stream_title_65

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Itse ehkä vihjailisin/varmistelisin parhaille kavereille tai siskoille, että toivon polttareita.
 3. Mitä mieltä; jos ei ole nimennyt itselleen kaasoa, kannattaako siinä tapauksessa olettaa, että saa polttarit?
 4. Earlier
 5. Miehen kanssa kaksin kävelimme. Oli ihanaa tulla yhdessä, vaikka itselläni tuli vähän kyynel silmään ja sulhanen vain virnisteli ja morjesteli kavereitaan.
 6. Ei ole vielä kosittukaan, mutta; ehdottomasti haluan että isäni saattaa minut alttarille. Jos niin huonosti kävisi että isää ei silloin enää olisikaan, pyytäisin sitten äitiäni tähän tehtävään. Mutta iskä ehdottomasti
 7. Pakko tulla tänne vuodattamaan... alkaa nimittäin hiukan jo ärsyttämään tämä odottelu. Ollaan oltu miehen kanssa reilu 2 vuotta ja sovittu alussa että naimisiin ja lapsia 5 vuoden sisällä. Tuntuu ettei millään mene jakeluun että jos ja kun halutaan kirkkohäät niin kirkko varattava about vuotta ennen ja juhlapaikat jne.. Halutaan kesähäät ja kesälomat sattuu samaan aikaan joka neljäs vuosi. Ja minä en ainakaan suostu siihen että pyydän vapaaksi viikon ennen häitä (kesäisin ei meidän työpaikalla edes onnistu) ja sitten teen ihan hulluna töitä että saan tunnit täyteen. Itse haluan olla lomalla ennen ja jälkeen häiden viikon. Häämatkan ehtii sitten vaikka myöhemmin. Joka tapauksessa on selvä että me menemme vielä naimisiin, olen ostanut paljon koristeluita ja tiedän häiden tyylin ja myös mies on tämän hyväksynyt. En vain ymmärrä tätä odottelua kosinnan suhteen. Ja olemme sopineet että mies kosii. Sormukset ollaan sovittu että käydään yhdessä ostamassa kosinnan jälkeen, eli siitäkään ei voi olla kiinni. En halua kysellä ja "painostaa" koska jos alan kysellä ja miehellä onkin jokin suunnitelma kosinnan suhteen, niin saattaa siirtää sitä vielä eteenpäin.. En vain jaksa odottaa enää... Sielunsiskot, vertaistukea.
 8. Olisko jollakulla ajankohtaista tietoa Porin pitopalveluista? Ja löytyiskö jotain suosituksia?
 9. Meillä juhlat tulossa 2021 Koitossa. Käytiin tutustumassa paikkaan ja vaikutti hyvältä meidän noin 100 henkilön juhliin. Ja hienoo kun bändille on kunnon lava.
 10. Myydään Helsingissä häämekko kokoa S. Mekko shampanjanvärinen, selässä nyörit. Siistissä kunnossa, pesetetty pesulassa käytön jälkeen. Mukaan vannehame ja pukupussi. Lisätietoa sähköpostilla!
