Samsara

Rouva
 • Content count

  6292
 • Joined

 • Last visited

About Samsara

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2901 profile views
 1. Joo, oon kanssa ollut kymmenen vuotta jo useamman vuoden.
 2. Kuinka olette päätyneet valitsemaan sen maan missä menette naimisiin? Onko edelleen niin, että prosessi on helpompi, jos naimisiin mennään Yhdysvalloissa?
 3. Kokemuksia valokuvaaja Jetro Stavénista.
 4. Onkos kenelläkään kokemusta hämeenlinnalaisesta Janne Heinosesta? http://valokuvaajanne.fi/blog/
 5. Lisäsin tähän gallupin. t. mode
 6. Nosto: Korjasin gallupin toimivaksi. t. mode
 7. ^ Kuulostaa kyllä hyvälle! Kasvissyöjät osaavat varmasti arvostaa sitä, että tarjolla on myös jotain proteeiinipitoista (tofu). Hait reseptejä varmaan ihan hakukoneella? Niitähän kyllä löytyy vaikka kuinka.
 8. Olen myös ollut häissä, joissa vegaanimenusta vastasi Veganissimo. Oli todella hyvät ruuat. Kaikki tykkäsivät. (Olen itse lakto-ovo-vege.)
 9. Moderaattorin kommentti: Löydät paljon kuvia ihan hakukoneella, kuvaajalla on webbisivut, blogi, facebooksivut jne.
 10. Äänestys korjattu t. mode
 11. Linkkejä korjattu, vanhoja toimimattomia poistettu ja uusia valokuvaajia lisätty. 30.7.2013
 12. Linkkejä korjattu, vanhoja toimimattomia poistettu ja uusia valokuvaajia lisätty. 29.7.2013
 13. Siirsin tämän tuolta väärältä puolelta tänne. Koska tässä kysellään pk-seudulla laajemminkin kuvauspaikkoja, niin jätän ketjun. Toivon, että tämän alla voi keskustella kuitenkin ihan kaikkia vuodenaikoja koskien, vaikka juuri nyt syksy onkin se ajankohtainen. Tsekatkaa toki myös nämä: PÄÄKAUPUNKISEUTU Kuvauspaikkoja Helsingissä - sisätilat Ulkokuvat Helsingin keskustassa Miljöökuvaus Espoossa Miljöökuvaus Vantaalla Miljöökuvaus Veikkola tai lähistö Miljöökuvaus Tuusulassa t. mode
 14. Tänne kerätään ideoita mitä kaikkea polttareissa voi tehdä ihan vain ranskalaisin viivoin, niin ideoita on helppo silmäillä läpi EDULLISET - käsi- tai jalkahoito itse tehden - piknik - morsiussauna (jonkun kotona/mökillä) - tutustumisleikit - morsiusvisa MAKSULLISET - tanssikurssi - hemmotteluhoito - viinikurssi - benji-hyppy - laivamatka - paintball - boulderointi (seinäkiipeilyä) - vesihiihto