo viikonloppuna jaettiin. Harmi kyllä täysin oikea leimasin ei ehtinyt tulemaan, mutta osa kutsuista piti saada valmiiksi viikonlopuksi, jotta niitä saa jaettua (säästetään vähän postituksessa kun on tilaisuus antaa suoraan ihmisille käsiin). Kutsunipussa on myös käsin piirretty kartta kirkolta juhlapaikalle, mutta se ei nyt tuosta nipusta näy. Ja leima on embossausmenetelmällä tehty, eli koholeima. Nipun kasassa pitävä pahvi on takaa sinetöity vielä vahalla kiinni, mutta enpä muistanut sitä kuvaa ottaa kamerasta pois... Laatikon kooksi olisi riittänyt se A5, kuten jo aikaisemmin mainitsin, mutta nämä nyt on jättimäisiä A4:sia. Laatikon pohjalla on vielä valkoinen silkkipaperi, vähän koristaa muuten ruskeaa sisäosaa.
  9. villans

    Kutsukortteja

    Täältä: http://www.nymix.fi/pahvilaatikot-varastolaatikot-kirjelaatikot-c-77_726.html Olin tietenkin itsepäinen ja halusin A4 kokoisia laatikoita, ajatuksella, että jos itse kutsustakin tulee iso. Arvatenkin kaikki olisi kumminkin mahtunut myös A5 laatikkoon...
  10. villans

    Kutsukortteja

    ^ Jep, meillekin Kiinasta, mutta Ebayn kautta. Toinen vaihtoehto olisi ollut joku kiinapaikka joka myy yrityksille, mutta sekään ei meille olisi ollut ongelma. Siellä olisi vain ollut tuo myyntierä useamman sata kappaletta enkä halunnut yhtä ja samaa mallia kaikkeen. Kutsulaatikoihin tuli nuo isot soljet ja erikseen tilasin kutsupaperiin pienemmät soljet. Ja todellakin kannattaa satiininauhat sun muut tilata esimerkiksi ebayn kautta. Metrihinta huomattavasti halvempi kuin täällä askarteluliikkeissä. Meille tuli myös tuolien rusettikangas sieltä. Riisipussien tyllit. Lista on loputon Ja kuinka ihanaa, että kaikki tulee suoraan kotiin!
  11. villans

    Kutsukortteja

    Ebaysta löytyi. Nyt kun vielä muistaisi millä hakusanalla niitä löytyi... Olisiko ollut ihan buckle.
  12. villans

    Kutsukortteja

    Kutsujen väsääminen aloitettu. Laittelen erikseen myöhemmin kuvan vielä laatikoiden sisällöstäkin. Vain yhdessä on tuo rusetti, se on sellainen varakappale. Kuvassa ei erotu, mutta laatikoiden kansissa on aivan ihanaa kimaltelevaa tapettia.
  13. Olin suunnitellut Hyvinkäältä paikan jossa ottaisin häämeikin ja -kampauksen ja kävin kyselemässä, että missä vaiheessa pitäisi jo varata aikaa sinne. Sielläpä sanottiinkin, että hintaan kuuluu koekampaus ja -meikki, mutta se on vain suunnittelutilaisuus, eli mitään ei konkreettisesti tehdä. Se nyt tuntui vähän hassulta. Onko useinkin näin? Kyllähän minulla on ideoita millainen esim kampaus voisi olla ja kyllähän ammattilainen varmasti osaa sanoa onko toteutettavissa, mutta haluaisin nähdä mallin päässänikin ennen häitä ja tehdä sitten päätöksen! Mutta jos tuo nyt on hyvinkin yleinen tapa nykyään...
  14. Meillä suunniteltu niin, että etukäteen jaetaan kelloja osalle vieraista ja he kilkuttavat niitä kun kävelemme autolle. Vasta juhlapaikalla heitellään jotakin, varmaankin riisiä, koska on edullista.
×
×
  • Create New...