pampam

Ylläpitotiimi
 • Viestit

  42666
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pampam

 • Taso
  VIP
 • Syntymäpäivä June 30

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Sherwood

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2494 profiilin katselua
 1. Ehkä joku tilapäinen häiriö? Ainakin kun katson jäsenlistaa, niin siellä näkyy eilen ja tänään rekisteröityneitä käyttäjiä eli ainakin jotkut ovat onnistuneet rekisteröitymään. Kannattaa varmaan kokeilla uudelleen ja tarvittaessa vaikka tyhjentää selaimen välimuisti.
 2. Foorumipohjassa ei ole mitään sisäänrakennettua systeemiä tallentamiseen. Eli oman selaimen kautta, tarkempia ohjeita en voi antaa tietämättä mitä selainta käytät. Siellä jossain pitäisi löytyä tallennusnappula.
 3. Tämä osasto siis tarkoitettu lähinnä teknisille ongelmille ja kysymyksille foorumiin liittyen, hääaiheiseen aloitukseen saat paremmin vastauksia ylempää hääosastoilta.
 4. Lukitsen ketjun, laita hääosastolle, esim. monikulttuuriset avioliitot -osastolle.
 5. Kun klikkaat sitä "sanomalehteä" (Lukematon sisältö), niin näkyville tulee pitkä lista lukemattomia viestejä. Siinä niiden yläpuolella pitäisi olla erilaisia asetuksia, kuten Näytä, Sisällön tyyppi, Lukematon, Osallistunut jne. Niitä säätämällä voit määritellä mitä siinä näkyy. Seurattu-napin alta löytyy sinun kaipaamasi toiminto, eli siitä valitset Seuraamani aiheet. Ja monenlaisia muitakin rajauksia sieltä löytyy, kannattaa katsoa, mitkä on sinulle ne hyödyllisimmät. Muista tallentaa lopuksi, niin asetukset säilyy seuraavaankin kertaan. Kun olet kerran tehnyt tuollaisen suosikkilistan, tai vaikka useampiakin, jotka voi nimetä haluamallaan tavalla, niin löydät ne tulevaisuudessa sisältö-napin takaa tuolta ihan ylälaidasta. Sieltä löytyy kyllä ihan oletuksenakin tuo Seuraamani aiheet.
 6. Mulla toimii ihan normaalisti, toi kuva siis photobucketista liitetty. Mikähän siellä nyt sitten...
 7. Testaan...
 8. Täällä on tosiaan hyvin rajallinen tila lisätä kuvia suoraan omalta koneelta. Eli kannattaakin tehdä niin, että lataa ne kuvat jonnekin nettiin ja linkittää sieltä tänne. FB:n näkyvyysasetuksista en osaa tarkemmin sanoa, se ei ehkä ole paras mahdollinen tässä suhteessa. Kannattaa tutustua erilaisiin kuvapalveluihin netissä, googlettamalla kuvienjakopalvelu löytyy useita vaihtoehtoja, joihin tutustumalla löytynee se itselle mieluisin. En tohdi suositella mitään tiettyä, kun en ole noihin sen kummemmin perehtynyt.
 9. Kyllä sen pitäisi toimia, tai ainakaan kukaan ei ole mulle kertonut että ei toimisi... Itse en ole sitä lähiaikoina käyttänyt, nyt pikatestasin ja toimi ihan ok. Lukeehan sulla siinä hakukentän vieressä varmasti "kaikki" eli että hakee koko foorumilta eikä esim. vaan tältä sivulta?
 10. @TheWeddingCrew Pystyäkseen kirjoittamaan foorumille ammattilaisen täytyy olla ensin mainostajana meidän hääpalveluosastolla, lisätietoja http://www.naimisiin.info/mediatiedot.html En löytänyt sinua sieltä, joten en voi laittaa sinulle ammattilaisstatusta.
 11. Löydän sinulta 4 viestiä. Näistä yksi on hääkirppisosastolla, ja sinne kirjoitetut viestit eivät tosiaan kasvata viestimäärää. Ja se neljäs viesti on tämä tässä ketjussa oleva, ja tämäkään osasto ei kasvata viestimäärää. Kaksi laskettua viestiä ovat hääosastoilla. Kokeilepa siis kirjoittaa tuonne hääosastoille jotain, jo pitäisi lukeman vaihtua.