iteat

Rouva
 • Content count

  23587
 • Joined

 • Last visited

About iteat

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  PK-seutu

Recent Profile Visitors

2335 profile views
 1. Hei tulkaa meille leikkitreffeille! Asutaan Helsingissä,  lapset 2,5v ja 8kk. 

 2. ^Hyvä ehdotus. Tosin mun mielestä voi viitata vanhalla nimellä jos CV:n alkutunnisteissa lukee myös entiset nimesi. Riippuu vähän millaista CV:ta teet Jos sinulla on virallisia asioita vireillä niin toki sinun pitää allekirjoittaa uudella nimellä, mutta kannattaa pitää virkatodistus mukana kaiken varuilta, jos joudut todistelemaan kuka olet.
 3. ^ Oho, aika pitkään! Mulla tehtiin 5 päivää ennen häitä ja häistä viikon päästä oli kyllä otettava ne pois kun osasta lähti kupruilemaan jo ihan itestään ja ne oli karseen näköset. Eli noin 2 viikkoo kesti. Olin kuullut kanssa että ne kestäisi pitempään, joten olin tositosi pettynyt.
 4. ^Musta tuntuu, ettei kemiallisessa pesussa saa yhtään mitään pois... Oon sis tosi pettynyt oman kokemukseni johdosta. Pesetin puvun heti häiden jälkeisellä viikolla ja puvussa oli tosiaan vain kuratahroja helmassa. Eli ei ollut mitenkään pinttynyttä tai vaikeata likaa Ja näitä tahroja ei muka saanut sitten pois kemiallisessa pesussa pesulan mukaan... Musta tuntuu että eivät osanneet hommaansa tai sit tuo pesu on tehoton.
 5. Tässäpä tuoreita kommentteja, kun niitä kaipailtiin. Meillä vietettiin häitä toukokuussa Sun Marinen puolella. Kaikki sujui aivan loistavasti ja juhla meni just niinku piti eikä melkein. Henkilökunta oli ystävällistä ja kaikki meni heidän kanssaan mutkattomasti. Hovimestari jopa fiksasi mun tukan takahuoneessa, kun huntu otettiin pois Vieraat ovat kehuneet juhlia tosi paljon. Ja ruoka oli aivan ihanaa! Varsinkin alkuruoista pidin valtavasti ja oli ihan vaikea valita kun kaikki vaikutti jo etukäteen tosi herkullisilta. Ikänä en ole saanut yhtä hyviä keitettyjä perunoita! Pääruokana meillä oli yrteillä kuorrutettua lohta + Skånen perunoita, joka sekin oli tositosi hyvää. Hääkakkuna oli ph7:n raparperi-marenkikakkua, jota meinaan kyllä myöhemminkin suosia, oli se niin hyvää Myös iltapala oli loistavaa: vihersalaatti ja kasvispiiras (etukäteen ajattelin että mitenköhän noista voi saada tosi hyvää, mutta niin ne vaan oli!). Suositellut hääviinit ja loppuillasta tarjoiltu booli saivat myös vierailta kehuja. keiju*: henkilökunta siirtää pöydät pois, niitä ei ite tartte raahata. Suoraan sanottuna en muista kuinka monta niitä pöytiä siirrettiin.... Meillä oli reilu sata vierasta ja alku+pääruokaan varattu n reilu kolme tuntia (välissä lauluesitys ja puheita) ja kahveihin tunti. Kahvien jälkeen oli häävalssi, ja siinä välissä pöytien roudaus. Siihen olisi selkeästi yksi puoli tuntia pitänyt varata aikaa väliin ja valssin aloitus viivästyi n 40 min, joka oli harmi koska osa pitkän matkan vieraista/vanhemmista vieraista kerkesi lähteä sitten ennen valssia. Musiikintoistossa ei ollut mitään ongelmia. Bändillä oli omat PA:t messissä ja väliaikoina soinut musiikki ipodilta oli ihan ok Casinon systeemeillä. Kannattanee sopia myös että kuka laittaa päälle ja ottaa pois päältä musiikin, ettei tule sellaisia tilanteita että pitäisi jotain muuta tapahtua ja kukaan ei tiedä mistä musiikki katkastaan Kysele vaan lisää jos jotain tulee vielä mieleen!
 6. Mua kiinnostaisi tämä asia myös! Olen ajatellut myydä pukuni (se tulee pesusta tänään). Meillä kun on karvaisia nelijalkaisia kotona, niin pelkään että puku on tosi nopeasti kaikenmaailman karvassa, hiekassa ja kurassa... Jäänpä mielenkiinnolla oottamaan!
