karpalo

Rouva
 • Content count

  11587
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About karpalo

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1941 profile views
 1. Mulla ei ole tämän parempaa kuvaa, mutta ehkä tästä vähän näkee.

   

  1. karpalo

   karpalo

   Kas, näinkin voi kuvan laittaa, mulle ihan uusi ominaisuus tällä foorumilla. :D Kiva hattu! Ja näyttää lämmittävän korviakin kivasti. Vai oliko tuo siis toiselta puolelta enemmän korvalla? 

   Pitää näköjään uskaltautua kokeilemaan tämänkintyylisiä itse päähän, sittenhän sitä vasta erottaa ne tätimäiset muista. :) 

  2. SiilePiile

   SiilePiile

   Tältä kuvassa näkyvältä puolelta on enemmän korvalla, mutta toiseltakin puolelta yltää kyllä korvalle. Minulla on kohtalaisen pieni pää, joten hattu ei istu edes ihan pohjassa, saisi syvemmällekin päähän.

 2. ^Huomasin saman, kun olin ensin epätoivoisesti pyyhkinyt pädin näyttöä. Siksi vaihdoin takaisin.
 3. Uuden teeman myötä viestimäärät oli palanneet näkyviin. Kun vaihdoin takaisin siniseen teemaan, viestimäärä katosi taas.
 4. Ja nyt tuota äskeistä ja jotain edellistä viestiä lähettäessäni tämä kirjoitusruutu jäi auki, Saving...-tilaan. Kun päivitin sivun uudestaan niin viesti oli kuitenkin tallentunut. Muoks. Tämä viesti taas meni heti läpi, ajoittaista siis ilmeisesti.
 5. Content I posted in -feedi latautuu ihan tooodella hitaasti. (Voi olla että muutkin, tuo on se jota olen tottunut käyttämään.) Kokeiltu iPhonella ja iPadilla (Safari).
 6. Viestin esikatselua ennen sen lähettämistä ei taida nyt löytyä. Saahan sen takaisin? Entä tuleeko profiileihin vielä nimihistoria?
 7. Tää ei oo kamalin, vaan huvittavin: paketissa oli kaksi tyynyliinaa ja kaksi pöytäliinaa! Emme edes tiedä, keneltä tuo paketti tuli kun kortit sotkeutuivat, mutta ilmeisesti ei ainakaan keneltäkään englanninkielen taitoiselta, kun ei ymmärtänyt sanaa tablecloth pöytäliinapakettien päällä! Nyt meillä on siis kaksi identtistä pöytäliinaa, ja vielä sellaisella kuosilla josta en erityisemmin pidä.
 8. Mä olisin kiinnostunut ihan samasta asiasta!
 9. Samaa mieltä Anna-Caron kanssa. Tokihan voi kuulostaa raa'alta ja kiittämättömältä heittää tai antaa pois kaikki, mikä ei ihan just ole omaa makua, mutta jos tavara kuitenkin päätyisi vaan jonnekin kaapin perukoille ja sieltä seuraavan siivouksen tai viimeistään muuton yhteydessä kirpputorille, niin miksi sitä tavaraa ei jo heti olisi voinut viedä sinne kirppikselle? En mä näe mitään järkeä siinä, että säälistä tungetaan jonnekin varastoon tai perimmäiseen kaappiin lahja, josta ei pidetä ja jota ei kuitenkaan koskaan tulla käyttämään. Parempi laittaa heti kiertoon, voihan joku toinen tykätä siitä ihan oikeasti. Itse en vielä kamalinta häälahjaa osaa sanoa, mutta neljän viikon päästä voin tulla raportoimaan. Lahjalista meillä on ja sieltä on ihan kivasti lahjoja varattukin, mutta eiköhän joku aina osta jotain listan ulkopuoleltakin.
