stream_title_65

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Keikaus teki ehdotuksia, lohi suli suussa, paahtopaistia kehuttiin, oli salaatit ja ihan, raikas jälkiruokakakku. Pyydä hintasuosituksia ja anna budjetti...
 3. Keikasu catering tuli valittua 60-vuotisjuhliin, henkilömöäärä 110, kaikki hoitui sähköpostilla, ruoka sai kehuja kaikilta vierailta - siis kaikilta - toi kuin kello, tarjoilijat hoitivat alusta loppuun. En koskaan suosittele, jos ei todella ole aihetta, nyt tdella suosittelen! 10 + ja jos/kun tulee suraavat juhlat, se on Keikaus!
 4. Onnea kaikille kihlauksista!
 5. Last week
 6. Neljä vuotta sitten asiaa kysytty, mutta vastaan nyt ihan tuoreella kokemuksella. Tilasin juuri sieltä itselleni uuden kihlan, 3 mm leveän kiiltävän titaanirinkulan. Kaiverrus kuului hintaan, ja kokonaishinnaksi tuli postikuluineen reilut 30 euroa. Sormus lähti postiin jo tilauspäivänä ja oli mulla samalla viikolla. Mulla siis tosiaan oli aiemmin paksu ja leveä hopeinen kihla, mutta se taipui soikeaksi. Naimisiin ollaan menossa ensi vuonna ja olen titaanista vihkiä pohtinut vakavissani. Halusin sitten vaihtaa muotoaan muuttaneen hopeakihlan jo nyt titaaniseen, jotta vihkisormus sopii tuon uuden viereen. Olen ollut tosi tyytyväinen titaaniin. Kevyt ja miellyttävä sormessa, ja tykkään titaanin väristä ihan mielettömästi.
 7. Mä sain tänään sen sormukseni ja se on aivan ihana. Nyt sit vaan odotellaan sitä hääpäivää niin saa sen käyttöön. Ellei mies sit haluu kosia sen kanssa.
 8. Oon nyt himoinnut itselleni timanttisormusta pidemmän aikaa ja miehellekin jauhanut asiasta, mutta kun ei ole sormusta näkynyt, niin päätin nyt ensimmäisen sormuksen ostaa itse itselleni. Tämä on keskisormi/etusormi kokoinen, eli toimii hyvin vaikka samassa kädessä mahdollisen tulevan kihlan kanssa. Ehkä nyt vähän paremmin malttaa taas odottaa. Mieshän alkoi vähän mököttää, kun ostin itselleni sormuksen, kun olisi halunnut kihlan olevan hienoin omistamani sormus. Anoppi myöskin asiasta jutellessamme sanoi, että appiukko oli aiemmin kysynyt mieheltä, että koska kihlat ja mies oli vastannut, ettei hänellä ole varaa just nyt tarpeeksi kalliiseen sormukseen. Olen monta kertaa koittanut sanoa, että ei se sormus ole naimisiin menemisen pääpointti, mutta tuo höppänä ilmeisesti haluaa antaa mulle vain parasta. <3 Mittautin tuota sormusta hakiessani myös vasemman nimettömäni ekaa kertaa ja tämä tietohan sai miehen vallan ilahtumaan. Ei muuta kun jatketaan odottelua.
 9. Me ollaan sen verran mietitty, että laskettiin joskus paljonko about vieraita olisi tulossa. Laskettiin, että noin 125 henkeä pitäis kutsua..
 10. Alkaa vahvasti näyttämään että meidän vuoro on kesällä 2021. Mies haluaa kuitenkin vielä ns. kosia virallisesti, vaikka mun mielestä se on tässä vaiheessa jo aika turhaa. Tuleva vihkisormus on jo tilattuna ja mä odottelen sitä nyt malttamattomana. Ja alustava budjetti laadittuna. Hääpukukin mulla jo odottelee kaapissa. En tosin mahdu siihen tällä hetkellä.
