Jump to content
Naimisiin.info

Lua

Morsian
 • Posts

  974
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio

Recent Profile Visitors

1743 profile views

Lua's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Kieltämättä minäkin heräsin kummastelemaan tätä ja naimisiin.info-sivuston etusivulla olevaa pitkää kirjoitusta ja niiden voimakkaan puolueellista sävyä. Onko naimisiin.infon takana jokin taho jolla on tällaisia taloudellisia intressejä, eli onko kyseessä maksettu mainos? Jos on, tulisi se selkeästi ilmoittaa. Kiina-puvuista saa olla kukin mitä mieltä haluaa. Olen ymmärtänyt että kaikki kyllä tietävät tilaavansa kopiopuvun, ei aitoa. Mielestäni pukuja ei edes myydä aitoina - Toki aitojen pukujen kuvilla ja se saataisiin puolestani kieltää. Todella harvahan tilaa suoraan valmista mallia vaan aina tulee jotain muutoksia tyyliin "vyö pois, laahus lisätään etc."-> puku tehdään asiakkaan toiveiden perusteella. Samalla tavalla lukemattomat ompelijat täällä Suomessa pukuja tekevät. Suurin osa tilaajista maksaa puvustaan tullimaksut sen saapuessa Suomeen,eli onko toiminnassa.Suomen viranomaisten kannalta jotain rikollista ja miksi siihen ei puututa kun puku tullista haetaan?
 2. Shinen Piiaa jaksan edelleen kehua maasta taivaisiin (nytkään en saanut sinne itse aikaa haluamalleni päivälle - suosittuja siis ovat). Ja kyllä huomasi eron kun jouduin pakon edessä ottamaan Alex T:ltä kampauksen ristijäisiin. En tiedä mitä tapahtui, mutta mun kampaukseen ei laitettu ollenkaan pesun jälkeen muotoilutuotteita, vaan suoraan vaan kiharrettiin ja tupeerattiin. Tietäähän sen miten kävi mun hennon hennoille hiuksille; kampaus oli jo kotiin saavuttuani ihan päätä myöten. Huomenna edessä on soitto kampaajalle ja reklamointi mulle tehdystä kampauksesta . Kaasoni kävivät nääpäivänä Alex T:llä ja olivat kyllä tyytyväisiä.
 3. Mikähän tuo hyvin kantaaottava teksti naimisiin.infon etusivulla on? Kyse on siis pitkästä tekstistä jossa ollaan hyvin jyrkästi mittatilauspukuja vastaan. Tiedoissa lukee vaan että kuvat ja teksti: naimisiin.info, eli onko tämä foorumin virallinen kanta? Minä tilasin mittatilauspuvun Weddingolta n. vuosi sitten, ja olin hinta-laatusuhteeseen oikein tyytyväinen. Olisi ihan mielenkiintoista tietää onko tuon etusivun artikkeli maksettu ilmoitus joltain hääpukuvalmistajalta. Teksti ei ole kovin huoliteltua, joten siksi mietin voiko olla joku foorumin ylläpidon tms. kannanotto. Sinällään outoa jos kanta on noin jyrkkä, ja kuitenkin samaan aikaan foorumilla sallitaan useampi ketju jossa aiheeseen liittyen jaetaan tietoa ja neuvoja.
 4. Menkää ihmeessä kampaamo Shineen!! Sijaitsee keskustassa, erittäin joustavat aukioloajat (aloittivat meidän porukan kanssa jo aamuseitsemältä) ja kivat hinnat ! Ja uskokaa pois, minä tosiaan vertailin tämän kaupungin kampaamot tarkasti läpi. Jälki oli aivan loistavaa, ja parasta tuossa oli just se että kampaaja näki minun toiveita pidemmälle, kertoi rohkeasti jos jokin ei onnistunut ja mikäli suinkin mahdollista laittoi kaiken haluamani onnistumaan. Pia on tämän huipun kampaajan nimi Shinessä. Viimeksi eilen hänen luonaan kävin. Luotin Piaan niin paljon että uskalsin nyt häiden jälkeen antaa leikata lyhyet hiukset - minä joka vannoin ettei lyhyet hiukset ole minun juttu. Koskaan. Ja lopputuloksesta tuli jälleen täydellinen; moni tuli minulle tänään kertomaan kuinka ihana kampaus minulla on etc. Pian parhauden ovat tosin tainneet huomata jo muutkin, koska hän sanoi että ensi kesä on hänellä jo käytännössä buukattu. Kannattaa kuitenkin kysäistä josko aikoja löytyisi - takaan että kannattaa .
