siristiina

Rouva
 • Content count

  497
 • Joined

 • Last visited

About siristiina

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

6664 profile views
 1. Tässä kuvat omasta kampauksesta viime syyskuisista häistä.
 2. Itse olin syyskuussa Helmessä sekä hääkampauksessa että -meikissä, enkä voi muuta kuin suositella. Kampaaja ja meikkaaja kuuntelivat molemmat tarkkaan mitä meikiltä/kampaukselta halusin ja keskustelemalla ja kokeilemalla päädyimme lopputulokseen, johon olin erittäin tyytyväinen. Myös kaasoni, jolla on todella pitkät ja paksut hiukset sai Helmestä hienon ja näyttävän kampauksen! Hintaso oli mielestäni saamiin palveluiden ja niiden laatuun nähden erittäin kohdallaan.
 3. Tässä mun sormukset. Molemmat ostettiin nyt kesällä, koska mun kihla oli aikoinaan halvin mahdollinen ja haluttiin ostaa joku vähän laadukkaampi.
 4. Me varattiin Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli vähän yli kolme kuukautta ennen häitä. Onneksi oli vielä vapaata!
 5. Meillä maksaa n300€ sisältäen astiat ja pöytäliinat + muuta mitä paikanpäältä löytyy
 6. 7.2.09 Mäkiäistentalo pienellä paikkakunnalla Turun lähellä
 7. Me annettaisiin varmaan kaveripariskunnalle 30-40€ ja sukulaisille 50-60€.
 8. Meille ei tule. Ei koeta sitä missään määrin tarpeellisena (meidän häissä) eikä mulla kyllä taida löytyä innostustakaan alkaa sellaista väsäämään.
 9. mulla myös kolme kaasoa, eikä kyllä parempia voisi olla. Kaikki haluavat innolla auttaa hääjärjestelyissä ja kertovat rehellisen mielipiteensä. Heidän ansiostaan hääpäivästä tulee varmasti sata kertaa onnistuneempi kuin mitä se olisi ilman heitä.
 10. Kaasoni Chio toivoisi itselleen kaason statusta
 11. Meillä mies ei näe pukua ennen kuin vasta hääpäivänä, tämä hänen toivomuksestaan. Pukua ostettaessa tosin näki siitä vilauksen, mutta tuskin olisi tunnin kuluttua enää osannut kuvailla pukua ollenkaan
 12. meidän ei ollut tarkoitus pitää juhlia, mutta äitini järjesti meille kihlajaisjuhlat, joissa olivat minun ja miehen vanhemmat ja sisarukset. Kavereiden kanssa kävimme vielä sitten myöhemmin ravintolassa syömässä.
 13. No siis kyllä meidän läheiset tietää että suunnitellaan häitä johonkin ajankohtaan, mutta ei pidetä sen suurempaa meteliä siitä, että milloin tämä ajankohta sitten on. Kun tarkoituksena on pitää pienet häät, niin ainakaan sukulaisille ei tulla mitenkään mainostamaan asiaa sen kummemmin ennen häitä (koska muuten ne kuitenkin tulis ja järjestäisi meille jotkut hirveän isot ja ohjelmalliset juhlat, joita ei todellakaan halita )
 14. Vastasin, että tulin iloiseksi, koska kosinta ei ollut mikään täysi yllätys