 11. Earlier
 12. Reykjavik on pieni kaupunki, mutta kyllä siellä voi keksiä tekemistä ja näkemistä pidemmäksikin aikaa. Varsinainen upea Islanti kuitenkin alkaa vasta Reykjavikin ulkopuolelta, joten ehdottomasti kannattaa lähteä yhdelle jos toisellekin reissulle bussilla! En osaa sanoa, mikä retkijärjestäjä tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen, mutta täällä jotain ideoita: https://bustravel.is/
 13. Heips, tämä näyttää nyt tulevan myöhässä edelliselle kysyjälle, mutta jospa muita auttaisi:) Cateringin valinnassa kannattaa käyttää runsaasti pohdintaa ja dokumentoida ihan kaikki, mitä itse kokee tärkeäksi. Muutaman suosittelijan tiimoilta päädyimme itse Catering Ceitaaseen, mikä oli kokonaisuutena arvostellen suurin virheemme ikinä. Tarjoiltu ruoka oli maukasta, mutta kyseisen firman omistajan asenne ja suhtautuminen järkyttävän ylimielistä, mistä jäi niin ikävä maku, että haluan sen teille täällä jakaa. Omistajan kanssa käytiin useita palavereita ennen häitä, missä sovittiin tarkoista yksityiskohdista. Muun muassa tarjoilijoiden tehtävistä (huolehtia vieraiden vesikannuista, että vettä on ja täyttää tarjolla olevia juomia). Myös sovimme, että buffetpöytä on kaksipuolinen. Kysyimme moneen kertaan, että tarvitseeko tarjoilijoille tehdä muistilappuja mm. juomamerkkien suhteen, mihin vastaus oli että ”ei tarvitse, kuuluu heidän ammattitaitoon”. No tämä kaveri hommasi sitten häihimme töihin amatööriporukkaa, koska mikään ei tarjoilussa toiminut. En edelleenkään ymmärrä, mitä nämä tarjoilijat tekivät koko illan, mutta eivät ainakaan edellä mainittuja sovittuja työtehtäviä. Asiaa jälkeenpäin selvittäessä, Catering Ceitaan omistaja kehtasi kiistää tämän kaiken Anteeksi nyt vaan, naurattaa siis säälistä häntä kohtaa vieläkin jälkeenpäin... oikeasti fiilis on edelleen tämä todella huono. Aivan kuin meillä olisi ollut jotain intressiä keksiä päästämme jotain tällaista ja käydä maailman epämukavinta keskustelua omien häidemme jälkeen asian reklamoinnista. Maksoimme ko. yritykselle kalliin (8000€) laskun ja omistaja ei edes kyennyt kantamaan vastuutaan luokattoman huonosta henkilökunnasta, mitkä oli itse hankkinut ja mistä vastasi. Voin sanoa, että ei ollut hintansa väärti. Itseasiassa koko mielipahan aiheuttaminen ei edes kumoutuisi sillä, että Catering Ceidas maksaisi meille nyt koko meidän heille maksaman summan takaisin. Haluan tällä tuoda esille sitä, että mikään summa ei korvaa tärkeän päivän pilaamista, mutta mikäli Catering Ceitaan omistajalla olisi ollut edes hitusen verran ballsseja, olisi hän ottanut vastuun jo asiaa selvittäessä ja siten olisi asiasta jäänyt parempi maku suuhun. Haluan varoittaa kaikkia siitä, että mikäli kyseisen firman tarjous ja palaverit omistajan kanssa saavat vaikutelman siitä, että olisitte tarjoamassa vieraillenne jotain ”parempaa”, kolikon kääntöpuoli on se, että mikäli homma ei mene putkeen (yritys hankkii luokatonta työvoimaa eikä kerro heille, mitä pitää tehdä) omistaja ei ota mitään vastuuta asiasta. Omistaja myös itse valehteli eräässä palaverissa ja kehtasi kiistää tämänkin jälkeenpäin. Tämä kannattaa tiedostaa ja siksi suosittelen skippaamaan kokonaisuudessaan tämän lafkan. Kokonaisvaltainen onnistuminen ja hyvä mieli ovat pääasia. Tai niin ainakin minusta. Hyviä häitä kaikille!
