Yny

Rouva
 • Content count

  37870
 • Joined

 • Last visited

About Yny

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://naikkarit.info :P

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Omanapapiiri

Recent Profile Visitors

4370 profile views
 1. VIHDOIN SAATANA.
 2. Luen tässä just kesäkuun horoskooppia. Usealla naikkarinimellä vuosien varrella tunnettu Täyttymätön Rakkaus/El Classico/Sydänmies/Martti siis kosii näemmä 27.6., sanoo tämä. "If you are in a serious relationship, you will see things come to fullness at the full moon, June 27", "This will be a big relationship moment". Katotaanpa vaan. I'll be back.
 3. Joo tuo spoilerin lainauksen toimimattomuus on kyllä harmillinen viba. Mulla on nyt semmosta et kun klikkaan johonkin kategoriaan, vaikka Kellarin etusivulle, niin sivu onkin oletuksensa alareunassa eikä ylhäällä. Mutta ei siis aina. Lisäks kun olen estänyt, öhöm, joidenkin viestit kokonaan niin ne näkyykin joskus, ja vähän miten sattuu toimii tuo esto siis. ios ja safari.
 4. Kaikki tuli kattomaan sun kansikuvaa! Olet ovela, senkin ketku ^_^

 5. ^Eikö teillä näy lukematon aihe boldattuna?
 6. Kerta täällä nyt näitä lisäillään, niin lisäätkö pampam mullekin sitten. Ainaki pääsen sinne vip-ryhmään, jos sillä on jotain merkitystä johonkin toiminnallisuuksiin vastaisuudessa... Mulla oli jotain vähän alle 28 000 viestiä. ~27 500?
 7. ^paina siitä tähdestä tai pallosta ketjun nimen edessä, siitä pääset siihen mihin viimeksi jäit.
 8. Kas, jee, nyt sain sen tohon news-ikonin alle, tänks!
 9. Juu mutta kysymys olikin siitä, että ennen siitä tuli notsku. Sitähän sä kysyit tossa aikasemmin että miten se toimi. Eikä tääll huviksemme mitään seurailla tämä on totisinta totta kaik En kyllä oikein edelleenkään näytä tajuavan, miten sen saa nykyisellään etusivulta suoraan. saako sen helpommin näkyviin kuin valitsemalla: Menu > Activity > My Activity Streams > Content I follow... Tosta sanomalehti-ikonista? Siinä näkyy sitten taas ihan kaikki, vaikka kuinka koittaa editoida streamia. Mut ehkä se on vielä vaan buginen kun ei päivity. Laitoin myös Create new stream, mut ei se uusikaan streami näy missään, eikä talletu.
 10. Ennen tuli "Sinulla on 1 uusi ilmoitus", se punainen huomionumero notifikaatiokuvakkeen päälle, siitä näki suoraan että "Admin on vastannut ketjuun Vikoja ja toimimattomuuksia". Ja toisella klikillä pääsi suoraan siihen ketjun uusimpaan viestiin. Eli pääsi etusivulta. Nyt pitää desktopissa mennä etusivulta toiselle välilehdelle ja lajitella "Content I follow" ja siitä jaktaa....ja kännykälläkihän polku on pidempi, neljän klikin päässä? Plus se että se pitää käydä itse tarkistamassa, että onko uutta juttua tullut Pertti, Admin vastas aikasemmin jossain ketjussa tosta, että pohja laitetaan suomeksi, nyt on vielä tää välivaihe.
 11. ^Joo-o, nyt minäkin kässäsin - näyttäisi toimivan juuri noin, mutta se ilmoitus mikä ennen tuli, oli kyllä paljon kätsympi. Tuntuu vähän takapakilta tämä jutska.
 12. Ei mullakaan (mobiili- tai desktopkoossa).
 13. ^Mun kännykkä ei oo kyllä vaatinut syytä, vaikka se kohta siinä editoinnissa onkin. Muoks sen voi siis jättää tyhjäksi.