stream_title_65

Näytetään: kaikki sisältö luotu 365 päivää sitten.

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Tänään
 2. Tässä koittanut etsiskellä hääautoa, mutta ei tunnu löytyvän vanhemman tyylistä autoa. Osaisiko joku teistä kertoa mistä Porin/Satakunnan alueelta saisi vuokratuksi?
 3. Yesterday
 4. Etsinnässä on Porvoon seudulta ja lähipaikkakunnilta hyvä pitopalvelu. Joiden menujen sisältöön voi itse vaikuttaa. Voi olla, että osa tarjoilusta tehdään itse, joten kyse on enemmän pääruuista / lämpimistä. Muiden kokemuksia? Mikä on ollut hyvä ja mikä huono?. Häät 2020 kesällä Porvoossa.
 5. Viimeisin viikko
 6. Moikka! Täältä löytyy käytännön vinkkejä hääbändin tilaajalle sekä vinkkejä häätanssin tai häävalssin valintaan. Kappalevinkit on päivitetty ihan tämän päivän hääparien suosikkien mukaan (2018-). Linkki: https://www.2ndseasonband.fi/?page_id=1524 Lappeenrannan häämessuilla (Kehruuhuone 27.1.2019) on myös mukana hääbändejä sekä häämusiikkiesityksiä - messuille on vapaa pääsy. Linkki: https://www.kehruuhuone.fi/tapahtumat/lappeenrannan-haamessut-0 Omat yhteystietoni löytyvät bilebändi 2nd Season Bandin nettisivuilta ja autan mielelläni, jos on vaikka kysymyksiä hääbändeistä ja hääjuhlien musiikista. Terkut, Jarno
 7. Nostan aihetta, kellään tuoreempia kokemuksia paikasta? Alustava varaus kesälle 2020, vahvistusta odotellessa
 8. Minulla ei ollut polttareita ensimmäisellä kerralla, enkä halua tälläkään kerralla. Sulhasella oli ja tästä kerrasta totesi vain, että eihän hän sitä päätä, vaan bestman.
 9. Me olemme sulhasen kanssa kumpikin toista kertaa avioitumassa ja mukana kuvioissa on molemmilla lapsia edellisestä liitosta. Itselläni oli ensimmäisellä kerralla hyvinkin vaatimaton maistraattivihkiminen (paikalla 2 todistajaa). Sulhasella taas kirkkovihkiminen ja vieraita 100+. Sulhasen ex (joka alunperin halusi erota) on pyrkinyt tekemään meidän uusperhekuviostamme mahdollisimman hankalaa, joten kriiseilen (todennäköisesti aivan turhaa, mutta kun...) kaikista samankaltaisuuksista sulhon edellisiin häihin verrattuna. Meillä tulee mahdollisesti olemaan sama poistumismarssi ja sama pappi, mutta niiden osalta alan olla zen.
 10. Heti kihlauksen jälkeen! Aina ollut sitä mieltä, että jos mennään kihloihin, niin se tarkoittaa sitä, että mennään naimisiin pian. Meille ei tule vuosien odottelua!
 11. Ehdottomasti avioehto! Ei sillä ole mitään tekoa rakkaudettomuuden kanssa. Avioliitto päättyy jossain vaiheessa joka tapauksessa - toivottavasti tosin vasta pitkän yhteisen elon jälkeen, kun toisen on aika siirtyä ajasta ikuisuuteen. Minusta avioehto, jossa voi esim määritellä, että avioeron kohdalla tehdään näin ja toisen menehtyessä toisin, on paras turva molemmille. Ikinä tässä maailmassa ei tiedä, mikä sairaus tai muu tilanne tulee eteen. Esimerkiksi jotkut sairaudet aiheuttavat koko ihmisen luonteen muuttumisen. Silloin avioehto voi olla suuri helpotus, kun edes yksi asia on selkeä. Tai no niin selkeä kuin voi olla. Minusta avioehdossa ei ole mitään epäluottamuslausetta. Meille tulee avioehto vaikka kaikki rahat ovatkin ns. yhteiset. Aiempi omaisuus, josta kyllä nyt nautitaan yhdessä, ja mahdollisest perinnöt, eivät hetkauta tilannetta.
 12. Meillä ei ole vaihtoehto. Mies haluaisi yhteisen nimen, mutta ei taida kuitenkaan olla valmis omaansa vaihtamaan. Tehnyt yrittäjänä töitä ja muutenkin on omalla nimellä omassa ammattipiirissään tunnettu. Minä taas en ole valmis vaihtamaan nimeäni (tai ehkä voisin siinä tapauksessa, jos mieheni sukunimi olisi kivempi) vaikka yhteinen sukunimi olisi ollut mukava. Jotenkin ärsyttää se, että vain naisen oletetaan olevan valmis ottamaan miehensä nimi tai/ja vain nainen joutuu miettimään, ottaako yhdistelmänimen etc. Ehkä tästä on tullut omalla kohdalla jo vähän periaatekysymyskin, joten pidetään varmaan molemmat omamme.
