All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Vastaus kysymykseen: näköjään. Mä voin kyllä järjestää ja hoitaa asiat mutta mä haluan myös miehen mielipiteen siihen. Tässä on muutama päivä mietitty yleisiä asioita ja nyt näyttää siltä että kun aloitan lauseen "saako kysyä yhtä asiaa" niin vastaus on että "taas joku hääjuttu, en nyt jaksa". Tarkoittaako se, että "ei kiinnosta" = "päätä sä" ? Mulla on joskus sellaisia.. vähän lennokkaita ideoita , Niin haluan toiselta sellaisen järjen ääni -mielipiteen.
 3. Meillä mies valitsi päivämäärän, perusteella 02022020 tms "helposti muistettava" litania. Mullakin on joku juttu, että parilliset numerot on helpompia / kivempia kuin parittomat. Esim.lapsen syntymäpäivä 28.3 on jotenkin äärimmäisen vaikea tuon kuukauden takia. Mystistä.
 4. Last week
 5. Eräissä häissä, tosin ulkomailla, tarjolla oli viiniä ja vettä. Ei mehua, ei limsaa. Monta ruokalajia, kesti pitkään. Tuli sitä viiniä sitten lipiteltyä sen verran paljon että kiintiö on valkkarille vieläkin täynnä. Onnistunut plaseeraus oli yksissä häissä sellainen, että minut, avopuolisoni ja siskoni oli laitettu istumaan toisen samaa ikäluokkaa olevan nuoren parin viereen. Juttua löytyi vaikka oltiinkin ihan ventovieraita. Oletus jotenkin oli, että me olisimme jotenkin myös kutsuttujen vanhempieni lähellä istumassa. Ja toki olen todistanut sellaisetkin häät joissa ruokaa oli varattu aika niukasti. En tiedä miten hienoissa pitopalveluissa jossain Helsingissä toimitaan, mutta meilläpäin haetaan ihan reteesti kaksi kertaa, eikä kukaan ajattele että santsikierroksella oleva olisi jotenkin ahmatti tms. Santsikierros KUULUU tehdä. Ekalla kierroksella otetaan kaikkea vähän, maistellaan ja tokalla kierroksella sitten täytetään vatsa. Noissa häissä raavittiin pakin pohjalta ehkä jonkun lihapadan liemiä parin pienen perunan seuraksi. Kahvikin oli "jokaiselle yksi espressokupillinen". Yleensä "meilläpäin" haetaan kahvi ja pala kakkua ja mennään syömään ne pöytään. Sitten joko tarjoiluhenkilökunta kiertää pannun kanssa pöydissä ja kaataa lisää (pöydissä on sokeri ja kermanekka) tai sitten saa itse mennä ottamaan lisää. Olen päättänyt että omiin häihin meidän pöytään tulee oma kahvipannu ja omat isot mukit. Ollaan nimittäin sellaisia kahvikissoja.
 6. Meillä on omat tilit johon tulevat palkat ja Kelan rahat sun muut. Sitten meillä on yhteinen "mökkitili", josta maksetaan kesäpaikan kuluja (remppa menossa, lainaa on). Satunnaisesti isompia yhteisiä hankintoja, jotka maksetaan siis puoliksi. Tarvittaessa siirretään tuonne vähän ylimääräistä, kun muuten sinne siirtyy vain lainanosuus + vähän päälle. Ja nyt muistin että mulla on vielä S-pankin tili, joka kaikenlisäksi on melko tyhjänpuoleinen niin siitä tehdään meidän häidenjärjestelytili.
 7. Tuossa etusivulla kun on nuo kaikki aihealueet, niin ainakin omalla tietokoneella sivu heittää koko ajan ihan alas, tuohon kohtaan missä on "Meistä" -infoa. Pitää olla nopea klikkauksissaan että pääsee haluamalleen aihealueelle.