 11. Itse on tarkoitus maksaa. Tämän hetken arvio on että häihin menee noin 7000 euroa.
 12. Vuodatusta asian sivusta. Jälkihuomio: Näyttää kirjoitettuna ihan kamalalta. Mielen päällä on tuhat asiaa ihan perunamuussina, mutta tosiasiassa kaikki on täällä hyvin. Täällä on myös hiljaista... Taloprojekti etenee ja arki on tavallista duunariarkea. Mies ei näe mitään muuta kuin älylaitteensa (tabletti-tietokone-puhelin) ja taloprojektin, miettii vain puutarhavajan rakentamista, muuttoa, nykyisen asunnon myyntiä yms... Odotan lähinnä seuraavaa vaihetta projetissa, että talo olisi pystyssä ja pääsisi käyttämään aikansa ja ajatuksensa sisustamiseen ja puutarhan rakentamiseen. Nyt ollaan sellaisessa pienessä välivaiheessa, jossa on vähän odottelua ja tulevien työvaiheiden valmistelun suunnittelua. Vaikka haaveilenkin vain hyvin pienimuotoisesta vihkimisestä ja kaksin vietettävistä häistä, on juuri nyt pieni masennus päällä aiheesta ja usko alkaa horjua. Onko ikinä mun vuoro.... Joulun alla saimme kihlausuutisia serkultani, mistä olen hyvin iloinen. Kännykkään tupsahti kuvaviesti sormuksista ja teksti: "Meiltä tulee tällainen joulutervehdys tänä vuonna!" Samanikäinen serkkuni on puolisonsa kanssa ollut yhdessä varmasti lähemmäs kymmenen vuotta (kuten mekin). Oma puolisoni totesi tähän hymähdellen: "Onks se X paksuna?", johon muistutin puolisoa heidän pitkästä suhteestaan. Tähän kommentti oli "No kai se on tossa vaiheessa enää sellainen muodollisuus". Vaikka mies ihan hyvin suhtautui kihlausuutisiin, tuntui että sillä sekunnilla omassa päässäni mahdollisuuteni romahti nolliin. (... ja samaan aikaan olen töissä saanut "ihailijan" ja itseä lähinnä ärsyttää miettiä, miten hoitaa tilanne murtamatta toisen sydäntä, koska en halua pilata hyvää työkaveruutta. Toinen työkaveri kysyi, miksen käytä sormusta. No mä siihen takeltelin, että kun ei oo sormusta, kun ei olla naimisissa tai edes kihloissa. Hän on jenkki ja keskusteltiin eri kulttuurien ihmissuhde- treffailu -kulttuurista)
 13. Kävimme ketjun kommenttien perusteella täällä ja olimme molemmat todella vaikuttuneita. Halusin vartavasten tulla kiittämään ketjua, sillä heistä ei juuri netissä kirjoitella (enemmänkin pitäisi). Mieletön ja ystävällinen palvelu sekä upea valikoima. Aivan eri tasoa kuin esimerkiksi Helsingin keskustan myymälöissä, sen takia turhauduimmekin ja lähdimme pienelle päiväretkelle Tikkurilaan.
 14. Ei ole kosittu ei, ja pikkuhiljaa alkaa usko horjua koko asian suhteen. Ollaan kyllä häistä puhuttu edelleen, ja yksimielisiä ollaan ainakin siitä ettei mitään valtavia viisnumeroisia summia haluta häihin investoida. Nyt vaan tuntuu että uusi asunto nielee niin tehokkaasti kaiken ajan ja rahan, että haaveet saa typistää hyvinkin "kakkukahvit sukulaisille" -tyyppiseen tilaisuuteen, jos niitä häitä mihinkään parin vuoden sisään haluaa Eikä siinä, mitä enemmän olen muutenkaan asiaa pyöritellyt, sitä enemmän pienemmät häätkin alkaa houkuttaa. Kyllä tässä kohtaa tuntuu siltä, että sen 10k laittaa mieluummin tähän loppuelämän kodin kaunistamiseen kuin yhteen juhlapäivään, olkoonkin sitten kuinka ihana päivä hyvänsä. Pitää varmaan alkaa ilmaista näitä fiiliksiä miehellekin, veikkaan vähän että yksi syy kosimisen "viivästymisen" on se, ettei ne meidän alkuperäiset unelmahäät olis millään lailla ajankohtaiset.
