Jump to content
Naimisiin.info

vmh

Rouva
 • Posts

  54491
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

3137 profile views

vmh's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Juu, vihkitila oli ennen maistraatin varsinaisissa tiloissa toisessa kerroksessa mutta remontin yhteydessä muuttivat sen katutasoon ja sinne on oma erillinen sisäänkäyntinsä. Eli portaita ei tarvitse kulkea missään vaiheessa.
 2. Juu mullakin vedettiin apteekissa reseptistä vaan vanha nimi yli ja kirjotettiin käsin siihen se uus, kun asioin uudella Kela-kortilla. Eli se sotu tosiaan riittää, ei haittaa vaikka nimi on eri.
 3. ^ei pitäisi tulla ongelmia, jos passi ja liput ovat samalla nimellä.
 4. Ainakin Luottokunnalla on ollut viivettä tunnuslukujen postittamisen kanssa (itse sain uuden kortin ja minulle oli väitetty ettei tunnusluku ole vaihtunut, mutta se sitten olikin, sain vaan tunnusluvun melkeen viikon myöhemmin kuin itse kortin...ja olin tietty jo lähettänyt vanhan kortin kahtiasaksittuna pankille, joten olin sitten maksuvälineettä tuon ajan), joten oisko sitten viivettä myös korttien kanssa? Jos siksi viipyy sitten se yhdistelmäkortti? Kannattaa kyllä varmaan soittaa pankkiin ja/tai luottokuntaan ja kysellä korttinsa perään, niin selviää mitä on sattunut.
 5. Mä luulen, että ne vihkijät jotka tekee mielellään "keikkaa" eli tulee muualle kuin maistraattiin virka-aikana vihkimään, niin myös joustavat enemmän siitä kaavasta. Toisaalta onhan heillä myös aikasidonnainen varmasti se, että ainakin Oulussa niitä vihkimisiä on 30 minuutinn välein periaatteessa, niin ihan hirveän pitkiä jorinoita siihen ei voi mahduttaakaan. Mutta oon samaa mieltä siitä, että onhan se aika "karu" toi kaava yksisteen siviilivihkimisessä. Kannattaahan sitä vaikka kysyä sieltä maistraatista, oisko heillä ketään sellaista joka tykkäis tarinoida vähän enemmän mut ilmeisesti niillä on ne työvuorot silleen, että yks on aina tiettynä päivänä vihkivuorossa ja sillä mennään. Toivottavasti teidän vihkiminen menee kuitenkin lopulta sujuvasti ja mieleisesti!
 6. Heippa! Juu, vihkiminen on onnellisesti takanapäin Mirja oli mielestäni mukava, mutta asiallinen. Hänelle sopi, että vihkimisen alussa veljeni vaimo luki erään tekstin meille. Hän itse haluaa pitäytyä kaavassa eli häntä ei saa puhumaan/lukemaan mitään ylimääräistä, mutta mikäli teillä on itsellänne joku ihminen, joka voi esittää jotain vihkitilaisuudessa niin se sopinee hänelle oikein hyvin. Eli pelkkään kaavaan ei tarvitse tyytyä, mutta ylimääräisen joutuu "esittämään" joku muu paikalla oleva henkilö. Muutoin siis kaikki oikein sujuvasti meni hänen kanssaan, tapasimme etukäteen ja kerroimme toiveistamme.
 7. ^tuohan on vaan tosi positiivista, jos on jäänyt ns. plussalle budjetissa Meille tuli vika lasku häistä eli pitopalvelulasku eilen, maksoin sen pois, joten nyt häät on kanssa kiitoskortteja (ja häämatkaa) lukuunottamatta maksettu. Häät olivat siis 13.-14.8.