 8. Helmikuussa!
 9. Me kihlauduimme jo parisen vuotta sitten ja vaikka meillä oli kyllä täsmällinen päivä tiedossa, niin siitä tiedottaminen jotenkin vain jäi. No hoidin sen sitten yhdellä puhelinsoitolla "niin kai te tiesitte että meidän hääpäivä on viiden kuukauden päästä...?"
 10. Meille on tulossa alle 60 hengen häät, joten läsnä ovat vain lähimmät (pakolliset...) sukulaiset ja sitten kaverit. Voisin väittää että tieto kulkeutuu kyllä anoppien kautta riittävän nopeasti, joten emme lähetä noita kortteja. Mutta yhdelle kaverille aion tässä pikapuoliin laittaa viestiä, tyyliin "laita rasti kalenteriin (päiväys), me mennään silloin naimisiin (virallinen kutsu tulee myöhemmin)".
 11. Keikaus teki ehdotuksia, lohi suli suussa, paahtopaistia kehuttiin, oli salaatit ja ihan, raikas jälkiruokakakku. Pyydä hintasuosituksia ja anna budjetti...
 12. Keikasu catering tuli valittua 60-vuotisjuhliin, henkilömöäärä 110, kaikki hoitui sähköpostilla, ruoka sai kehuja kaikilta vierailta - siis kaikilta - toi kuin kello, tarjoilijat hoitivat alusta loppuun. En koskaan suosittele, jos ei todella ole aihetta, nyt tdella suosittelen! 10 + ja jos/kun tulee suraavat juhlat, se on Keikaus!
 13. Onnea kaikille kihlauksista!
 14. Neljä vuotta sitten asiaa kysytty, mutta vastaan nyt ihan tuoreella kokemuksella. Tilasin juuri sieltä itselleni uuden kihlan, 3 mm leveän kiiltävän titaanirinkulan. Kaiverrus kuului hintaan, ja kokonaishinnaksi tuli postikuluineen reilut 30 euroa. Sormus lähti postiin jo tilauspäivänä ja oli mulla samalla viikolla. Mulla siis tosiaan oli aiemmin paksu ja leveä hopeinen kihla, mutta se taipui soikeaksi. Naimisiin ollaan menossa ensi vuonna ja olen titaanista vihkiä pohtinut vakavissani. Halusin sitten vaihtaa muotoaan muuttaneen hopeakihlan jo nyt titaaniseen, jotta vihkisormus sopii tuon uuden viereen. Olen ollut tosi tyytyväinen titaaniin. Kevyt ja miellyttävä sormessa, ja tykkään titaanin väristä ihan mielettömästi.
 15. Earlier
 16. Mä sain tänään sen sormukseni ja se on aivan ihana. Nyt sit vaan odotellaan sitä hääpäivää niin saa sen käyttöön. Ellei mies sit haluu kosia sen kanssa.
 17. Oon nyt himoinnut itselleni timanttisormusta pidemmän aikaa ja miehellekin jauhanut asiasta, mutta kun ei ole sormusta näkynyt, niin päätin nyt ensimmäisen sormuksen ostaa itse itselleni. Tämä on keskisormi/etusormi kokoinen, eli toimii hyvin vaikka samassa kädessä mahdollisen tulevan kihlan kanssa. Ehkä nyt vähän paremmin malttaa taas odottaa. Mieshän alkoi vähän mököttää, kun ostin itselleni sormuksen, kun olisi halunnut kihlan olevan hienoin omistamani sormus. Anoppi myöskin asiasta jutellessamme sanoi, että appiukko oli aiemmin kysynyt mieheltä, että koska kihlat ja mies oli vastannut, ettei hänellä ole varaa just nyt tarpeeksi kalliiseen sormukseen. Olen monta kertaa koittanut sanoa, että ei se sormus ole naimisiin menemisen pääpointti, mutta tuo höppänä ilmeisesti haluaa antaa mulle vain parasta. <3 Mittautin tuota sormusta hakiessani myös vasemman nimettömäni ekaa kertaa ja tämä tietohan sai miehen vallan ilahtumaan. Ei muuta kun jatketaan odottelua.
