jewelska

Rouva
 • Content count

  391
 • Joined

 • Last visited

About jewelska

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1014 profile views
 1. Me oltiin jo päätetty (syksyllä 2007) ja alustavasti muistaakseni varattukin hääpaikka seuraavaksi kesäksi kun kuultiin että miehen sisko ja ukkonsa ovat varanneet saman paikan 11/2007 häihinsä. Täytyy sanoa ettei käynyt mielessäkään että jotakin voisi häiritä sama paikka vaikka meilläkin vieraat oli aika pitkälle samoja. Kuitenkin 2 eri paria ja ihan erilaiset koristelut yms. Ja heillä talvihäät ja meillä kesähäät..
 2. Anushka, ostin nuo lasipurkit muistaakseni viime keväänä Minimanista. Olivat mielestäni aika kalliit, 17€/kpl, mutta kun ne oli pakko saada.. Karkkipusseina meillä oli pieniä läpinäkyviä pusseja, jossa pieniä punaisia sydämiä koristeena. Ihmiset (lue:lapset )ottivatkin sitten karkkeja kotiin mukaan..
 3. kuva poistettu...
 4. Ootteko saaneet kaasoilta/bestmaneilta lahjat? Me ei odotettu lahjaa mun kaasolta, ja taisinpa hänelle sanoakin ettei tarvitse lahjaa tuoda, että kaasoilu on riittävä lahja. No kaaso toi häihin mukanaan ex-miehensä josta oli eronnut n. 1,5 kk ennen meidän häitä. Syynä tähän oli se että mies on sitten heidän 3-vuotiaan tytön kanssa siellä häissä kun mun kaasolla oli jos jonkinlaista puuhaa siellä häissä.. Mut he ei tuonu meille edes korttia. Oon ajatellut laittaa albumin kaikista korteista muistoksi, ja kaikilta muilta vierailta on kortti, mutta ei heiltä.. Joo, ehkä vähän lapsellista, mutta harmittaa silti.. (tosin tähän kaason "kaasoiluun" liittyy paljon muutakin mikä harmittaa, tää tais olla vaan se viimenen pisara)
 5. Tietääkö kukaan vaasalainen tai lähiseudulta oleva, mistä voisi vuokrata hääauton? Limusiinia ollaan ajateltu, mutta muitakin ideoita otetaan vastaan..
 6. Mä ostin meille ihan Prismasta sellasen koristelintuhäkin, on tosi nätti.. sitä saa aukastua sen verran että sinne saa onnittelukortit.
 7. Nikita85: meillä sulhasen puku vuokrataan, ja siihen ainakin tehdään korjauksia, mm. lyhennetään hihoja vähän. Olettaisin että kaikkia vuokrapukuja saa korjailla..
 8. Taas tarvisin apua.. Meillä on tulossa lahjapöydälle sellainen pieni lintuhäkki, johon olisi tarkoitus laittaa onnittelukortit, sekä mahdolliset rahalahjakuoret. Häkin eteen laitetaan kortti johon suomeksi kirjoitetaan "onnittelukortit"... mutta mitä ihmettä siihen vois kirjottaa ruotsiksi? Eli mitä on onnittelukortit tai vastaava ruotsiksi?
 9. Mun miekkoselle tulee saketti. Musta liivi, jossa hopeisia koukerokuvioita. Ja se "kravatti" ( en nyt muista sitä oikeaa nimeä) on viininpunainen, koska mun puvussa on viininpunaista kirjailua.
 10. Hei karpalo ja thulin! Itellä kans pituutta sen verran, että korkeilla koroilla oisin pidempi kuin sulhoni, joten matalat kengät olen myös jotunut ostamaan. Minäkään en halunnut sellaisia pyöreäkärkisiä ballerinoja. Löysin omani click shoes:sta. Ovat aikalailla samanlaiset kuin nuo karpalon kengät, mutta niissä on kärjissä sellainen "reikäkoriste" ja solki.. olivat vielä alennuksessa, 25 euroa! Liikkeitä näyttää olevan ympäri Suomea.
 11. Me alettiin puhua naimisiin menosta tammikuussa -07. Helmikuussa mentiin ostaan sormukset, kihlapäiväksi laitettiin päivä, kun saatiin sormukset liikkeestä.. sopivasti tuli päivä, joka on helppo muistaa.. 22.2..
 12. Kiitoksia kovasti, tuo auttoi paljon!!
 13. Osaisiko joku auttaa, kun tarvisin tällaisen kutsun myös ruotsiksi.. "Vihkiminen tapahtuu todistajien läsnäollessa ......... maistraatissa 8. elokuuta 2008. Meillä on ilo kutsua Teidät avioliiton siunaustilaisuuteen .......... kirkkoon 9. elokuuta 2008 klo..... sekä sen jälkeen viettämään hääjuhlaa kanssamme ravintola ......."
 14. Täällä myös yks punastelija! Punastun tosi helposti, sitten se alkaa ärsyttämään ja ajattelen sitä, ja sitten puna vaan leviää.. Viimeksi eilen olin sovittelemassa hääpukuja, ja mua ilmeisesti jännitti niin kovaa että oli kaulaa myöten koko naama ihan punanen. Oon joskus kuullut, että Joe Blasco- merkkinen meikkivoide peittäisi hyvin. Itse aion ainakin sanoa meikkaajalle, että punastun helposti ja että haluan peittävän meikin.
 15. Meillä kuuluu mies kirkkoon ja minä siviilirekisteriin. Joskus aikoinaan olen kuulunut erääseen uskontoon, mutta eronnut siitä, enkä ole halunnut kirkkoon liittyä. Mies halusi ehdottomasti kirkkohäät ja minä ehdottomasti mennä maistraatissa naimisiin. Meillä on 08.08 maistraatissa vihkiminen ja 09.08 kirkossa liiton siunaus. Kompromisseja tekee kumpainenkin..