pampam

Ylläpitotiimi
 • Content count

  45705
 • Joined

 • Last visited

About pampam

 • Rank
  VIP
 • Birthday June 30

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Sherwood

Recent Profile Visitors

4767 profile views
 1. Mulla toimii ihan normaalisti, toi kuva siis photobucketista liitetty. Mikähän siellä nyt sitten...
 2. Testaan...
 3. Täällä on tosiaan hyvin rajallinen tila lisätä kuvia suoraan omalta koneelta. Eli kannattaakin tehdä niin, että lataa ne kuvat jonnekin nettiin ja linkittää sieltä tänne. FB:n näkyvyysasetuksista en osaa tarkemmin sanoa, se ei ehkä ole paras mahdollinen tässä suhteessa. Kannattaa tutustua erilaisiin kuvapalveluihin netissä, googlettamalla kuvienjakopalvelu löytyy useita vaihtoehtoja, joihin tutustumalla löytynee se itselle mieluisin. En tohdi suositella mitään tiettyä, kun en ole noihin sen kummemmin perehtynyt.
 4. @TheWeddingCrew Pystyäkseen kirjoittamaan foorumille ammattilaisen täytyy olla ensin mainostajana meidän hääpalveluosastolla, lisätietoja http://www.naimisiin.info/mediatiedot.html En löytänyt sinua sieltä, joten en voi laittaa sinulle ammattilaisstatusta.
 5. Kaikki hääaiheiset osastot ovat vapaasti luettavissa ilman mitään viestimäärärajoituksia, poislukien jäsenten henkilökohtaiset hääpäiväkirjat. Aktiivijäsen-tittelin saavutettuaan (20 viestiä) aukeaa sitten muutamia muita osastoja, joilla keskustellaan lähinnä muista kun häihin liittyvistä aiheista. Asiaa on selitetty ainakin täällä (ketjun ensimmäinen viesti): http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/108590-ilmoittautumisketju-erityisryhmiin-t%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4-pyyd%C3%A4t-morsian-titteli%C3%A4-tms/
 6. Ok, en löytänyt pikaisella haulla. Ehkä etsin väärästä paikasta, kun ei ollut alaakaan sanottu.
 7. Oletko sinä mukana meidän palveluosastolla http://www.naimisiin...valokuvaus.html ? Ei ainakaan äkkiä osunut silmiin. Ammattilais-titteli on tarkoitettu vain palveluosaston ilmoittajille.
 8. ^ Kaikenlainen mainostaminen foorumilla on kielletty, poislukien maksaneiden mainostajien sääntöjenmukaiset ilmoitukset. Emme lähde halkomaan hiuksia, että mikä on mainostusta, mikä keskustelua.
 9. Suosittelisin laittamaan mahdollisimman suoraan ja selvästi, niin tyhmemmätkin vieraat tajuaa. Ladywriterin lause on musta aika hyvä, selkeä.
 10. Mä olen samaa mieltä edellisten kanssa. Siis jos varaudut yleisimpiin ruokavalioihin (esim. itse tekisin ihan kaiken hylaan tai laktoosittomaksi) ja niihin allergioihin, jotka teille on ilmoitettu, niin se on ihan riittävästi. Ehkä vähän kannattaa katsoa, ettei ihan kaikessa ole esim. maitoa tai pähkinää tai lihaa, mut harvoinpa sitä niin yksipuolista tarjottavaa onkaan. Loput on sit syöjän vastuulla. Eli jos teille ei ole ilmoitettu jostain allergiasta, niin ei voida olettaa, että siihen on varauduttu eli kyseinen allergikko varmaan itse osaa sit varoa ja kyselee tarvittaessa henkilökunnalta. Ja useimmiten allergikot osaavatkin katsoa mitä syövät ja ovat tottuneet siihen, että ihan kaikkea ei voi ottaa.
 11. Todella upeita kuvia.
 12. Me ei vietetty mitään hääyötä. Siis tultiin juhlan jälkeen vaan kotiin nukkumaan. Sen sijaan oltiin suunniteltu seuraavaksi yöksi vähän spesiaalimpi paikka eli vietettiin tavallaan se hääyö sit vasta vuorokauden myöhässä. Ei tosiaankaan kaduta tai harmita tai mitään, päinvastoin oon oikein tyytyväinen meidän ratkaisuun. Ei hääjuhlan jälkeen oltais jaksettukaan mitään erityistä ja aamullakin oli jo vähän kiire juhlapaikkaa siivoamaan. Muutenkin nykyään kun pariskunnat yleensä ovat asuneet pitkään jo yhdessä ennen häitä, niin hääyön merkitys ei ehkä ole enää ihan niin suuri kuin ennenvanhaan, kun se neitsyys säästettiin avioliittoon. Öitähän elämässä piisaa ja mistä tahansa yöstä voi tehdä erityisen, jos niin haluaa
 13. ^ yksi välilyönti liikaa tuolla ekassa img:issä
 14. Mun mielestä drinkkilippuajatus on ihan hyvä. Eiköhän kaikki ymmärrä, että ns. täysin avoin baari tulisi helposti todella kalliiksi. Ja voisihan siinä olla mahdollisuus ostaa omalla rahalla lisää juomaa, jos ei muuten tarpeeksi saa. Mun mielestä tervetulomalja, pari lasillista viiniä ruuan kanssa, kahviavec ja kolme drinkkilippua kuulostaa kyllä ihan kohtuulliselta määrältä, useimmille varmaan riittää.
 15. Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Kyllähän niitä öitä elämässä riittää, ja romanttisiakin varmaan niistä jotkut. Meidänkään hääyö ei kaiken juhlimisen jälkeen ollut mitenkään ihmeellinen, ei me siihen kyllä panostettukaan, mentiin vaan umpiväsyneinä (mutta onnellisina) nukkumaan. Mulle olis tullut vaan lisää stressiä, jos häiden jälkeen olis pitänyt vielä jaksaa hääyöhönkin panostaa ja mikä pettymys olis sit ollutkaan, jos ei mitään erikoista romantiikkaa olisi ollut. Tai sitten olis pitänyt lähteä tosi aikaisin, mikä olis myös ollut ikävää. Kerrankin kaikki ystävät ja sukulaiset saman katon alla juhlimassa, miksi haluaisimme lähteä kesken illan pois? Musta teidän suunnitelma nukkua aitassa on ihan hyvä. Romattisempaakin mun mielestä kuin mennä johonkin persoonattomaan hotelliin. Jos sitä hotelliyötä jää kaipaamaan jälkeenpäin, niin voihan sinne mennä vaikka ekaa hääpäivää viettämään.