Jump to content
Naimisiin.info

Aistiharha

Aktiivijäsen
 • Posts

  145
 • Joined

 • Last visited

About Aistiharha

 • Birthday 05/23/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Varsinais-Suomi

Recent Profile Visitors

1366 profile views

Aistiharha's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. En myöskään tykkää jos kutsuu vaimoksi. Se mitä en todellakaan voi sietää on emäntä-nimitys, ainoa milloin voi noin naiselle sanoa on se jos on todella maatalon emäntänä. Koen ihan haukkumasanaksi. Ei ole ihan kerran tai pari kun joku on erehtynyt sanomaan mua "J:n emäntä" ja sitten on kyllä ollut ihan helvetti irti
 2. Miijja, kaunis on sinunkin sormuksesi
 3. Tauriel: haha juu jossain hämyisessä salaisessa paikassa ja kaikilla samanlaiset kukat rintapielessä.
 4. Niin ja minäkin täällä taidan olla hamaan tappiin asti
 5. Onnea miijja! Onnea Ewy Muakin kiinnostaa millaiset sormukset hankitte ?
 6. miijja: Kyllähän sen vaan tietää kun se oikee osuu kohdille. Minkä ikäisiä olette? Tauriel: Niimpä, kyllä se lohduttaa kun tietää että se joskus tapahtuu
 7. Tauriel: Mies on aika sellainen hidas luonteeltaan joka asiassa . Ei vaan koe että olisi kiire kihlautua/avioitua. Mies on myös mua vähän nuorempi niin ehkä sekin on vaikuttanut siihen ettei koe olevan kiire. Ollaan kyllä paljon puhuttu avioliitosta ja siihen liittyvistä asioista ja haluaa kyllä sitä. Sitten joskus Niin meni se kuudeskin vuosipäivä ilman kosintaa, tiesin kyllä olevan turha odottaa mutta odotimpa tyhmänä silti.
 8. ^Ymmärrän minäkin Ja tottakai mietin myös tuota näkökulmaa ja muunmuassa siksi tässä ketjussa kirjoittelenkin ja odottelen sitä kosintaa.
 9. Kyllähän se mielessä on käynyt josko heittäisi vaan hanskat tiskiin niin ei tarvisi odotella. Kuitenkin kun parisuhde on hyvä, yhteiselämä toimii loistavasti, samat arvot ja ennen kaikkea meillä on kivaa yhdessä niin ei siitä kuitenkaan halua luopua. Sinällään kun kuitenkin kihalt ja avioliitto ei sitä elämää ja olemista miksikään muuta.
 10. Kenkänainen Onnea! rosenbej: Voisihan teidän kohdalla esim. jo valmiin talon ostaminen olla parempi ratkaisu? Kulut tiedossa heti, ei rakennusajan stressia yms. ja yhtä tavalla olisi kuitenkin sitoutumista:) Näin edellisyönä unta jossa mies kosi mua meidän vuosipäivänä (1.10) ja antoi mulle violetin lasisen sormuksen.
 11. @Tauriel Tuttuja tunteita :/ Tässä kun seurustelun kuudes vuosipäivä pian koittaa niin vähän alkaa toivo nousta taas että josko nyt? Mutta nääh... turhaahan se on toivoa kun tuskin tapahtuu.
 12. Tervetuloa uusille kärvistelijöille! Rosenbej: Mun tuttavapiirissä oli kans useammat häät viimeviikonloppuna ja muutenkin todella paljon ollut häitä tänä kesänä. Tulee sellainen "miksi kaikki muut saa vaikka minä en" - fiilis mikä nyt toki on todella typerää mutta minkäs teet.
×
×
 • Create New...