Genja

Rouva
 • Content count

  4462
 • Joined

 • Last visited

About Genja

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 09/11/78

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

1240 profile views
 1. Tätä ketjua lueskellessani huomasin, että monille on tullu Kela-kortti uudella nimellä suoraan kotiin aika nopeasti (1.5 - 2 viikkoa) häiden jälkeen. Meillä on nyt häistä kulunut kuukausi, eikä tuota uutta Kela-korttia ole vieläkään tullut. Helsingissä asuvat, onko teille tullut uusi kortti kotiin automaattisesti vai pitääkö itse tilata? Laitoin tänään sähköpostia Kelalle asiasta. Katsotaan mitä sanovat. Ajattelin kuitenkin myös kysyä kanssasisarieni kokemuksia asiasta!
 2. Kukkien tilaaminen alkaa olla vähintäänkin ajankohtaista ja nyt pitäisikin löytää hyvä kukkakauppa Länsi-Helsingistä, mahdollisimman läheltä Pitäjänmäkeä, esim. Munkkiniemestä tai Etelä-Haagasta. Itselläni ei ole tietoa tämän alueen kukkakaupoista ja nyt käännynkin teidän, rakkaiden naikkarisisarten puoleen. Eli, jos tiedät hyvän kiukkakaupan Länsi-Helsingissä tai muualla hyvän yhteyden päässä Pitskusta, niin kerropa tietosi. Olen kiitollinen kaikista vinkeistä!!!
 3. Hei, osaako joku kertoa, että jos haluaa kimpun sidottavaksi sellaisella silkkinauhalla, niin pitääkö/kannattaako se viedä itse kukkakauppaan. Mietin vaan, kun noissa kimpuissa on jotain nauhaa varsien ympärillä, et onko itse hankittu ja viety vai sieltä kaupasta. Itse haluaisin oma kimppuni sidottavan viininpunaisella nauhalla.
 4. Mun puku on väriltään ivory ja kirjailut on tummanviininpunaiset. Kengät tulee olemaan tummanviininpunaiset Todennäköisesti ostan valkoiset morsiuskengät jotka värjäytän.
 5. Juhlapaikaksi olemme nyt valinneet Villa Furuvikin, joka sijaitsee meren rannalla Helsingin Laajasalossa!!!! Aivan upea paikka! :-X :-X
 6. Istumajärjestys on mielestäni hyvä juttu, jos se tehdään fiksusti. Olen kerran ollut veljeni ja äitini kanssa häissä, joissa oli suurimmaksi osaksi minulle outoja ihmisiä. Olisin toivonut, että olisin päässyt samaan pöytään perheeni kanssa, mutta meidät kaikki oli sijoitettu erilleen. Kokemus oli melko epämukava, vaikka pöytäseureen kanssa suntyikin jonkin verran keskustelua. Vaihdoinkin paikkaa heti, kun se oli mahdollista. Viime kesänä olin sulhoni kanssa hänen ystävänsä häissä. Onneksi meidät oli pariskuntana sijoitettu samaan pöytään ja saimme seuraksemme pari ennestään tuttua ihmistä. Meillä oli todella hauskaa ja juttua riitti vaikka kuinka paljon. Veljeni häät taas olivat todella pienet ja koska juhlat pidettiin heidän kotonaan, ei istumajärjestystä edes voinut tehdä. Kaikki saivat istua siellä missä halusivat. Omien häidemme osalta emme ole vielä miettineet tuleeko istumajärjestystä vai ei. Se riippuu siitä, minkä kokoiset juhlista lopulta tulee sekä juhlapaikasta (eli siitä montako pöytää tarvitaan ja miten ne saa järjesteltyä). Sitäkään emme tiedä tuleeko meille oma pöytä vai ei.
 7. Mekin mennään naimisiin Helsingissä! Vihkiminen on upeassa Johanneksen kirkossa, mutta juhlapaikka ei ole vielä ihan varma. Tosin yksi hyvä vaihtoehto on ja alustavasti varattu!