Mysi

Naikkari
 • Content count

  2965
 • Joined

 • Last visited

About Mysi

 • Rank
  Konkari
 • Birthday March 1

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2086 profile views
 1. Onko tuoreita kokemuksia Kemeristä? Keväällä ois tarkoitus mennä viikoksi rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Hotelliksi valikoitui Kemer Resort (Barut Kemer), onko siitä kokemuksia?
 2. Harjoittelua vain
 3. Mulle laitettiin kestolakkaus muutama päivä sitten. Tän pitäisi pysyä 2-4 viikkoa hyvänä. Sain tämän puoleen hintaan opiskelijatyönä (25€), mutta siltikin mielestäni ylihintainen kynsien lakkauksesta. Sain siniset kärjet ja hieman glitteriä. Neljästä timantista on jo tippunut yksi ja mielestäni näyttää hieman hölmöltä kun laitettiin vain kirkasta lakkaa ja kärjet vain erottuvat. Itse suosittelisin hakemaan samalla rahalla esim. Opin kynsilakkaa kaupasta, samalla hinnalla saa jo monta purkkia, ehkä tää on sitten rikkaiden kotirouvien harrastus, mutta itse en näe syytä miksi toiste laittaisin..
 4. Tässä oma yhdistelmä. Valkokultainen yksitimanttinen kihla on kultaseppäopiskelijakaasoni tekemä. Kelta ja valkokultaa oleva taas timanttisilta ostettu. Halusin "litteät" sormukset, etten takerru niillä jokapaikkaan kun olen sellainenkin touhottaja Ps. Kuva otettu häämatkalla Dubaissa, Burj Al Arabissa (herkuista ja lämmöstä turvonneet sormet...)
 5. Kun häämarssi kajahti ilmoille niin tää morsio meinasi purskahtaa itkuun (onnesta), matka alttarille menikin onnen kyyneliä pidätellessä. Itselle tuli täysin yllätyksenä tunteiden voimakkuus, varsinkin kun en normaalista ole ollenkaan tunteellinen. Alttarilta takaisin tullessa sitten uskalsin jo hymyillä
 6. Sormuksen laiton jälkeen suudeltiin. Reilu viikko ennen häitä pidettiin palaveri papin kanssa ja silloin hän sanoi että sormuksen laiton jälkeen on sopiva paikka pussata, jos sen haluaa kirkossa tehdä. Eriksekseen pappi ei sanonut "saat suudella morsianta" eikä muutakaan aiheeseen liittyvää.
 7. Puvussani oli (pieni?) laahus joka oli auki koko päivän. Alla minulla oli takaa korostettu vannehame joka pääosin piti puvun irti lattiasta. Aluksi oli tarkoitus ommella kiinnike laahukseen, mutta mielestäni puku näytti parhaimmalta auki ollessaan joten napista luovuttiin kun puku oli kuitenkin omani. Tanssimisessa peruuttaminen oli vaikeinta, letkajenkassa olin viimeisenä Tanssilattialla joku astui helmaani ja sulho välillä loikki helman yli, mutta suurempia ongelmia siitä ei ollut. Autoonkin vain istahdin ja kaaso sulloi loput puvusta syliini.
 8. Meidän häissä pitopalvelun hoiti Wanha Wasa Catering. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Laitoin syksyllä useita tarjouspyyntöjä eri yrityksiin mutta vastauksia sain tosi heikosti. Muistaakseni 3/10 yrityksestä vastasi sähköpostitse. Päädyin sitten soittamaan WanhaWasa Cateringiin ja sieltä sain heidän eri menuille hinnat ja valmiista menuista löydettiinkin meille sopiva ratkaisu. Kaikki meni hyvin eikä ole mitään valittamista. Olin jättänyt lapun pitopalvelulle kynttilöiden ja ulkotulien sytyttämisestä, viinien esille laitosta ja vesikannuista, kaikki oli paikoillaan kun saavuimme kirkosta juhlapaikalle. Hinnaksi tuli iltapalan kanssa ~30€/hlö, mikä on varmaan aika keskihintainen Vaasassa.
 9. Meillä oli juhlat Arbetets Vännerin tiloissa keskustassa. Voin suositella paikkaa. Isot tilat ja hinta kohtuullinen. Tällä hetkellä seuraavat tiedot: hinta 300 €, vuokra-aika pe klo. 18 - su klo.12. Juhlia saa klo 02 saakka. Pöytäpaikkoja jopa 180. Meillä oli vieraita 60 jolloin toisessa päässä oli tanssilattia ja toisessa päässä tarjoiltiin ruoat, keskellä oli pöydät. Tila oli tällöin juuri sopivan kokoinen. Salin toisessa päässä oli myös esiintymislava. Myös valaistusta sai säädettyä. Pihatilaa ei juuri ole, mutta meillä oli häät talvella joten silloin pihatilaa ei tarvittukaan. Paikan pöytäliinoja ja astioita olisi saanut käyttää, mutta me otettiin pitopalvelulta kaikki.
 10. Yöllä avattiin juhlapaikalla 1 lahja joka oli postin paketissa, pari paperiin ja sellofaaniin käärittyä säästettiin kotiin ja paperiset avattiin seuraavana päivänä. Toisesta ei tiedetä yhtään keltä se vois olla. Nerokas(?) idea juhlapaikalla oli avata kuoret ja yhdistää rahat niin ei tarvi spekuloida kuka antoi kuinkakin paljon ja nyt on sitten lahjat sekaisin
 11. Työväentalo keskustassa, vuokra-aika pe klo. 18 - su klo.12. Hinta 300 €, Wc ja käsipaperit kuului hintaan Astioita ois saanut käyttää, mutta otettiin pitopalvelulta, samoin liinoja käyttää (ja palauttaa pestyinä), mutta otettiin liinatkin pitopalvelulta.
 12. Meillä oli häissä Reppurit niminen bändi. Hinnasta ei ole tietoa kun saatiin lahjaksi. Kannattaa sopia kaikki tarkasti etukäteen niin ei tule väärinkäsityksiä (tämä pätee varmasti kaikkien kanssa) Itselle jäi negatiivinen kuva bändistä, johtuen mm. soittotaidosta ja humalaisista jäsenistä.
 13. Samaa New Wavea olisin itsekin tullut suosittelemaan. Se oli itselläkin mielessä, mutta päädyin kuitenkin Arabian Lumi-astiastoon, ajattelin että new waveen voisi helpommin kyllästyä.. Voi olla että ostan sitä itse kuitenkin muutaman ja nyt toivon jopa että Lumea ei paljon tulisikaan lahjaksi..
 14. Voiko kuplia puhallella talvellakin? Kestävätkö ihan samalla tavalla kuin kesälläkin? Löysin vähän ristiriitaista tietoa, jossain oli että poksahtavat heti, jossain että "jäätyvät" ja jossain että ihan yhtä hyvin toimivat pakkasella kuin kesälläkin..
 15. Sovitin varmaan noin 25 eri pukua, kävin 6 eri liikkeessä. Osa puvuista ei istunut ollenkaan ja heti sai ottaa pois, osa taas oli heti niin hyviä että siinä olisi voinut alttarille kävellä. Lopuksi sitten vähän arpomalla niistä kaikista hyvistä päätyi yksi mukaani. Aluksi oli kyllä selvästi tiedossa millaisen puvun haluan, mutta eri malleja kokeillessa toiveet ikäänkuin unohtuivat ja vain sillä oli merkitystä miltä puku itselläni näytti.