All Activity

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Omasta hirven jauhelihasta lihakeitto, valmiista kakkupohjista pari kakkua. Vieraita 11. Pilheet kotona.
 4. Tässä hyväksi koettu resepti: 1 osa vodkaa 2 osaa valkkaria Hitunen punaista mehua tai elintarvikeväriä toimii kuin metrin halko
 5. Lähetin whatsappissa isälleni Save the Date kortin 9kk ennen häitä kun päivä oli päätetty.
 6. En ole koskaan semmosta saanut, mutta vanhemmalle väelle ja kauempana asuville lähetin digitaalisen Save the Date kortin. Eli valokuva meistä, johon teksti Save the Date ja päivämäärä. Lähetin whatsappissa. Kutsunkin tein digitaaliseen muotoon: copyrightvaapaa kuva kahdesta sormuksesta, paikka, pvm, kelloaika. Lähetin niinikään whatsappissa. Hox! Vieraita kutsutaan 10 tai 11. Juhlat kotona.
 7. Mun ekoissa häissä tehtiin semmonen rajaus esim serkkujen kanssa että vain ne kutsuttiin joiden kanssa on ollut tekemisissä. Mun äitilläkin oli 6 sisarusta jotka kaikki on osanneet lisääntyä samaa linjaa exän sekä isän että äidin puolelta. Joku täti siitä kyllä suuttui kun hänen poikansa ei saanut kutsua vaikka serkulle oli tullut.. Avioliitto on kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti.
 8. Minä laitan mustan puvun, kunniamerkit rintaan ja rusetin kaulaan.
 9. Mä aion mennä koko päivän samoilla tanšikengillä.
 10. Mitä elementtejä teidän häissä on/oli? Oliko perinteinen: vihkiminen, ruokailu, puheet, kahvi ja hääkakun leikkaus, kenkäleikki, morsiamen ryöstö, hääkarkkien jako, boolia tanssin lomassa, sukkanauhan ja morsiuskimpun heitto. Näin ulkomuistista saneltuna. Meillä tulee keväällä pienet juhlat vain muutamalle lähimmälle. Vihkiminen, kevyt ruokailu, kakkukahvit, hääkarkit, kimppu ja sukkanauhakin varmaan lentää.
 11. Töissä. Muijalla oli törkeen tiukka kontti. Loput on historiaa
 12. Meidän tapauksessa se on muutakin kuin vain tapa. Kihlattuni vanhemmat eivät ole enää elossa, mutta lapsiltaan joudun lupaa kysymään saattaa heidän äitinsä alttarille
 13. Miten tuo toimii?
 14. Meidän piti mennä naimisiin "sitten joskus" ja tuli tässä sitten juttua mahdollisesti päättyvistä asumistuista ym. Niin kysyin sitten että koskas mennään naimisiin. Huhtikuussa paukautetaan avioon.
 15. Matasaari on siirtynyt yksityiseen omistukseen. Kehitämmä konseptia, jonka mukaan tulevaisuudessa häät ja juhlat olisivat taas mahdollisia Matasaaressa. Nyt käytössä on rantasauna, jossa voi järjestää vaikka tiimille unohtumatoman virkistyspäivän! Hulppeat sisätilat soveltuvat n. 15 hengelle ja löylyistä pääsee samanaikaisesti nauttimaan kahdeksan ihmisen voimin. Ensiluokkainen puusauna takaa miellyttävät löylyt! Grilliruokia odotellessa voi rentoutua paljussa, kylmiä juomia siemaillen. Yhteystiedot: Matasaarentie 3, 00380 Espoo +358 44 244 5930 [email protected] https://mataskar.com Historiaa: Aiemmin Suvisaariston kouluna toiminut Matasaari on vuosien saatossa elänyt monessa eri muodossa. Ruotsinkielinen koulu toimi Matasaaressa vuosina 1896 - 1966. Koulutoiminnan lakattua Espoon ruotsinkielinen seurakunta perusti saareen leirikeskuksen kesällä 1969. Matasaaren kappeli valmistui vuonna -93. Valmistumisen jälkeen saaressa on juhlittu niin häitä kuin ristiäisiäkin.
 16. Älä puhu mitään Mä olin 47.
 17. Ei nyt tuorein mahdollinen kokemus, mutta olimme kovin tyytyväisiä vuonna 2019 häissämme Sweet pepper-cateringiin. Vieraat ovat jälkikäteenkin muistelleet herkullisia tarjoiluja. Kaikki toimi moitteettomasti ja mutkattomasti.
 18. Juu ei polttareita toisella kierroksella!! Tuntuisi teennäiseltä. Olen kyllä osallistunut toisen kierroksen polttareihin ja oli kivaa mutta itse en halua.
 19. Onko kukaan käynyt viime aikoina OZ Jewel -liikkeessä? Ihastuin yhteen sormuksen ja mietin onko matkan arvoinen se myymälä
 20. Nimenmuutoksesta aiheutuu vain ylimääräistä häslinkiä. Kaikki kortit menee uusiksi.
 21. Tunsin yhdet jotka menivät presidentin luvalla naimisiin 15-v. Tapasin heidät kun nuorin lapsistaan oli 15 ja isä ja äiti 31.
 22. Olen miettinyt josko avioituisi Ruotsissa, esim Stukholman suom seurakunnan kirkossa. Hoituisi risteilyllä näppärästi.
 1. Load more activity