stream_title_66

Näytetään: kaikki sisältö luotu 365 päivää sitten.

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Viimeisin tunti
 2. Ero on sellainen kriisitilanne pienen ihmisen mielelle, että vaikka kuinka luottaisi nyt ja haluaisi luottaa jatkossa toiseen tai itseensä, reagointi ja toiminta kriisitilanteessa voi olla varsin yllättävää. Raha-asiat on hyvä ja syytä sopia, kun on vielä sovussa.
 3. Tänään
 4. Thihii... Kohta on vuosi kulunut kun olen postauksen kirjottanut. Hymyilytti kun luvin näin "jälkikäteen". En ole asioiden suhteen vaihtanut mielipidettäni (hiukan tilanne päivitystä). Vuosi on jo kulunut kihlauksesta haluaisin pikku hiljaa naimisiin ja suunnitella häitämme. Mutta, sulhaseni toteama lauseke on vieläkin voimassa eli häistä en saa yhä edelleen puhua sanallakaan. Yritin edes vähän jos voitaisiin luoda yhteinen pankkitili jolle siirrettäisiin joka kuukausi summa x, joten voisimme aloittaa edes yhdessä rahan säästön häitämme varten. En oleta yhä edelleenkään että vanhempamme ne kustantaa. Sen puoleen, että säästäisimme häitä varten niin hän vain haaveili Kanarian lomasta. Ensiksi Kanarian loma ja sitten ehkä hääbudjetin säästö. Todella turhauttavaa. En halua kokon ikää olla vain kihloissa. Olo on turhautunut.
 5. Itse koen avioehdon huonona ideana. Kun puhutaan avioehdosta koen ettei minuun luoteta, pelätään valmiiksi pahinta ja ollaan epävarmoja kumppanista. Epävarmuus ja pelko ovat kuitenkin ihmisen pahimmat vastukset. Itse en koe tarpeelliseksi avioehtoa, tuleva puolisoni haluaisi sen, mutta ei ole sen suuremmin sitä perustellut. Minä itse henkilökohtaisesti koen ettei hän luota minuun mahdollisessa ero tilanteessa. Ajatukseni on se, että se mikä on hänen niin on hänen ja se mikä on minun, on minun. En ymmärrä miksi pitää vaatia toisen omaisuutta itselleen mahdollisessa ero tilanteessa?! Onko se vain ahneus? Meillä ei ole koskaan ollut liiaksi rahaa lapsuuden kodissa, olen myös oppinut elämään itse ansaimillani rahoillani. Joten loogisesti itse hankkimani omaisuus on minun. Päinvastaisessa tilanteessa puolison omaisuus on hänen. Itse olen vasta vähän aikaa sitten hankkinut ensiasunnon, jossa asumme yhdessä. Velka on vain minun ja asunnostakin tulee pikku hiljaa vain minun. Puolisoni on myös vähän aikaa sitten tehnyt vanhempiensa kanssa sukupolvenvaihdoksen. Joten puolisoltani löytyy peltoja, metsiä sekä mitä nyt maatila plänttiin yleensäkkin kuuluu eli erilaisia koneita ja härveleitä. Itse haluan henkilökohtaisesti olla tekemättä mitään avioehtosopimusta. Haluan luottaa kumppaniin. Haluan uskoa häneen ja luottaa jos jostain syystä päätyisimme eroon niin kumpainenkin pitäisi omat omaisuutensa. Itse en koe tarpeelliseksi puuttua puolisoni omaisuuteen, hän on kuitenkin hankkinut sen kovalla työllä ja hinnalla. Haluan myös luottaa ettei hän vie ero tilanteessa minulta minun asuntoani. Ehkä olen asioiden suhteen liian sinisilmäinen, mutta minä itse koen avioehdon epäluottamukseksi ettei puolisoni luota minuun. En ole rahan tai muunkaan omaisuuden perään.
