Nepp

Rouva
 • Content count

  1096
 • Joined

 • Last visited

About Nepp

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

898 profile views
 1. Joku oli jo vuosia sitten kysynyt tätä, mutta en huomannut kenenkään vastanneen. Olisiko jollain nyt kokemuksia?
 2. --
 3. Minäkin oon tykännyt Batsista. Ainakin ennen sitä sai sekä roll-onina että voidemaisena versiona. Se auttaa mun mielestä ihan kiitettävästi hikoiluongelmiin, ja silti se ei ymmärtääkseni ole ainakaan ihan yhtä tujua tavaraa kuin nuo mainitut Triple Dry ja Absolut Torr.
 4. Minun sukunimeni ottaminen yhteiseksi sukunimeksi ei ole vaihtoehto, sillä sukunimeni ei ole kovin kaunis. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen jälkeen ymmärrän hyvin, miksi mieheni ei edes harkitsisi sitä. Joskus aiemmin olin aivan varma, että otan avioituessamme mieheni sukunimeni. Nyt olen huomannut, että olen alkanut yllättäen ajatella myös oman sukunimen pitämistä. Pidän toki edelleen omaa sukunimeäni kohtuullisen rumana ja vähemmän kauniimpana kuin mieheni sukunimeä, mutta silti omaan nimeen on alkanut aikuistuessa liittyä aivan uudenlaisia lämpimiä tunteita. Ne eivät niinkään liity nimen muotoon tai kauneuteen vaan pikemminkin siihen, että oon jo kolmattakymmenettä vuotta ollut (omalta identiteetiltänikin) tämänniminen. Pitäisiköhän vihjata miehelle, että mut kannattaisi varmaan viedä vihille aika nopsaan, jos haluaa saada sen toivomansa yhteisen sukunimen? Jos tää mun ajatusprosessi etenee tätä vauhtia, niin ei mene vuottakaan, kun mä olen jo sitä mieltä, että satavarmasti pidän oman sukunimeni.
 5. Mua vähän ärsyttää tuo Ylen tapa tehdä Satuhäitä. Tiedän, että tommosilla ongelmilla ja kinasteluilla saa varmaan katsojia, mutta kun välillä sellainen tuntuu olevan itseisarvo. Joka ainoassa jaksossa pitää olla jonkinlainen ongelma tai epäkohta. Eilisessäkin jaksossa keskityttiin ihan tarpeettomasti morsiamen äitiin ja muihin ongelmiin, jolloin kaikki hääjutut jäävät ihan taka-alalle. Edit. Vaan eipä sillä, kyllähän Meidän häät -ohjelmassakin keskusteltiin eilen varmaan vartin verran pariskunnan ongelmista.
 6. Myös mulle jäi vähän sellainen olo, että mies saattoi olla vaan semmonen ujonpuoleinen ja hiljainen suomalainen mies - senhän saattoi jo karaoke-esityksestäkin päätellä. Sitä paitsi puheliaampikin ihminen voi vaikuttaa telkkarissa aika pökkelöltä, jos vaan tarpeeksi jännittää. (Eri asia sitten toki on, mitä niin ujo mies tekee vapaaehtoisesti televisio-ohjelmassa...)