 7. 115 kutsutusta kolme ilmoitti kutsuDL:ään mennessä ettei tule. Hääpäivänä viisi henkeä ilmoitti ettei tule kun oli sairas tai "sairas". Saimme joltain jossain vaiheessa vinkin että 80-90% häävieraista vastaa myöntävästi kutsuun. Ei kyllä ihan pitänyt paikkaansa, joten todellakin kannattaa varautua siihen että kaikki kutsutut tulee.
 8. Meillä oli ruokailu klo 16 alkaen, kahvit oli klo 19 aikaan. Iltapala tarjottiin n klo 22 (kasvispiirasta ja vihersalaattia), ja kaikki meni. Kukaan ei ollut älyttömän nälkäinen tuossa vaiheessa, mutta kaikki tykkäsi silti syödä tanssien lomassa ja jaksoipahan itsekin sitten juhlia myöhään kun välillä vähän söi
 9. Helmat likaantui, eipä oikeastaan muuten. Otettiin kuvat ennen vihkimistä ja oli hieman rapainen keli, joten helmaan tuli kuraa ja vähän vihreää nurtsia. Onneksi mukana sattui olemaan vissyä ja sillä kaasot saivat sitten tahrat tuoreeltaan pois. Illan aikana helmat sitten mustuivat lähes kokonaan, erityisesti koska vessan lattia oli märkä (eli kurainen kun ihmiset siellä ulkokengin kävelivät). Mut eipä sillä tossa vaiheessa ollut enää mitään väliä
 10. Oolrait, kiitos tiedoista. Tarkistin itse tänään vrk:n sivuilta tiedot ja vielä ei ollut päivittynyt... Jänskäks menee!
 11. Tämä on nyt varmasti mainittu aiemmin ketjussa, mutta oon laiska enkä jaksa selata alkuun asti... Eli: kuinka kauan nimenmuutoksen tekeminen kestää? Menimme viime vkl naimisiin, ja ajattelin että ens viikolla menisin hakemaan poliisilta uusia papereita (häämatka Juhannuksen aikaan). Olin siinä käsityksessä, että kun pappi on toimittanut paperit maistraattiin, menee sen jälkeen pari päivää kun tiedot päivittyy VRK:n rekistereihin. Eräs ystäväni taas väitti, että heillä meni jopa 6 viikkoa että nimenmuutos meni läpi. Häämatkan liput on varattu uudella nimellä, joten kriittistä olis tietää voiko sitä passia kohta hakea vai vaihetaanko nimi lippuihin... Apuva?
 12. Kirjottelin aikasemmin, että tilattiin hääkutsuja ja joulukortit ym. Nämä tilaukset meni ihan kivasti, mutta uusin ei. Nyt tilasimme sieltä kortteja tiettyyn tarkoitukseen. Etupuoli oli aikalailla valmiin mallin muotoinen, mutta kääntöpuolta muokkasi "postikorttimaiseksi". Muokkauksen aikana lisäsin viivoja kuvalle (no silleen kun postikortissa on oikealla ja joskus osoite- ja kirjoituspuolen välissä). Ne kuitenkin "hävisivät" mallista muokkauksen aikana. Olin että ok ei sitte, jos se muokkausohjelma ei jotenkin tue niitä. PDF-vedos ja mallit näytöllä näytti ihan hyvältä (viivoja ei edelleenkään näkynyt), joten tilasimme ne. Noh katselin sitten tässä sieltä Vistaprintin sivuilta, että mikä on tilauksen status. Ja kas kummaa, ne viivat olivatkin ilmestyneet siihen malliin ja jo tilatut&lähetetyt kortit (150kpl) ovat aivan pilalla! Perhana kun sapettaa, koska tuo ei ole mitään halpaa touhua tilata 150 kappaletta kortteja. Varoitan kaikkia, että älkää käyttäkö sitä muokkausohjelmaa, ei ainakaan mihinkään kovin radikaaleihin muutoksiin!
 13. Mä toivon, että polttareissa ei ole - korkeita paikkoja - käärmeitä tai muita matelijoita Nää on kaksi asiaa mitä oikeasti pelkään varmaan enemmän kuin kuolemaa Muuten sitten toivon että tapahtumassa on "järki sallittu" eli ei mitään yletöntä kerjäämistä/nolailua, mutta en nyt noita kokonaan pois sulje. Ja tietysti sitä toivon, että kaikki viihtyy ja saa osallistua!