stream_title_65

Näytetään: kaikki sisältö luotu 365 päivää sitten.

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Tänään
 2. Onko viimeaikaisia kokemuksia häistä paikassa? Aivan upea paikka mutta hieman mietityttää että vieraat ovat osin kahdessa salissa ja jos on se maks 70 vierasta että miten ahdasta tulee, ja miten hyvin mahtuu tanssilattialle kun bändi vie osan tilaa... Mielellään kuulisin myös jos joku ollut vieraana!
 3. Yesterday
 4. Olen aina ajatellut oman sukunimeni olevan tylsä ja persoonaton, ja siksi olen jo joskus teini-ikäisenä miettinyt, että haluan miehen sukunimen, ellei se ole todella outo oman etunimeni kanssa. Siinäkin tilanteessa olisin varmaankin ottanut kaksoisnimen, mikäli sukunimet olisivat sointuneet yhteen. Omaa sukunimeäni on jonkin verran reilu 15 000 (myös entiset nimet ja kuolleet) ja mieheni sukunimeä on jonkin verran vajaa 20 000 (myös entiset nimet ja kuolleet), joten suurta eroa nimen harvinaisuuksissa ei ole. Mieheni sukunimi on ehkä hieman tavallisempi suomalainen sukunimi ja sitä kautta tylsempi, mutta minusta se on kauniimpi, toki tipahdan aakkosten alusta melkein loppuun uuden sukunimen myötä Lisäksi mieheni on vaihtanut oman sukunimensä jo teininä, näin ollen olemme tavallaan ensimmäiset "Meikäläiset", koska suoraan sukunimemme mukaan meitä ei voi yhdistää kehenkään, sen ollessa erään sukulaisen tyttönimi, jolloin sitä ei ole enää kellään miehen suvussa käytössä. Minusta on myös hienoa, että meidän koko perheellä on sitten sama sukunimi. Noilla perusteilla minulle on hyvin helppo valinta ottaa mieheni sukunimi, enkä ole kertaakaan edes harkinnut omani pitämistä.
 5. En usko, että rennommat häät voivat olla kellekään kovin suuri ongelma. Esimerkiksi verkkarihäät mökillä eivät ole ehkä se, mitä minulle ensimmäiseksi tulisi mieleen, kun häistä puhutaan, mutta jos se on kutsussa selkeästi kerrottu, en pitäisi sitä outona. Vanhemmilleni kävi joku vuosi sitten niin, että olivat mökkihäissä aivan ylipukeutuneina. He menivät isäni kaverin häihin, joiden kutsussa ei oltu mainittu pukeutumisesta mitään. Kutsussa taisi olla maininta rennoista häistä kavereiden kesken mökillä. Tuosta olisi sitten pitänyt päätellä, että ollaan verkkareissa ja vanhempani olivat lähteneet pukulinjalla häihin, koska kokivat, että tunnelma voi puvusta huolimatta olla rento. Kyllä itsekin haluan, että meillä on rennot häät, joissa ei pönötetä, mutta tykkäisin, että pukeutuminen olisi tumma puku / smart casual. Olen kuitenkin miettinyt, jos kirjoittaisi hääinfoon pukukoodiksi sellaiset vaatteet, joissa kokee olonsa mukavaksi häissä, jättäen morsiamelle kuitenkin valkoisen värin. Silloin jokaisella on mukava olla ja juhlia, ja on noudattanut pukukoodia, eli kenenkään ei tarvitse miettiä, onko pukeutunut liikaa tai liian vähän. Itse ajattelen niin, että jos jollekulle on niin tärkeää päästä meidän häihin, että tulee paikalle, mutta ei ole varaa ostaa vaikka uutta pukua, voi tulla hyvin esim. farkuissa, koska olemme kutsuneet kyseisen henkilön häihimme siksi, että haluamme hänet paikalle, emme hänen pukuaan. Eli itse en nostaisi suurta haloota, jos pukukoodia ei ole noudattanut, jos se olisi tarkkaankin mainittu. Tärkeintä siinä päivässä on kuitenkin se, että päästään naimisiin ja juhlitaan yhdessä läheisten kanssa sitä hetkeä, jolloin avioliitto alkaa. Ja juuri siksi, että avioliitto siinä on tärkeintä, voivat häät olla juuri hääparin näköiset, eikä kenenkään vieraan kuuluisi valittaa siitä, jos häät eivät ole tietynlaiset tai sellaiset, joihin he ovat tottuneet. Kyllä minulla on ainakin tavoitteena, että vieraiden mielestä tunnelma olisi vähän samanlainen kuin tulisi meidän kotiimme, koska olemme järjestäneet meidän näköiset häät.
