karpalo

Rouva
 • Content count

  13942
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About karpalo

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2595 profile views
 1. Mulla ei ole tämän parempaa kuvaa, mutta ehkä tästä vähän näkee.

   

  1. karpalo

   karpalo

   Kas, näinkin voi kuvan laittaa, mulle ihan uusi ominaisuus tällä foorumilla. :D Kiva hattu! Ja näyttää lämmittävän korviakin kivasti. Vai oliko tuo siis toiselta puolelta enemmän korvalla? 

   Pitää näköjään uskaltautua kokeilemaan tämänkintyylisiä itse päähän, sittenhän sitä vasta erottaa ne tätimäiset muista. :) 

  2. SiilePiile

   SiilePiile

   Tältä kuvassa näkyvältä puolelta on enemmän korvalla, mutta toiseltakin puolelta yltää kyllä korvalle. Minulla on kohtalaisen pieni pää, joten hattu ei istu edes ihan pohjassa, saisi syvemmällekin päähän.

 2. Mä olisin kiinnostunut ihan samasta asiasta!
 3. Jokunen yö sitten näin (taas) hääpainajaista. Juhlat olikin yllättäen jo päivää ennen perjantaina, enkä ollut ollenkaan valmis. Tuli kauhea kiire pukeutua ja laittautua, kun minulle kerrottiin, että vihkiminen on 10 minuutin kuluttua. Huolestuin siitä, että huomisellehan me ollaan se kuvaaja varattu ja nyt pitää vielä soittaa ja perua sekin. Jostain syystä minulla oli tooodella pitkä huntu, jossa oli vesimelonin kuva... Lisäksi paikalle oli päässyt vain tosi vähän vieraita ja niistäkin osa oli vääriä. Myös juhlapaikka oli joku ihan eri. Kun stressasin näistä siinä unessani sulhaselle, se vaan sanoi jotain että "älä kulta hermostu, pääasiahan on että me mennään naimisiin!"
 4. Hyvä Rymy! Vähän kummissani tätä ketjua luin ja ihmettelin, eikö täällä ole ketään "vanhanaikaisia", joille on itsestään selvää (sekä sulhaselle että morsiamelle), että sormukset hankitaan ja niitä pidetään. Tämä aihe on näköjään nostattanut tunteita pintaan, enkä siihen soppaan halua lusikkaani laittaa, vaan jokainen pari tosiaan tehköön aivan niin kuin itse haluaa. Me ei sormuksettomuudesta koskaan edes keskusteltu, vaan kun mies kosi, mentiin heti seuraavana päivänä ostamaan sormukset. Se oli jotenkin itsestään selvää. Se mitä mietittiin, oli sormusten malli ja materiaali, ei se, tuleeko niitä ylipäätään. Ja kyllä, siitä asti kun sormukset hankittiin, kumpikin on pitänyt omaansa jatkuvasti. Itse asiassa en ole edes miehen kanssa jutellut siitä, mitä sormus hänelle merkitsee, mutta minulle se on nimenomaan merkki siitä, että olen varattu. Sekä itselleni että muille. Kyllä mä vaan sinkkuna ollessani aina tarkistin miesten nimettömät, ja edelleen kiinnitän ihmisten sormuksiin tai sormuksettomuuteen huomiota, vaikkapa vaan kaupan kassalla. Onhan se toki kiva "tietää", onko kassatyttö kihloissa. Vaikka totta on juuri tuo (ja tämän ketjun myötä sen laajuus on itsellenikin vasta paljastunut), ettei sormuksia käytetä aina perinteisen kaavan mukaan (1=kihloissa, 2=naimisissa). Mutta tästä kaavasta poikkeavien on ehkä vaan hyvä ottaa huomioon se, että usein tämä perinteinen tapa käyttää sormuksia on kuitenkin muilla ihmisillä se oletus. Kukin tehköön sormusasiassa siis niin kuin haluaa, me tehtiin näin.
