stream_title_65

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Mies kosi puolen vuoden seurustelun jälkeen.
 3. Kaasona paras kaveri.
 4. Oli itsestään selvää, että otan miehen sukunimen. Molemmilla aivan tavallinen sukunimi. Haluan, että koko perheellä sama sukunimi.
 5. Budjetti noin 6000€. Sisältää häämatkan. Vieraita noin 40.
 6. Kuusissa häissä.
 7. Suomi24 sivustolla.
 8. On tosiaan lohduttavaa, ettei ole ainoa tässä tilanteessa. Pistää miettimään, että miksi sitä on tässä tilanteessa silti? Olisi ollut niin ihanaa kun tätä ei olisi joutunut odottelemaan ja vaatimaan, vaan mies olisi kosinut yllättäen. Tuntuu että hohdokkuus aiheesta on kadonnut eikä sitä enää takaisin saa. Silti haluan naimisiin enkä aio tästä haaveesta luopua. Suostuisiko opukka miehesi siis kihloihin yhteisellä sopimuksella, mutta haluat kosinnan? Itselle kelpaisi tämäkin vaihtoehto mutta mies sanoo että haluaa välttämättä koska (miksi ei sitten kosi!??) Olen nyt sen verran "onnekkaassa" tilanteessa itse että voisin odottaa kosinnan tapahtuvan viimeistään alkuvuodesta. Meillä oli kriisi jossa kerroin miettiväni eroa. Tämä ilmeisesti herätti miehen ja sovimme, että katsomme miten meillä lähtee sujumaan ja joko jatkamme yhdessä (ja menemme kihloihin ja naimisiin) tai eroamme. Meillä menee nyt hyvin ja mies oli hyvin järkyttynyt eropuheista. Hän sanoi, että lupaa sen, että kun alttarilla seisomme, hän haluaa sitä 100%. Olen siis kriisellyt sitäkin, olenko lopulta naimisissa miehen kanssa joka on siihen pakotettu vastoin tahtoaan. Nyt itse odottelen taas kosintaa kuin hullu ja luulen että joudun taas pettymään niin kuin aina. Mitä opukka sinun miehesi sanoo nyt syykseen, että ei kosi? Luin vähän tarkemmin teidän tarinaa ja siinä vaikuttisi olevan paljon samoja piirteitä kuin meillä. Ilmeisesti hänkin on usein antanut turha toivoa ja kertonut kihlojen olevan ajankohtaista "sitten kun sitä ja sitten kun tätä".
 9. Minusta tulee rouva Laakso. En malttaisi odottaa, koska hyvin mielelläni otan mieheni sukunimen...
 10. Netissä, mutta ensitreffimme oli kahvilassa eräänä sateisena päivänä.
 11. Me mennään naimisiin, koska tuo turvaa kummallekin, virallisuutta yhdessä olemiseen ja, koska rakastamme toisiamme.
 12. Meillä on se päivämäärä, jolloin mies laittoi ensin minun nimettömääni sormuksen ja sitten minä laitoin hänen nimettömäänsä. Olimme jonkun aikaa ennen sitä jutelleet kihlautumisesta ja siitä, mitä se tarkoittaa meille. Sileät, kultaiset sormukset oli jo hankittuina, kun mies oli ostanut ne kaiverruksineen pari vuotta sitten. Tykkään todella paljon siitä, että on sileät sormukset, koska omani kanssa sopii sitten joskus hyvin yhteen vähän koristeellisempikin vihkisormus.
 13. Ehdittiin seurustella kolmisen kuukautta, mutta juttumme on alkanut jo vuonna 2019. Olimme jo kihlautumassa vuonna 2020, mutta itselleni meni sitten pupu housuun. Erosimme, mutta löysimme toisemme uudelleen tämän vuoden keväällä. Nyt olen varma meistä ja mennään naimisiin varmaan ensi vuonna, 2023.
 14. Ensimmäistä kertaa ikinä. Olen onnistunut välttämään teinikihlatkin
 15. Minutkin saa poistaa. Kiitos näistä vuosista
 16. Heippa YP, aiemmin täällä oli käytäntö, että Kellarista ketjut poistuu, kun ei ole kahteen viikkoon kommentoitu. Lisäksi taisi ehkä olla joku kahden sivun sääntö jne. Nyt tuolla on viisi sivua ketjuja - vanhimman viimeiset viestit helmikuulta. Jos näitä ei aiota enää poistaa, niin voisiko edes jotenkin päivittää ohjeita/sääntöjä (joita tällä hetkellä ei edes ole). Kiitos.
