Ninni-

Rouva
 • Content count

  5983
 • Joined

 • Last visited

About Ninni-

 • Rank
  VIP
 • Birthday 04/01/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

1424 profile views
 1. Onko naikkareilla tuoreita kokemuksia omista/kaverin häistä Thaimaassa? Olen auttamassa siskoani hääjärjestelyissä ja tällä hetkellä suunnitelmat on enemmän kuin auki...tarkoitus on kuitenkin lähteä ensi vuodenvaihteen jälkeen Thaimaahan ja viettää siellä hääjuhlaa (vihkiminen tapahtuu suomessa 1.1.2011). Päivämäärä juhlalle on todennäköisesti 10.1. tai 11.1. ja vieraita voi tulla paikalle 10, 20 tai jopa 50, ja paikkatoiveita ei suuremmin ole (ilm. Pattaya on pois laskuista...), joten hieman on hankala näillä spekseillä vielä tarkasti suunnitella. Lupasin kuitenkin yrittää selvittää edes sinnepäin olevia hintoja tai vinkata kokemuksista, jos niitä satun löytämään. Ilmeisesti jotkut ovat olleet tekemisissä Phuket Discoveryn kanssa, joten siinä voisi kai olla ainakin yksi luotettava paikka johon ottaa yhteyttä? Oletteko ottaneet tuonne yhteyttä niiden nettisivuilla olevan lomakkeen kautta vai laittaneet sähköpostia?
 2. Meillä tulee vielä keskustelua tästä aiheesta... : Minä en missään nimessä haluaisi kuskata noita kissoja (2kpl) mukaan hääpaikkakunnalle, eikä tänne Tampereelle jää ketään tuttuja/sukulaisia joille voisi kisut uskoa haltuun, joten saas nähdä kuinka käy (sulho haluaisi killit mukaan, isänsä tai jonkun muun sukulaisen luo).Olin jo aiemmin sitä mieltä, että kissat otetaan vasta sitten jos on rahaa lemmikkihotelliin matkojen yms. ajaksi, mutta ilmeisesti tätä keskustelua ei käyty loppuun asti koska tuossahan nuo makaa ja rahasta ei oo tietoakaan : Tuota catsitter-toimintaa 4h:lta vois harkita, vois tulla halvemmaksi kun kokopäivähoito lemmikkihotellissa (jos täällä sellaista on). Kädenvääntöä sulhon kanssa tiedossa :-/ ;D
 3. Nostetaas tätä ketjua vähän, on niin ihanan näkösiä kakkuja täällä Tänne vois laittaa kuvia myös (jos vaan joku löytää) sellaisesta spiraalinmuotoon tehdystä kakusta (siis että on esim. 4 yksikerros-kakkua 4:llä eri tasolla silleen puoliympyrässä eri korkeuksilla...olikohan liian vaikeasti selitetty : )
 4. Meille tuli tällanen tarjous, jos päädytään kyseiseen pitopalveluun (90% varma tässä vaiheessa) niin tältä näyttää meidän menu: *Uunipaisti (pala, nauta) *paistetut kasvikset *keitetyt perunat *graavilohta *sipulisilli *kinkkuleike *kotijuustosalaatti *metsäsienisalaatti *tuorevihannessalaatti, kastike *ruisleipä, rieska, voi *hääkakku *kahvi, tee, mehu hintana 13 euroa/hlö Iltapalana ajattelimme tarjota ruoalta jääneet salaatit ym. "pikkusyötävät" (mikäli tämä siis pitopalvelulle sopii) sekä anopin tekemiä voileipäkakkuja (liha+kala). Alkumaljat kustannamme itse, mutta harkinnassa on alkoholiton siideri tai muu vastaava, ettei budjetti paisuisi ihan älyttömäksi. Boolia tarjoamme myös ja siihen haemme tarpeita tuolta lahden takaa
 5. Mun mielestä amaryllis on todella kaunis kukka, joten jos saat siitä tehtyä kimpun niin eikun vuan Ei ole kokemusta,eikä kuviakaan, mutta minulla on harkinnan alla että josko käyttäisi meidän häiden koristelussa tuollaisia (oikeanoloisia) paperi/muovi-amarylliksiä kun satuin saamaan niitä ilmaiseksi tusinan. Mitä mieltä muut on, onko amaryllis liian jouluinen vai voiko sitä käyttää myös kesällä?
 6. Tuota viehe/uistin/ongenkoukku-hommaa meilläkin puitiin eilen. Ja sulho on aiemmin kertonut, että minä _saan_ hoitaa kaikki hommat itse kun tykkään tästä järkkäilystä, hän pitää omana hommanaan vain sen, että saapuu oikeana päivänä ajoissa kirkkoon :
 7. Minä pyysin siskoani n. 1,5 vuotta ennen h-hetkeä, eli viime vuoden lopulla. Oltiin kerrottu asiasta vasta molemmille vanhemmille ja tultiin lomailemaan kotikaupunkiin, jolloin soitin siskolleni ja kysäisin että josko hän toimisi kaasona. Ensihämmästyksestä toivuttuaan hän lupautui ihan mielissään.
 8. Nostetaas tätä vähän ylöspäin. Minä olen aivan ihastunut ideaan risteilystä karibialla, ja kun ukkokin on sitä mieltä, että "euroopassa ehtii matkustaa myöhemminkin", niin tämä ei olisi ihan mahdoton idea. Tosin riippuu tietysti rahatilanteesta, mutta nyt näyttää siltä, että hääbudjetti on reilu, ja jos molemmat saadaan ensi kesälle työpaikat niin vuoden päästä saatetaan hyvinkin olla lämpimässä ;D
 9. Ihana todellakin tuo Pilvisen valitsema sormus! Me mennään sulhon kanssa lauantaina kiertelemään ja katselemaan sormuksia Tulen sitten tänne hehkuttamaan jos löytyi joku hieno Niin tosiaan, siitä hinnasta. Eli minullekin on aivan sama mitä sormus maksaa, kunhan se vaan itseä ja sulhoa miellyttää. Mieluummin tietysti tinkii hinnasta, koska ei opiskelijabudjetissa ole turhan paljon rahaa muutenkaan..
 10. Veljeni häissä morsian joutui opettamaan muutamille (mies)vieraille tanssia, kun sulhanen ryöstettiin. Morsian oli harrastanut paritanssia joskus nuoruudessaan, joten tehtävä ei ollut mitenkään ylivoimainen/nolo tms. Eli kaaso valitsi muutaman (ennalta valitun ehkä) miehen lavalle ja musiikki soimaan, ensin morsian näytti yksin miten askeleet menee ja sitten kävi muutaman valssinpyörähdyksen opettamassa jokaiselle näistä miehistä (joista pari oli oikeasti aivan puujalkoja, mutta huumorilla mukana joten kaikilla oli hauskaa ;D ).
 11. Mun mielestä iällä ei oo niin väliä, varsinkin jos polttaritkaan ei sisällä alkoholia joten aivan hyvin joku alaikäinenkin voi olla kaasona. Mun kaaso (sisareni) on mua 4 vuotta vanhempi eli häissä 25.