Aistiharha

Aktiivijäsen
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aistiharha

 1. @Vaniella No ei ihan.
 2. En myöskään tykkää jos kutsuu vaimoksi. Se mitä en todellakaan voi sietää on emäntä-nimitys, ainoa milloin voi noin naiselle sanoa on se jos on todella maatalon emäntänä. Koen ihan haukkumasanaksi. Ei ole ihan kerran tai pari kun joku on erehtynyt sanomaan mua "J:n emäntä" ja sitten on kyllä ollut ihan helvetti irti
 3. Miijja, kaunis on sinunkin sormuksesi
 4. Tauriel: haha juu jossain hämyisessä salaisessa paikassa ja kaikilla samanlaiset kukat rintapielessä.
 5. On kyllä kaunis sormus !
 6. Niin ja minäkin täällä taidan olla hamaan tappiin asti
 7. Onnea miijja! Onnea Ewy Muakin kiinnostaa millaiset sormukset hankitte ?
 8. miijja: Kyllähän sen vaan tietää kun se oikee osuu kohdille. Minkä ikäisiä olette? Tauriel: Niimpä, kyllä se lohduttaa kun tietää että se joskus tapahtuu
 9. Tauriel: Mies on aika sellainen hidas luonteeltaan joka asiassa . Ei vaan koe että olisi kiire kihlautua/avioitua. Mies on myös mua vähän nuorempi niin ehkä sekin on vaikuttanut siihen ettei koe olevan kiire. Ollaan kyllä paljon puhuttu avioliitosta ja siihen liittyvistä asioista ja haluaa kyllä sitä. Sitten joskus Niin meni se kuudeskin vuosipäivä ilman kosintaa, tiesin kyllä olevan turha odottaa mutta odotimpa tyhmänä silti.
 10. ^Ymmärrän minäkin Ja tottakai mietin myös tuota näkökulmaa ja muunmuassa siksi tässä ketjussa kirjoittelenkin ja odottelen sitä kosintaa.
 11. Kyllähän se mielessä on käynyt josko heittäisi vaan hanskat tiskiin niin ei tarvisi odotella. Kuitenkin kun parisuhde on hyvä, yhteiselämä toimii loistavasti, samat arvot ja ennen kaikkea meillä on kivaa yhdessä niin ei siitä kuitenkaan halua luopua. Sinällään kun kuitenkin kihalt ja avioliitto ei sitä elämää ja olemista miksikään muuta.
 12. Kenkänainen Onnea! rosenbej: Voisihan teidän kohdalla esim. jo valmiin talon ostaminen olla parempi ratkaisu? Kulut tiedossa heti, ei rakennusajan stressia yms. ja yhtä tavalla olisi kuitenkin sitoutumista:) Näin edellisyönä unta jossa mies kosi mua meidän vuosipäivänä (1.10) ja antoi mulle violetin lasisen sormuksen.
 13. @Tauriel Tuttuja tunteita :/ Tässä kun seurustelun kuudes vuosipäivä pian koittaa niin vähän alkaa toivo nousta taas että josko nyt? Mutta nääh... turhaahan se on toivoa kun tuskin tapahtuu.
 14. Tervetuloa uusille kärvistelijöille! Rosenbej: Mun tuttavapiirissä oli kans useammat häät viimeviikonloppuna ja muutenkin todella paljon ollut häitä tänä kesänä. Tulee sellainen "miksi kaikki muut saa vaikka minä en" - fiilis mikä nyt toki on todella typerää mutta minkäs teet.
 15. Onnea @hannamaria88
 16. Kosinnasta en odota minäkään mitään spektaakkelia. Ihan kahdenkeskisesti kysymyksen esittäminen kotona on aivan riittävä. Mikään show ei kyllä meidän tyyliin sopisi mitenkää muutenkaan.
 17. Harmaaruusu: Kyllä olen vihjaillut ja puhunut suoraan Ollaan aiheesta monesti keskusteltu ja mies on kyllä ehdottomasti sitä mieltä että mennään kihloihin ja naimisiin mutta hänellä ei asian suhteen ole kiire. Hänellä ei kyllä ole ikinä yhtään minkään asian suhteen kiire
 18. Harmaaruusu, tuttuja tunteita täälläkin. Seurustelua kuitenkin meilläkin takana jo 5v9kk ja muutamat tutut tuossa ajassa jos kerenneet saamaan lapsia ja eroamaankin ja vielä useempaan kertaan Toisaalta uskon tämän olevan loppuelämän juttu joten sinäänsä kai voi odottaakin. Muiden utelut on tosi ahdistavia. Lapsiutelut varsinkin kun ei kaikki millään tajua ettei kaikki jutut ole aina siitä omasta halusta ja yrityksestäkään edes kiinni.
 19. @kidi83 Joo toi niissä just mietityttää ettei voi sitten kokoa muuttaa jos joskus tulee tilanne että tarvis.
 20. @kidi83 Ompas kiva yhdistelmä ajaton ja yksinkertainan. Mistä olette sormuksenne ostanee? Itsellä mietinnässä justiinsa titaani tai tungsten @anapus Sinulla myös tosi kaunis yhdistelmän, niinkun sanoit niin ajaton. Tykkään!
 21. hannamaria88Häät 10v yhdessäolon jälkeen ois kyllä todellakin hieno juttu. Toivottavasti mies ymmärtää asian! Samoin kuin Gyda kosinta 5v päivän kunniaksi Sitä mäkin odottelin syksyllä mutta aivan suotta.
 22. Onnea kummalekkin
 23. Onnea Iiduli
 24. Onnea Lilla! Joo eipä ole tilanne täällä muuttunut. Jouluna oli korkeat toiveet, kun olen niin jouluihminen ja kosinta jouluna olisi romanttisinta ikinä. Noooo... leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä vaan
 25. Onnea Adiela!