 17. Hei, haluaisin poistaa jäsenyyteni ja profiilini. Kiitos.
 18. https://www.lavote.gov/home/county-clerk Ainakin heillä on noteeraus palvelu. Apostille leima menee https://www.sos.ca.gov/notary/request-apostille tuon kautta. Soitin DVV:lle tänään enkä saanut mitään fiksua vastausta valitettavasti, mutta kokeillaanpa maanantaina uudelleen
 19. En ole minäkään näitä asioita valitettavasti hoitanut, mutta notaarin kanssa asioinut kuitenkin. Notaarin leima "oikeaksi todistaa" dokumentin. Sitä en valitettavasti tiedä, hyväksyykö DVV itse kirjoitetun dokumentin. DVV:llä lienee chat tai palvelunumero, josta voisi asiaa kysyä? https://www.apostille.la/2019/02/10/single-status-apostille/ Täällä näytti olevan pohjakin Affidavitille. Oletteko muuten kysyneet County Clerkiltä, voivatko he leimata itsekirjoitetun dokumentin?
 20. Kiitos vastauksesta! Todistuksen tarvitsee siis jenkkipuoliskolle, kuka tällä hetkellä vielä asuu Los Angelesissa. Tarkoitus oli mennä naimisiin maistraatissa Suomessa ja asua Suomessa. Minäkin luin, että se itse kirjoitetaan ja sitten käyttää notaarilla ja apostille leima.. DVV:n sivuilla lukee ”Hankkikaa todistus siviilisäädystänne asuinvaltionne/kansalaisuusvaltionne viranomaisilta.” ja sen pitää olla ”alkuperäinen asiakirja, tai sen luotettavasti oikeaksi todistetun jälkennöksen”. Joten käykö niille siellä DVV:ssä se itse kirjoitettu mikä käytetty notaarilla ja siihen päälle vielä apostille leima? Pahoittelut jos tyhmiä kysymyksiä, mutta emme ole ennen tälläisiä asioita käsitelleet!
 21. Olisiko tästä sivusta apua: https://www.apostille.la/apostille-a-single-status-affidavit/ Mielestäni siellä ainakin sanotaan, että voi kirjoittaa myös oman lausunnon asiasta ja käyttää sen notaarilla. Tarvitsetteko todistusta suomalaiselle vai jenkkipuoliskolle? Suomalaiselle pitäisi ainakin riittää DVV:n virkatodistus, jossa maininta naimattomuudesta.
 22. Hei, ja apua, olen nyt lukenut niin monesta paikasta, että esteettömyystodistuksen (single status) saa county clerkiltä. Suomen kielisillä sivuilta ja englannin. Löysimme LA county clerk numeron ja sieltä vaan sanottiin että he eivät tälläisiä papereita käsittele. Soitettiin kahdesti ja molemmilla kerroilla sama homma. Miten nyt tämän todistuksen sitten voi saada californiassa? Ihan hirveä pään vaiva tästä tullut, kun täällä Suomessa se on niin helppoa. Toivon että joku osaisi auttaa
 23. Vakityöt, takana elettyä elämää ja molemmilla lapset edellisistä liitoista. Ikää jo 40 molemmilla.
 24. Olemme lähdössä joka tapauksessa pienelle kotimaan matkalle syys-lokakuun vaihteessa ja koska tarkoitus on koko ajan ollut mennä salaa naimisiin, varattiin matkan varrelta maistraatista aika perjantaille 30.9. Käytännöllistä ja meille sopivaa Toki tuolla viikonlopulla on meille muutakin merkitystä ja yhdessäoloa tulee siinä vaiheessa melkein tasan 3 vuotta täyteen.
 25. Jotenkin lohduttavaa, että täällä on samassa tilanteessa painivia. Meillä oli taas aiheesta sen luokan riita, että rupesin itkemään. Mulla vaikuttaa olevan kaksi vaihtoehtoa: odottaa liian pitkälle venytettyä kosintaa joka ei ilahduta enää yhtään tai sitten vaan sopia, että ollaan kihloissa. Molemmat vaihtoehdot tuntuu niin paskoille. Mua niin suututtaa, että mies on vienyt multa ilon tästä koko hommasta enkä pysty olemaan aidosti onnellinen kihlautumisesta. Pariterapiaan tästä on varmaan mentävä, olen jo niin katkera.
 1. Load more activity