 6. 8kk aiemmin. Häät kahden kuukauden kuluttua eli sesongin ulkopuolella. Uskon, että tuo oli ihan sopiva aika varata, sillä kyseessä on ravintolan yksityiskabinetti ja meidän häiden tienoilla alkaa pikkuhiljaa jo pikkujoulutkin pyöriä. Liian myöhään ei siis olisi kannattanut ollakkaan liikenteessä.
 7. Yesterday
 8. Kevättalven häät Oulussa, varaus tehtiin vajaa vuosi aiemmin.
 9. En tiedä onko tästä vastauksesta enää hyötyä, mutta me oltiin tänä kesänä vieraina häissä, jotka järjestettiin tuolla Hietalinnassa. Vieressä tosiaan on esimerkiksi Hietasaaren ponipiha. Käsittääkseni valituksia metelistä ei tullut, vaikka juhlinta jatkui myös ulkona muun muassa paljun parissa noin klo 03 saakka. Joko olet valinnut hääpaikan?
 10. Turun Sydänkäpy-liikkeestä uutena ostettu aito Maggie Sottero Autumn hääpuku. Väri champagne (valkoinen kuitenkin), olkaimet ja pitkä laahus. Itse olin häiden aikaan n. 34-36 kokoinen, pituus 165 cm + korot. Pukua saa kuitenkin isommaksi nyöreillä. Imarteleva leikkaus ja ihanat laskokset lanteilla. Laahuksen saa nostettua ylös esim tanssin ajaksi. Pesetetty pesulassa heti häiden jälkeen, jonka jälkeen säilötty pukupussissa sisällä. Jos haluaa runsautta, voi hameen alle laittaa vannehameen (ei kuulu mukaan pakettiin). Täydellinen hääpuku syys- tai talvihäihin! Tule sovittamaan! Puku sijaitsee Piikkiössä Kaarinan lähellä mutta kulkeutuu tarvittaessa esim Turkuun. Kysy lisää: [email protected] hp. 400 € (ovh 1200 €)
 11. poistopyyntö (puku on myyty):
 12. Viimeisin viikko
 13. Nyt kun häät ovat ohi pitää tulla korjaamaan edellinen lausunto. Loppujen lopuksi kustansin molemmille kaasoille kampaajan, koska se tuntui parhaalta tavalta kiittää ilman varsinaista materiaa. Molemmat olivat siis varanneet itselleen kampaajan hääviikolle ja yllätyksenä he sitä maksaessaan saivat kuulla, että lasku on jo hoidettu.
 14. Täällä yks kihlauksen odottelija lisää, joka jo puolen vuoden keskustelun seuraamisen jälkeen uskaltautuu kirjoittamaan täällä jotain! Ollaan seurusteltu nyt kohta 2 vuotta, joista yhdessä ollaan asuttu nyt vuosi. Muutaman kerran on kihlat ja naimisiinmeno olleet puheenaiheena, kun lähipiirissä on tänä kesänä juhlittu useammat häät. Avomies oli se joka otti asian puheeksi alun perin, mutta sen jälkeen on tullut vähän ristiriitaista signaalia. Toisaalta meidän parisuhde on kaikin puolin sillä tasolla, että tiedämme löytäneemme toisestamme täydellisen kumppanin juuri itsellemme, jonka takia ainut suunta suhteellemme on kihlaus ja avioliitto. Olemme myös molemmat sitä mieltä, että avioliitto on kerran elämässä -juttu ja tiedostamme, että omat vanhempamme ovat hieman vanhanaikaisia asioiden suhteen (täytyisi tuntea noin 5-10 vuotta että voisi astella avioon). Minun ja avomieheni mielipiteet eroavat toisistaan vain niin, että kihlaus tarkoittaa miehelle lähes samaa kuin alttarille meno, joten kihlauksen ja naimisiinmenon välillä saa olla max 1-2 vuotta. Minusta taas tuntuu siltä, että kihloissa voisi olla useammankin vuoden, kun ei esimerkiksi 4-5 vuoden päästä juhlittavat häät tuntuisi mitenkään liian kaukaiselta ajatukselta: ennemminkin vain mahtavalta yhteiseltä päämäärältä! Joinakin päivinä olen kuitenkin napannut mieheni puheista vähän sensuuntaista, että kihlaushaaveita ei kannattaisi ainakaan täysin romukoppaan laittaa, sillä hän puhuu jo yhteisen asunnon ostamisesta muutaman vuoden sisään ja jotenkin tulee sellainen fiilis, että myös hän ajattelee naimisiinmenon kuuluvan tuohon elämänvaiheeseen! Kuinkahan kovalla innolla mun kannattaa teidän mielestä odotella tulevaa toista vuosipäivää (sovittu seurustelun aloitus), tapaamisen vuosipäivää (muutama viikko ennen edellistä), ulkomaanmatkaa, joulunaikaa tai uutta vuotta? Kuitenkin keskusteluissa tällä foorumilla on vilahdellut se fakta, että parin vuoden jälkeen kihlautuneita pareja on suhteellisen paljon
