Jump to content
Naimisiin.info

stream_title_66

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Turkoosi on teemaväri, sitä käytetään eri sävyissä. Sekaan jotain toista väriä raikastamaan, ehkä pinkkiä tai oranssia.
 3. Aika vähän on nou nou asioita, mutta leikkejä ei tule eikä myöskään pönöttämistä.
 4. Panostus morsiamen sormukseen ja ruokaan. Pihistelyä siellä täällä, mm. hääasut tulee olemaan juhalvat, mutta ei mitään varsinaista morsiuspukua.
 5. Ollaan toivottu, että lahjat olisi lahjoituksia johonkin valitsemistamme hyväntekeväisyyskohteista.
 6. Noin 40 vierasta. Meillä on molemmilla pienent suvut, joten sukulaisia on ihan muutama, loput kavereita.
 7. Oon tumpelo itse tekemisessä, eikä oikein ole aikaa edes yrittää, joten en askartele. Kaaso toisaalta haluaa askarrella jotain, joten katsotaan mihin päädytään.
 8. Meillä on reilu vuosi aikaa vielä häihin, joten kaikki on aikalailla vaiheessa. Toki valtaosa kutsutuista osaa jo kutsua odottaa, mutta varmaan vahvistus on pitopalvelun ja muiden vastaavien takia saatava viimeistään kuukautta aikaisemmin.
 9. Lähinnä mietittiin sellaista kesäistä viikonloppua johon ei liity paljon muita kesätapahtumia. Päivällä sinällään ei ollut merkitystä, ei ollut mitään toiveita.
 10. Olin vieraana jiuhlissa, jossa oli äänivieraskirja, oli kyllä hauska idea. Pöydällä oli siis puhelin (vintagemallinen, mutta niitä on kai vähän erilaisia toimittajasta riippuen), ja kun luurin nosti ylös, niin pääsi äänittämään viestin. Mä en itse tiedä haluaisinko äänivieraskirjaa omiin juhliini. Normaalia vieraskirjaa tulee selailtua myöhemminkin, mutta en tiedä tulisiko viestejä kuunneltua yhtä paljon.
 11. Minä suunnittelen tekeväni näitä myös.
 12. Meille ei tule vessakoria.
 13. Me olemme käyttäneet myös Vistaprintiä
 14. Espoon maistraatissa täälläkin 28.6.2024.
 15. Minua kiinnostaa, mikä tämä on?
 16. Moikka,

  luin sun juttua töistä käymisestä Helsingissä. Tuli jotenkin olo, että ootkohan samassa firmassa töissä, kun mun poika? Poika siis asuu Pirkkalassa, ei käy paljoa Tampereen toimistolla ja käy usein myös Helsingissä toimistolla..... ja alahan on atk.

  :P Johanna

 17. Jos löytäisin tarpeeksi pienen poikaystävän, olisin minäkin kevytmielinen. -Pikku Myy
 18. Löytyikö teille murhamysteeri illallista tai pakopeliä? Samaa ideaa pyöritellään täälläkin =D
 19. Ulospäin hieno paikka, huoneet on niinkuin olis jossain 80-luvun leirikeskuksessa
 20. Kyllä ihan kotona ollaan. Lähdetään sitten viikonloppuna häämatkalle Suomenlinnaan kun vaimo ei ole siellä ikinä käynyt. Vähän isompi hotellihuone on jo varattu Helsingin keskustan hotellista.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...