syystaika

Rouva
 • Content count

  4997
 • Joined

 • Last visited

About syystaika

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1378 profile views
 1. Itsehän huijasin.. Mulla oli ihan normaalien alkkareiden päällä ohuet bambubokserit ettei reidet hierrä ja jalassa polvisukat. Kun ohjelmassa ei ollut mitään morsiamen hameen alapuolisia juttuja niin eipä kukaan nostellut helmoja niin paljon että olisi huomannut. Ja voi että oli mukava olla. Mullakin oli aika pitkä korsetti puvussa niin sukkahousujen kanssa olisi kyllä ollut ihan kamalaa.
 2. Olisi se varmaan yksinäänkin onnistunut pienen ähräämisen kanssa, mutta helpoimmaksi (ja nopeimmaksi!) ratkaisuksi osoittautui se, että kaaso auttoi vessaan mennessä vannehameen löytämisessä ja puvun käärimisessä takaa ylemmäs. Sen jälkeen sujuikin vessassa käynti yksistäänkin kun nuo sai ylös. Loppuillasta kyllä onnistuin katkaisemaan sitten sen vanteenkin vessakäynnillä kun sen kaari hivenen pienentyi, mutta eipä se enää siinä vaiheessa haitannut..
 3. Sain huomenlahjaksi ihanan Lumihiutale -käädyn. Mies sai huomenlahjaksi jo pitkään himoitsemansa "Muumipappa tislaa viskiä" t-paidan, jonka lisäksi piti hieman kiusata ja ostaa toinenkin t-paita (Game over), sekä hieno Sheriffikumiankka, jonka ostaminen on jo nyt osoittautunut virheeksi (nimittäin voi sitä vinguttamisen määrää ).
 4. Taisin välillä vähän vakavamielisempikin olla, mutta kuva on todistamassa että muistin myös hymyillä!
 5. Tämmöiset ihanuudet minulle syksyllä. Kihla on ihan perus 3 mm valkokultainen, vihkiksi valikoitui keltakultaa niin tuo valkoisen kellertyminen ei niin haittaa.. Ja pallosormi.
 6. Meillä on suhteellisen pitkä vastausaika kun tähän väliin osuu kesälomat ja kutsut saatiin ajoissa valmiiksi. Tällä hetkellä n. 100 kutsutusta 27 on ilmoittautunutta. Luulen, että vastaaminen jakautuu hyvin niiden, jotka vastaa heti ja niiden, jotka muistaa viimetingassa kesken. Sit tietysti on niitä outoja kuten minä jotka ei halua olla ensimmäisiä mutta ei halua olla viimetingassa. Meillä on kuitenkin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä kuukausi häihin, että kiirettä ei onneksi tule. Ihan tarkoituksella on jätetty väljäksi suunnitelma.
 7. Tosi kivat ballerinat, nuo. Vitsit, tartteekohan mun käydä vilkasemassa huomenna Turun Aleksilla että onks niillä tuommosia.. On meinaan mullakin hakusessa häihin valkoiset balleriinat, joissa mielellään tommonen ylimenevä nauha.
 8. Nyt vähän tyhmänä kysyn, että laitetaanko ne kamat tonne geeliin ennenku se jähmettyy vai saako ne sinne jähmetymisen jälkeen ilman että se geeli kamalasti rikkoontuu?
 9. Meillä on kans pohdittu tätä iltapalatilannetta. Vihkiminen on kuitenkin "vasta" neljältä, joten todennäköisesti syömään päästään kuuden tienoilla ja kakkukahvit varmaan vastaavasti sitten puoli kahdeksan aikoihin. Tarkempia aikatauluja ei vielä tietenkään näin ajoissa tiedä kukaan kun ei palaverissakaan vielä ole käyty. Kuitenkin ongelma on juuri se, että kuinka nälkä ihmisille tulee sitten tuolla 20-00.00 välissä, koska meidän juhlat kuitenkin puoliltaöin loppuvat. Täytyy ehkä kysyä juhlapaikalta voisiko tehdä niin että jos ruuasta jää yli niin jämät vois sitten syödä illalla. Mut katsotaan.. Onhan iltapala tosi jees juttu jos on pitkät juhlat, Ainakin sellaisissa häissä joissa ruoka on jo neljän-viiden aikoihin alkaa on nälkä tullut jo iltasella. Toisaalta taas olen myös ollut häissä joissa juhlapari lähti kymmenen jälkeen hotelliyötään viettämään ja sen jälkeen oli vasta iltapala, eikä sitä porukkaa enää sen jälkeen kauheasti sitten jäänyt paikalle. Tietysti jos vaan laittaa pöytiin niin paljon karkkia ettei kellekään tule nälkä.
