Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Tänään
 2. Olisin ihan mielelläni valinnut syksyn tai talven häidemme ajankohdaksi, mutta lopulta kesä valikoitui käytännön syistä. Lomakaudella on helpompi järjestellä juhlia, eikä erikseen tarvitse hommata vapaata. Päivä tulee olemaan perjantai, joten uskomme, että myös vieraat saavat sen järjestettyä helpommin vapaaksi heinäkuussa.
 3. Olen todella itkuherkkä, mutta suureksi yllätyksekseni en itkenyt omissa häissäni lainkaan. Toki karsittiin aika paljon potentiaalisia itkun paikkoja valitsemalla maistraattivihkiminen pelkkien todistajien läsnäollessa, häissä ei pidetty lainkaan puheita ja muutenkin tunnelma oli hyvin iloinen. Vihkimishetkellä piti hieman nieleskellä kyyneleitä ja häävalssikin pisti vähän herkistymään, mutta en vuodattanut kuitenkaan kyyneleitä. Meillä oli oikein mukavat ja rennot, meidän näköiset häät.
 4. Meidän häät oli loppukeväällä. Luonto oli kaunis koivuineen ja sääkin sattui olemaan hieno, vaikka oli hirveän kylmä kevät, ja ehti jo hirvittää, että sataako meidän häissä räntää tai rakeita. Keski- tai loppukesän häissä on vaarana, että on karmea helle tai sitten vettä tulee taivaan täydeltä. Lisäksi kesähäät on niin suositut, että parhaat päivät pitää varata todella hyvissä ajoin ja vieraillakin saattaa olla päällekkäisyyksiä juhlissa. Talvihäät taas vaatisi minusta sen lumen, että saisi kauniita kuvia ulkona. Syyshäät vois olla tunnelmalliset kynttilöineen ja syksyn väreineen. Kaikissa vuodenajoissa on puolensa, ja tärkeintä on tietenkin, että hääpari voi valita itse mieleisensä häiden ajankohdan.
 5. Mun polttarit tuli täytenä yllätyksenä, en ihan aikuisten oikeesti osannu aavistaa lainkaan. Olin vilpittömän ilahtunut, polttareitani vietettiin mökillä ihan muutaman läheisen ystävän voimin. Oli ihan parasta Ymmärrän, että jotkut morsiamet on sellaisia, jotka ei voi sietää yllätyksiä, joten polttaripäivän ajankohdan voi kertoa, mutta mun mielestä ei muuta, koska ideana on, että se on ystävien järjestämä yllätys. Toivon mukaan läheiset tuntee morsiamen niin hyvin, että tietävät, mistä tämä pitää ja mihin kaikkeen pitää voida henkisesti varautua etukäteen.
 6. Tarjolla laadukas ja monipuolinen orkesteri edullisesti ! Marios-orkesteri on laadukas, monipuolinen ja vielä edullinenkin asiansa osaava orkesteri joka koostuu viidestä nuorekkaasta mutta pitkänlinjan muusikosta ! Juuri päivitetty ja sovitettu tuore ohjelmistomme soveltuu erinomaisesti perinteisiin tansseihin, häihin, juhliin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Teemme edullisella hinnalla sopimuksen mukaan keikat luotettavasti Hämeenlinnasta noin 300km säteellä. Hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan ! Meillä on todella hyvä äänentoistokalusto. Uusia musiikkinäytteitä löydät sivuiltamme: www.tanssiorkesteri-marios.com https://fi-fi.facebook.com/pages/Tanssiorkesteri-Marios/637734312927547 Luota meihin, ollaan toimittu luotettavasti jo yli 20 vuotta !
 7. Yesterday
 8. Minä puolestani tulen tänne suosittelemaan Hotelli ja kylpylä Järvisydäntä. Aivan uskomattoman uniikki paikka, sekä huoneet että kylpyläosasto tehty luonnonkivestä, puusta ja muusta luonnonmateriaalista. Että jos kaipaa jotain erilaista ja luksusta niin kannattaa tsekata tämä. Sijaitsee Rantasalmella. http://www.jarvisydan.com/fi
 9. TR & Coverit Vimpan päälle toimii ja viihdyttää! 0500645093 Timi
 10. Vietimme häitämme viime syksynä Soutupaviljongissa ja kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu! Sweet Pepper Cateringin omistaja oli kuulemma vaihtunut 2016 ja ilmeisesti aikaisemmin mainittu Känsälä ei ole enää kuvioissa sillä ainakin meidän häissämme oli ihana naispuolinen keittiömestari paikalla. Juhlissamme vieraat kehuivat ruokaa ja ainakin meille jäi erittäin mukavat muistot päivästä ja kyseisestä yrityksestä
 11. Viimeisin viikko
 12. Mulla platina, miehellä titaani. Ei haittaa yhtään, ei edes ajateltu asiaa.
 13. Me emme suunnitelleet juhliin mitään, mikä kuvastaisi ammatteja tai harrastuksia. Kuitenkin muiden järjestämien yllätysnumeroiden joukossa oli mun entiseen kansantanssi-harrastukseen liittyvä poloneesi-yhteistanssi. Jälkikäteen kuulin, että äitini oli suunnitellut miehen harrastukseen liittyen vuokraavansa sumopaini-puvut, mutta ihan hyvä, että tämä jäi toteuttamatta. Idea sinänsä kiva, mutta ympäristö antoi rajoitteensa tälle. (Nyt huomautan, ettei mieheni ole sumopainija...)
 14. Häät 20.7.2019, ja juhlapaikan varasin viime viikolla. Kuulemma oli ainoa kahdesta kesälauantaista vuodelle 2019, jotka olivat vielä vapaat. Oli siis hyvä olla jo nyt liikkeellä.
