Tiuhta

Aktiivijäsen
 • Content count

  1345
 • Joined

 • Last visited

About Tiuhta

 • Rank
  Konkari
 1. Minusta avioehto on järkevä siinä tapauksessa, että parilla on omaisuutta ennen avioitumista. Meillä omaisuus karttuu vasta avioliiton aikana molempien työllä ja kummankin panoksella ja on tasan yhteistä.
 2. Itse vierastan sekä käden pyytämistä että perinnettä, jossa isä saattaa tyttären kirkossa alttarille. Näistä käden pyytäminen tuntuu vielä vieraammalta.
 3. Minä ja mies kättelimme hääjuhlaan tulijat. Osa vieraista varmasti kävi onnittelemassa myös vanhempia kädestä pitäen, mutta he eivät seisseet mitenkään kättelyvalmiina lähistöllä.
 4. Ei mitään. Jos karkkeihin liittyisi joku tarina (esim ihanat nuo KissKiss-Kisses ja sinivalko-punavalko -karkit) niin sitten ehkä. Mutta meillä karkit olisi pitänyt keksimällä keksiä, niin jäivät pois.
 5. Kyllä minusta Save the Date -kortit on ihan paikallaan jos häiden päivä tai paikka on jotenkin erityinen. Juuri esimerkiksi kesällä ihmiset varailee reissuja ja festareita hyvissä ajoin, vuokraa mökkejä jne. Tai jos häitä varten pitää ostaa lentoliput tai varata hotelli pitkän välimatkan vuoksi. Jos olisi vaan muutama kauempaa tuleva vieras, kertoisin varmaan muuten jollakin viestillä. Jos taas koskee isompaa joukkoa, tuollainen kortti on kiva ja vähän virallisempi tapa ilmoittaa tasapuolisesti kaikille.
 6. 1. Tarjoilut eli ruoka ja juoma 2. Hääpaikka, oman näköinen ja viihtyisä 3. Sormus, sillä se on kuitenkin häistä pisimmäksi aikaa konkreettisesti muistoksi jäävä asia.
 7. Meillä mies oli ihan itsekseen päättänyt kosia seurustelun vuosipäivänä ja koska vastasin myöntävästi, tuli siitä kihlapäivä
 8. Sanoisin kesä, jos hyvän sään ja auringonpaisteen voisi taata. Mutta koska ei voi, sanon talvi. Ulkona on pimeää eikä säällä juuri ole väliä, kun pitää kuitenkin lämpötilan takia sisällä. Jos on lunta, se on vain plussaa. Rakastan kynttilöitä ja hämyisää tunnelmaa, ja niiden puolesta talvi on luontaisempi vuodenaika kuin kesä.
 9. Koulussa jo aikanaan, vaikka oltiin eri luokilla.
 10. Tosi harvoissa. Lapsena muutamissa sukulaisen häissä, aikuisena vaan kaksissa ystävien häissä. Omat ystävät ovat olleet aika nihkeitä menemään naimisiin, vaikka monta pitkään seurustellutta paria tunnenkin.
 11. Kaksi vuotta ennen häitä aika kevyesti. Suunnitelmat ehti muuttua monta kertaa vielä ennen häitä.
 12. Me valitsimme tapaamisen vuosipäivän.