 14. en oo vielä mennyt mut toivon joskus meneväni
 15. Kenneth|Winstonin pitsinen mekko näyttävällä selällä ja dekolteella! Koko 8 / noin 36. Mekkoa lyhennetty sopimaan 155 - 160 senttiselle morsiamelle (+ korkeat korot). Mekon kiinteään alushameeseen lisätty kuja vanteelle (sis. hintaan). Käytetyssä mekossa hieman läheltä katsottuna kulumaa selkäpitsissä (pitsi on kaksinkertainen, ei läpireikiä, mahdollisuus korjata huomaamattomasti esim. siimalangalla, jos omaa silmää häiritsee), muuten loistavassa kunnossa ja puhdas. Mekkoa on mahdollista sovittaa Oulussa tai Kajaanissa. Hinta 800 €. Selässä on helmi- ja strassikoristelua, kuvassa vanne on paikoillaan ja ylemmässä kuvassa mekon sävy vastaa todellisuutta: Dekolteella helmi- ja strassikoristelua, koristelu yltää noin navan kohdalle asti, kuvassa vanne ei ole paikallaan:
 16. Hei, kannattaa kysellä tuolla mieluummin https://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/179-paikkakunta-ja-yrityskohtaiset-ketjut/ Tässä osiossa on lähinnä foorumin käyttöön liittyviä (teknisiä) kysymyksiä ylläpidolle ja pyynnöt päästä tiettyihin käyttäjäryhmiin.
 17. Osaisiko kukaan suositella paikkaa, jonne kannattaisi mennä laittamaan hääkampaus ja meikkaus alue Nilsiä / Tahkovuori/ Siilinjärvi? Häät la 19.10.19 kiitos, Anna
 18. Meillä häissä miehen puolen sukulaiset sanoivat, että häämekostani saakin sitten hyvin muokattua ristiäismekon. Oma isäni soitteli ennen häitä ja haaveili avoimesti isoisäksi tulosta. Toisaalta annoin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta toisaalta painostus tuntui vähän ikävältä...
 19. Meillä mies joskus ohimennen mainitsi, että jossain vaiheessa voisi olla kosinta edessä, mutta meni kaksi vuotta ilman mitään merkkejäkään tästä. Eipä lopulta ihme ollut, että minä, joka meidän suhteessa olen se malttamattomampi ja tällaisissa asioissa aikaansaavampi osapuoli, olin se, joka kosin. Miehelle asia tuli yllätyksenä, mutta suostui heti.
 20. Meillä kihloihin mentiin vakaasti sillä ajatuksella, että se on lupaus avioliitosta. Tosin silloin naimisiinmeno oli tapahtuva "joskus sitten". Kihlaus venyi 7 vuoden mittaiseksi, ja nyt vihdoin ollaan suunnittelemassa häitä ensi kesälle. Tässä on mennyt elämäntilanteet niin monesti uusiksi (mm. lähdin itse uudelleen opiskelemaan), että aika on vaan kulunut huomaamatta. Nyt kuitenkin tuo lupaus avioliitosta lunastetaan.
 21. Seurusteltiin 5,5 vuotta ennen kihloja. Yhdessä oltiin asuttu 3 vuotta.
 22. Molemmat oltiin 24.
 23. Mulla ei koskaan aiemmin ollut erityisen läheistä suhdetta sukunimeeni. Sitten kävin armeijan, missä mut tunnettiin tietenkin vain sukunimellä vuoden ajan. Siitä nimestä tuli aika iso osa identiteettiä, ja nyt kun aion vaihtaa sukunimen, jonkinlainen kriisi iskee päälle. Kuitenkin syitä nimen vaihtamiseen on useampia. Miehen painostus ei ole yksi näistä, koska se ei edes tiedä vielä, että aion ottaa sen nimen.