 15. Vanhalle tililleni en pääse kun sposoite vaihtunut.
 16. Auts. Monta viestiä kirjoitettava jotta pääsen takaisin muihin keskusteluihin.
 17. Täällä myös, mutta en pääse enää vanhalla tunnuksella sisään
 18. Vain parilla-kolmella meidän vieraista on pieniä lapsia. Kaikki ovat alle 2-vuotiaita ja päätimme, että saavat tulla ruoan ja kahvitteluiden ajaksi. Jos lapsia olisi enemmän, olisimme luultavasti rajanneet heidät sylivauvoja lukuunottamatta pois, koska haluamme aikuisten juhlat. Olemme lapsettomia emmekä erityisemmin yleisellä tasolla välitä lapsista. Itseäni stressaa lasten aiheuttama meteli, enkä haluaisi omissa häissäni sellaista kuunnella. Onneksi tosiaan ei tarvitse asiaa enempää miettiä, koska lähipiirissä on niin vähän lapsia.
 19. En tiedä luitko kirjoitukseni tuossa edellä, mutta en kuuna päivänä suosittele kyseistä yritystä yhtään kenellekään. Ehkä joku laamojen syntymäpäiväkestit voisivat olla sellaiset, että selviytyisivät siitä sovitun mukaisesti? Ei edes koirien, se tuntuisi jo liian vaativalta toteutukselta. Oikeasti se omistaja on todella surullinen tapaus, ei minkäänlaista vastuunottoa hänen selkeistä virheistä ja suorastaan valehtelusta. Jäi todella, todella paha maku koko tapauksesta. On olevinaan niin jeesjees-tyyppi, mutta odotas, kun homma ei menekään niin kuin on luvannut, selkärangaton käärme luikertelee tiehensä. Suunnitellessa kaikki olivat täysin ok ja oli luottavainen fiilis. Lopputulos on se, että vuosienkin päästä kyyneleet nousee silmiin siitä sotkusta ja ennen kaikkea tämän omistajan säälittävästä käytöksestä jälkipeleissä. Kannattaa oikeasti harkita uudelleen. Häät ovat iso juttu ja olisi hirveää, jos joku joutuisi kokemaan samaa kuin mitä itse koin heidän kanssaan. Tosin, jos sinulle/teille kelpaa ”sinne päin” eikä juuri haittaa muutamat räikeä kusetukset ko. Yrityksen kautta, niin CC on varmasti hyvä teille. Meille ei, eikä kenellekään tuttavalleni. Catering Ceidas on huonoin asiakaskokemukseni tähän asteiseen elämääni. Paljon tsemppiä teille ja CC:lle!
 20. Mullakin on näköjään kymppi tullut täyteen elokuussa
 21. Olen yhdessä miehen kanssa joka ollut aiemmin aviossa, kahdesti. En voi sanoa etteikö se häiritsisi. Itse olen hyvin harkitseva, liiankin. On on ollut mahdollisuuksia mennä naimisiin aiemmin, mutta en ole halunnut koska en ole ollut varma että siinä on ihminen jonka kanssa haluan viettää loppuelämäni. Mies on tuntenut näin jo kahdesti. Olen vähän sitä mieltä että uskottavuus on mennyt. Olemne asiasta puhuneet paljon, meillä on erilainen näkemys. Tai erilainen arvomaailma. Mies haluaisi mennä naimisiin. Niin minäkin, koska hän on ensimmäinen jonka kanssa haluaisin viettää loppuelämäni. Mutta mietin vaan uskallanko luottaa niihin lupauksiin jotka vihkivalassa luvataan, koska hän on luvannut saman jo kahdesti aiemmin. Aiemmista häistä en tiedä paljoakaan. Sekin tuntuu jo lähtökohtaisesti älyttömältä kun pitää miettiä tulevan puolison edellisiä häitä kun suunnittelee yhtä elämän tärkeintä tapahtumaa. Muutama vuosi sitten olin häissä jossa molemmilla oli toinen liitto. Häävieraat keskusteli parin edellisistä häistä ja puolisoista. Minusta on kamalaa ajatella että omissa häissäni miehen puolelta vieraat puhuisivat miehen aiemmista häistä, puolisoista ja pohtisivat syitä miksi edellinen liitto kariutui. Tämäkin takaraivossa vaikuttaa.
 1. Load more activity