stream_title_65

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Mitenkä olen unohtanut tehdä aamukamman tätä varten! Tajusin vasta nyt kun aloin laskeskella tinahääpäivän lähestymistä, että onhan täällä tullut luuhattua. Kymppi siis täynnä!
 3. Last week
 4. Meillä veljeni on menossa ensin naimisiin 8/22 ja mieheni kanssa Suunnittelemme häitä 11/22 ja en tiedä miten kertoisin koko asian sillä pelottaa ja jännittää tuleeko sieltä minkälaista kommenttia vastaan isältä todennäköisesti jotain miksi näin pian ja olette vielä niin nuoria niin miksi jo nytten (olemme olleet 5v yhdessä häiden aikaan) niin ehkä vain lähetämme save the date kortit hyvissä ajoin ja katsotaan sitten mikä on reaktio.
 5. Häiden aikaan mies on 25v. Ja itse olen 26v.
 6. Earlier
 7. Häiden aikaan molemmat 27v.
 8. Morsian 32 ja sulho 36, muistaakseni =D
 9. Kosittiinko ketään ystävänpäivänä? Voin ilokseni ilmoittaa, että minua kosittiin kuukausi sitten viikonloppulomalla. Mies oli varannut yllätykseksi unelmien mökin Lapista ja siellä takkatulen loimussa hän kysyi odotetun kysymyksen. Nyt on kuukausi mennyt hääjärjestelyissä, kihlajaiset on juhlittu ja hääpaikka sekä kirkko on varattu. Hassua, että kihlaus tuntui meille molemmille todella suurelta asialta, vaikka mikään parisuhteessa ei varsinaisesti muuttunutkaan. Mieskin sanoi että asuntolaina tuntui pikkujutulta verrattuna kihlaukseen. Vieläkään en ole ihan kokonaan tajunnut, miten uskomattoman onnekas olen kun sain itselleni noin mahtavan miehen. En voisi onnellisempi olla.
 10. Me vihjaistiin joulukorteissa, että syyskuun puoliväli kannattaa laittaa ylös. Varsinaiset kutsut lähetetään varmaankin jossain tässä keväällä, kunhan ne nyt saa ensin edes suunniteltua. Ehkä toukokuu tai kesäkuun alku? Vp. näillä näkymin heinä-elokuulle, jotta ehditään vielä tekemään tarjouspyyntöä linja-autokyydityksistä jne. Toki täytyy seurata tuota koronatilannetta, että täytyykö vp:tä kuitenkin siirtää edemmäksi, jos tartuntaluvut elävät kovasti vielä tuossa vaiheessa.
 11. Meillä oli pienehköt häät, mutta oli bändi ja ruokailut. Oli tosi kiva tunnelma ja ihmiset viihtyi hyvin!
 12. 2 kk ennen häitä :). Hyvin ehti! Tottakai sitä oli jo aiemminkin ehtinyt pohtia, millaiset häät haluaa.
 13. Nassis; Tiedän todellakin tunteen tuosta, että epätoivo alkaa iskeä. Harmittaa täälläkin, kun ollaan puhuttu naimisiinmenosta jo aikaa sitten. Mutta tuntuu ettei ymmärrä miltä minusta tuntuu ja todellakin tuntuu myös siltä ettei olla ihan samalla viivalla. Itse olen edelleen ihan innoissani katselemassa sormuksia ja mekkoja. Näyttänyt miehellekin kuvia mekoista että mitä mieltä on ja saanut niistä palautetta yms. Mutta en ymmärrä että mitä mies jahkailee..
 14. You can choose any of the following art courses after class 12th depending on your interest and future career plans. There are many niche courses that are also available for students. If you have any specific query, you can also post a question in the examhelp QnA section and we will try to help you in the best possible way we can.
 15. Poistetaanko tunnuksia enää lainkaan? Mihin pyyntö pitää osoittaa jos tämä on väärä ketju? Ensimmäiset poistopyynnöt on 4,5kk takaa...
 16. Täällä alkaa jo epätoivo iskeä. Harmittaa kun ollaan puhuttu alustavasti, että milloin ja millaiset häät haluttaisiin, mutta ilmeisesti ei sitten kuitenkaan olla oltu ihan samalla viivalla. Kaiken tän odottelun jälkeen omakin into on laskenut koko hommaa kohtaa. Edelleen olen sitä mieltä että haluan naimisiin ennen lapsia, mutta nyt alkaa jo tuntua että se naimisiinmeno onkin sitten vain välttämätön paha, ja sama sit hoitaa se vaan alta pois lounastauolla maistraatissa -tyylisesti. Toki ihan järjellä ajatellen on ihan hyväkin juttu laskea rimaa häiden suhteen. Kivat häät maksaa enemmän rahaa, ja onhan sille rahalle nyt muitakin käyttökohteita. Muutenkin vielä muutama vuosi sitten mulla oli haaveissa kaveripainotteiset juhlat, missä juodaan skumppaa ja bailataan aamuun asti. Nyt kun ikää tulee lisää ja elämäntilanteet muuttuu niin tuollaiset juhlat alkaa tuntua ihan utopistiselta ajatukselta
 17. Täälläkin kaivattaisiin kokemuksia Jyvässeudun palveluista. Haaveissa olisi teettää hääkampaus ja -meikki saman katon alla. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia ja/tai suosiuksia?
 18. Onnea Gyda! Varmasti se pahalta tuntuu jos itse olisi valmis kihlautumaan paljon aiemmin kuin mies. Varsinkin jos ei ole ihan varma tuleeko sitä kosintaa koskaan, tuntuu ikävältä jos ei voi päättää omasta tulevaisuudestaan. Minä en ollut oikeastaan edes miettinyt koko asiaa, kun olemme olleet suhteellisen vähän aikaa yhdessä, mutta kun mies rupesi puhumaan naimisiin menosta, heräsi minullakin innostus asiaa kohtaan. Nyt yritämme lasta ja mies jo puhui että pitäisikö käydä vain pikaiseen maistraatissa jos vauva ilmoittaa tulostaan. Minä kyllä haluaisin vaikka ihan pienet häät mieluummin ja kyllä mieskin oli samaa mieltä että kirkossa mieluummin ja juhlat samalla. Kosintaa ei kuitenkaan ole kuulunut eikä varmaan tule tämän vuoden puolella. Eikä nyt koronan takia edes tiedä milloin pääsee naimisiin. Jännitystä kuitenkin lisää se, että sattumalta löysin työkalupakista sormusrasian ja pakkohan minun oli katsoa onko siellä sormus vai korvakorut. Sormushan se siellä ja vielä sama josta olen puhunut.
 19. From the album sälä2

