Jump to content
Naimisiin.info

Rouva_S

Morsian
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

914 profile views

Rouva_S's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Mulle tulee Kalevala Korun NAISEN ÄÄNI -riipus satiininauhalla (ruskealla kivellä, ruskea on häiden teemaväri ja näkyy myös puvussani) sekä saman sarjan rintaneula/solki tulee hiuksiini: sain tämän idean yhdessä hääjuhlatapahtumassa siellä olleelta mallilta, jolle oli hääkampaukseen laitettukin kukaksi tämä solki! Se oli jotenkin tosi tyylikkään ja yksinkertaisen näköinen ja ennen kaikkea erikoinen!
 2. Meilläkään ei haluta, että vieraat joutuvat odottelemaan meitä kirkon jälkeen juhlapaikalle. Varsinkin, kun vihkiminen on vasta klo: 16.30. Eli miljöökuvat otetaan n. klo: 15.00, varaamme kuvaukseen aikaan noin reilun tunnin ja kuvat otetaan lähellä kirkkoa.
 3. Itse löysin ihan yllättäen aivan todella ihanat morsiusneitojen mekot viime viikolla Espoon kauppakeskus Isossa Omenassa olevasta Pikku Kippari -lastenvaateliikkeestä. Sinne oli juuri saapunut kevään mallit Kinderiltä, oli valkoisia sekä hiekan värisiä A-linjaisia mekkoja, hintaan 69,90. Näytti olevan muutenkin paljon tarjolla erilaisia vaihtoehtoja mutta meihin iski nämä yksinkertaisen kauniit, juhlavat mekot! Suosittelen lämpimästi!!!
 4. Habaneran häävalssikurssille mekin kaksi puujalkaa suunnataan huhti-toukokuun vaihteessa! Kurssi ei ole hinnalla pilattu. Lisäksi pitää maksaa jäsenmaksu, sekään ei ollut paha, mutta se oikeuttaa käymään vaikka vielä häitä edeltävällä viikolla seuran harjoituksissa vielä viilaamassa tanssiaskeleet kuntoon. Vaikutti hyvältä vaihtoehdolta!
 5. Mulla ei tuo aurea_boraliksen linkki toimi?! Me ollaan tilaamassa yksinkertaiset valmiit painetut kutsukortit Now&Foreverista, mutta vielä vois katsoa muitakin vaihtoehtoja. Täälläkin makuna yksinkertaisen tyylikäs, ei mitään hörsökkeitä ja romanttista siirappisuutta. Nyt oli uusimmassa Mennään Naimisiin -lehdessä uusi painotalo, joka tekee kutsukortteja, osoite on www.weddingservice.fi. Pyydettiin tarjous ja hinnat oli SUOLAISET!!! Meinasin tippua penkiltä... Joten kiiitos ei.
 6. Me käytiin myös ihan valokuvausliikkeessä kihlakuvassa. Ennen ollut hyvin yleinen käytäntö mutta lienee hiipumassa hiljalleen. Minusta ainakin ihana muisto ja treenaus ennen hääkuvia
×
×
 • Create New...