xehha

Naikkari
  • Viestit

    1514
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä xehha

  • Taso
    Konkari
  • Syntymäpäivä May 1

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Savo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2223 profiilin katselua
  1. Beibi kyllä täällä tarkenee

  2. ...on vapaa tekemään mitä vaan...

  3. Eroottiset terkut! -JTuk-

  4. Perustan mielipiteeni makuuni, joka on ilmiselvästi hyvä.

  5. Mitäs sitten voi tehdä, jos kulmahampaita on rakenneltu vähän muovilla tai mitä ne nyt käyttääkään? Ei kai noi valkaisumömmöt (ainakaan kotioloissa) niihin toimi samalla lailla. Kellään kokemusta? Niin, ja minkä hintasta toi valkaseminen yleensä on, enkä taaskaan tarkota kotimömmöjä?
  6. Meillä oli pöydällä mun isän ja mummon kuvat ja niitten edessä kynttilät, jotka oli tarkoitus sytyttää ennenkö vieraat tulee kirkkoon. Siinä sitten alttarilla ollessa kaasot oli keskenään kuulema kuiskineet, että ai hitto noi kynttilät ei pala Mutta siis meillä ei siitä sytyttämisestä tehty ns. ohjelmanumeroo, vaan ne kuvat vain oli. Palautetta niistä tuli ja vieraat oli huomannu ne ihan ilman erityistä osoittamistakin, että täällä nyt on tällanen.
  7. Meillä oli vieraskirjan vieressä tällanen A4 kokoinen ohje. Ostin kolme eriväristä kynää (musta, punanen ja lila/hopee) ja paljon erilaisia tarroja, jotka oli myös vieraskirjan vieressä. Toivat mukavasti väriä vieraskirjaan, ja meillä ainakin onnistui tämä ja saatiin ihan kunnon terveisiä. Vieraskirja Haluamme vieraskirjamme olevan muutakin, kuin vain lista nimiä. Terveisiä jättäessäsi voit käyttää hyväksesi oheisiä kysymyksiä, sekä tarroja ja erivärisiä kyniä. Täytä perheesi terveisillä oma nurkkasi tai koko sivu. Anna mielikuvituksesi lentää ja käy töihin. •Suhteesi hääpariin •Missä tapasit morsiamen / sulhasen ensimmäisen kerran ja mitä ajatuksia se sinussa herätti •Runoja, ajatuksia, aforismeja •Muistoja sulhasesta / morsiamesta tahi hääparista yhdessä •Mitä et näistä häistä unohda •Neuvoja / ohjeita avioelämää varten •Mistä kuvittelisit löytäväsi hääparin viiden vuoden kuluttua •Kuvaile morsianta / sulhasta kolmella sanalla •Hääpari muistuttaa tätä sarjakuvapariskuntaa / elokuvaa / laulua / julkkisparia / jne. •Hääpari sopii toisillensa koska... p.s. Kirjoitathan vain yhdelle puolelle sivua.
  8. Vintiltä Siilissä?? Miks ihmeessä ette pitäis häitäkin siellä. Tosi nätti paikka!! Nettisivujen kuvat ei täysin tee oikeutta paikalle, vaikka niitten perusteella itekin paikkaan rakastuin ja ennen siellä käymistä olin jo päättäny että tää se on Meille tulee vieraita muutama yli 60 ja just passelin kokonen paikka. Jos teillä kerta vieraita joku 50, kabinettia ei tartteis käyttää olleskaan vaan sen vois pitää ns. oleskelutilana ja kaikki vieraat mahtuis sitten siihen salin puolelle...
  9. Voisinpa liputtaa Bridezillasin puolesta. Tilattiin sieltä korsetti, koristeita ja sukkanauhat. Tehtiin tilaus miehen nimellä ja maksutavaksi valittiin ennakkomaksu (lieneekö ollu ainut vaihtoehto) eli lasku sähköpostiin, maksu ja tilaus matkaan. Laskua vaan ei alkanu kuulumaan, ooteltiin se pari viikkoa ja sitten mieheni lähetti sähköpostia, että missä vika. Taaskaan vastausta ei kuulunut. Pari päivää tästä mies huomas, että sen oma sähköposti on rikki. Lähettää viestit normisti, mutta ei vastaanottanu mitään. Eikun uutta sähköpostia Bridezillasin suuntaan anteeksi pyydellen, että kun tuo meidän sähköposti on särki eikä oo saatu mitään viestejä, että voisitteko nyt tähän uuteen osoitteeseen lähettää sen laskun uudelleen kun alkaa olla kiire sen korsetin kanssa että saatas puku ompelijalle. No, lasku tuli ja se maksettiin ja tuotteet tuli nopeesti kotiin. Paketti auki ja tadaa, korsetti ihan vääränlainen. Ei kun uudelleen sähköpostia ja valittamaan asiasta (muut tuotteet oli ihan oikeita ja hyviä), että korsetti väärä ja voiko sitä palauttaa kun palautusehdoissa oli että alusvaatteita ei voi palauttaa. Sieltä tuli vastaus, että kun meillä kerran oli kiire saada korsetti olivat lähettäneet vastaavan korsetin kuin se tilaamamme ihan vain sen takia, että saataisiin puku ompelijalle kun sen oikean korsetin saannissa kestää vielä pari viikkoa. Saimme siis pitää tuon ylimääräisen korsetin. Erittäin hyvää asiakaspalvelua sanoisin! Varsinkin kun koko viivästyshässäkkä johtui meistä itsestämme!!!
  10. Levy: Rota, Nino: The Godfather Trilogy Nuotti: Rota, Nino :The Godfather trilogy : Musical highlights from 1, 2 & 3 Kauneimmat häävalssit -levyllä: Godfather : Nalle Lehtonen, trumpetti
  11. -siivotaan-