stream_title_66

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Vain yksi sormus, kihlaan lisättiin spinellin ympärille timantit
 3. Päivätilaisuudessa oli 20 henkeä ja iltatilaisuudessa reilu 30.
 4. Miksipä sitä ihminen nimeään muuttamaan
 5. Me tehtiin kaiken poissulkeva avioehto.
 6. Tampereella mentiin naimisiin.
 7. Kaksi kertaa
 8. 1,5 vuotta
 9. Työelämässä ja toisella kierroksella molemmat
 10. Mulla oli vuonna -99 elämäni toistaiseksi ainoat polttarit. Joo. Odotukset oli korkealla mutta ensin mentiin syömään (pizzaa) sitte yhden kaverin luo saunaan ja ottaan pohjia. Silloin vielä ajattelin josko tässä jotain tapahtuu.. mutta lopulta mentiin vain baariin. Mutta kaverit tarjosi sen illan.
 11. Varmaan todistajien kanssa käydään jossain syömässä toimituksen jälkeen, kun nyt oon sitä asiaa mielessä pyöritellyt.
 12. Ikää molemmilla 40+, uusintayritys (mulla jo kolmas) joten ei taida mitään hillittömiä pirskeitä tulla. Ei sitä rahaa kauheasti jää säästöön kun on 2 teiniä talossa eikä mikään kovin kummoinen työ.
 13. Jotain täytyy kyllä nappasta, kyllä se niin jännittää. Täytyy varoa ettei pappi kieltäydy vihkimistä humalaan vedoten.
 14. Onko muut ajatellu/toteuttaneet vihkimistä ihan pienimuotoisesti, kahden todistajan läsnäollessa maistraatissa tai kirkkoherranvirastossa. Tuleva puolisoni ei ole mikään juhlien järjestäjätyyppi (itse niitä kyllä tykkään pitää ja kotonani äiti auliisti aina valmisti kaikille tarvittavat juhlat) Mutta en jaksa enää sitä häästressiä.... tässä kun molemmat on uusintayrityksellä. Kahvitamme käpykakun kera kyllä kaikki onnittelijat sitten kun niitä jatkuvana virtana tulee..
 15. En muista koska käytiin ostamassa sormukset (hyvissä ajoin kuitenkin), niissä ei ole kaiverruksia vaan. Niihin olis kaiverrettu 1122; eli 01.01.2022 Siitä on sitten helppo laskea kauanko on oltu kihloissa
 16. No mun exä veti koko hernepellon nokkaansa ja oletti miten kukakin asiaan suhtautuu. Mettään meni nekin oletukset. Se oli kyllä aika hupaisa tyyppi, aina järjestelemässä kaikkien asioita ihan huomaamattaan.
 17. Valo appissa
 18. Mä voisin olla vuorostani tänä vuonna auttaja. Kovin suurta summaa en pysty irrottamaan, mutta jos kerran näinkin päin. Laitatko tilinumeron minne laitan rahaa?

   

  Hanna

 19. Meille tulee avioehto, se on itseasiassa pakollinen, kun olemme molemmat osakkaita (eri) yrityksissä ja osakassopimuksissa tämä on vaadittu. Yritysjuttujen osalta avioehto on poissulkeva ja tulee täytäntöön eron taikka kuoleman sattuessa. Keskinäisen omaisuuden kannalta avioehto tulee täytäntöön mikäli liitto päättyy avioeroon. Kuoleman varalle laadimme lisäksi testamentit toistemme hyväksi. Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että avioehto tulisi jokaisen avioituvan parin laatia ja laittaa samalla muutkin paperiasiat kuntoon (testamentit ja edunvalvontavaltuutukset).
 20. Päivää. Voitteko kertoa, jos tiedätte. Me aijomme mennä naimisiin Amerikan kansalainen naimisiin Suomessa, minä suomalainen kansalainen. Miehellä on lapsi 14v. Ajomme asua Suomessa. Hän on tulossa Suomeen joulukuussa. Mitä meidän pitää tehdä nyt jo? Suuri kiitos, jos annatte info. Netista en löytänyt selkeät vastaukset. Kiitän.
 21. Mies kosi puolen vuoden seurustelun jälkeen.
 22. Kaasona paras kaveri.
 23. Oli itsestään selvää, että otan miehen sukunimen. Molemmilla aivan tavallinen sukunimi. Haluan, että koko perheellä sama sukunimi.
 1. Load more activity