 6. Viimeisin viikko
 7. Testailtu on!
 8. Joo no mun äitihän ne järjesti, se oli kyllä aidosti innoissaan Just tässä muuten tuli mieleen, että tais skumpat olla appivanhempien luona kun oli mun miehen nimipäivät kerran.. että siihen nähden olis ihan kiva jos meidän kihlautuminen olis siellä päässä jotenkin noteerattu, mutta jooh. Kiitos kommentista Pitäisi varmaan taas aktivoitua täällä foorumilla hääjärjestelyiden kanssa..
 9. Aikaisemmin
 10. Tehkää rohkeasti oman näköiset häät! Me saatiin muutamilta jo etukäteen ja isolta joukolta jälkikäteen kiitosta nimenomaan siitä rentoudesta. En tiedä mitään kamalampaa, kuin pönötyshäät, jotka on rakennettu sellaisiksi vain sen takia, kun "kyllä niin pitää tehdä". Kun on uskollinen itselleen ja tyylilleen, rentoutuu helposti itse ja se rentouttaa vieraatkin. Meillä kukin sai tulla ja olla sellaisena kuin on ja päivä rakennettiin niin, että oli puuhaa jos sitä halusi tehdä, mutta muutamaa yllätysnumeroa lukuunottamatta kenenkään ei ollut pakko nakottaa paikoillaan (paitsi jos halusi syödä). Rentous sai ihmiset juttelemaan keskenään ja sitä oli ilo katsella! Erityisesti 24-vuotiaan serkkupojan ja 6-vuotiaan miehen siskontytön kasuaali ja pitkäkestoinen keskustelu saippuakuplista sai tämän morsiamen sydämen sulamaan. Ihmiset uskalsivat minglailla ja nauttia olostaan ja toisistaan. Meidän tapa ei ilmeisesti aiheuttanut närää tai hämmennystä, sillä juhlan luonne selvisi hyvin juhlaohjesäännöstä. Kaikki suunnittelut kommelluksineen ja hääpäiväkertomuksineen löytyy tuolta hääpäiväkirjojen puolelta jos haluaa käydä kurkkaamassa
 11. Myydään kerran käytetty Turo Taylorin Bonjour. Väriltään hopean harmaa. Sisältää housut, takin,kauluspaidan, liivin sekä plastron valkoisella helmellä. Kauluspaita on kokoa B 40. Itse olen ollut puvun osto hetkellä 183/85. Suunnilleen kokoa M. Voi tulla sovittamaan Turussa. HINTA 220 EUROA. p. 0407094676
 12. Myydään kerran käytetty Turo Taylorin Bonjour. Väriltään hopean harmaa. Sisältää housut, takin,kauluspaidan, liivin sekä plastron valkoisella helmellä. Kauluspaita on kokoa B 40. Itse olen ollut puvun osto hetkellä 183/85. Suunnilleen kokoa M. Voi tulla sovittamaan Turussa. HINTA 220 EUROA. p. 0407094676
 13. Myydään kerran hääjuhlassa käytössä olleet Ikean sydän-seinävalaisimet, 2 kpl. Valaisimet olivat morsiusparin pöydän takana, kts. kuva. Vain noudettavissa Espoon Leppävaarasta. Hinta yht. 10 euroa. Yhteydenotot vain sähköpostitse [email protected] koska luen harvoin tätä forumia.
 14. Myyn kerran käytössä olleet valkoiset posliinimaljakot, yht. 30 kpl. Korkeus noin 15-16 cm. Hp. 30 euroa. Maljakot ovat Oulussa kuivassa varastossa. Noudettavissa Oulusta esim. 23.-28.12.17 tai sovitusti myöhemmin. Kulkeutuvat joulun pyhien jälkeen myös nelostien varrelle tai myöhemminkin pääkaupunkiseudulle. Yhteydenotot vain sähköpostitse [email protected] koska käyn harvoin täällä forumilla.