 10. Jokunen yö sitten näin (taas) hääpainajaista. Juhlat olikin yllättäen jo päivää ennen perjantaina, enkä ollut ollenkaan valmis. Tuli kauhea kiire pukeutua ja laittautua, kun minulle kerrottiin, että vihkiminen on 10 minuutin kuluttua. Huolestuin siitä, että huomisellehan me ollaan se kuvaaja varattu ja nyt pitää vielä soittaa ja perua sekin. Jostain syystä minulla oli tooodella pitkä huntu, jossa oli vesimelonin kuva... Lisäksi paikalle oli päässyt vain tosi vähän vieraita ja niistäkin osa oli vääriä. Myös juhlapaikka oli joku ihan eri. Kun stressasin näistä siinä unessani sulhaselle, se vaan sanoi jotain että "älä kulta hermostu, pääasiahan on että me mennään naimisiin!"
 11. Hyvä Rymy! Vähän kummissani tätä ketjua luin ja ihmettelin, eikö täällä ole ketään "vanhanaikaisia", joille on itsestään selvää (sekä sulhaselle että morsiamelle), että sormukset hankitaan ja niitä pidetään. Tämä aihe on näköjään nostattanut tunteita pintaan, enkä siihen soppaan halua lusikkaani laittaa, vaan jokainen pari tosiaan tehköön aivan niin kuin itse haluaa. Me ei sormuksettomuudesta koskaan edes keskusteltu, vaan kun mies kosi, mentiin heti seuraavana päivänä ostamaan sormukset. Se oli jotenkin itsestään selvää. Se mitä mietittiin, oli sormusten malli ja materiaali, ei se, tuleeko niitä ylipäätään. Ja kyllä, siitä asti kun sormukset hankittiin, kumpikin on pitänyt omaansa jatkuvasti. Itse asiassa en ole edes miehen kanssa jutellut siitä, mitä sormus hänelle merkitsee, mutta minulle se on nimenomaan merkki siitä, että olen varattu. Sekä itselleni että muille. Kyllä mä vaan sinkkuna ollessani aina tarkistin miesten nimettömät, ja edelleen kiinnitän ihmisten sormuksiin tai sormuksettomuuteen huomiota, vaikkapa vaan kaupan kassalla. Onhan se toki kiva "tietää", onko kassatyttö kihloissa. Vaikka totta on juuri tuo (ja tämän ketjun myötä sen laajuus on itsellenikin vasta paljastunut), ettei sormuksia käytetä aina perinteisen kaavan mukaan (1=kihloissa, 2=naimisissa). Mutta tästä kaavasta poikkeavien on ehkä vaan hyvä ottaa huomioon se, että usein tämä perinteinen tapa käyttää sormuksia on kuitenkin muilla ihmisillä se oletus. Kukin tehköön sormusasiassa siis niin kuin haluaa, me tehtiin näin.
 12. Meillä tällainen: Briejuustosalaatti Kevätsalaatti ja mansikkasalsa Marinoidut kasvikset Katkarapugratiini Lämpimät pesto-kirsikkatomaatit Vuohenjuustoperunaa tai yrtti-kermaperunaa Limetti-Timjamiboileria Jogurttikastike Lihapullat Jyväpatonki ja ruisnapit Yrttituorejuusto ja voi Kotikalja, maito, vesi ja mehu Jälkiruokana Vaniljapannacotta Marinoidut metsämarjat Kahvia ja haudutettua teetä Herukkamehua Hääkakkuna Suklaapilvikakku tuoreilla mansikoilla Hinta on 27 e/hlö, alle 7 v. ilmaiseksi.
 13. Mä teetin korjausompelut pukuuni juuri yllämainitulla Dressmaker Marja-Leena Hytösellä, ja hyvä tuli. Jotenkin vähän pelotti, että mitenkähän hyvin se sitten mun päälleni istuu, mutta kaikki oli sitten tosiaan hyvin.
 14. Minä kutsuisin (ja kutsuin siis) vain läheisimmät ystävät, en siis "kaikkia niitä nuoria naisia" , jotka kutsutaan häihin. Siis esim. joku kaverini ja kaikki serkkuni saavat vain hääkutsun, eivät polttarikutsua.