 13. Aikaisemmin
 14. Millaisia runoja tai laulunsanoja oletta käyttäneet tai aiotte käyttää te, jotka olette olleet jo aiemminkin naimisissa? Etenkin, jos aikeena on mennä salassa naimisiin ja ilmoittaa muille naimisiin menosta vasta jälkikäteen.
 15. Toiveissa olisi tarjota alkumaljana aitoa samppanjaa. Tämä on ollut kauan vaalimani haave, joten ehkä panostamme tässä asiassa
 16. Uusi odottelija täälläkin ilmoittautuu! Olen kerran jos toisenkin selaillut näitä sivuja ja keskusteluja haikeilla mielin, toisaalta nauttien tästä kutkuttavasta odotuksesta. Päätin nyt alkuvuodesta, että eiköhän se ala olla aika ruveta pikkasen suunnittelemaan häitä Ollaan siis miehen kanssa oltu yhdessä reilu vuosi (okei, vuosi ja kuukausi) ja ihan alusta lähtien tiedetty se, että nyt kolahti se oikea kohdalle ja puhuttu naimisiinmenosta. Suunnitelma on se, että kun saadaan talokaupat tehtyä, kihlaus tapahtuu sitten. Jokin vaisto mulle koko ajan kertoo, että se tapahtuu ennen kesää (saa nähdä sit että pitääkö paikkansa ). Ollaan vähän puhuttu, että ens vuonna olisi meidän häät sitten. Aluksi tuli kovia pettymyksiä, kun ei tullutkaan kosintaa esim ulkomaanreissuilla, mut nyt olen päättänyt nauttia tästä, koska mitä muutakaan sitä voi kuin nauttia? Ja pääseepähän suunnittelemaan häitä, joten kun mies sitten kauhuissaan kyselee järjestelyistä ja budjeteista, on mulla vastaukset valmiina
 17. En ole koskaan pitäny kihlakuvia niin merkityksellisinä, että ammattilaisella ne ottaisin. Tai toisin sanoen maksaisin palvelusta. Toki jos olisi valuutta vaikka muille jakaa niin mikä jottei. Pyysimmme valokuvausta harrastavaa ystäväämme tähän hommaan, sillä jo aiemmin hänen oli tarkoitus ottaa meistä jonkinlainen pariskuntakuva. Olosuhteet vain muuttuivat ja se jäi. Nyt siis päivän varausta vaille, että otetaan ne kihlakuvat jossain kivassa paikassa ulkona. Laatu on taattu mutta jos tämä kaveri ei olisi suostunut, niin olisin voinut kellä tahansa kameran omistavalla ja edes vähän kuvaustaustaa omaavalla kaverilla otattaa. Viimeisenä vaihtoehtona itse etälaukasimen kanssa, koska on ne kihlakuvat kuitenkin kiva muisto tältä ajalta.
 18. En tiedä kuinka paljon Virosta hommaamme, mutta ainakin luulisin, että tulemme käyttämään Tallinkin tai Viikkarin preorderia (vaikuttavat käteviltä).
 19. Tämä olisi tosi kiva, mutta ehkä kuitenkin kallistumme mahdollisimman nätteihin olutpulloihin. Tölkkejä en haluaisi ollenkaan.
 20. Minunkin jäsenyyden saa poistaa, kiitos.
 21. Eniten jännittää ehkä oma terveys ja saanko vaikka migreenikohtauksen hääpäivänä tai olenko karseassa flunssassa. Myös sulhasen sairastaminen olisi yhtä ikävää.
 22. Myydään upea Stella Yorkin a-lonjainen hääpuku, malli 6284. Ostettu keväällä 2018, kerran käytetty ja pesetetty heti käytön jälkeen. Helmassa hieman käytön jälkiä, näkyy vain läheltä tutkimalla. Muuten puku on todella hyvässä kunnossa ja keräsi paljon kehuja! Selässä pitsiä ja helmiä, helma tylliä, laskeutuu kauniisti. Noin kokoa 36-38, yläselästä on suurennettu saumavaroista ja vielä on hyvin varaa suurentaa. Helma lyhennetty minulle sopivaksi, olen 163 cm ja minulla oli viiden sentin korot. Väri on ivory, mukana tulee pukupussi. Saa tulla Kokkolaan sovittamaan.
 23. Huh, alkoipas jännittää kaikki kun luki tän ketjun läpi. Muakin jännittää ehkä eniten viihtyykö vieraat ja lähteekö aikaisin pois. Mutta lähempänä vielä toistaiseksi on pelko siitä saadaanko haluamamme juhlapaikka haluamaamme aikaan.
 24. Luulisin, että hodarilinjalla mennään
 25. Ihanat Onnenkyynelille-nenäliinat kirkon ovella jaettaviksi. Tilaa juuri se kappalemäärä kun haluat. https://www.pirteapaketti.fi/painettuliina
 26. Onko kellään tuoreita kokemuksia Taattisten tilasta? Nyynäisen vintistä? Piikkiön wanhatallista? Liedon makasiinisalista? Minkälaista hintaluokkaa kyseiset paikat ovat?
 1. Lataa lisää sisältöä