 15. Kiitos @Vaniella vastauksesta! Taidan tosiaan odotella muutaman kuukauden.
 16. @Katniss olen ainakin omalla kohdalla huomannut ihan merkittävääkin eroa sormen paksuudessa tänä kesänä verrattuna viime talveen. Toki vuorokaudenaika ja fyysinen aktiivisuus vaikuttavat myös siihen, kuinka tiukalta sormus tuntuu, mutta olen ollut havaitsevinani eroa myös vuodenajan mukaan. Odottaisin siis itse syksyyn. Mulla sormus ei aina aamuisin nyt kesäaikaan mene sormeen ilman saippuaa/rasvaa ja tuntuu sormuskohdassakin hieman tiukalta, mutta talvella se pyöri ja liikkui välillä häiritsevän paljon.
 17. Profiilini voi poistaa. Täng jyy!
 18. Moikka kaikki ihonhoidon intoilijat! Oon melko kauan haaveillut luonnonmukaisesti valmistetusta kuorintavoiteesta. Oon vuosien varrella huomannut, että luonnonmukaiset tuotteet sopii mun iholle parhaiten. Ei oo kuitenkaan tullut vastaan sellasta minun iholle täysin sopivaa kuorintavoidetta. Törmäsin kuitenkin kesällä Viron kauneus messuilla tällaseen merkkiin kun Flowelle? sanooko kellekkään mitään? onko kokemuksia? Kävin nettisivut kattomassa ja niiltä löytyis luonnonmukaisia kuorintavoiteita, mutta ennen kun tilaan, haluisin kuulla kokemuksia yms?
 19. Tilattiin mulle elokuun alussa valkokultainen rivisormus, jossa timantteja on vain toisella puolella. Myyjä sanoi, että sormuksen kuuluu olla tiukka. Hankintahetkellä mulla oli käsirasvaa, joka tietenkin helpottaa sormuksen laittoa ja poisottoa. Saankin sormuksen pois, kun teen hieman työtä. Vesi/käsirasva auttaa myös silloin, kun sormet turvoksissa. Sormeen sormus menee aina helposti. Ei ole mitään pelkoa, että se tipahtaisi itsekseen pois. Tiedostan, ettei sormus saa tulla sormesta liian helposti pois. Silti pohdin, olisiko pitänyt ottaa puoli kokoa suurempi. Nyt siis 15,5. Nyt on vielä "kesä", vaikkei helteitä ole ollutkaan. Kutistuuko sormi syksyn ja talven tullen? Kannattaisiko siirtää suurentamista talveen?
 20. Mun valkokultainen Sandbergin rivitimanttisormus oli alennuksen jälkeen 750 €, ovh tais olla 940 €. Tinkivaraa noissa kyllä näyttää olevan! Miehelle ei olla ainakaan vielä hankittu sormusta. Arkikäyttöön ei sellaista halua, juhlissa voisi kyllä pitää.
