mirde

Rouva
 • Content count

  2189
 • Joined

 • Last visited

About mirde

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 10/08/85

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1459 profile views
 1. Mulle käy smartposti hyvin vaikka Kuusankoski Kauppakeskus Veturi. Riittäiskö pelkkä puhelinnumero? Se on 0400 882734/Johanna Andersson.

  Laitatko sun tilitiedot ja summan (postarit)

 2. Meillä tuli tällaiset paikkakortit.
 3. Meillä saatiin puristettua lahjalista myös valmiiksi. Kutsuja lähtee 40, listalla on n 60 eri asiaa (suurinosa on erään astiaston eri kipot ja kupit eriteltynä koottain) ja hinnat menevät muutamasta eurosta parin satasen matkalaukkuun asti. Jokaiselle jotain, jos noista edes jotain tulee eikä vaan listan ulkopuolelta niin kiva
 4. Meillä askartelutarvikkeet lukuunottamatta papereita löytyi valmiina, joten kuoret + pahvit + mulperipaperit teki n 0,9e/kutsu. Postimerkit tähän päälle, eli 1,7 e/kpl on meidän kutsujen hinta. 40 kutsua yhteensä.
 5. Tuusulassa tahdotaan 18.9.2010
 6. Meillä panostetaan: - ruokaan - juomiin - valokuvaukseen - häämatka Pihistetään - koristeluissa (kirkkoa ei koristella, juhlatila ei paljoa vaadi) - hääautossa (erikseen ei hankita) - morsiamen ja sulhasen puku (morsiamelle käytetty, sulhaselle vuokra) - sormukset (mä en ite arvosta timanttisormuksia, joten saatiin halvalla) - hääyö (lahjakortti saatu hotelliin joululahjaksi, joka käytetään)
 7. Eipä auta täällä :/ Olen koettanut jutella hänelle, laittanut kuvia ja ideoita ja antanut ymmärtää, että apu kelpais (ja suoraan sanottuna sanonutkin, et "voitko auttaa") mutta eipä se ole edes suostunut kommentoimaan mitenkään mun hääpukua, vieraslistaa, kirkkoa, juhlapaikkaa, mitään.. Haluaisin kovasti, siskon kanssa se kuitenkin hoitelee ja osallistuu ja on mukana siskon eri hommissa (mm asunnonhankinta, sisustus) mutta ei yhtään edes -suostu puhumaan- mun häistä. Harmittaa ihan kamalasti. :s
 8. Me otettiin kihlakuvat, mun aloitteesta ja se oli sellanen, että "tottakai". Kuvattiin viime syksynä, sellasia epävirallisia luonnossa
 9. Kiinnostais kanssa, onko kokemuksia? Onnistuuko ääkköset hyvin?
 10. Mulla tuli ehkä vähän hölmö kysymys tästä mieleen. Meillä on vieraslistalla paljon sukulaisia ja jonkin verran kavereita, MUTTA suurinosa kavereista on miehiä. Näin ollen laskin, että "tyttöjä" polttareihini oisi tulossa 5 kpl + kaaso.. Se kuulostaa kamalan vähältä, mutta toisaalta en ole ikinä itse ollut polttareissa mukana ja enempää ei varmaan ole kamalasti tarvekaan olla mukana, että kaikilla olisi kivaa. Tai jotain.
 11. Onko täällä kokemuksia Solbackenista juhlapaikkana? Tarkoitus olisi n. 60-70 hengen häät, jonkin verran lapsia myös mukana ja mahdollisesti tanssibändi. Pitopalvelu + omat juomat. Solbackenia eräs tuttuni suositteli, mutta kokemuksia tästä otetaan vastaan myös!
 12. Häät ovat syyskuussa 2011, jolloin ollaan yhdessä oltu 3 vuotta, kihloissa kaksi vuotta ja yhdessä asuttu kaksi ja puoli vuotta. Tunnettu ollaan silloin kahdeksan vuotta. Yhteinen aso-koti sekä kaksi koiraa. Lapsien aika on häiden jälkeen.
 13. Mua vähän jännittää, mitä mun sukulaiset sanoo kihlautumisesta. Homman takana kun on se, että erosin 1,5 v sitten edellisestä parisuhteesta, jossa olimme 5 v yhdessä ja näistä 2v kihloissa. Ja samantien melkein aloin nykyisen miehen kanssa seurustelemaan, sillä olimme tunteneet jo usean vuoden ajan ja aina ollut "jotain säpinää". Nyt on täysin erilainen olo, tää on ehdottomasti se oikea ja muutimmekin yhteen 6 kk seurustelun jälkeen ja kihloihin mentiin tosiaan vuoden seurustelun jälkeen. Mitä mieltä sukulaiseni ovat, tää on jo toinen kihlaus jne. Ihan varmasti sieltä tulee jotain sanomista, sen takia jännittää ihan kamalasti kertoa omille vanhemmille. Miehelle ensimmäinen kunnon suhde, joten siellä ollaan oltu ihan tyytyväisiä.
 14. Me pidetään kihlajaiskahvit sukulaisille (mun vanhemmille ja miehen veljille) kotona, isovanhemmat eivät jaksa meille asti ajaa joten mun isovanhempien luokse mennään kakun kanssa kahveille. Kavereille varmaan illanistujaiset pidetään Niitä pidetään muutenkin muutaman kerran kuussa, niin nyt on taas yksi uusi "syy" juhlia
 15. Mulla on sellanen ongelma, että vanhemmat on eronneet. Mulla on isäpuoli, jonka puolen suvun kanssa oon ollut paljon tekemisissä mutta en kuitenkaan _tosi paljoa_. Olisiko kamala etiketti virhe siltä puolelta kutsua vaan lähin "serkkupuoli" miehineen ja jättää tädit ja sedät pois. Kutsun kuitenkin biologisen isän puolelta tädit ja näiden lapset, jotka miellän enemmän omaksi suvukseni. Serkkupuolenkin kutsun enemmin "kaverilistalla" kuin sukulaislistalla. Ystävät rajattiin miehen kanssa niihin, jotka molemmat tuntevat ja jotka ovat yleensä aina mukana meidän yhteisissä illanistujaisissa. 60 henkeä tällä hetkellä listalla ja hirväesti yli tuon en tahdo vieraita. Sen lisäksi kutsu lähtee myös Amerikkaan host-perheelleni kohteliaisuudesta, sillä _tiedän_ että he sitä arvostavat mutta eivät kuitenkaan ole tulossa juhliin.