Ahva

Rouva
 • Content count

  3772
 • Joined

 • Last visited

About Ahva

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Yleensä Maapallo, joskus Ihan Oma Universumi

Recent Profile Visitors

2221 profile views
 1. Mä tulin tänne nyt kaasona kiittämään tätä ketjua ja täältä bongattua Kirsi Salaa. Morsian oli oikein tyytyväinen niin kampaukseen kuin meikkiinkin kotikäynnin stressittömyyteen. Kirsi on myös ihana ihminen. Morsiamen lisäksi laittoi tämän äidin ja toisen kaason, joka varasi hänet samantein omiin häihinsä ensi syksylle
 2. En tiedä, auttaako tämä ketään, mutta kerrotaan nyt kuitenkin, että Turussa Kasviskeidas tekee vegaaniruokaa. Kyllä harmitti, etten päässyt ystäväni häihin, joissa olivat pitopalveluna -Keidas kun on lemppari lounaspaikkani..
 3. Hei hannamus ja muutkin! On täällä toinenkin Heinolassa avioon asteleva, vaikka nykyään länsirannikolla asustellaankin. Vihkiminen&juhlat on molemmat wpk-talolla.
 4. 2 kaasoa + 5 "apukaasoa", jotka ovat lupautuneet ja sitoutuneet auttamaan polttarijärjestelyissä ja tarvittaessa hääpäivänä vastaamaan erilaisista pikku asioista. Myös bestmaneja on 2. Emme halua uuvuttaa ketään työtaakan alle ja lisäksi isommalla porukalla on mukavaa rauhassa suunnitella ja ideoida.
 5. No huh! Onneksi, onneksi olen itse välttynyt vastaavilta vähättelyiltä ja ihmettelyiltä. Itse en ole ikinä kirkkoon kuulunut, äiti kun erosi jo ennen syntymääni isäni esimerkkiä noudattaen. Sulhon vanhemmat ovat taas helluntalaisia eli niin ikään kirkosta eronneita, samoin kuin mies itse. Kun siis kyseessä on tilanne, joissa sulhanen, morsian ja molemmat apet&anopit ovat kaikki kirkkoon kuulumattomia, olisikin sangen mielenkiintoista, jos olisimme kirkkohäihin päätyneet Olen silti aina halunnut "kunnon häät" ja niinpä meidät vihitäänkin n. 130 vieraan läsnäolessa juhlapaikalla. Vihkiminen tapahtuu juhlasalissa, joka toimii normaalisti konsertti- ja teatteritilana. Näin meidät voidaan vihkiä korokkeella salin edessä, jolloin kaikki varmasti näkevät, mitä tapahtuu. Häämarssinkin saamme elävällä musiikilla, anoppi on luvannut laulaa itse seremoniassa ja käräjäoikeudesta kerrottiin, että vihkimisiä suorittavilla käräjätuomareilla on tapana juhlapaikalla suoritettavissa seremonioissa pitää automaattisesti parille juhlapuhe, jonka sisällöstä voi etukäteen keskustella tuomarin kanssa. Itse juhlat pidetään samassa rakennuksessa. Itseäni ärsyttää sen verran suomalaisten tapakristillisyys, jota pidän suoranaisena tekopyhyytenä, että jos joku tulisi laukomaan vähätteleviä kommentteja häistämme, en todennäköisesti pystyisi hillitsemään kieltäni. Mielestäni valtio ja kirkko pitäisi välittömästi erottaa toisistaan muiden länsimaiden tapaan. On aivan naurettavaa, ett luterilaisella kirkolla on juridinen oikeus vihkiä avioliittoon pareja, joista kumpainenkaan ei ole ns. uskossa. Ja kun vielä tutkimusten mukaan harvat papit itsekään ovat!! Noniin, nyt menee taas pahasti paasaamisen puolelle. .. Paljon siis voimia ja kärsivällisyyttä kaikille siviilimorsioille. Omapa on vähättelijöiden ongelma, kun ovat niin ahdasmielisiä. Toivottavasti teidän upeiden häidenne jälkeen ovat läksynsä oppineet!
 6. Me lähdetään Uuteen Seelantiin, jonne molemmat ovat aina halunneet "sitten joskus". On niin kaukana, että taitaa tulla once in a life time reissu, joten mikäpä sopisikaan paremmin hämatkakohteeksi (omatoimi)Matkan järjestäminen on kuiteinkin sen verran iso juttu, ettei edes haaveilla lähetevämme reissuun heti häiden jälkeen. Lisäksi ilmastollisesti sinne kannattaa lähteä meidän talvella, joten suuntaamme "varsinaiselle" häämatkalle 0,5 tai 1,5 vuotta häiden jälkeen, riippuen rahallisesta tilanteesta sekä lomien järjestämisestä. Niinpä heti häiden jälkeen olemmekin ajatelleet lähteä pienelle viikon rentoutumislomalle vaikkapa jollekin valmismatkalle Eurooppaan. Meistä kumpikaan ei ole aikuisiällä ollut ns. pakettimatkalla, vaan aina on ostettu liput erikseen (usein Ryanairilta) ja baanattu sitten rinkka selässä kaupungista ja hostellista toiseen ilman minkäänlaisia ennakovarauksia. Normaalisti tämä sopii meidän tyyliimme, mutta häiden jälkeen tuntuu kyllä houkuttelevan helpolta lentää suoraan kohteeseen ja majoittua samaan HOTELLIIN (jota ei tarvitse alkaa etsiä paikan päällä) koko ajaksi! Eikös valmiisiin paketteihin yleensä kuulu vielä lentokenttäkuljetuksetkin? Oi ihanuutta.. Olen muutenkin matkustajatyyppiä ja kaverit vain nauroivat olematta yhtään yllättyneitä, kun heti kihlajaispäivänä (kosinta tuli itselleni yllätyksenä) aloin ensimmäiseksi suunnitella häämatkaa ;D