siristiina

Rouva
  • Viestit

    497
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän siristiina kaikki viestit

  1. Täällä olikin jo puhuttu, että ketä olette valinneet kaasoksi, mutta millä perusteilla? Itselläni on monta läheistä ystävää, joista kaikki olen tuntenut noin 4-vuotiaasta lähtien. Toisaalta, minulla on myös kaksi hyvin rakasta ja tärkeää siskoa, jotka ovat minulle hyvin läheisiä. Jos valitsen jonkun ystävistäni, tiedän, että joku heistä loukkaantuu.. joten olisi mukavaa, jos joku kertoisi omia perustelujaan, niin ehkä minun olisi helpompi sen pohjalta pähkäillä omani
  2. Tässä kuvat omasta kampauksesta viime syyskuisista häistä.
  3. Itse olin syyskuussa Helmessä sekä hääkampauksessa että -meikissä, enkä voi muuta kuin suositella. Kampaaja ja meikkaaja kuuntelivat molemmat tarkkaan mitä meikiltä/kampaukselta halusin ja keskustelemalla ja kokeilemalla päädyimme lopputulokseen, johon olin erittäin tyytyväinen. Myös kaasoni, jolla on todella pitkät ja paksut hiukset sai Helmestä hienon ja näyttävän kampauksen! Hintaso oli mielestäni saamiin palveluiden ja niiden laatuun nähden erittäin kohdallaan.
  4. Meillä fonttina Viner hand ITC.
  5. Tässä mun sormukset. Molemmat ostettiin nyt kesällä, koska mun kihla oli aikoinaan halvin mahdollinen ja haluttiin ostaa joku vähän laadukkaampi.
  6. Me varattiin Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli vähän yli kolme kuukautta ennen häitä. Onneksi oli vielä vapaata!
  7. Meillä maksaa n300€ sisältäen astiat ja pöytäliinat + muuta mitä paikanpäältä löytyy
  8. 7.2.09 Mäkiäistentalo pienellä paikkakunnalla Turun lähellä
  9. Me annettaisiin varmaan kaveripariskunnalle 30-40€ ja sukulaisille 50-60€.
  10. Meille ei tule. Ei koeta sitä missään määrin tarpeellisena (meidän häissä) eikä mulla kyllä taida löytyä innostustakaan alkaa sellaista väsäämään.
  11. mulla myös kolme kaasoa, eikä kyllä parempia voisi olla. Kaikki haluavat innolla auttaa hääjärjestelyissä ja kertovat rehellisen mielipiteensä. Heidän ansiostaan hääpäivästä tulee varmasti sata kertaa onnistuneempi kuin mitä se olisi ilman heitä.
  12. Kaasoni Chio toivoisi itselleen kaason statusta
  13. Meillä mies ei näe pukua ennen kuin vasta hääpäivänä, tämä hänen toivomuksestaan. Pukua ostettaessa tosin näki siitä vilauksen, mutta tuskin olisi tunnin kuluttua enää osannut kuvailla pukua ollenkaan
  14. meidän ei ollut tarkoitus pitää juhlia, mutta äitini järjesti meille kihlajaisjuhlat, joissa olivat minun ja miehen vanhemmat ja sisarukset. Kavereiden kanssa kävimme vielä sitten myöhemmin ravintolassa syömässä.
  15. No siis kyllä meidän läheiset tietää että suunnitellaan häitä johonkin ajankohtaan, mutta ei pidetä sen suurempaa meteliä siitä, että milloin tämä ajankohta sitten on. Kun tarkoituksena on pitää pienet häät, niin ainakaan sukulaisille ei tulla mitenkään mainostamaan asiaa sen kummemmin ennen häitä (koska muuten ne kuitenkin tulis ja järjestäisi meille jotkut hirveän isot ja ohjelmalliset juhlat, joita ei todellakaan halita )
  16. Vastasin, että tulin iloiseksi, koska kosinta ei ollut mikään täysi yllätys
  17. En usko että ainakaan yksikään meidän kutsuttu loukkaantuu, jos saa kutsun, jossa on 2.luokan postimerkki. Meille ainakin tärkeintä on se, että kutsut löytävät perille, itse postimerkillä ei ole oikeastaan mitään väliä.
  18. Itse maksamme häämme, budjetti siinä 7000-8000€ kieppeillä, mutta yli ei sais mennä, että jäis vielä säästöjä muuhunkin.
  19. Onnea Tähkä -4kk päivästä, enää ei ole kauan aikaa jäljellä häihin. Suunnitelmat hyvällä mallilla, mutta onneksi on vielä hommia jäljellä, ettei ehdi tylsistymään
  20. Mä pidän aina kihlaa sormessa, niin kuin muitakin sormuksia, tosin tulevassa työssä joudun ottamaan pois tuntuu kyllä sitten varmasti oudolta olla ilman.
  21. Me ei kauhean monissa asioissa haluta säästellä, mutta pääsemme halvemmalla seuraavissa asioissa: - Edullinen juhlapaikka - Ruoka on tavallista perusruokaa (molemmat nirsoja ) ja näin ollen edullista - Äitini tekee kaikki kukka-asetelmat juhlapaikalle, tuttavaperheemme omistaa puutarhan, joten haluamamme kukat saamme edullisesti - Ei aleta juottaa vieraita, joten alkoholiin ei kauheasti rahaa uppoa - Ystäväni valokuvaa kirkossa ja juhlissa, ei ole ammattilainen, mutta hyvin ammattitaitoinen kylläkin (lupasin antaa hänelle Mariskoolin palkkioksi, joten ehkä pääsemme halvemmalla kuin ammattilaisen kanssa ) - Meillä ei ole bändiä, mutta hyvää musiikkia CD:ltä ja runsaasti laulu/musiikkiesityksiä, koska omistan hyvin musikaalisen suvun. -Ostetaan kaikenlaista pientä ja vähän isompaa pikku hiljaa (kun jättää vaatteiden ostamisen vähän vähemmälle, rahan kulutus on silti sama ;D) Ei noissa asioissa välttämättä kauheasti säästöä tule, mutta pienillä nipistyksillä jossain kohtaa pystyy sitten paremmin panostamaan niihin asioihin, joihin eniten haluaa
  22. Häiden aikaan 22- ja 25-vuotiaita, "apukaaso" 20v.
  23. Mites turkulaisilla on hääsuunnitelmat edenneet?
  24. Mulla pitäisi olla, jos löydän, niin voisin sun sähköpostiin lähetellä. Kaverilla oli kesällä siellä hääjuhla, ja oikein kaunista oli.
  25. Kyllä musta siitä tilasta saa ihan kauniin laitettua. Mutta kyllähän noita paikkoja aina löytyy! Täälläkin on edellisillä sivuilla hyviä listoja eri paikoista. Ja jos nyt niin käy, ettei mitään paikkaa löydä, niin ainahan on noin seurakuntatalot, joita voi kysellä.