Nykä

Rouva
 • Content count

  6896
 • Joined

 • Last visited

About Nykä

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

5082 profile views
 1. Tarvitseeko joskus purkautua? Tee se täällä, mutta hyvällä maulla
 2. Meillä muuten sama, paitsi veljen häät heinäkuussa ja reilu 5kk väliä. Alunperin meidän hääpäivillä piti olla viikko eroa, mutta onneksi sitten päädyttiin talvihäihin (ihan jo ennen kuin kuultiin heidän pv)
 3. Kaikki maksettiin heti pois.
 4. Ja aika pieni osa Hää vieraista on ollut polttareissa mukana. Saattaahan se pikkuisen harmittaa, mutta silloin polttarit ovat kuitenkin jo elettyä elämää ja hääpäivänä juhlitaan HÄITÄ!
 5. Leikkaan heti kun häät on juhlittu, latvassa 10-15 cm huonoa ja kuivaa. Tukkaa ei ole leikattu yli vuoteen, kunnolla yli kahteen. Häitä ennen lähtee ehkä 5cm, niiden jälkeen 10cm lisää!!! Revittyä, kerrostettua ja otsis! Ehkä raitoja (häissä pidän oman tumman värin) Varaan kylläajan jo samalla kun hääviikolla värjätään ja leikataan. En malta odottaa rouvatukkaa, olen niin kyllästynyt. Nyt pisimmät lirut (ne muutamat, latva on tosi epätasainen yltää istuessa yöhousujen vyötärölle.
 6. Tässä vielä minun puku Millyltä, hinta 245 euroa, tulleja en joutunut maksamaan. Ostettuna himpun verran liian iso (p*rkeleen mies, tiesin että otti liian löysät mitat) mutta olen lihonut 3 kiloa, joten kun nyörityksen vetää aivan tiukalle, puku kyllä pysyy päällä
 7. Tällaista "juhlaohjesääntöä" minä hahmottelin. Siihen on otettu hieman vaikutteita täällä aijemmin esillä olleesta säännöstä, mutta en yhtään muista kenen. Eli jos joku nyt tunnistaa tutun kuulloisia sanoja/sanontoja niin kiitosksia vaan lainasta :-X
 8. Tuossa minun Millyltä tilaamani puku, hinta kaiken kaikkiaan (rahteineen) n.240 euroa. Eihän tuo todellakaan mikään huippuluomus ole, ja kyllä helmet irtoilevat (niin kuin ne muuten irtoilivat ihan morsiusliikkeen puvuissakin!!) mutta minulle tuo on ihan maximihinta yhden päivän puvusta ja mielestäni joka euron väärti. Eli kyllä tuolla kirjoittajalla on jutussa hyviä pointteja, mutta en silti kadu tilaamista. Tuossa yksi kuva, jonka perusteella voitte tehdä päätöksiä. Ps. itse kuva on tosi huono, pahoittelen.
 9. Minä mittasin muistaakseni sekä kaulakuopasta vyötärölle, vyötäröltä maahan, maasta (kengät jalassa) kaulakuoppaan ja ilmoitin vielä oman pituuteni (ja tarkistin mekon pituuden vähentämällä omasta pituudesta kaulakuopan ja päälaen välin ja lisäämällä kenkien korkeuden) Kahta viimeistä ei kysytty, niin lisäsin ne erikseen s-postiin. Melkoista laskemista oli, mutta kannatti, niin puvusta sai heti oikean mittaisen.
 10. Joo, pakko kyllä sanoa että eilen saamani puku ei ole ollenkaan samanlainen kuin kuvan perusteella tilasin! Kaunis se on ja onneksi olen koko ajan ajatellut ettei ladan hinnalla (kaikkineen 245euroa, puku on onneksi sopiva, joten ompelijaa ei tarvita. Siis jos en laihdu yhtään!!!!) saa mersua, joten olen tyytyväinen!
 11. En ole saanut kuvia, mutta enpä niitä ole kysellytkään. Viesteihin sain kyllä äkkiä vastaukset. Yhdessä vaiheessa meinasi tulla sekaannus, kun ensin halusin muutoksia pukuun, mutta muutinkin mieleni Eivätkä heti tajunneet mitä tarkoitin...ainut muutos mitä Millyn valmiiseen kuvaan tein, oli nyöritys selkään. Mmutta vielä en tiedä, mitä sieltä tulee.