 5. Mulla oli kanssa Weddingon kanssa ongelmia pukua tilatessani, ja huomasin saman kuin Malssi -> kun jokin menee vikaan niin lakkaavat vastaamasta meileihin. Mullakin oli sellainen tilanne, että sain kuvia valmiista puvusta mallinuken päällä. Ilmoitin heti kuvat nähtyäni että yksi yksityiskohta on täysin muuta kuin mitä sovittiin. Ensin minun meileihin vastattiin, mutta kun ratkaisua ei löytynyt (ehdottivat helmien ompelemista virheen päälle....) niin lakkasivat vastaamasta viesteihin. Olin maksanut puvun, pukua ei oltu lähetetty minulle eikä viesteihin vastattu. Ja häät lähestyivät. Ymmärsin selvästi rivien välistä viestin; jos haluat saada pukusi laisinkaan, lopeta valittaminen. Niinpä taivuin ja pyysin heitä vaan lähettämään puvun minulle ilman mitään korjauksia. Onneksi löysin Suomesta aivan upean ompelijan joka sai tuon virheen korjattua, ja puvusta tuli täydellinen. Lopputulos oli kuitenkin ihana, ja hinta huomattavasti edullisempi kuin Suomessa. Joten - kaikesta huolimatta - tekisin kaiken varmasti uudestaan. Ongelmiin kannattaa varautua, ja vääntää rautalangasta sellaisetkin puvun yksityiskohdat joiden luulisi olevan selviä.
 6. Me vedetään varmaan sitten pohjat häämatkakustannuksissa . Matkan hinta on 200 €/hlö, sis. lennot Hki-Praha-Hki ja 3 vrk majoituksen ****- hotellissa Prahan keskustassa. Matkustusaika joulukuu 2010. Molempien lomat on "poltettu" jo häitä järjstellessä ja juhliessa, joten enempään ei aikataulullisesti nyt venytä.
 7. Minä suosittelen Rauhalahden kartanoa; hyvä sijainti ja hinta-laatusuhde. Tarkoitan hinta-laatusuhteella meidän reilusta vuorokaudesta maksamaa hintaa 900 . Ymmärränkö oikein ettei kartanoa vuokrata enää kuin viikonlopuksi jolloin hinta on 1700 ? Harmi,jos näin on. Saliin mahtuu se max. 70 hlöä ja tunnelma on silloin tiivis. Vuokraanhan kuuluu paikan siivous,mutta meille ainakin sanottiin että se tarkoittaa imurointia/lattioiden pesua. Lasien piti siis olla tiskaattuna jne. Tämä oli aika rankka urakka häiden jälkeisenä aamuna. Lisäksi kartanon valkoinen lattia ei ollut paras vaihtoehto sateisena syysiltana; lattia oli pian ihan harmaa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin täydellinen paikka, muutamia kuvia löytyy mun hääpuvun myynti-ilmoituksesta.
 8. Mulle tuli ihan sama mieleen. Olis kyllä niin noloa ja harmittais. Mietin tässä, että kenelle se olisi noloa? Onnittelijalle, onniteltavalle vai morsiamelle? Tällainen vanha "morsian" ei kyllä korvaansa lotkauta kaason pukeutumiselle, olen sanonut hänelle, että asu on vapaa! Just näin! Mä en ollenkaan tajua sitä "morsian on näyttävin ja nostetaan jalustalle"- juttua. Ja tätä pitää sitten korostaa puvulla, kukilla, hiuskoristeella jne -> kaasolla kaikki nämä on oltava vaatimattomampia? En tajua sitäkään, että montako sellaista ihmistä yleensä häihin kutsutaan jotka ei morsianta tunnista edes ulkonäöltä. Niiden pitää olla kai aika sokeita ihmisiä, jos eivät edes kirkon jälkeen muist että minkänäköinen ihminen siellä alttarilla oli. Jos mun häissä joku vieras onnittelee mun kaasoa morsiamena, se on musta vain hilpeää.
 9. ^No mutta kai miehesi osaa pois lähteä jos ohjelma ei miellytä? Olen kyllä samaa mieltä että typerää bestmanilta järjestää sellaista ohjelmaa jota toinen ei halua. Mutta loppupeleissä se on kyllä miehestä itsestään kiinni miten tilanteeseen reagoi (istuuko tappi pystyssä katsomassa esitystä, meneekö kenties vielä pidemmälle vai osaako lähteä pois). Tähän Macillan tekstiin voi kiteyttää oikeastaan kaiken mitä minulla on sanottavaa tästä aiheesta:
 10. Minä itse askartelin meille just avioehdon. Avioehto on kaiken pois sulkeva, mutta ei päde jos avioliitto päättyy kuolemaan (ja silloinkin pätee perintönä ja lahjana saatuun omaisuuteen). Toivottavasti ei jouduta testaamaan tämän mun tekemän tekeleen toimivuutta käytännössä, parhaani yritin sen kanssa
 11. ^Toivotaan näin. Poistin nyt kuvat ja pukuun liittyvät viestit. Tuon (toivottavasti) kuvia sitten onnistuneesta puvusta.
 12. Mun mielestä kaasolla ei kyllä ole morsiamelle minkäänlaista ilmoitusvelvollisuutta jos miehensä kanssa päättävät jättää ehkäisyn pois. Sehän ei kuulu kellekään muulle kuin kaasolle itselleen, ja on sitten hänen "ongelmansa" johon on varmaan osannut varautua jos ei voi mitään syödä. Niin se vaan valitettavasti on, että jokaisen on ne omat häänsä itse järjestettävä. On ihan inhimillistä että ystävät saattavat alussa innostuksissaan luvata apuaan, mutta sitten elämäntilanteen muuttuessa eivät välttämättä voi kaikkea aikaisemmin suunniteltua toteuttaa. Mielestäni hääparin pitää olla tilanteen tasalla niin että jonkun luottohenkilön väistyessä tai vähentäessä työpanostaan pystyvät viemään järjestelyt loppuun vaivattomasti.
×
×
 • Create New...