 8. Juu mä kanssa otin lompakon ja laskut ja kävin niistä läpi, minne kaikkialle pitää ilmoittaa uusi nimi/tilata uusi kortti. Suurimpaan osaan pystyy vielä kätevästi netin kautta hoitaan asian, joihinkin paikkoihin täytyy toki soitella. Mulla on ihan normaali eli kuvaton Kela-kortti, joten pitäis tulla ihan automaattisesti sen.
 9. En minäkään ole vielä Kela-korttia saanut, menin naimisiin siis 13.8. Pankkiin taasen itse ilmoitin uuden nimeni ja pyysin uutta korttia - jota en ole vielä saanut, mutta nimi näkyy oikein verkkopankissa kuitenkin. Menin naimisiin maistraatissa, joten ilmeisesti uusi nimi päivittyi sitä kautta nopeasti väestörekisteriinkin ja pääsin hakemaan uusia henkilöllisyyspapereita nopeasti häiden jälkeen. Me saatiin vihkitodistus maistraatista vihkimisen yhteydessä, mutta kirkkohäissä kai sellaista ei välttämättä anneta? Ja tällöin nimen päivittyminen väestörekisteriin myös saattaa kestää pidempään, kun seurakunnan pitää ensin ilmoittaa avioliitosta maistraattiin ja sitten vasta tiedot päivittyvät. Tästä voi siis johtua myös se, ettei ns. automaattisestikaan päivittyvät nimitiedot ole vielä 1,5 viikkoa häiden jälkeen päivittyneet. Ja monet kortithan täytyy muutenkin itse tilata uudet ja ilmoittaa uusi nimi erinäisiin paikkoihin, sillä kaikkiinhan tieto uudesta nimestä ei väestörekisteristä todellakaan päivity itsestään. Mulla on nyt uudella nimellä siis Stockan kanta-asiakaskortti, Plussa-kortti ja Ykkösbonus-kortti, mutta ei henkkareita tai pankkikorttia tai Kela-korttia esimerkiksi
 10. Olimme oikein tyytyväisiä meidän häissä soittaneeseen seitsemänhenkiseen nuorten poikien bändiin. Tyypit siis juuri täysi-ikäisiä, konservatorio/musiikkilukiopoikia ja todella hyvin soittivat Beatlesistä Tiktakkiin kaikkea menevää, tanssittavaa ja hauskaa musiikkia bilemeiningillä sopi meidän häihin paremmin kuin hyvin ja ylittivät kyllä kaikki odotukset.
 11. Meillä oli vieraskirjana Tahdoin sinut -kirja. Monet sinne kirjoittelivatkin ja hauskoja juttujakin saatiin. Kaikki eivät kirjoittaneet, mutta harvoinpa ne kaikki muistavat käydä edes sitä nimeään vieraskirjaan kirjoittamassa. Meidän häissä toimi ihan hyvin ainakin
 12. Meillä oli siviilivihkiminen, mutta sekä minä että sulhanen katsottiin ensin toisiamme ja vastattiin sitten vihkijälle tahdon.
 13. Minä kävin samassa hotellissa yöpyneen yhden kaason ja hänen miehensä kanssa aamupalalla ja palasin sitten vielä nokosille tuoreen aviomieheni viereen (meillä oli myöhäinen huoneenluovutus hotellilla). Kahden aikaan bestman ja kuski hakivat meidät ja menimme siivoamaan juhlapaikan ja hakemaan omat tavaramme sieltä. Tämän jälkeen kamat kotiin ja pizzalle näiden avustajien kanssa. Sitten loppuilta menikin laiskotellessa kotona, ja kyllä krapulastakin toipuen mutta onnellisena kuitenkin.
 14. Mulla maksoi meikki ja kampaus, jotka sisälsivät mun koemeikin ja koekampauksen sekä sulhasen kampaamisen ja meikkaamisen juhlapäivänä niin yhteensä 149 euroa ja risat. Tässä oli mukana myös sulhasen hiusten latvojen tasoittaminen. Ja paikkahan oli siis kampaamo UniQuu Oulussa.
 15. Sain Kalevala Korun Ilona-sarjan hopeisen rannekorun. Annoin itse lahjaksi boudoir-kuvia itsestäni kuvakirjaksi teetettynä.
×
×
 • Create New...