stream_title_66

Näytetään: kaikki sisältö luotu 365 päivää sitten.

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Yesterday
 2. Yhteisistä rahoista menee
 3. Viimeisin viikko
 4. Meillä palkat tulee yhteiselle tilille ja sieltä sitten siirrellään aina säästöön. Nimellisesti on myös omat tilit, joilla ei juurikaan käyttöä. Vissiin pankissa eivät suhtaudu oikein myötämielisesti tällaiseen järjestelyyn. Toisaalta kai sitä voi hätätapauksessa äkkiä pyytää talpasta, että palkanmaksu vaihtuu toiselle tilille. Kuolintapauksessa toiv. säästöihin ei niin kiire kajota ja kai tuollaisia tilanteita varten on jotain systeemejä. Ainakin isoäidin onnistui maksaa vastike yhteiseltä tililtä isoisän kuoleman jälkeen pankissa. Hah hyvä miettiä tällaistakin etukäteen toivottavasti ei todella tule ajankohtaiseksi pitkiin aikoihin...
 5. @MissHermione , etsitkö jotain tällaista? https://www.davidsbridal.com/Product_off-the-shoulder-wedding-dress-with-side-draping-t9861_all-wedding-dresses
 6. Pitsiset ja tylliset puvut eivät ole yhtään oma juttu. Valitettavasti näitä on tällä hetkellä joka kauppa täynnä, ja ne omantyyliset simppelit satiinipuvut kadoksissa... No, onneksi on aikaa pohtia ja ehkä miettiä teettämistäkin. Eikä missään nimessä paljastavaa, olkaimetonta tai tissivaon näyttävää pukua.
 7. Itselleni ei tule korkokenkiä ollenkaan; sisätiloihin jotkut valkoiset ballerinat ja tämän hetkiset ulkohaavekengät ovat aidot pitkät UGGit harmaina. : ) En käytä korkoja koskaan muutenkaan, edes juhlissa, joten en halua sitä epämukavuutta muutenkin pitkään ja paljon jaloillaan olemista sisältävään hääpäivään.
 8. Joo, aivan samat fiilikset täällä. En muutenkaan olisi halunnut kosintaa minkään älyttömän ihmisjoukon keskellä, ja olisin kyllä järkyttynyt ja pettynyt jos joku minunkin häissäni kosisi - jokaisella pariskunnalla on hyvä olla ne ihan omat hetkensä. Kaipa tämänkin voi tehdä tyylikkäästi keskustelemalla etukäteen hääparin kanssa, mutta muuten ehdoton ei.
 9. Minä opiskelija ja todennäköisesti vielä useampi vuosi yliopistossa edessä, kun meinaan toista tutkintoa vielä tähän perään. Mies on jo valmistunut ja työelämässä. Hääpäivä on nyt päätetty tammi-helmikuulle 2022, kun ei tässä kaiken kiireen keskellä häitä järjestetäkään, saati että olisi kummallakaan pitkän opiskelun jälkeen älyttömiä summia säästössä. Toisaalta ihana, että on aikaa, ja ehditään vielä kaikessa rauhassa viettää kahdenkeskeistä aikaa, kun häiden jälkeen alkavat varmaan lapset olla ajankohtaisia.
 10. Aikaisemmin
 11. En tiedä vielä tarkkaan. Joku 15000-20000 euroa on ollut ajatuksissa, mutta voi olla, että tuosta joudutaan karsimaan. Kaikki häihin liittyvä on melkoisen kallista, vaikka ei mikään pohjattoman pitkä vieraslista olekaan.
 12. Meillä käy töissä paljon polttariporukoita. Sanoisin, että vähemmistössä on ne, joissa päivänsankarilla on pellevetimet. Ja paras meininki noin keskimäärin on niillä, joista ei ulospäin näe, kenen polttarit on. (Pakko silti antaa pisteet sille sulhaselle, joka tuli meille sukset jalassa. Portaita kolmanteen kerrokseen.)
 13. Löytyykö Tampereen seutulaisia morsiamia vielä tänä vuonna?
 14. Lienee vaan kyse siitä, että noita huomaa enemmän; jos polttarit on järjestetty vaikka morsiussaunana kylpylässä niin harvapa niitä pääsee näkemään, ja noita julkisia tehtäviä tulee kaupungilla vastaan. Omassa kaveripiirissäni taas ei ole yhtään näitä tällaisia "julkisia" polttareita ollut, lienee kaveripiirikohtaista. Ehkä kaasot ottavat mallia aiemmista ja samanlaisia polttareita kasautuu samaan tuttavapiiriin. Itsellä ei mitään seksuaalissävytteistä, nolaamista, julkisia juttuja eikä mitään, mikä vaatii paljon rahaa polttariseurueelta.
 15. Todella suuri onnellisuus sekoittuneena "lievään" epätodelliseen oloon. Vieläkään en kuukauden kihloissa olon jälkeen oikeen usko tätä todeksi. Kosinta oli ihana, meidän näköinen, ja olen kiitollinen siitä, että olen saanut noin hyvän tulevan aviomiehen.
 16. Te, jotka olette tehneet avioehdon, mistä olette hankkineet todistajat? Kummankaan sukulaiset eivät käy, ja ilmeisesti myöskään ystävät eivät käy, koska ovat läheisiä. Onnistuisikohan maistraatissa "viran puolesta"?
