Jump to content
Naimisiin.info

Iso-P

Morsian
 • Posts

  22578
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Jaa mää vai?

Recent Profile Visitors

5417 profile views

Iso-P's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Tässä vielä Koskisen blogikirjoitus aihetta liipaten, hieman katkera sävyiltään, mutta lienee ihan ymmärrettävää: Maassa maan tavalla...
 2. Ihanko olet tosissasi? Alle sata euroa per naamari on loukkaus? Mun mielestä toi on aika kohtuuton pyyntö.. Tällä hetkellä henkilökohtaisesti olisi kyllä varaa, mutta opiskeluaikana ei todellakaan olisi ollut. Eikä tämä työelämäkään mitään rahassa kylpemistä ole, ja tulevat ne häät usein muutenkin aika hintaviksi (erityisesti toisella paikkakunnalla olevat). Mä voin sanoa, että jos joku mulle loukkaantuisi alle 100 € per henkilö rahalahjasta, niin ihan varmasti vastaloukkaantuisin. Mutta ehkä me vaan sitten eletään jotenkin eri maailmoissa, rahalla on eri arvo eri ihmisille. Toisaalta tunnen muutaman todella nk. kultalusikka suussa syntyneen ihmisen, ja tiedän satavarmasti, että he eivät ensinnäkään rahaa ikinä pyytäisi häälahjaksi ja toisekseen ainakaan loukkaantuisi siitä.
 3. Harva tamperelainenkaan tietää tämän olevan kirkko. Siis Amurin helmi, Tampereen katolinen kirkko..
 4. Suolaiset piirakat (esim. kinkku-ja sienipiirakka) on myös iltapalalle hyvä vaihtoehto. Jos järjestää iltapalan itse, niin voi tehdä valmiiksi ja vaan lämmittä. Noi hodarit kuulostaa myös hyvältä! Mites olis itse koottavat hampurilaiset... Iltapalaa laitettaessa esille kannattaa muistaa, että jos salaatit on ollu ruokailun aikana pitkään esillä kesäkuumalla, niin niitä ei kannata enää uudelleen tuoda pöytään.
×
×
 • Create New...