 20. Opukka; Usko alkaa loppumaan täälläkin. Kun aloimme seurustella vähän reilu kolme vuotta sitten, otin esille että haluan naimisiin ja mahdollisesti lapsia 5 vuoden aikana. Tämä sopi miehelle ja sovittiin että naimisiin ennen lapsia ellei yllätystä satu. No täällä tosiaan odottelen edelleen kosintaa ja usko ja toivo alkaa hiipumaan. Monta mahdollista kosintapäivää on mennyt ja jos ei minun 35 vuotis synttäripäivään mennessä kosi niin sitten aion kysyä että mikä mättää, pitääkö alkaa itse kosintahommiin? (ollaan siis sovittu että mies kosii ja sormusta ei tarvitse olla) Alkaa todella turhauttaa.. Eli ymmärrän sua Opukka ja muitakin kosintaa odottelevia aivan 100 %
 21. En vaan ymmärrä. Ensimmäisen kerran naimisiin menosta puhuttu 03/2019 ja nyt mennään 12/2020. Eli olen odotellut kosintaa nyt kohta melkein 2 vuotta... Välillä mietin, että olenko vain idiootti, kun odotan vain? Mitä jos hän ei ole kosinut, koska ei halua naimisiin kanssani? Ahdistuu ainakin kovasti aina, kun nostan aiheen esille (kun alkaa usko loppumaan) ja syyksi kertoi, että pelkää, että lähden ennen kuin hän ehtii kosimaan (olen tasan kertonut miten tärkeä tämä asia minulle on). Onko muilla samoja ajatuksia? Alkaako usko loppumaan ja tuntee itsensä idiootiksi?
 22. From the album sälä2

 1. Load more activity