 10. ^Tunnen tuskasi, vaikka se ei (täälläkään) kovin järjellistä ole. Meillä on ollut oma hääpäivä tiedossa viime kesästä asti, ja sitten serkkuni paukautti ennen joulua kihloihin ja heidän häänsä on kesän alussa. Joo, ei mitenkään järkevää olla siitä pahastunut tai mitään (mutku mun häävuosi!! )..
 11. Spörre, niin että minkä hintaisia pukuja siellä nyt sitten suurinpiirtein oli ja mikä sinun ylärajasi oli? Pitäisi itsekin mennä jossain vaiheessa sinne pyörähtämään, mutta kun häät ovat vasta ensi syksynä ja tarkoitus olisi vähän kiinteytyä niin ei ehkä näin ajoissa kannata.
 12. Liedon Vanhalinnassa pitopalvelun vaihtoehdot ovat Maija Laine (kaksi "tavallisempaa" pitopöytä menua) tai Herkkupiste (välimerellinen menu). Herkkupistettä yksi tuttavamorsian kehui kovasti, mutta mielummin söisin "tavallisempaa" ruokaa, ja haluaisinkin tietää onko jollain ollut Maija Laineen pitopalvelusta viimeaikaisia kokemuksia? (Ja mikä niissä vuoden 2008 kokemuksissa oli ikävää? ) Tietysti yksi vaihtoehto on pyytää Herkkupisteeltä tuollainen perinteempi menuu, mutta se tuntuu jotenkin vähän saivartelulta, kerta valmis menu toisesta firmasta olisi samalla tarjolla. Lähetelkää vaikka yksäriä jos ette täällä halua asiasta mainita. Kiitollisia olisimme.
 13. Panostetaan - Oma rakas pappi paikalle <3 - Kaunis juhlapaikka joka on itsessään jo kaunis - Hyvä ja "normaali" ruoka niin että ei lopu kesken (kai tämä on vähän pihistystäkin, ettei mitään erikoista halua, mutta rakastan normaalia perinteistä ruokaa) - Olen aina vähän karsastanut omaa ulkomuotoani, mutta häissä haluan olla kaunis! Ei niin nuukaa: - Musiikki tulee tietokoneelta (koska halutaan juuri ne versiot kappaleista, joista itse pidämme) - Alkoholia ei tarjota ylenmäärin - Hääpaikka on itsessään niin kaunis että massiivisia koristuksia ei tarvitse
 14. Olen niin onnellinen että molempien vanhemmat tulevat toimeen keskenänsä. Myös todennäköisen juhlapaikan pieni esittely innosti molempia äitejä jo niin kovin, että hyvillä mielin voi alkaa juhlia järjestää. <3
 15. Meillä häät taitavat nyt sitten olla 15.9.2012 Ainakin sille päivälle haluamamme juhlapaikka oli vielä vapaana, ja luulisi että jonkun kirkonkin lähimailta saisi sitten myös varailtua. Onneksi täällä päin niitä on useampia, siltä osin emme aio stressata. Itse olen aina rakastanut syksyä (ja syyssadettakin, mutta ehkä se nyt ei hääpäiväksi sitten ole niin mukava kuitenkaan), joten todennäköisesti ruskan värit tulevat olemaan jossain osassa häitämme. Juhlapaikka on muuten kovin valkea, joten kirkkaammat värisävyt kattauksessa ja koristelussa piristävät tilaa mukavasti. Ja kuten monet muutkin täällä, hämärtyvä ja pimenevä syysilta koristetaan myös runsain kynttilöin ja roihuin. <3 Vaikka häihin nyt onkin vielä se yli vuosi aikaa, niin kovin on pää jo täynnä ajatuksia. Kuvittelin myös, etten ole niin kiinnostunut koristuksista tai väreistä, mutta jo nyt taitaa olla toisin..