 5. Meillä tällainen: Briejuustosalaatti Kevätsalaatti ja mansikkasalsa Marinoidut kasvikset Katkarapugratiini Lämpimät pesto-kirsikkatomaatit Vuohenjuustoperunaa tai yrtti-kermaperunaa Limetti-Timjamiboileria Jogurttikastike Lihapullat Jyväpatonki ja ruisnapit Yrttituorejuusto ja voi Kotikalja, maito, vesi ja mehu Jälkiruokana Vaniljapannacotta Marinoidut metsämarjat Kahvia ja haudutettua teetä Herukkamehua Hääkakkuna Suklaapilvikakku tuoreilla mansikoilla Hinta on 27 e/hlö, alle 7 v. ilmaiseksi.
 6. Mä teetin korjausompelut pukuuni juuri yllämainitulla Dressmaker Marja-Leena Hytösellä, ja hyvä tuli. Jotenkin vähän pelotti, että mitenkähän hyvin se sitten mun päälleni istuu, mutta kaikki oli sitten tosiaan hyvin.
 7. Minä kutsuisin (ja kutsuin siis) vain läheisimmät ystävät, en siis "kaikkia niitä nuoria naisia" , jotka kutsutaan häihin. Siis esim. joku kaverini ja kaikki serkkuni saavat vain hääkutsun, eivät polttarikutsua.
 8. Yksi paikka netissä josta näyttää saavan suklaasydämiä, on www.bridezillas.fi. Onko joku tilannut sieltä? Ainakin perus kultakääreiset on vähän halvempia siellä kuin Now and foreverilla ja Sinellillä. Jos kukaan ei pian hauku kamaliksi, taidan tilata sieltä. Kilon paketti (n. 150 kpl) maksaa siis 16,90 € ja yksittäisiä sydämiä voi tilata 0,15 €/kpl.
 9. Kaivan nyt tämänkin ketjun tuolta unholasta... Täytyy sanoa, että kauhean vaivan sitä joutuu näkemään, että löytää kivat matalakantaiset kengät. Mulla oli sama ongelma kun thulinillakin tuossa aiemmin, että kaikissa matalakantaisissa tuppaa olemaan pyöreä kärki, ja sellaisissa tulee jotenkin pikkutyttöolo. Muutenkin matalakantaiset on usein vähän enemmän kävelykenkätyyliä tai sporttisia, eikä kunnon juhlakenkiä. Tänään vihdoin löysin Dinskosta tällaiset: Eli korko on matala ja kärki terävä, vihdoin! Jos joku muu parhaillaan metsästää kenkiä samoin kriteerein, niin ei muuta kun Dinskohon mars!
 10. EU:n sisältä tilattaessa ei jää tulliin.
 11. Meillä lähtö häistä viikon päästä maanantaina. Heti seuraava maanantai olisi tullut liian pian, sillä häät ovat eri puolella Suomea kuin missä asumme, ja kaikkine tavaroiden roudaamisineen ei olisi kyllä ehtinyt. Kivempikin näin, että ehtii hetken hengähtää kotona ja purkaa lahjat ym. hääroinan.
 12. Meillä viikko Santorinilla Kreikassa n. 940€/hlö. Hotelli otettiin parhaasta päästä.
 13. Jos joku vielä kaipaa vuokrattavia tuolinpäällisiä, niin täällä on vuokrattavana 60 kpl valkoisia päällisiä.
 14. Tietää kyllä, mutta en ole varma, tietääkö nikkiäni. Itsekin on rekisteröitynyt, koska halusi päästä lukemaan tuota "vain miehille" -puolta, mutta ei ole kuitenkaan saanut kirjoitettua yhtään viestiä, jotta olisi saanut sulhasen statuksen ja lukuoikeuden sinne.
 15. Näytti olevan sivuilla tarkka hintakin, 122 €.