 15. Mehän olemme mieheni kanssa jo varanneet hääpaikankin ja sitä myötä sinetöineet hääpäivän, mutta kosinta puuttuu vielä. Olen jo tässä kattellut erinäisiä päiviä keväällä ja kesällä, jolloin kosinta olisi potentiaalinen, mutta en oikein osaa ottaa siitä stressiä tai jännitystä, koska tiedän sen olevan tulossa ja vallalla on vain luottamus ja miellyttävä odottavan fiilis. Kyllä se sormus sieltä tulee, ja sitten voin vihdoinkin "julkisuunnitella" häitämme (eli taidokkaasti peitellä faktan, että meillä on jo melkeen kaikki valmiina vieraslistoja ja menuuta myöten)
 16. Ensi lokakuussa häät tiedossa. Jännittää! En ole ikinä järjestänyt mitään isompia juhlia ja nyt nopealla katselmuksella 70 ihmistä olisi tulossa. Lapsettomat häät.
 17. Tämä yli-innokas morsian meni ja teki varauksen vuodelle 2020
 18. kesällä 2019 aiotaan mennä päivää ei olla vielä päätetty koska varataan kirkko ensin.
 19. Kaasoina/kaasona ja morsiusneitoina on mulla 4 ihmistä. Ajattelin että onko liikaa mutta en osannut jättää heistä ketään pois ja yllättäen kaikki suostuivat. Pikkusiskoni, sitten serkku joka on mulle ollut lapsesta asti kuin sisko, sitten kaksi parasta ystävääni joista varsinkin toinen on ihan sielunsisko
 20. Itse maksetaan, ellei uutiset julkistettuamme käy ilmi, että vanhempamme ovat halukkaat sponsoroimaan osan häidemme kustannuksista. Olemme kuitenkin valmistautuneet kuittaamaan koko 15 000 euron tilin itse.
 21. Häiden budjettikatoksi on laskettu 15 000 euroa, joka sisältää kaiken kihlasormuksia ja häämatkaa lukuunottamatta. Budjetissa on selkeä painotus tietyillä kulukohteilla muitten yli, ja se kuvastaa hyvin omaa tärkeysjärjestystämme. Alustava budjettijako menee jotakuinkin näin, vierasmäärä 100 henkeä: Vihkisormukset: 750 eur Tilavuokra: 3500 eur Ruokatarjoilu: 5000 eur Juomatarjoilu: 1300 eur (osittain baarista vieraiden itse kustantamat juomat) Morsiamen koko "look": 1200 eur Sulhasen "look": 1100 eur Somisteet: 50 eur Hääkuvaus: 1000 eur Save The Date: 0 eur (sähköisenä lähetetään) Kutsut: 160 eur Kiitoskortit: 160 eur Vieraskirja: 20 eur "Vihkijän" palkkio: 150 eur (Ei virkamies, vaan palkattu puhuja hoitamaan seremonian) Mies vähän yski kun kerroin realistisen arvioni budjetista, mutta perustelujen jälkeen totesi että kuulostaa oikealta, sillä eihän näitä juhlia juhlita kuin kertaalleen.
 22. Hei! Itse haluaisin valkokultaisen sormuksen ja mies haluaisi keltakultaisen. Onko ketään kenellä olisi "eri pari" sormukset miehen kanssa?
 23. 20.7.2019. Juhlapaikka on varattu ja kaikenlaista muutakin on tässä tullut jo suunniteltua... ... kosinta puuttuu vielä mutta onneksi se on varmasti tulossa ja minä ja sulhoni olemme varautumishenkisiä ja mielellämme liikkeellä hyvissä ajoin. Hääpaikan varauksen suhteen tästä olikin hyötyä, sillä valitsemaamme paikkaan oli vain kaksi lauantaita jäljellä kesälle 2019 kun viime viikolla tein varauksen. Hääsuunnittelu on vielä toistaiseksi kunnon hermolomaa jonka parissa mielellään viettää "tyhjät hetket".
 24. Moikka! Kysymys teille, jotka olette naimisissa USA:n kansalaisen kanssa. Olemme siis olleet naimisissa jo melkein 5 vuotta ja olemme nyt hakemassa minulle Immigrant Visa viisumia. Olen lukenut jonkun vanhan keskustelun (2013) siitä, miten tämä prosessi etenee, mutta olisi kiva kuulla päivitettyä tietoa. Löytyykö ketään viisumiprosessin läpi käyneitä tai prosessissa olevia? =)
 25. En usko että kovin suuresti pyritään saamaan ammattejamme näkymään häissä, kun toinen on rekkakuski ja toinen tietotekniikan insinööri. Tavallaan oma harrastus sinällään kai tulee näkyviin kun juhlapaikkana on vanhaan talliin tehty tila ja vihkisormukseksi haaveilen edesmenneen hevoseni jouhista tehtyä sormusta, ehkä tasapainoksi pitää saada nuo sulhonkin harrastukset näkymään jollain tavalla
 26. Hei! Ihan ei tuohon sijaintiin mee yksyhteen, mutta ihan uusi tuttavuus joka tällähetkellä on meillä mietinnässä on Klubi57! Sijaitsee Pinninkadulla joten valitettavasti on kyllä aivan keskustassa, mutta kaikki muut kriteerit täyttyy ja hinta on tällähetkellä aika maltillinen.
 27. https://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/85-yleistä-sormuksista-ja-koruista/ Jatketaan tuolla.
 28. Aikaisemmin
 29. Kihlat olisi mielessä, itse haluaisin valkokultaisen ja mies keltakultaisen. Onko muilla "eriparia" olevat sormukset?
 1. Lataa lisää sisältöä