stream_title_66

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Mikä hintahaitari on näissä seinäjoen liikkeissä? Rosamor on nykyään Bohola.
 3. Seinäjoki/lapuan pitopalvelut kiinnostaisi. Häät vasta 2022 mutta hyvä olla ajoissa
 4. Me juhlitaan 2022 kirkkohäät Isossakyrössä ja hääjuhla pidetään Lapualla.
 5. Kellään kokemusta Lapuan Ritamäen tanssilavasta? Varattiin se häihin ja hinta oli huokea. 250€ ja käytössä to-su.
 6. Last week
 7. 2v10kk seurustelua ja eilen kihlasin tulevan vaimoni. Muutto yhteen kesäkuussa. Voiko onnesta pakahtua?
 8. Earlier
 9. Mä olin 18 ja puoli vuotta ja poikaystävä just täyttänyt 21
 10. Vanhemmat halusivat, mutta itsestä ei jotenkin tuntunut omalta
 11. Mukavaa Nassis että teillä on mennyt korona-aika hyvin. Meillä kans, tuntuu että oltaisiin ihan kiinni kasvettu. Miltähän tuntuu palata normaaliarkeen? Karataansalaa ikävä kuulla että jouduit lomautetuksi. Mutta taloprojekti kuulostaa hienolta! Toivotaan että talon valmistumisen jälkeen on tilaa miettiä hääasioita
 12. Näin miehenä tämä oli ehdottomasti 100% vaimon itse päätettävissä. En ymmärrä näitä joiden mielestä tämä on joku kynnyskysymys. Tietty jos molemmat ovat asiasta samaa mieltä, niin hyvä.
 13. Hei! Kaipailisin kokemuksia Pirunkirkon juhlasalista. Onko tosiaan niin, että paikan oma äänentoisto on riittämätön puheiden pitämiseen, jotta tilan toiseenkin päätyyn kuuluu puheet? Onko kellään kokemuksia pöytiin tarjoilusta buffan sijaan? Jos, niin mitä cateringia suosittelisitte? Kovaääninen musiikki tulee lopettaa klo 12, mutta onhan kuitenkin sallittua soittaa listamusiikkia klo 1.00 asti? Kuinka järjestitte häiden ohjelman, niin että kaikki vieraat näkivät kunnolla (jos ollut noin 100 vierasta)?
 14. From the album jamppa

 15. Vielä en ole paikan päällä käynyt. Päästään katsomaan tiloja reilun viikon päästä. Tiloja remontoidaan parhaillaan. Jännityksellä odotan onko paikka meille sopiva. Suunnitellaan kesälle 2022 n. 50 henk. häitä.
 16. Täällä ollaan, hiljaa. Seuraan kyllä aktiivisesti, onko täällä mitään tapahtunut. Mutta täältä päästä ei ole mitää kerrottavaa. Seuraava toivoni on ensi syksy, jolloin saadaan talo valmiiksi ja päästään muuttamaan. Talon rakentaminen on juuri nyt kovassa vauhdissa ja tontilla täys hulina päällä. Minut lomautettiin tämän poikkeustilan takia töistä, eikä mitään tieoa, koska pääsen takaisin duuniin. Voi olla, että menee syksyyn, ennenkö duunit jatkuu...
 17. Hei foorumilaiset, häävalokuvaajat.fi on uusi palvelu häävalokuvaajan löytämiseksi. Sivuston avulla voit yhdellä kertaa lähettää tarjouspyynnön häävalokuvauksesta kymmenille häävalokuvaajille. Tarjouspyyntö ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Saat jokaisesta tarjouksesta tiedon sähköpostiisi ja samalla linkin hallintapaneeliin, jossa tarjousten vertailu on helppoa. Sopivan tarjouksen löydyttyä voit valita häävalokuvaajan heti. Palvelu on maksuton eikä velvoita mihinkään - eli yhtään tarjousta ei ole pakko valita, jos sopivaa ei löydy. Voit kokeilla palvelua osoitteessa www.häävalokuvaajat.fi Ystävällisin terveisin, Niko Myllynen, ylläpitäjä, häävalokuvaajat.fi
 18. Täällä roikutaan edelleen vappuna meillä oli yksi ystävä käymässä, ja tuli siinä yleisellä tasolla puheeksi tulevaisuudensuunnitelmia, lapsihaaveet sun muut. Illan päätteeksi mies jo mallaili etusormessa käyttämääni sormusta nimettömään tämä sosiaalinen eristäytyminen on kyllä ollut meidän parisuhteelle tosi hyvää aikaa, hämmentävää kyllä ollaan oikein nautittu tästä yhteisestä ajasta ja oikein ällörakastuneita. Vahvistuupahan tunne, että tän tyypin kanssa haluan elää yhdessä jatkossakin. Kenties mieskin alkaisi pikkuhiljaa olla valmis kosimiseen
 19. Mahtaako kukaan täällä enää kirjoitella? Kerron kuitenkin oman tarinani jatkoksi. Ei olla seurusteltu vielä ihan vuottakaan, mutta omistetaan asunto yhdessä. Tiedän että mies haluaa lapsia ja sitä ennen naimisiin. Minulla ei ole vielä kiire kihloihin, asunnon osto oli jo iso elämänmuutos ja sitoumus. Mies kuitenkin viime viikolla pyysi minua näyttämään kuvia vihkisormuksista. Totesi sitten niiden olevan liian kalliita xD Uskon että ehkä vuoden päästä tapahtuu, kun olemme saaneet säästettyä lisää rahaa. Mies sanoi että haluaa antaa minulle "ansaitsemani" sormuksen, koska olen hänelle niin rakas. Itse en mitään tuhannen euron sormusta ole kuitenkaan havittelemassa. Katsotaan.
