Jump to content
Naimisiin.info

fru

Rouva
 • Posts

  20100
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fru's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Seven Artista saa valmiita valosarjoja tai voi myös kasata itse mieluisilla väreillä. Liikkeitä on pk-seudulla ja näköjään Kouvolassa. http://www.sevenart.fi/index.php
 2. ^ Meillä oli vain kaksi todistajaa, mutta näppituntumalta arvioisin, että 15 mahtuu tiiviisti. Tuoleja ei ollut ainakaan meidän vihkimisessä, joten silloin ainakin seistiin.
 3. ^ Anna mennä vaan, jos itse niin haluat. Minullakin oli mustat kengät. Mekkoni tosin oli lyhyt, joten perinteet oli jo siinä kohtaa ohitettu. Jos kuitenkin haluat kenkiin jotain romanttishenkistä, niin katselepa netistä kenkäkoristeita. Esim. Etsystä löytyy tällaisia: http://www.etsy.com/shop/AYASOPHIAbridal?ref=l2-shop-info-name
 4. Meillä oli alkumaljana Yellowglen Pink ja alkoholittomana tarjottiin Whole Earth luomu-karpalolimua. Olivat täsmälleen samanvärisiä keskenään, joten kivasti toteutui vaaleanpunainen teemaväri juomissa.
 5. Meillä on, enkä mä kyllä koe, että tämä olis mitenkään tavatonta. Miehen nimi ei ollut missään vaiheessa edes vaihtoehto, joten ainoastaan uuden nimen keksiminen olisi tullut kysymykseen. Minulla oli jo ehdotuskin sitä varten, mutta mies ei halunnut, että uusikin nimi on hankala ja erottuu joukosta, joten minun sukunimeni jatkaa tässä meidän perheessämme.
 6. Kyllä mä täällä vielä pyörin. Meillä oleellisimmat asiat mahtuivat hyvin yhdelle sivulle ja sisäsivuilla oli info ja kartta, kortti oli siis taitettu, eli mitään erillisiä lappusia ei enää ollut mukana. Mä voin lopputulosta vilauttaa sulle yksityisviestillä, jos kiinnostaa.
 7. ^ Esimerkiksi osoitteesta dafont.com löytyy reilusti erilaisia ilmaisia fontteja. http://www.dafont.com/
 8. Itse itseäni lainaten, vihille menin kermanvalkoisessa, lyhyessä mekossa. Miehellä oli tumma puku. Olimme vähän myöhässä vihkimisestä, joten seuraava pari oli jo odottelemassa tilan ulkopuolella. Saatiin osaksemme nyrpeää katsetta ja heitto "pitäisköhän tästä lähteä vaihtamaan vaatteet". En onneksi itse tätä kuullut, mutta mies kertoi jälkeenpäin. Olisi saattanut aiheuttaa turhaa harmistusta muuten niin mukavaan päivään.
 9. Jep, osa meidän vieraista tuli yli tuntia ennen kutsussa ollutta aikaa. Meillä oli vielä valokuvaukset pihassa kesken, joten oli todella epämiellyttävä yllätys. Meidän bileet alkoi sulhasen pitämällä lyhyellä tervetuliaispuheella ja maljan nostolla. Ei siihen sen kummempia seremonioita tarvittu. Ruokailu aloitettiin siitä samantien.
 10. Vantaan maistraatissa. Juhlat seuraavana päivänä oli meille se tärkeämpi juttu.
 11. ^ Mä just laskin, että meidän häiden loppusumma oli reilut 25% vähemmän kuin budjetoitu. Meidän budjetti oli pieni jo alkujaankin (~4000 €) ja suurimmat säästöt näyttivät tulleen sormuksissa, minun puvussani ja ruoissa. Kampaajalla en käynyt ollenkaan, suunnitelmissa kyllä oli ja miehen pukuunkin meni ajateltua vähemmän. Lisäkuluja sen sijaan aiheutti koristelut ja kukat sekä kihlasormusten kiillotus, johon ei oltu ollenkaan varauduttu. Säästyneillä rahoilla tehtiinkin sitten kiva häämatka.
 12. Hyvin onnistui, mutta meillä olikin tosi pienet pirskeet (11 hlöä). Kaikki tehtiin itse kaloja lukuun ottamatta. Ruoat valittiin sen mukaan, että suurimman osan pystyi tekemään viimeistään edellispäivänä valmiiksi. Juustokakun paistoin muistaakseni pari päivää ennen juhlia. Juhlapäivälle meillä jäi salaattien teko ja lämpimien ruokien (paahtopaisti ja hasselbackan perunat) laittaminen uuniin + esillepano.
 13. Kyllä oli. Bileet jatkuivat aamuun, joten kyllä se pieni yöpala maistui hyvältä.
×
×
 • Create New...