 18. Me ollaan sen verran mietitty, että laskettiin joskus paljonko about vieraita olisi tulossa. Laskettiin, että noin 125 henkeä pitäis kutsua..
 19. Alkaa vahvasti näyttämään että meidän vuoro on kesällä 2021. Mies haluaa kuitenkin vielä ns. kosia virallisesti, vaikka mun mielestä se on tässä vaiheessa jo aika turhaa. Tuleva vihkisormus on jo tilattuna ja mä odottelen sitä nyt malttamattomana. Ja alustava budjetti laadittuna. Hääpukukin mulla jo odottelee kaapissa. En tosin mahdu siihen tällä hetkellä.
 20. Reykjavik on pieni kaupunki, mutta kyllä siellä voi keksiä tekemistä ja näkemistä pidemmäksikin aikaa. Varsinainen upea Islanti kuitenkin alkaa vasta Reykjavikin ulkopuolelta, joten ehdottomasti kannattaa lähteä yhdelle jos toisellekin reissulle bussilla! En osaa sanoa, mikä retkijärjestäjä tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen, mutta täällä jotain ideoita: https://bustravel.is/
 21. Heips, tämä näyttää nyt tulevan myöhässä edelliselle kysyjälle, mutta jospa muita auttaisi:) Cateringin valinnassa kannattaa käyttää runsaasti pohdintaa ja dokumentoida ihan kaikki, mitä itse kokee tärkeäksi. Muutaman suosittelijan tiimoilta päädyimme itse Catering Ceitaaseen, mikä oli kokonaisuutena arvostellen suurin virheemme ikinä. Tarjoiltu ruoka oli maukasta, mutta kyseisen firman omistajan asenne ja suhtautuminen järkyttävän ylimielistä, mistä jäi niin ikävä maku, että haluan sen teille täällä jakaa. Omistajan kanssa käytiin useita palavereita ennen häitä, missä sovittiin tarkoista yksityiskohdista. Muun muassa tarjoilijoiden tehtävistä (huolehtia vieraiden vesikannuista, että vettä on ja täyttää tarjolla olevia juomia). Myös sovimme, että buffetpöytä on kaksipuolinen. Kysyimme moneen kertaan, että tarvitseeko tarjoilijoille tehdä muistilappuja mm. juomamerkkien suhteen, mihin vastaus oli että ”ei tarvitse, kuuluu heidän ammattitaitoon”. No tämä kaveri hommasi sitten häihimme töihin amatööriporukkaa, koska mikään ei tarjoilussa toiminut. En edelleenkään ymmärrä, mitä nämä tarjoilijat tekivät koko illan, mutta eivät ainakaan edellä mainittuja sovittuja työtehtäviä. Asiaa jälkeenpäin selvittäessä, Catering Ceitaan omistaja kehtasi kiistää tämän kaiken Anteeksi nyt vaan, naurattaa siis säälistä häntä kohtaa vieläkin jälkeenpäin... oikeasti fiilis on edelleen tämä todella huono. Aivan kuin meillä olisi ollut jotain intressiä keksiä päästämme jotain tällaista ja käydä maailman epämukavinta keskustelua omien häidemme jälkeen asian reklamoinnista. Maksoimme ko. yritykselle kalliin (8000€) laskun ja omistaja ei edes kyennyt kantamaan vastuutaan luokattoman huonosta henkilökunnasta, mitkä oli itse hankkinut ja mistä vastasi. Voin sanoa, että ei ollut hintansa väärti. Itseasiassa koko mielipahan aiheuttaminen ei edes kumoutuisi sillä, että Catering Ceidas maksaisi meille nyt koko meidän heille maksaman summan takaisin. Haluan tällä tuoda esille sitä, että mikään summa ei korvaa tärkeän päivän pilaamista, mutta mikäli Catering Ceitaan omistajalla olisi ollut edes hitusen verran ballsseja, olisi hän ottanut vastuun jo asiaa selvittäessä ja siten olisi asiasta jäänyt parempi maku suuhun. Haluan varoittaa kaikkia siitä, että mikäli kyseisen firman tarjous ja palaverit omistajan kanssa saavat vaikutelman siitä, että olisitte tarjoamassa vieraillenne jotain ”parempaa”, kolikon kääntöpuoli on se, että mikäli homma ei mene putkeen (yritys hankkii luokatonta työvoimaa eikä kerro heille, mitä pitää tehdä) omistaja ei ota mitään vastuuta asiasta. Omistaja myös itse valehteli eräässä palaverissa ja kehtasi kiistää tämänkin jälkeenpäin. Tämä kannattaa tiedostaa ja siksi suosittelen skippaamaan kokonaisuudessaan tämän lafkan. Kokonaisvaltainen onnistuminen ja hyvä mieli ovat pääasia. Tai niin ainakin minusta. Hyviä häitä kaikille!