 20. Suunnitelmia tehdessä olen asennoitunut siihen, että sellaiset häät pidetään, jotka pystytään myös itse maksamaan. Mutta toki tiedän jo nyt, että molempien vanhemmat haluavat osallistua kuluihin. Eli ehkä pyydämme heitä maksamaan puoliksi esim. pitopalvelun tms. ja hoidamme muut kulut sitten itse.
 21. Sovimme yhdessä kihlapäivän etukäteen. Mies ehdotti, että olisiko tuo 20.2.2020 hyvä päivä. Myöhemmin kun kerroimme perheelle, niin vanhempani muistuttivat, että samainen päivä on myös mummuni syntymäpäivä. Kyseistä mummua mieheni ei ehtinyt koskaan tavata, mutta minulle kihlapäivästämme tuli tuplasti tärkeämpi.
 22. Yhdessä kävellään alttarille. Mies olisi halunnut, että isäni luovuttaa minut, koska se on hänen mielestään kiva perinne ja ajatteli, että se olisi isällenikin tärkeää. No, jos isääni yhtään tunnen, puheen pitäminen on hänelle kohokohta. Minulle tuo luovuttaminen/saattaminen ei tunnu varsinaisesti oikealta perinteeltä ja toisaalta myös vanhempani ovat aikoinaan saapuneet alttarille yhdessä samaisessa kirkossa. Ja toisaalta yhdessä alttarille saapuminen on mielestäni myös todella romanttista ja symbolista: yhdessä tähän suhteeseen on aikoinaan lähdetty, ja yhdessä päätetty astella avioliittoon. Samaan hengenvetoon todettakoot, että ymmärrän myös, että haluaa isän saattavan alttarille. Onhan sekin erityinen yhteinen hetki. Jokainen tekee, miten itsestä parhaalta tuntuu!
 23. Minä 29 ja mies 31 (molemmat loppuvuoden lapsia) eli ehdin just alle 30v naimisiin. Joskus 20-vuotiaana (sinkkuna) ajattelin, että kyllähän mä nyt 30v mennessä olen naimisissa ja vähintään yksi muksukin kainalossa. Ainakin toinen näistä nyt sitten toteutuu.
 24. Menimme kihloihin helmikuussa 2020 ja mies oli jo aiemmin sanonut, että hänen mielestään naimisiin pitää mennä 2 vuoden sisään kihlauksesta. Olemme puhuneet hääsuunnitelmista jo pitkään ennen kihloja, joten paikka oli jo tiedossa. Jahka olimme jonkun kuukauden sulatelleet asiaa, kysyttiin juhlapaikasta, miltä kalenteri näyttää. Nyt häät tiedossa kesäkuussa 2021 eli reilu vuosi tässä aikaa suunnitella. Isoimmat linjat olivat jo ennen kihlautumista tosiaan tiedossa, joten ei tässä suunnitteluaikaa kahta vuotta olisi tarvittukaan. Ja itse olen niin hätäinen että olisin varmaan tuskastunut, kun nyt jo tuntuu, että haluaisin vain päättää yksityiskohdat ja tilata kutsut ja koristeet saman tien
 25. Meillä syyskuussa 2021. Hääpaikka ja kirkko varattu, lähimmät sukulaiset ja kaverit tietää ja kaaso on. Mut kyllä hajottaa tämä kun ei oikein mitään pääse vielä tekemään. Ois niin ihana jo askarrella ja haalia kaikkia koristeita jne. Toisaalta taas järki sanoo et ei kannata (ja niin se ehkä onkin, en tiedä missä kaikkea sitä krääsää seuraavat puolitoista vuotta säilyttäisi). Turhauttaa vaan se, kun ei tiedä mihin tätä energiaa purkaisi.
 26. Hei. Onko kellään uudempaa kokemusta Kalevan Killasta. Heille on vaikea löytää kunnollisia voimassaolevia yhteystietoja muuta kuin FB jossa tietoa on vähän. Etsinnässä n. 50 hengen juhliin sopiva juhlapaikka jossa tilaa jää myös bändille ja tanssimiselle. Plussaa jos siivouksen saa järjestettyä talon puolesta. Toki pystymme hoitamaan siivouksen tavalla tai toisella itse. Budjettimme tulee olemaan tiukka ja monet paikat rajautuvat pois jo liian kalliin paikkavuokran vuoksi. Häät suunnitteilla heinäkuuksi 2022. Vihkikirkkona on Kalevan kirkko.
 27. Mun titteli rouvana on päättynyt jo vuosia sitten. Eli ikuisesti naikkari
 1. Load more activity