fru

Rouva
 • Content count

  15535
 • Joined

 • Last visited

About fru

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1826 profile views
 1. @Branilla Näyttäisi, että nuo pääotsikoiden alla olevat osastot on kopioitu tuonne arkistoon viime kesänä joulukuun sijaan, eikä osa ketjuista tosiaan näytä toimivan. Höh.
 2. Muistatko mihin yläkerran ketjuun olisit kirjoittanut ennen joulua?
 3. Internet Archivessa näyttää olevan viimeisin kopio sivustosta joulukuun lopulta, joten sieltä voinee kaivella omia noin-määriään esille. Pitää vaan löytää oma postaus jostain yläkerran ketjusta. https://web.archive.org/web/20151225082716/http://www.naimisiin.info/yhteiso/
 4. Siinäpä sitä tulikin kattavasti @Tinttaran viestissä, kannatetaan ja jotain samantyylistä mulla oli alun perin mielessä. Etenkin palveluntarjoajien omalle alueelle peukkua.
 5. Kirppisalue toimii alakerran puolella hyvin, vaikka myynti- ja ostoilmoitukset ovat samassa. Voisiko myös hääpuolella alueita yhdistää yhdeksi isoksi kirpputoriksi niin, että osto- ja myynti-ilmoitukset olisivat saman kategorian alla? Eräällä toisella palstalla omaan ketjuun kauppa-alueella on mahdollista liittää kuvake, joka kertoo millainen ilmoitus on kyseessä. Saako tänne samantyylistä? Tämän perusteella erilaiset ilmoitukset erottuisivat helposti toistensa joukosta.
 6. Hetki meni miettiessä, että jaa, olenkos mä tällaisen aiheen perustanut. Mutta tuo aloitushan olikin vain lainaus toisesta ketjusta. Selkeyttä lähtisin itse tekemään ainakin poistamalla aliosastoja. Esim. polttareiden alla on erikseen alueet Yleistä polttareista ja Hääpalvelut: ohjelmaa polttareihin. Miksipä yleinen keskustelu ei voisi olla suoraan polttareiden alla ja erikseen vain tuo palveluiden alue. Mielestäni alue Yleistä polttareista on ihan turha. Samaa näkyy muillakin alueilla.
 7. Tämä on ehkä enemmän sisällöllinen kuin ulkonäöllinen toive, mutta etenkin yläkerta kaipaisi mielestäni tiivistämistä ja alueiden selkeyttämistä. Silloin alkuaikoina tuntui, että alueita on ihan valtava määrä, eikä ollut ihan varman minne olisi oikea paikka kirjoittaa oma viesti. Alueita yhdistämällä ja tiivistämällä tulisi vaikutelma vilkkaammasta yhteisöstä, kun alueen sisällä olisi useampia ketjuja sen sijaan, että jollain saattaa olla parhaimmillaan alle sivullinen aiheita.
 8. Seven Artista saa valmiita valosarjoja tai voi myös kasata itse mieluisilla väreillä. Liikkeitä on pk-seudulla ja näköjään Kouvolassa. http://www.sevenart.fi/index.php
 9. ^ Sinellissä on.
 10. ^ Meillä oli vain kaksi todistajaa, mutta näppituntumalta arvioisin, että 15 mahtuu tiiviisti. Tuoleja ei ollut ainakaan meidän vihkimisessä, joten silloin ainakin seistiin.
 11. ^ Anna mennä vaan, jos itse niin haluat. Minullakin oli mustat kengät. Mekkoni tosin oli lyhyt, joten perinteet oli jo siinä kohtaa ohitettu. Jos kuitenkin haluat kenkiin jotain romanttishenkistä, niin katselepa netistä kenkäkoristeita. Esim. Etsystä löytyy tällaisia: http://www.etsy.com/shop/AYASOPHIAbridal?ref=l2-shop-info-name
 12. Meillä oli alkumaljana Yellowglen Pink ja alkoholittomana tarjottiin Whole Earth luomu-karpalolimua. Olivat täsmälleen samanvärisiä keskenään, joten kivasti toteutui vaaleanpunainen teemaväri juomissa.
 13. Meillä on, enkä mä kyllä koe, että tämä olis mitenkään tavatonta. Miehen nimi ei ollut missään vaiheessa edes vaihtoehto, joten ainoastaan uuden nimen keksiminen olisi tullut kysymykseen. Minulla oli jo ehdotuskin sitä varten, mutta mies ei halunnut, että uusikin nimi on hankala ja erottuu joukosta, joten minun sukunimeni jatkaa tässä meidän perheessämme.
 14. Kyllä mä täällä vielä pyörin. Meillä oleellisimmat asiat mahtuivat hyvin yhdelle sivulle ja sisäsivuilla oli info ja kartta, kortti oli siis taitettu, eli mitään erillisiä lappusia ei enää ollut mukana. Mä voin lopputulosta vilauttaa sulle yksityisviestillä, jos kiinnostaa.