SiilePiile

Morsian
 • Content count

  1103
 • Joined

 • Last visited

About SiilePiile

 • Rank
  Konkari

Recent Profile Visitors

1221 profile views
 1. Mulla ei ole tämän parempaa kuvaa, mutta ehkä tästä vähän näkee.

   

  1. karpalo

   karpalo

   Kas, näinkin voi kuvan laittaa, mulle ihan uusi ominaisuus tällä foorumilla. :D Kiva hattu! Ja näyttää lämmittävän korviakin kivasti. Vai oliko tuo siis toiselta puolelta enemmän korvalla? 

   Pitää näköjään uskaltautua kokeilemaan tämänkintyylisiä itse päähän, sittenhän sitä vasta erottaa ne tätimäiset muista. :) 

  2. SiilePiile

   SiilePiile

   Tältä kuvassa näkyvältä puolelta on enemmän korvalla, mutta toiseltakin puolelta yltää kyllä korvalle. Minulla on kohtalaisen pieni pää, joten hattu ei istu edes ihan pohjassa, saisi syvemmällekin päähän.

 2. Itse olimme reissussa marras-joulukuun vaihteessa. Lämmintä oli 25-30 astetta joka päivä. Siellä se kuumuus on vaan niin erilaista. Luxorissa ehdottomia kohteita, jos siis Egyptin historia kiinnostaa, ovat Luxorin ja Karnakin temppelit sekä Kuninkaiden laakso. Jos uskaltaa tehdä esimerkiksi tuon Kuninkaiden laakson retken omin päin säästää sievoisen summan rahaa. Itse lähdin matkatoimiston sikakalliille puolipäiväretkelle, osa kuorostamme lähti omana porukkanaan omin päin. Me maksoimme muistaakseni noin 40e, he maksoivat noin 4e. Minä voisin edelleen puhua Luxorista loputtomiin. Se on upea kaupunki.
 3. Varmin kohde lämmön kannalta on Luxor, kun se ei ole rannalla. Meren rannalla kun tuulee enemmän tai vähemmän aina, siellä on siten viileämpääkin. Luxorissa tosin pääsee uimaan vain altaaseen. Onko se sitten paha asia..
 4. Haniasta juuri palattiin, häämatka tosin ei ollut kyseessä. Voin suuresti suositella ottamaan hotellin jostain muualta kuin Plataniaksen tai Agia Marinan turistislummista. Oma hotellimme oli Parigoriassa, ja oli kerrassaan mainio. Hania on ihana.
 5. Egyptiin ei yleensä tehdä matkoja kesällä. Tämä on täysin ymmärrettävää, jos tutkii lämpötilatilastoja: länsimaisille kuumaan tottumattomille ihmisille siellä on kerrassaan vaan liian tukalaa.
 6. Paikan päällä rahan vaihtaminen on todella helppoa, ja rahaa kannattaa vaihtaa aina vain sen verran kuin tarvitsee. Muistakaa tinkiä rahaa vaihtaessakin! Pahiten tulin itse huijatuksi vaihtaessani rahaa hotellilla, parhaan kurssin sain Aleksandrian pankissa Oi oi Egypti Niijja ostakaa ihmiset Käsidesiä tai Antibacia mukaan reissuun ja muistakaa desinfioida käsiänne, erityisesti kun olette käsitelleet paikallista valuuttaa. Mahatautia voi ainakin lykätä hyvällä hygienialla. (vaikka itselle jallajalla iski silti, aika pahanakin)
 7. Suklaakakkupohja ja väliin persikkaa ja vaniljavaahtoa. Päälle tietysti suklaakuorrutus! Nam
 8. Jotkut puhuivat munattomasta pullasta, kuinka se sitten toimii? Mitä siihen laitetaan sen asemesta?
 9. Juu, kokeilin. Ja ihan mahtavaa tuli, voin suositella
 10. Muistelen jonkun joskus suositelleen maidottoman pullan tekemistä omenamehuun. Onko kenelläkään kokemusta moisesta? Uskallanko valmistaa koe-erän?
 11. Minä taas olen käynyt laulamassa keikkaa siellä. Ihan upea ruoka oli ainakin silloin.
 12. Kruununmakasiinihan oli vasta myynnissä, kukakohan sitä nyt sitten vuokraa?
 13. Hietalinna? Miksen minä oo koskaan kuullutkaan moisesta?
 14. Kertokaahan ihan yksityiskohtaisesti tuosta saaresta, rupes kiinnostamaan ihan todella
 15. Minua kiinnostaisi kovasti kuulla siitä Hannuksen Pirtistä. Onko joku käynyt katsastamassa paikan tai ehken jopa juhlinut ko. paikassa?