Jaimee

Naikkari
 • Content count

  71973
 • Joined

 • Last visited

About Jaimee

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

6537 profile views
 1. Täggäykset onnistuu edelleen vähän miten sattuu. Ja jotenkin oudosti jos saa keskelle tekstiä jonkun täggäyksen myöhemmin lisättyä ja vaikka klikkais sit kursorin muualle (niin että näkyy että kursori vilkkuu siinä) niin silti alkaa pyyhkimään siitä täggäyksen kohdalta. Eli siis yritin äsken tägätä kolme nimimerkkiä. Kolmas ei onnistunut. Sit tägäsin kaksi, kirjoitin sen kolmannen muuten ja sulkuihin perään et kaikkien täggäys ei näemmä onnistunut. Sit kun olin lähettänyt viestin niin menin muokkaustilassa siihen uudestaan. Onnistuin lisäämään sen kolmannen täggäyksen, mutta sitten (kun monta kertaa kokeilin) niin ku yritin poistaa sen suluissa olevan tekstin ni päädyin aina poistamaan sen täggäyksen. @Admin ei näemmä ole käynyt täällä enää kahdeksaan päivään..
 2. Mulla on tullut nyt uutena vikana sellainen, että kun mobiilisti klikkaan minkä tahansa keskustelun vastauslaatikkoon, niin siinä on valmiina edellinen ketjuun kirjoittamani viesti (jonka siis saa toki kyllä poistettua). Parissa ketjussa olen jättänyt lähettämättä viestin ja silti se on jäänyt vastauslaatikkoon kummittelemaan. iPhone ja Safari on kyseessä. Muoks: tätä ei ilmene jos samantien alan kirjoittamaan uudestaan samaan ketjuun, vaan jos käyn muualla välillä.
 3. ^Juu ja refresh-nappi ajaa saman asian. Mutta ainakin vanhan forkan kanssa meni n. 50/50 että oliko se uusi viesti lähetetty, joten ainakin toistaiseksi tulee varuulta kopioitua tässäkin pohjassa ensin se viesti ettei katoa taivaan tuuliin.
 4. @Aala: Tänään tuntuu tosiaan jumittavan. Jatkuvasti jää tallennetaan -tilaan, ja refreshin jälkeen viesti on kuitenkin lähetetty. Samoin kun yritin muokata yhtä viestiä ni siitä Valmis-napista painamalla ei näyttänyt tapahtuvan mitään, mutta muutos oli kuitenkin tallentunut.
 5. Jos notificationeihin tulee samanaikaisesti ilmoitus kahden henkilön samanlaisesta toiminnosta - siis että Nimi1 ja Nimi2 on molemmat maininneet mut samassa ketjussa, niin se ilmoitus tulee muodossa "Nimi1Nimi2 mentioned you ---" eli molemmat nimimerkit putkeen. Sit toinen asia joka on varmaan ominaisuus eikä bugi mut mainitaan nyt silti: jos mulle tulee selaimen alaosaan notification ja klikkaan suoraan siitä ko. ketjuun, niin sama notification jää kuitenkin kummittelemaan uutena myös siellä yläkulmassa. Ei päivity sinne käsitellyksi siis edes hetken päästä kun olen lukenut sen kyseisen ketjun.
 6. Mainitaan nyt vielä uudestaan tämä asia kun rassaa aika paljon. Eli siis iPhonella ja Safarissa kun on lainannut jossain ketjussa jotain viestiä, niin seuraavilla kerroilla kun yrittää kirjoittaa siihen ketjuun se lainaus jää ikkunaan kummittelemaan. Sitä ei pysty poistamaan, eikä viestiin pysty kirjoittamaan muuta. Ainoa tapa päästä siitä eroon on lähettää viesti pelkällä lainauksella ja sitten seuraavaan viestiin lainaus ei enää tule kummittelemaan. Tietokoneella Chromella ei onnistu profiilin kansikuvan vaihto (se nappi ei ole ollenkaan näkyvissä) eikä aina taggaaminen - äsken kun toisessa ketjussa yritin tagata niin mitään ei tapahtunut, mutta nyt taas kun tähän aloin kirjoittamaan että kun laittaa @ ja alkaa kirjoittamaan niin mitään ei tapahdu, niin ekalla kerralla alkoikin hakemaan nimimerkkejä hakutulokseksi mutta nyt toisella kerralla ei. Eli toimii joskus ja jouluna.
 7. Mä käytän iPhonea. Ja ei onnistunut mitenkään päin ku OT-ketjussa yritin. Tosin nyt sit taas tässä ketjussa kun tulin suoraan ilmoitusten kautta ei koko lainausta tullut ollenkaan..
 8. Onko joku keksinyt tähän jotain workaroundia? Eihän tämmöseen ketjuun pysty kirjoittamaan ollenkaan jossa on kerran erehtynyt lainaamaan jotain viestiä.
 9. ^Tilasin mittojen perusteella koska en jaksanut/ehtinyt Suomessa raahautua toiseen kaupunkiin noita sovittelemaan. Tiesin että mun pitää kuitenkin viedä puku lyhennettäväksi ompelijalle joten siinä samassa hoitui sitten muutenkin korjausompelukset. Mun mielestä 38 vastaa jenkkikokoa 10 mutta ehdottomasti kannattaa ennemmin luottaa noihin mittoihin kuin kokokäännökseen. Morsiuspuvuissa - ilmeisesti erityisesti espanjalaisissa, on ihan omanlaisensa mitat...
 10. Minä tilasin tuolta oman Pronoviasini viime vuonna. Ei ole kuin hyvää sanottavaa: viesteihin vastattiin, lähetysarvio piti loistavasti - puku postitettiin neljä päivää myöhemmin kuin neljä kuukautta aiemmin annettu arvio oli. Tullimaksu kannattaa tietystikin laskea puvun hintaan mukaan, laittavat todellisen hinnan pakettiin eli jää täysin varmasti tulliin.
 11. Meillä oli pöydissä maljakoissa valkoisia tulppaaneja, ja niiden lisäksi tuikkuja ja yksittäisiä tulppaaneja tuikkukipoissa. Muuta ei tarvinnut, pöydät oli mun yksinkertaiseen makuun ihan huikean kauniit. Se kannattaa ottaa huomioon että pöydät ovat aika kapeat. Me ei oltu nähty tilaa katettuna enkä ollut huomannut ottaa pöytien kapeutta huomioon, joten mun suunnitelmat sen suhteen mihin paikkoihin maljakoita ja tuikkukippoja laitetaan meni hääpäivän aamuna uusiksi koska pöydissä oli aina vaan tietyt kohdat kattauksen välissä joihin koristuksia mahtui. Eli jos olisin tajunnut niin olisin ottanut koristusten suunnittelussa kattauksen huomioon.
 12. ^ Mä kävelin yhdessä sulhon kanssa. Se yritti repiä mua käsivarresta hidastamaan vauhtia tullen mennen....
 13. ^Onko sviitti siis vielä jotain muuta kuin superior-huone? Meillä oli meinaan Ilveksessä superior, tiesivät että oli meidän hääyö, eikä saatu yhtään mitään ekstraa.