 17. Hei! Tampereella myynnissä kuvan mukainen hääpuku. Ostettu uutena Morsiusgalleriasta vuonna 2012 hintaan 650€. Kerran käytetty ja pesulassa pesetetty. Mekossa ei lue kokoa, mutta oli sopiva n. S-M-kokoiselle, 169cm pitkälle morsiamelle. Hinta 200 euroa. Mukaan saa halutessaan vannealushameen, jota ei ole pesetetty. (On päällä viimeisessä kuvassa.)
 18. Olen kerran tällaista todistanut häissä ja se oli kyllä aivan kamalaa, myötähäpeän määrä oli uskomaton. Hyviäkin porukoita varmasti on, mutta aika iso riski.
 19. Meillä ei ihan tarkkaa hääpäivää ole vielä päätetty, mutta 2019 syksy on nyt lähes varma. Talvihäät olisivat ihanat, mutta silloin pitäisi malttaa odottaa helmikuuhun 2020 saakka, ja se on kyllä aivan liian kaukana!
 20. Ensimmäiset tunteet olivat epäusko ja onni. Epäusko siksi, että tilanne oli sellainen, etten osannut odottaa kosintaa ollenkaan, se tuli aivan puun takaa. Kosintaa siis osasin odottaa, mutta en tuossa tilanteessa. Vieläkään se ei tunnu todelliselta, mutta ehkä sitten kun sormukset saadaan sormeen...
 21. Jännittää. Ei siksi, että epäilisin mieheni olevan epäsopiva - sen tutkailun kävin läpi kolmen vuoden seurustelun jälkeisessä "kriisissäni". En siis silloinkaan ajatellut, että pitäisikö vaihtaa, vaan jotenkin yhtäkkiä näin miehen ihan uudessa valossa. Tutkailin hetken ja pohdin, ja tulin samaan tulokseen kuin aiemminkin - ihana rakas mies, josta en luopuisi mistään hinnasta. Kihlautumistakaan en jännittänyt ollenkaan, toki siis jännityksellä odotin milloin se tapahtuu, mutta en sinänsä ajatellut sen muuttavan mitään. Kihlautumisen jälkeen iski hassusti vastakkaiset tunteet. Toisaalta ajattelin, että tätä tässä on odoteltu, eihän tässä mitään erikoista ollutkaan. Toisaalta taas jotenkin jysähti kasvoille, että nyt on sitten oikeasti tosi kyseessä - kihlaus tarkoittaa, että häät ja avioliitto on oikeasti nyt tulossa. Oikeasti, eikä vain Pinterestissäni. Mies on ylipäänsä hidas liikkeissään, joten kun hän nyt kosi eli haluaa minut vaimokseen, jotenkin "säikäytti", koska nyt se on sitten oikeasti totta. Se jotenkin säikäytti, avioituminen tuntuu tosi isolta askeleelta ja otan sen hyvin vakavasti. En saanut parina yönä unta, kun mietin avioliittoa ja itseäni puolisona. Itse häätkin alkoivat jännittää kamalasti ihan yhtäkkiä, vaikka ennen kihlautumista olen suhtautunut niihin vain mukavalla innolla. Aikamoista vuoristorataa olleet nämä pari päivää :-)
 22. Aikamoisia tiukkiksia palstalta löytyy:) Meillä on periaate, että katsoa saa, mutta ei koskea. Kun menette rannalle, niin pitääkö silloin toisen käyttää sidettä silmillä?
 23. Olimme viettämässä neljävuotispäiväämme toisessa kaupungissa, ohjelmassa oli aktiviteettia ja illallinen hyvässä ravintolassa. Hotellille saavuttuamme menin pitkään kylpyyn, ja sieltä tullessani mies polvistui ja pyysi vaimokseen. En oikeastaan muista siitä tilanteesta paljoakaan, olen sinänsä miehen sanojen varassa Se hetki tuli niin isona yllätyksenä, etten edes alkuun tajunnut mistä mies puhuu! Hän tarttui käsistäni ja kun hän polvistui, meinasin oikeasti pyörtyä, ja rupesin saman tien itkemään. Vollotin siinä hetken enkä siis vastannut yhtään mitään, mutta mies onneksi ymmärsi että vastaus on myöntävä ja kyyneleet ovat onnenkyyneleitä!
 24. Neljä vuotta ja pari päivää päälle seurusteltiin ennen kihloja. Vähän jo rupesi polttelemaan, minulle olisi sopinut niinkin päin että oltaisiin menty vaikka kolmen vuoden jälkeen kihloihin ja siitä parin vuoden päästä naimisiin, nyt menee sitten siten, että neljä vuotta seurustelua, ja vuosi kihloissa ja sitten naimisiin. Pidempi kihlausaika olisi antanut vähän enemmän aikaa säästämiselle ja häiden suunnittelemiselle. Joka tapauksessa, olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen - nyt ainakin tiedän, että mies kosi täysin omasta tahdostaan ja juuri silloin kun koki ajan sopivaksi, ilman painostusta
 25. Meillä ei ole vielä lopullisesti päätetty sukunimestä, mutta joko yhdysnimi tai sitten meikäläisen sukunimi. Jotenkin naisen nimen ottaminen tuntuisi todella oudolta.
 26. Meillä on molemmilla omat tilit, joihin palkat tulee. Kumpikin siirtää sitten noin 600e yhteiselle tilille. Sieltä sitten maksellaan laskut ja muut jutut. Elämme kyllä aika säästeliäästi, joten molemmilla jää hieman säästöönkin.
 27. Kyllä meillä minä maksoin sormukset. Mielestäni se on miehen homma.
 1. Lataa lisää sisältöä