 21. Tuli täytenä yllätyksenä! Minulle meni aika pitkään, ennen kuin tajusin, että mies on tosissaan. Oltiin kyllä puhuttu tulevaisuudesta, lapsista, ajatuksistamme kihloihin ja naimisiinmenosta. Olin jotenkin ajatellut, että kosintaan menee vielä aikaa.
 22. Mies 30v., minä 27 v.
 23. Nelisen vuotta seurusteltiin ennen kosintaa. Mielestäni hyvä aika, vaikka ehdinkin jo odottaa.. Ei kummatkaan olla kaivattu hääjuhlaa, joten vieläkin on epäselvää, miten menemme naimisiin. Tuohon neljään vuoteen sisältyi etäsuhdetta ym. Pikakihlat eivät sovi luonteenlaadulleni. Kosinnan hetkellä mies 30 v., minä 27 v.
 24. Tavaroita vielä jäljellä, tarjoa sopivaa hintaa!
 25. Meidän häät tanssittiin 12.8.2017 Konsan kartanolla. Hääjuhla oli ihana, käytimme paljon aikaa ja vaivaa tilan kotisteluihin, ja saimmekin tilasta aivan ihanan hehkulamppuvalisarjoilla, oksin vuoratuilla eurolavasermeillä, juuttikankailla ja luonnonkukilla. Vaikka omat häämme olivatkin ihanat, tila tosi kodikas ja ympäristö ihana, en kuitenkaan voi suositella tuota juhlapaikkaa yli 30 hengen juhliin. Ensinnäkin: juhlatilan keittiö on huono. Pitopalvelulla oli todella kuuma, kylmätilaa oli vain yksi iso ja yksi puolikas jääkaappi sekä yksi pakastin. Hääkakku itsessään vei jo kolmasosan tilasta! Onneksi saatiin vuokrattua erillinen kylmäkaappi, joka myöhemmin toimi juomakaappina. Tiskikoneita on vain yksi ja sen ohjelma kestää 3 tuntia. Palaan tähän tiskisotkuun myöhemmin, sepä vasta sotku olikin. Toisekseen: Konsan kartano mainostaa nettisivuillaan että tilassa järjestää "jopa 100 hengen juhlat". No ei kyllä järjestä. Meillä oli vieraita 71 (+me), tilassa ei ollut edes tarpeeksi pöytiä kaikille vieraille, vaan jouduimme itse tuomaan lisäpöytiä että kaikki mahtuivat istumaan! Tuoleja sentään oli tarpeeksi, mutta aterimiakaan ei! Eräs tarjoilijamme toi itse 8 aterinparia omasta kodistaan. Kolmannekseen: Tämä tiskisotku. Tilaa vuokratessa sovittiin, että me viemme sunnuntaina omat tavaramme, roskat ja tölkit sun muut pois, ja Konsa hoitaa loppusiivouksen. Koska tilassa oli tosiaan se yksi tiskikone eikä siellä ollut keittiössä käsitiskiainetta ollenkaan, oletin, että tiskit eivät kuulu meille. Pitopalvelu pyöritti konetta sen mitä kerkesi, mutta hekin lähtivät 10 aikaan pois, ja tiskejä jäi paljon. Kukaan ei missään vaiheessa sanonut minulle, että tiskit kuuluvat meille. Pitopalvelu, joka oli tehnyt juhlia tilassa aiemminkin, oli sitä mieltä että ne eivät kuulu meille. Kuitenkin sunnuntaina tuli sellainen pommi, että nämä tiskit ovat sitten teidän homma. Toistan: keittiössä ei tiskiainetta, tilassa vain yksi tiskikone, jonka ohjelma kestää 3 tuntia. Oltiin lähdössä 6 tunnin päästä häämatkalle ja koneellisia oli ainakin 5! Omistaja väitti kivenkovaan, että hän oli sanonut asiasta jollekulle, mutta sitä ei koskaan selvinnyt, että kenelle se olisi selvitetty. Ei ainakaan meille tilan maksajille! No, tämä selvitettiin niin, että maksettiin eräälle meidän tarjoilijalle että hän