 15. Myyn kerran hääjuhlassa käytössä olleen 30 litran juomatonkan. Tonkka on pesty käytön jälkeen. Tonkka kulkeutuu myös nelostien varrelle ja Oulun seudulle esim. ajalla 22.-28.12.17 tai sovitusti myöhemmin. Kuvassa näkyvä valkoinen "tahra" on jäänyt somisteena olleesta paperista. Lähtee pois. Hp. 45 euroa. (yhteydenotot vain sähköpostitse [email protected])
 16. Täällä ei ainakaan tiedossa mitään jouluna ja uutena vuotena, puoliso on molemmat päivät töissä. En usko että siinä välissäkään tapahtuu mitään, ollut vähän molemmilla stressiä. Tammikuussa lähdemme yhdessä lomalle, niin ehkä siellä on romanttista ja voisi asian ottaa puheeksi. Samaa mieltä olen kanssanne siitä, ettei juhlapäivinä haluaisikaan kosintaa. Kuitenkin tämä joulun aika olisi todella romanttinen kosinnalle, kun on jo jouluinen fiilis, mutta itse jouluaattona en kosintaa haluaisi. Ainoa juhlapäivä, jolloin kosinta olisi kiva, olisi joku "meidän" päivä; vuosipäivä ensimmäisestä tapaamisesta, seurustelun aloittamisen vuosipäivä...
 17. Itse olen miettinyt samaa, sillä haaveilemme miehen kanssa hyvin rennoista ja "kevyistä" häistä. Pohdimme vain, aiheuttaako sellainen menettely vieraissa paljon hämmennystä ja närää, kun tuntuu että häissä olisi aina oltava sama kaava... Toki teemme kuten itse lystäämme, mutta pelottaa juurikin tuollaiset aloittajan esittelemät skenaariot, joissa vieraat eivät noudata antamiamme ohjeita tai toiveitamme. Minusta se on aivan kummallista, sillä itse kyllä pyrin toteuttamaan hääparin toiveet pilkulleen, enkä sooloilemaan omiani - onhan kyseessä sentään hääparin onnenpäivä.Itse olen miettinyt samaa, sillä haaveilemme miehen kanssa hyvin rennoista ja "kevyistä" häistä. Pohdimme vain, aiheuttaako sellainen menettely vieraissa paljon hämmennystä ja närää, kun tuntuu että häissä olisi aina oltava sama kaava... Toki teemme kuten itse lystäämme, mutta pelottaa juurikin tuollaiset aloittajan esittelemät skenaariot, joissa vieraat eivät noudata antamiamme ohjeita tai toiveitamme. Minusta se on aivan kummallista, sillä itse kyllä pyrin toteuttamaan hääparin toiveet pilkulleen, enkä sooloilemaan omiani - onhan kyseessä sentään hääparin onnenpäivä.
 18. Hei!

  Anteeksi, olisi pitänyt muistaa siivota tämä loota. Täällä saisi olla reilummin tilaa. Jotain vanhoja aarteita noissa viesteissä mitä en ole raaskinut viskata, mutta täytyy pitää siivoustalkoot. :D

  Mukavaa perjantaita, Laura

   

 19. Itselleni vasta kihloista haaveilevana tämähän ei ole vielä ajankohtaista, mutta kovin on kaksijakoiset ajatukset... Toisaalta tiedän, että isälleni tämä olisi hyvin tärkeää, sillä olen aina ollut oikea isäntyttö. Itse vain en ollenkaan allekirjoita tuollaista saattamista, kun en aivan nuorikaan ole. Haluan aivan omin jaloin siirtyä avioliittoon ja tasavertaisena mieheni kanssa, enkä olla luovutettavana. Ei tunnu itselle lainkaan luontevalta, mutta katsotaan, löytyisikö jonkinlainen kompromissi, kun asia tulee ajankohtaiseksi.
