Pompom_06

Naikkari
 • Content count

  669
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pompom_06

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/26/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1246 profile views
 1. Se lasten eriarvoisuus tulikin esille vasta pari viestiä alempana,jonne aloittaja kommentoi: Muoks.Aika hillitöntä että tämä keskustelu on tosiaan elänyt täällä jo kymmenisen vuotta,selvinnyt parista foorumiuudistuksesta - ja silti nousee aina uudelleen esiin.
 2. En tiedä missä päin aloittaja asustelee mutta tuli mieleen että jos kerran vintage-henkistä pukua hakee,voisi ehkä käydä ihan vintage-liikkeissä katsastamassa valikoimaa? Morsiuspukuja niissä ei välttämättä kauheasti ole mutta ehkä joku vaalea iltapuku "kolahtaisi". Lisäksi nuo vintage-puvut istuu pienille ja hoikille naisille usein hyvin,koska entisaikaan ihmiset oli pienikokoisempia. http://www.elle.fi/muoti/vinkit/_a82192/vintagen+viehatys/ Tuonne on listattu Suomesta löytyviä vintage-liikkeitä.Lista on muutaman vuoden takaa mutta ilmeisesti suurimmaksi osaksi ajan tasalla.
 3. Ei-kovin-tiiviisti pakattu humanistihippi,joka rakastaa vain tummaa suklaata enemmän kuin turhaa nippelitietoa.

 4. Tämä on jotain aivan :girl_impossible: Luulin että jokainen,joka käsitöistä jotain ymmärtää,tietää että vaatteesta tehdään käytännössä aina lakanaversio.Erityisesti ihminen joka (ilmeisesti) ansaitsee elantonsa ompelemalla. Toivon totisesti että sun kohdallasi käy vielä parhain päin (tuo tilanne on suurinpiirtein mun pahin painajaiseni), mutta muille neuvoksi: jos ompelija ei - muka syystä tai toisesta - suostu tekemään lakanakangasversiota,älkää laskeko sitä 2 metriä lähemmäs pukukangastanne.
 5. Kysyitkö Kiira josko Eurokangas voisi tilata valikoimaansa huntutylliä? Lappeenrannan Eurokankaassa sitä nimittäin oli kesällä laajempikin valikoima ja vielä viikonloppunakin oli sekä perusvalkoista että ivorya.Ehkä se on jotenkin sesonkituote? Nettikaupoista ainakin Kangas-Mallassa on myynnissä luonnonvalkoista huntutylliä.
 6. Vastavierailulla profiilissasi! =) Mukavaa keväänjatkoa!

 7. Itse olen nähnyt jaloleinikkiä kukkakaupoissa ihan ympäri vuoden eli luulisin että tilaamalla saa varmasti.Hinta tosin voi tietty vaihdella sesongin mukaan.Kannattaa kysäistä kukkakaupasta.
 8. Kiitos vinkeistä,tuosta tukikangasjutusta en tiennytkään.Ehkä sitä sitten joskus uskaltaisi...Silkki on vaan niin ihana materiaali.
 9. Onpahan harvinaisen upea puku,leanda. Ei tuota mistään arvaisi itse ommelluksi. Toiset ne osaa,vau...Onko tuo päällimmäinen kangas silkkiä?(Ajattelin vain kysyä että onko sen ompeleminen miten vaikeaa?)
 10. ^ GEEZUZ!!!!!Yksi hirveimmistä ikinä!!!! Itsekään en tuota saanut näkymään.Sääli olisin niin mielelläni tuonut tuon muidenkin "ihailtavaksi"...
 11. Tässä vielä Verkkoklinikan artikkeli aiheesta: http://www.verkkoklinikka.fi/?page=9246291&id=1887125 Ja raskausarpia voi tulla myös pituuskasvun ja lihasmassan kasvamisenkin vuoksi. Veljelle tuli aikanaan käsivarsiin hauisten kohdalle todella pahoja raskausarpia, kun teki raksahommia. Ja taipumus noihin, kuten ihon arpeutumiseen muutenkin, taitaa olla suurelta osin perinnöllinen. Itsellä niitä on käsissä ja polvitaipeissa ihan hervottomasti. :-/ Useimmissa lähteissä mainitaan ettei raskausarville voi juurikaan tehdä mitään, varsinkaan kun ne ovat jo tulleet. Esimerkiksi raskauden aikana niiden saamista voi ennaltaehkäistä ahkeralla ihon ahkeralla rasvauksella (näin väitetään). Myynnissä on kuitenkin monia voiteita joiden väitetään auttavan raskausarpiin. Esimerkiksi Skin Doctors'lla ja Body Shopilla on omansa. Useimmiten nuo tuotteet perustuvat ihoa uudistaviin aineosiin. Voisin ehkä kuvitella että joistain kosmetologien/plastiikkakirurgien menetelmistä (mikrohionta, laser) voisi kenties olla joillekin hyötyä mutta niistä en sitten enää tiedäkään. Tuosta meikkaamisesta en tiedä, sillä usein jos ihon pinta on selvästi epätasainen (niin kuin ainakin oma iho raskausarpien kohdalta) meikki vain korostaa sitä. Punertavien arpien kohdalla siitä voisi tietysti olla jotakin apua.
 12. Alkuperäinen kirjoittaja oli mielestäni aiheesta tyrmistynyt siitä että appivanhemmat jotka olivat toiselle lapselleen antaneet häälahjaksi metsäpalstan (jonka rahallinen arvo on helposti useita tuhansia euroja),olivat tälle toiselle antaneet häälahjaksi 50 euroa käteisenä. Niin se vain mielestäni menee että lapsia pitäisi kohdella tasapuolisesti,jos niitä on useampia mennyt hankkimaan...Luojan kiitos ei ainakaan omalta puolelta tollaista nokkimisjärjestyksen näyttämistä ole odotettavissa.Veli ja minä ollaan aina saatu tasan samat summat lahjoina.Siitä sukulaisille kiitos. Jos itselle kävisi noin,haluaisin suuresti antaa setelin takaisin.Jotenkin tuntuisi paremmalta ettei saisi yhtään mitään,eipähän ainakaan olisi mitään konkreettista todistetta siitä miten eriarvoisia ollaan. :-/ Tiedän tapauksen jossa esikoispoika sai pyöreitä täyttäessään 10 000 euroa rahaa.Kyseessä ei siis ollut mikään sovittu ennakkoperintö,vaan vanhempien mukaan lahja juuri tämän kyseisen merkkipäivän kunniaksi.Kun nuorempi veli sitten pari vuotta myöhemmin saavutti saman iän niin vanhemmilta tuli kortti,ilman minkäänlaista lahjaa ikinä.Aiemminkin tätä vanhempaa veljeä oli pidetty täydellisyyden ruumiillistumana mutta tuota selvemmin tuskin voi kukaan nimetä suosikkiaan...Käsittääkseni kaikkien lasten syntymäpäivien pitäisi olla vanhemmille ihan yhtä tärkeitä.
 13. Itsellä ei ole kokemuksia mutta googlettamalla löytyi Yhteishyvässä ollut testi. http://www.yhteishyva.fi/yhteishyva/pukeut...at_sukkahousut/
 14. Oonko ainoa jonka mielestä morsmaikku ei näytä ainakaan liian tyytyväiseltä pukuunsa? ;D
 15. *reps* Tuossa Nieven ensin laittamassa puvussa tälläinen lyhyt taapero näyttäisi jättimäiseltä marengilta! ;D Saisin juosta huonosilmäisiä makeannälkäisiä sukulaisia karkuun...Meidän suvussa tehdään mitä vain sokerin eteen. ;D