 24. Ollaan oltu yhdessä nyt reilut 10 vuotta, ja lapsista kyseltiin aika pitkään. Olen ollut jo teini-iästä lähtien sitä mieltä, etten halua lapsia, eikä mieli ole muuttunut nyt 30 ikävuoden ylittyessäkään. Mies on koko ajan ollut samoilla linjoilla. Mun oma äiti vihjaili lapsiasiasta jo ennen kuin oltiin kihloissakaan, mutta nyttemmin on lopettanut utelun, kun vastaus on ollut jo vuosia sama. Joitakin vuosia sitten asia tuli puheeksi myös anopin kanssa, ja kun sanoin, ettei lapsia ole tulossa, anoppi totesi hyvin asialliseen ja ystävälliseen sävyyn, että "sehän onkin jokaisen oma asia". En usko, että meidän naimisiinmeno ensi kesänä kirvoittaa lähipiirissä tätä keskustelua enää, kun asia taitaa olla selvä kaikille. Onneksi. Mutta oltiin tänä kesänä mökillä ja naapurimökin pariskunnan kanssa illastaessa ne alkoivat kysellä lastenhankkimissuunnitelmista. Siinä kun miehen kanssa yhteen ääneen todettiin, ettei lapsia tule, pariskunta totesi että "vielähän tässä ehtii mieli muuttua". Mies (joka ei miltei koskaan menetä hermojaan) sanoi siinä vaiheessa jo vähän tuohtuneena, että "kyllä tämä asia on ollut selvä meille jo pitkään".
 25. ^ Mä aloin pohtia häitäni heti kun mulle lapsena selvisi, millaisista juhlista on kyse Elämää toki helpottaa, että tiedän tulevan aviomiehenikin (onneksi, huh ) haluavan isot häät. Miehen sanoja lainatakseni "Kun mä menen vihdoin naimisiin, niin kyllä jokaikisen pitää sitä tulla todistamaan." Mies ei edelleen ole ottanut sormuksiamme tosta kirjahyllyn ylähyllyltä (aaaaargh, me sovitettiin sormuksia kun ne postista tuli että ovat varmasti sopivat ja nyt ne sitten tuolla oottaa...!) ja kosinut, oottaa varmaan, että mä rauhoittuisin sen verran että kosinta tulis ees hiukan yllärinä. Mä toki siis kaivelin naftaliinista unelmakansioni, johon olen vuosien aikana keräillyt pieniä juttuja mitkä kenties voisin häihini ottaa... ja oon tässä muutaman viikon aikana suunnitellut meidän häät alusta loppuun ja ympäri Paitsi toki miehen vastuualueita. Nyt kun tuo erehtyisi kosimaan, jotta saisin sormuksen sormeeni ja voisin vapauttaa sisäisen bridezillani
 26. Osaako joku sanoa jos menee Reykjavikin niin riittääkö sielä nähtävää yli viikoksi? siis jos ei vuokraa autoa.
 27. Otan miehen sukunimen, kun menemme naimisiin. Siihen on useampia syitä. 1) Kuulostaa ehkä oudolta, mutta haluan -nen-päätteisen sukunimen. Miehen -nen-päätteinen nimi ei ole yleisimmästä päästä, ja toisaalta oma sukunimeni on myös suomalainen miehen etunimi. Haluan sukunimen, joka kuulostaa sukunimeltä. 2) Pohdin aluksi myös yhdistelmäsukunimeä, joka ei oikeastaan edes kuulostaisi ihan mahdottoman kauhealta. En kuitenkaan jaksaisi niin pitkän nimen kanssa asioida missään. 3) Olemme olleet yhdessä yli 10 vuotta, ja jollain tapaa tuo nimenvaihdos symboloi minulle uuden aikakauden alkua ja tuo lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. 4) Kokonimikaimat häviävät nimenvaihdoksen yhteydessä. 5) Miehen suku on mahtava, eikä yhtään haittaa liittyä siihen myöskin nimen osalta.
 28. Asialla ei ole suurta merkitystä. Kummallakaan meistä ei ole erityisen harvinainen sukunimi. Omaa sukunimeäni on n. 6000 ja miehen sukunimeä vajaat 2000 kpl. Ottaessani miehen nimen saan siis kuitenkin hieman harvinaisemman. Lisäksi, koska etunimeni on aika erikoinen ja harvinainen, kokonimikaimoja ei ilmeisesti enää nimenvaihdon jälkeen ole Suomessa.
 1. Load more activity