Jump to content
Naimisiin.info

hanna63

Rouva
 • Posts

  4110
 • Joined

 • Last visited

About hanna63

 • Birthday February 17

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Коувола
 • Interests
  Puutarhanhoito
  Kirppikset
  Shoppailu
  Matkustelu

Recent Profile Visitors

1728 profile views

hanna63's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Moikka,

  luin sun juttua töistä käymisestä Helsingissä. Tuli jotenkin olo, että ootkohan samassa firmassa töissä, kun mun poika? Poika siis asuu Pirkkalassa, ei käy paljoa Tampereen toimistolla ja käy usein myös Helsingissä toimistolla..... ja alahan on atk.

  :P Johanna

 2. Mä voisin olla vuorostani tänä vuonna auttaja. Kovin suurta summaa en pysty irrottamaan, mutta jos kerran näinkin päin. Laitatko tilinumeron minne laitan rahaa?

   

  Hanna

 3. Miten saan allekirjoituksen vai mikä se nyt lienekään, siis linkin päikkyyni, sinne missä tickerikin on?
 4. Longchamp; myytkö 17€ posteineen?

  Hanna

  1. LolitaV

   LolitaV

   Moi!

   Valitettavasti postarit tulis siihen päälle.

  2. hanna63

   hanna63

   Paljonko olis? Meinaa meille tulee melko kookkaatkin lähetyksen postilla kotiin.

  3. LolitaV

   LolitaV

   Postin hinnat on kyllä älyttömiä, mutta halvimmillaan taitaa olla 5,90.

   P.S. Miksi tämä on Single Status Update -kohdassa? :) Yksityisviestejä voi lähettää kirjekuorenkuvakkeesta oikealla ylhäällä. Meneehän nämä viestit tietty näinkin perille.

    

 5. Mun ostokset siis 13,90 €.

  Saanko maksuaikaa 15.12.?
  Laitatko tilinumeron minne maksan. Laitatko siis pakettiautomaatilla? Sitten jos, niin sopiva olisi S-market Lehtomäki Kouvola.

  Hanna

 6. Mulle käy smartposti hyvin vaikka Kuusankoski Kauppakeskus Veturi. Riittäiskö pelkkä puhelinnumero? Se on 0400 882734/Johanna Andersson.

  Laitatko sun tilitiedot ja summan (postarit)

 7. hanna63

  Sun ava on erehdyttävästi yhden mun luokkakaverin näköinen.........:ph34r:

  1. Ei

   Ei

   :grin: Kuvassa on näyttelijä Natalie Dormer, mut se ei varmaan ole sun luokalla? :lol:

  2. hanna63

   hanna63

   Ei todellakaan, mut oon kaivannu vanhan luokkakuvan esiin ja mun luokkakaverin yhdennäköisyys on ilmiömäinen tähän ladyyn. Ne vois olla siskokset :P

 8. Mulla tiedossa hääbändi, nimi aina vaihtelee millä kokoonpanolla ovat liikkeellä. Kokemusta on, ovat ei kovin vanhoja - ei kovin nuoria, ottavat hyvin huomioon musiikkivalinnat yms. Yhteystiedot saa privalla.
 9. Laura_77 sehän ois aika ikävää, koska paikka on todella kiva erilaisten juhlien pitoon ja muihin kylätapahtumiin. Mun mielestäni paikka on myös edullinen.
 10. Catap meillä oli melko samalla tavalla koristellut tuohukset, kuin maitokavin kuvassa. Stopparit oli, ja hyvin piti. Ostettiin tuohukset kirkosta, kirkon kerho oli niitä tehnyt, taisivat maksaa 3 €/kpl. Itsekin voi toki koristella, mutta haluttiin kannattaan omaa seurakuntaa. Mulla on sellaset "nakkisormet", että ois varmaan tullu aika töpöt itsetehtynä.
 11. En nyt muista olenko jo tänne jotakin vastannut, mutta siis; minä ort. ja mies siv.rek. Kävimme maistraatissa, jonka jälkeen meillä oli avioliittoon siunaaminen ort.kirkossa. Parhaitan asia selviää, kun neuvottelee papin kanssa.
 12. Meillä onnittelut kirkossa ja sitten vieraat menivtä ulos kirkosta tekemään meille kujan hääautolle. Ihan rauhassa kaikki ehtivät onnitella, eikä ollut mitään kiirettä "juosta ulos" odottamaan
 13. catap Mulla oli kimppu. Annoin sen heti kirkkoon tullessa kaasolle (oli sovittu papin kanssa). Sitten kun toimitus oli ohi ja siirryimme ottamaan onniteluja vastaan kaaso otti meidän tuohukset ja antoi kimpun takaisin. Valokuvassa olis ollu hassua olla ilman kimppua. Mulla oli sellainen pieni orkidea-kimppu, pienessä morsiuskahvassa. Mun päikyssä on siitä kuva, jos haluat vilkaista. Sulhon ja mun kukka makso yhteensä 25 €, kukkakaupias kylläkin tuttu.
 14. Aitomäen Nuorisoseurantalo ja pitopalvelu Kuusankoskelta, Eksan Krouvi. Tekevät kuljetuslaatikoihin/lämpö valmiiksi. Sieltä saa pelkät tarjoilut tai sitten hlökunnan mukaan. Nuorisoseurantalolla on astiat ja pesukoneet yms. Tiedustellessani, tää oli edullinen, vrt. valmispaikat. Tää nyt oli vaan mun ehdotus....
×
×
 • Create New...