Jump to content
Naimisiin.info

Maddie-

Rouva
  • Viestit

    4175
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1850 profiilin katselua

Maddie-'s Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Sulla on hyvä maku. Mulla on presiis samanlainen vihki, kokonaan valkokultaisena kylläkin. Kiven kokokin taitaa olla aikalailla sama. Kihlana myös rivari ja yhdistelmä on mielettömän kaunis. Vuoden käytön jälkeen jaksan yhä ihastella yhdistelmää.
  2. Mun miehellä on 4 mm paksu flakkasormus, johon mahtuu kaiverrukset kihlauksesta: Maddie pp.kk.vvvv ja vihkimisestä Team Yhteinen sukunimi pp.kk.vvvv. Hyvin siis mahtui.
  3. Meilläkin oli juuri näin. Käytännössä meillä on kuitenkin yhteiset rahat, joten suurta väliä ei ollut kenen kortilla ostos maksettiin.
  4. ^ Kullan hintahan on tällä hetkellä erittäin korkea, joten hinta laskee jos on omaa kultaa käytettävissä.
  5. ^ Mitä jos etsisit mieleisen sormuksen ja kävisit kysymässä kultasepältä mitä sellaisen teettäminen maksaisi? Esim. oma vihkisormukseni oli huomattavasti edullisempi kultasepällä teetettynä kuin valmiissa mallistossa ollut.
  6. Minä en käytä missään noissa mainitsemissasi askareissa. Omat sormukset ovat suhteellisen arvokkaan, joten minimoin riskit niiden vahingoittumiseksi. Mikäli sormuksessa on timantteja, huollattaminen vähintään kerran vuodessa on tarpeen. Siinä kultaseppä tarkistaa timanttien istutukset, puhdistaa ja tarvittaessa rodinoi (mikäli kyseessä valkokultainen sormus). Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska omiin sormuksiin kuuluu maksuton vuosihuolto. Kannattaa kysyä liikkeestä mitä huolto maksaa.
  7. Oih, ihana ajatus Maddie! Mulla lukee kihlassa "Sulho päivämäärä" (todella rumasti, konekaiverruksella kaikki isoilla kirjaimilla ja kauheat pallot pisteinä päivämäärässä...) Siviilivihkimisen yhteydessä saan yksikivisen sormuksen, johon tulee näillä näkymin kaunolla teksti: "Sulho & Laurell 22.10.2010" Ja vuoden kuluttua kirkkosiunauksen yhteydessä (1-vuotias hääpäivänämme) saan rivisormuksen, johon voisin matkia Maddie:ta ja kaiverruttaa kaunolla "Team Yhteinensukunimi 22.10.2011"! Sulhon sormukseen on tulossa kaiverrus "kihlapvm Laurell (siviili)vihkipvm" Siitä vain matkimaan. Miten kätevää kyllä sulla, sä saat kolme sormusta.
  8. Miehen nimi on lyhyempi ja kauniimpi.
  9. Ihmeen nopeasti tämä nimen muutos lähti sujumaan. Viime lauantaina oli häät ja jo keskiviikkona kävin tilaamassa uuden passin ja ajokortin. Passin saamisessa menee viikko ja ajokortin 3 viikkoa. Lisäksi pankkikortit on myös jo tilattu, joten nekin tulevat parin viikon sisään oikealla nimellä.
  10. Maddie-

    Suuteloittako kirkossa?

    Pussattiin mekin. Pappi antoi pienen merkin aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen.
×
×
  • Create New...