 20. Aika harvoissa, mutta nyt alkaa kenties olla se hetki, kun omat ystävät alkavat rynniä alttarille ja kutsuja sadella postiluukusta. Viime kesänä meni kaksi ystävääni naimisiin, ensi kesäksi tiedossa jo ainakin yhdet... Lisäksi vuosien varrella vierailtu ehkä noin viisissä sukulaisten häissä ja muutamissa muissa. Sukuni on melko vakavanpuoleinen, ja moni on mennyt naimisiin ilman juhlia lainkaan! Harmi, sillä ovathan ne aina hyviä tilaisuuksia tavata kauempiakin sukulaisia ja tietysti juhlia aiheista parhainta, rakkautta Mieluusti ottaisin vastaan enemmänkin hääkutsuja!
 21. Äh Tauriel, onpa kurjaa! Matkaasi tuolla kihlautumis-keskusteluiden puolella seuranneena olisin kyllä suonut mukavamman vastaanoton teidän kihloille! Omat vanhempasihan kuitenkin vaikuttivat lopulta ilahtuneilta, kun kahvitkin järjestivät? Ehkä nuo tönköt alkukommentit olivat vain jonkinlaista alkujärkytystä, onhan se vanhemmillekin pieni virstanpylväs ja "kriisi" elämässä, kun oma lapsi menee kihloihin. Kaikkea hyvää järjestelyihin, appivanhempien mielipiteisiin ei voi vaikuttaa mutta tärkeintähän on rakkaus
 22. Oi ihanaa, onnea Ewy! Ja tervetuloa Sipsetti ja lindalauriina, kiva ettei tarvitse ihan yksin jäädä tänne odottelemaan, kun osa keskustelijoista on (luonnollisesti) päässyt kihloihin tai naimisiin asti jo... Minulla ja miehelläni on mennyt viime aikoina aivan erityisen hyvin ja romantiikkaa on riittänyt, joten kihlaushaaveetkin ovat taas vaihteeksi nostaneet päätään! Syksyn kiireissä asia jäi aivan taka-alalle, mutta nyt paljon laatuaikaa vietettyämme on ollut myös muutamia erityisen kutkuttavia keskusteluja kummankin osapuolen häähaaveista ja mielipiteistä erinäisiin yksityiskohtiin. On jo kuukauden ajan ollut erityisen kuumotteleva tunne, että kosinta saattaa olla lähellä! Toivon tietysti, että se tulisi sieltä mahdollisimman nopeasti, mutta toisaalta tämä tunnekin on aivan mahtavan ihanan kutkuttava Kunhan en päädy odottelemaan seuraavaa kokonaista vuotta, siinä vaiheessa tunne tuskin olisi enää yhtä innostunut Onnellista aikaahan tämä odottelukin on, pitäisi muistaa nauttia tästäkin. Mitä muiden joulun ja vuoden vaihteen suunitelmiin kuuluu? Itse en usko kihloja niinä päivinä vielä saavani, sillä olemme puhuneet, ettemme sotke muita juhlapäiviä omiimme. Toisaalta olen myös toivonut yllätystä, joten sillä mies kyllä pääsisi yllättämään toden teolla! Elättelen kuitenkin toiveita että alkuvuodesta saisin kuulla sen ihanan kysymyksen.
 23. 1v 2vkoa, joista yhdessä asuen 4kk 3pv
 24. Aion ottaa miehen sukunimen. Jokatapauksessa sukunimi lähtee vaihtoon, koska minulla on nyt ex-aviomieheni sukunimi. Vaihtoehdot olivat joko tulevan aviomieheni sukunimi tai kaksoisnimi, joka olisi muotoa Tyttönimeni-Miehensukunimi. Tätä jälkimmäistä suunnittelin (jo ennen kihlausta ) mielessäni, mutta miehelle on hyvin tärkeää, että ottaisin hänen sukunimen. Lisäksi ajattelin, että kaksoissukunimi on epäkäytännöllinen, joten olen nyt jo sillä kannalla, että otan miehen sukunimen.
 25. Pe, 12.00
 26. Pieni ja söpö kimppu, ei mitään överiä (mikä kenenkin mielestä on överiä )
 1. Lataa lisää sisältöä