 22. en oo vielä mennyt mut toivon joskus meneväni
 23. Kenneth|Winstonin pitsinen mekko näyttävällä selällä ja dekolteella! Koko 8 / noin 36. Mekkoa lyhennetty sopimaan 155 - 160 senttiselle morsiamelle (+ korkeat korot). Mekon kiinteään alushameeseen lisätty kuja vanteelle (sis. hintaan). Käytetyssä mekossa hieman läheltä katsottuna kulumaa selkäpitsissä (pitsi on kaksinkertainen, ei läpireikiä, mahdollisuus korjata huomaamattomasti esim. siimalangalla, jos omaa silmää häiritsee), muuten loistavassa kunnossa ja puhdas. Mekkoa on mahdollista sovittaa Oulussa tai Kajaanissa. Hinta 800 €. Selässä on helmi- ja strassikoristelua, kuvassa vanne on paikoillaan ja ylemmässä kuvassa mekon sävy vastaa todellisuutta: Dekolteella helmi- ja strassikoristelua, koristelu yltää noin navan kohdalle asti, kuvassa vanne ei ole paikallaan:
 24. Hei, kannattaa kysellä tuolla mieluummin https://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/179-paikkakunta-ja-yrityskohtaiset-ketjut/ Tässä osiossa on lähinnä foorumin käyttöön liittyviä (teknisiä) kysymyksiä ylläpidolle ja pyynnöt päästä tiettyihin käyttäjäryhmiin.
 25. Osaisiko kukaan suositella paikkaa, jonne kannattaisi mennä laittamaan hääkampaus ja meikkaus alue Nilsiä / Tahkovuori/ Siilinjärvi? Häät la 19.10.19 kiitos, Anna
 26. Meillä häissä miehen puolen sukulaiset sanoivat, että häämekostani saakin sitten hyvin muokattua ristiäismekon. Oma isäni soitteli ennen häitä ja haaveili avoimesti isoisäksi tulosta. Toisaalta annoin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta toisaalta painostus tuntui vähän ikävältä...
 27. Meillä mies joskus ohimennen mainitsi, että jossain vaiheessa voisi olla kosinta edessä, mutta meni kaksi vuotta ilman mitään merkkejäkään tästä. Eipä lopulta ihme ollut, että minä, joka meidän suhteessa olen se malttamattomampi ja tällaisissa asioissa aikaansaavampi osapuoli, olin se, joka kosin. Miehelle asia tuli yllätyksenä, mutta suostui heti.
 28. Meillä kihloihin mentiin vakaasti sillä ajatuksella, että se on lupaus avioliitosta. Tosin silloin naimisiinmeno oli tapahtuva "joskus sitten". Kihlaus venyi 7 vuoden mittaiseksi, ja nyt vihdoin ollaan suunnittelemassa häitä ensi kesälle. Tässä on mennyt elämäntilanteet niin monesti uusiksi (mm. lähdin itse uudelleen opiskelemaan), että aika on vaan kulunut huomaamatta. Nyt kuitenkin tuo lupaus avioliitosta lunastetaan.
 1. Load more activity