Jump to content
Naimisiin.info

Jaimee

Naikkari
 • Posts

  83625
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

8297 profile views

Jaimee's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Moikka,

  luin sun juttua töistä käymisestä Helsingissä. Tuli jotenkin olo, että ootkohan samassa firmassa töissä, kun mun poika? Poika siis asuu Pirkkalassa, ei käy paljoa Tampereen toimistolla ja käy usein myös Helsingissä toimistolla..... ja alahan on atk.

  :P Johanna

 2. ^Tilasin mittojen perusteella koska en jaksanut/ehtinyt Suomessa raahautua toiseen kaupunkiin noita sovittelemaan. Tiesin että mun pitää kuitenkin viedä puku lyhennettäväksi ompelijalle joten siinä samassa hoitui sitten muutenkin korjausompelukset. Mun mielestä 38 vastaa jenkkikokoa 10 mutta ehdottomasti kannattaa ennemmin luottaa noihin mittoihin kuin kokokäännökseen. Morsiuspuvuissa - ilmeisesti erityisesti espanjalaisissa, on ihan omanlaisensa mitat...
 3. Minä tilasin tuolta oman Pronoviasini viime vuonna. Ei ole kuin hyvää sanottavaa: viesteihin vastattiin, lähetysarvio piti loistavasti - puku postitettiin neljä päivää myöhemmin kuin neljä kuukautta aiemmin annettu arvio oli. Tullimaksu kannattaa tietystikin laskea puvun hintaan mukaan, laittavat todellisen hinnan pakettiin eli jää täysin varmasti tulliin.
 4. Meillä oli pöydissä maljakoissa valkoisia tulppaaneja, ja niiden lisäksi tuikkuja ja yksittäisiä tulppaaneja tuikkukipoissa. Muuta ei tarvinnut, pöydät oli mun yksinkertaiseen makuun ihan huikean kauniit. Se kannattaa ottaa huomioon että pöydät ovat aika kapeat. Me ei oltu nähty tilaa katettuna enkä ollut huomannut ottaa pöytien kapeutta huomioon, joten mun suunnitelmat sen suhteen mihin paikkoihin maljakoita ja tuikkukippoja laitetaan meni hääpäivän aamuna uusiksi koska pöydissä oli aina vaan tietyt kohdat kattauksen välissä joihin koristuksia mahtui. Eli jos olisin tajunnut niin olisin ottanut koristusten suunnittelussa kattauksen huomioon.
 5. Tänään, kaksi viikkoa häiden jälkeen tuli eka posti uudella nimellä. Toisin kuin monilla muilla, mulla ehti Kela-kortin sijaan eurooppalainen sairaanhoitokortti ekaks.
 6. ^Ja jos tosiaan itsestä tuntuu että pettymys tulee olemaan ihan valtava, ja että se jotenkin pilaa häiden jälkeisen päivän, niin kyllä minusta kannattaisi ehdottomasti puuttua asiaan jo etukäteen.
 7. Tuo nyt kai on yleensä määritelty kuvaajan sopimuksessa että laskuttaako kilometrikorvaukset erikseen vai ei. Vai onko teillä joku tuttu tmv. ei-ammattilainen kuvaajana? Me laitettiin kuvaajalle paikka yhteen pöydistä ja hänelle tarjottiin ruoka. Tää oli meille ihan itsestäänselvyys mutta mulle tuli kyllä jälkikäteen mieleen että mikäli en olisi nähnyt läheisen ystävän häissä pari vuotta sitten toimittavan näin niin olisinkohan tajunnut ajatella koko asiaa - luulen että multa ois ehkä unohtunut vierasmäärää ilmoittaessa ja plaseerauksessa koko kuvaaja.
 8. Meni aivan loistavasti. Mulla oli n. metrinen laahus, ja pidin sitä ylhäällä vaan ennen kirkkoa, ja tanssin aikana ekat pari biisiä kunnes kiinnikkeet irtosivat. Laahuksen päälle ei astuttukaan melkein ollenkaan, kaasot pari kertaa kun yrittivät auttaa jossain, ja äitini tanssilattialla - tämä aiheuttikin kiinnikkeiden irtoamisen. Helma toki likaantui mutta pesussa lähti päällyskankaasta kaikki pois, alempiin kerroksiin jäi jotain pientä. Tarvitsin toki juhlapaikalla liikkuessani vähän enemmän tilaa kuin muut ja istumaankäyminen vaati vähän vaivannäköä kun hameeni oli niin runsas, mutta ei ollut kertakaikkisesti mitään ongelmia ja oli niin prinsessaolo. Illan päätteeksi en olisi millään raaskinut kuoriutua puvustani.
 9. Olin itse käymässä S-pankin toimipisteessä muusta syystä viime viikolla ja mulle tilattiin silloin uusi kortti, mutta ei mun kyllä tarvinnut uudennimistä henkkaria tai virkatodistusta näyttää, niitten järjestelmään oli päivittynyt väestörekisteristä uusi nimi ja se riitti. Ymmärtääkseni kuvallisia kelakortteja ei enää nykyään myönnetä.
 10. Mulla ei ollut mitään: ei tiaraa, ei huntua, ei kukkaa eikä mitään koristetta. Pukuni oli aika koristeellinen ja hiuksetkin aika näyttävät niin ei siihen muuta tuntunut kaipaavan.
 11. En mitään. Arvasin mutta olin silti hieman pettynyt.
 12. ^No nyt on jotain lainattuakin. Äiti löysi kätköistään mummoni vanhan kankaisen nenäliinan, joten lainaan sitä.
×
×
 • Create New...