hoitaa tiskit, koska me emme todellakaan niitä aikoneet hoitaa. Se raha oli pieni kuluerä siihen verrattuna, millainen kivi putosi sydämeltä kun saatiin tosiaan olla hoitamatta niitä itse. Kenellekään ei loppupeleissä jäänyt paha mieli, vaikka olikin kurjasti hoidettu tämä koko homma. Mutta sen nyt sanon, että tuo Konsan keittiö ei todellakaan riitä 30 henkeä isommalle seurueelle. Plussiahan tuossa paikassa on ehdottomasti keskustan läheinen sijainti, kaunis miljöö, suht ok hinta (n. 800e 15.30-3.30), omat ruuat ja juomat sallittu, koristelumahdollisuus edellisenä päivänä, lautaset, pöytäliinat sun muut tulevat talolta jne, ja meillä oli siellä aivan ihanat ja tunnelmalliset häät, mutta kaiken tämän oheissotkun vuoksi en kyllä paikkaa kovin helposti lähtisi suosittelemaan
 26. Kaasot saavat tietää kaiken, äidillenikin olen jo kertonut paljon. Myös isälleni olen kertonut jotakin, mutta en mitään tarkkoja juttuja, koska haluan pitää kaiken hänellekin yllätyksenä. Sulhaselle olen mekostani kertonut sen verran, että haaveilen pitkähihaisesta, kun valitin, että pitkahihaisen mekon löytyessä on aina selkä avoin tai joku muu asia on pielessä. Nyt kuitenkin uskosin löytäneeni unelmamekkoni ja asiasta ei tarvitse enää valitella. Vieraat saattavat kutsun perusteella arvata, minkälainen teema voi olla, mutta heille kerrotaan vain paikka ja se, että vihkiminen on juhlapaikalla. Tänne kirjoitellessani toivon, ettei kukaan tuttuni tunnista minua, jotta mahdollisimman paljon säilyy yllätyksenä. Olen myös ajatellut olla kertomatta häistä juurikaan mitään esimerkiksi opiskelukavereilleni tai sellaisille, joiden kanssa olemme kavereita läinnä vain Facebookissa, koska olemme olleet kavereita lapsena, eikä enää muuten tekemisissä. Ei siksi, että minun tarvitsisi salailla asiaa, mutta asiahan ei sinänsä heille kuulu, kun eivät tule kutsuakaan saamaan.
 27. Ahvenanmaalla 295e kampaus ja meikki, tuohon sisältyy molempien kokeilut. Lisäksi tuohon saa kaupanpäälle ekstrastressiä, koska kokeilukampaus ei mennyt ihan niinkuin piti, ja koemeikki on kaksi päivää ennen häitä..
 28. Häät meillä 09.06.2018 ja niiden aikaan mä oon reilu 23v ja mies vajaa 22v, yhdessä oltu sillon 2v 5kk, josta kihloissa 1v 10kk. Mä toivottavasti valmistun häitä edeltävänä keväänä, mutta se riippuu enää ainoastaan opinnäytetyöstä ja mies yrittää saada opiskelupaikan lääkkiksestä, jota varten on lukion jälkeen säästellyt ensikertalaisuuttaan, mutta ollaan todettu, että ehkä ensi vuonna olisi paras vaan päästä johonkin opiskelemaan. Mies on nyt määräaikaisessa työsuhteessa ainakin maaliskuuhun asti, mutta työpaikalta on lupailtu, että jos vaan on kiinnostusta, niin voi saada jatkoakin työsuhteelle, saa nähdä miten toteutuu. Hääbudjetti ei ole valmiina säästössä, vaan säästellään sitä mukaa, kun rahaa tulee, itse maksetaan kaikki. Opinnäytetyön sujumisesta riippuen yritän itsekin päästä johonkin töihin vielä ennen häitä. Lapsia ei tule ennen naimisiinmenoa.
 1. Lataa lisää sisältöä