Lyra

Rouva
 • Content count

  2179
 • Joined

 • Last visited

About Lyra

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

746 profile views
 1. Tiivis kimppu punaisista ruusuista + viehe sulholle + hiuskukat (köynnöstä ja lehdistä tehtyjä "pesiä") maksoivat yhteensä 50 €. Tässä kuvassa näkyvät ne kaikki.
 2. Suunnitelmat ovat nyt aika lailla muuttuneet asiaa mietiskellessä ja eilen sitten varattiin lennot Mauritiukselle Halutaan päästä häitten jälkeen rentoutumaan lämpimään paikkaan, jossa kaikki tutut eivät vielä ole käyneet
 3. Punttisilimän yhteyshenkilö on rouva Oletko yrittänyt soittaa mm. Siilinjärven nettisivuilta löytyvään numeroon (017-alkuinen) vai suoraan yhteyshenkilön kännykkään? Yhteyshenkilö nimittäin vastasi minulle heti, tuossa Punttisilimän numerossa ei koskaan...
 4. Olkapäät ovat minullakin paljaat, huivi tosin on tulossa mutta eihän se paljoa peitä. Diakonissa-anoppini mielestä asia on ainakin ihan ok.
 5. Me ajateltiin vääntää taikataikinasta sydänkoristeet kutsu- ja kiitoskortteihin. Ei tosin olla koeversiota vielä punnittu, joten jos kortit kovin paljon painavat niin kutsumalli taitaa uusiutua.
 6. Vähän rupeaa meidän juhlapaikan hintä hirvittämään - se kun on noin 600 euroa jos oikein muistan : Toisaalta se on kyllä meillä täydellinen paikka, joten kai siitä voi vähän (tai tässä tapauksessa paljon ) maksaakin...
 7. Punttisilimä on nyt varattu meidän hääjuhlapaikaksi Toivottavasti näistä tiedoista on jotain apua... Itse asiassa Punttisilimä on ajokoirayhdistyksen talo. Paikkaa vuokrataan ihan kaikille, yhdistykseen kuulumattomille vain vuokra on korkeampi. Tällä hetkellä vuokrahinta ulkopuoliselle on 600 euroa, mutta hinta kuulemma nousee n. 20 %. Paikka on todellakin upea, ja tilassa on kuulemma reilut 200 ihmistä kerralla ruokittu - lienee silloin kyllä ollut ahdasta. Meidän käydessämme Punttisilimässä lauantaina salissa oli pöydät n. 110 ihmiselle, ja lisää olisi vielä hyvin mahtunut. Salin, tarjoilutilan ja keittiön lisäksi oli vielä kokoustila, jonka voinee laittaa lapsille leikkitilaksi. Ja paikka on kyllä upea ;D Lauantaina käytiin myös Vanulassa. Ympäristö ei Vanulan vahva puoli ole, talo kyllä itsessään on kaunis mutta moottoritien humina kuuluu pihalle (vaikutti ihan asfalttipiha olevan, mitä lumen alta erottui). Lisäksi pihassa on jääkiekkokaukalo, jota kesäjuhlissa käytetään kuulemma parkkipaikkana. Tilat olivat siistejä, sali on hyvin koulumainen - näyttämö, puolapuita seinillä ja viivoja lattiassa. Salin lisäksi on ruokailupuoli ja keittiö (keittiössä 3 jääkaappia ja pieni pakastin) sekä 2 pukuhuonetta, jotka soveltuvat lasten tiloiksi. Vanulassa on astiat 150 hlölle (myös shampanjalasit), pöytäliinojen käytöstä peritään vuokraa. Vanulan vuokran kerrottiin olevan 240 euroa. Mikäli Punttisilimä tai Vanula kiinnostaa, niin minulla on molempien paikkojen vuokraajien puhelinnumerot. Samoin! Etenkin pitopalvelut kiinnostavat tällä hetkellä
 8. Täällä ollaan täysin samaa mieltä ;D. Kutsujen lähettämiseen on tosin vielä aikaa reippaasti yli vuosi, mutta selvää on jo nyt että ne kakkosluokassa lähtevät - sen verran niitä tulee olemaan, että siinä säästetään paljon. Ja meillä (tai minulla ) on vielä niin nuuka suku, ettei se kakkosluokan merkkejä yhtään ihmettele - kiitoskortit sun muut on aina kakkosluokassa postitettu.
 9. Juhlapaikka on meilläkin Kuopion suunnalla hakusessa... Häät on tarkoitus pitää kesällä 2004 (7.8. tarkemmin sanoen) ja kuviteltiin, että jos kesällä rupeaa paikkoja katselemaan niin se riittää. Mutta nyt olen täällä surffaillut ja ymmärtänyt että varaus kannattaa tehdä jo jopa pari vuotta aiemmin ? ??? Kunhan töistä aamulla kotiin pääsee, niin pitääkin kertoa ilouutisia sulholle, olin aiemmin luvannut järjestelyjen alkavan vasta vuotta ennen häitä - mutta onneksi on ruvennut jo antamaan kommentteja erilaisista hääpuvuista, aiemmin vain tuhahteli. Kokemuksia eri paikoista on ollut kiva lukea, mutta minkä suuruiselle vierasjoukolle ne sopivat? Lisbet, olisi kiva kuulla kokemuksistasi eri paikkojen suhteen. Tämän varmaan saisi parhaiten selville seurakunnasta kysymällä, mutta tiedätteko onko Kuopiossa rajoituksia kirkon varaamisen suhteen ulkopaikkakuntalaisille (eli voiko varata vasta jonkun tietyn päivän jälkeen?) Viitisen vuotta kun olen jo muualla kirjoilla ollut, ja sulhokin on muualta kotoisin.
 10. Me mennään Skotlantiin ;D Ollaan molemmat aina haluttu päästä käymään siellä, eikä meistä kumpikaan oikein rantaelämästä nauti joten Skotlanti on meille se oikea paikka. Ja kun tähdenlennot on se "meidän juttu", niin sään salliessa voidaan vielä ihastella Ben Nevisiltä tähdenlentoparven maksimia.