jewelska

Rouva
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jewelska

 1. Kuinka moni teistä on ottanut kihlakuvan? Otitteko sen itse vai kävittekö jossain valokuvausliikkeessä? Miekkonen haluaisi meistä kihlakuvan, mutta jotenkin en oo vielä lämmennyt ajatukselle..
 2. Me oltiin jo päätetty (syksyllä 2007) ja alustavasti muistaakseni varattukin hääpaikka seuraavaksi kesäksi kun kuultiin että miehen sisko ja ukkonsa ovat varanneet saman paikan 11/2007 häihinsä. Täytyy sanoa ettei käynyt mielessäkään että jotakin voisi häiritä sama paikka vaikka meilläkin vieraat oli aika pitkälle samoja. Kuitenkin 2 eri paria ja ihan erilaiset koristelut yms. Ja heillä talvihäät ja meillä kesähäät..
 3. Saatiin miehen kaverilta &vaimolta valkoinen tyyny johon oli kirjottu kukkaköynnöksiä ja meidän nimet ja hääpäivä.. Tyynyn reunoilla on pitsikoristeet...Joo, kiva muistohan se on, mutta perkeleen ruma, eikä tosiaankaan sovi meidän sisustukseen mitenkään päin.. Lähinnä siitä tulee mieleen jonku 80- vuotiaan mummon sohvatyyny..
 4. Anushka, ostin nuo lasipurkit muistaakseni viime keväänä Minimanista. Olivat mielestäni aika kalliit, 17€/kpl, mutta kun ne oli pakko saada.. Karkkipusseina meillä oli pieniä läpinäkyviä pusseja, jossa pieniä punaisia sydämiä koristeena. Ihmiset (lue:lapset )ottivatkin sitten karkkeja kotiin mukaan..
 5. kuva poistettu...
 6. Kuinka ootte valinnu todistajat maistraattiin? Ollaan tätä nyt jo pidempään mietitty, mutta ei osata päättää ketä pyydetään. Meillä tulee maistraattiin vaan lähiperhe, koska seuraavana päivänä on liiton siunaus kirkossa. Ja pitääkö todistajan olla täysikäinen?
 7. Ootteko saaneet kaasoilta/bestmaneilta lahjat? Me ei odotettu lahjaa mun kaasolta, ja taisinpa hänelle sanoakin ettei tarvitse lahjaa tuoda, että kaasoilu on riittävä lahja. No kaaso toi häihin mukanaan ex-miehensä josta oli eronnut n. 1,5 kk ennen meidän häitä. Syynä tähän oli se että mies on sitten heidän 3-vuotiaan tytön kanssa siellä häissä kun mun kaasolla oli jos jonkinlaista puuhaa siellä häissä.. Mut he ei tuonu meille edes korttia. Oon ajatellut laittaa albumin kaikista korteista muistoksi, ja kaikilta muilta vierailta on kortti, mutta ei heiltä.. Joo, ehkä vähän lapsellista, mutta harmittaa silti.. (tosin tähän kaason "kaasoiluun" liittyy paljon muutakin mikä harmittaa, tää tais olla vaan se viimenen pisara)
 8. Tietääkö kukaan vaasalainen tai lähiseudulta oleva, mistä voisi vuokrata hääauton? Limusiinia ollaan ajateltu, mutta muitakin ideoita otetaan vastaan..
 9. Mä ostin meille ihan Prismasta sellasen koristelintuhäkin, on tosi nätti.. sitä saa aukastua sen verran että sinne saa onnittelukortit.
 10. Nikita85: meillä sulhasen puku vuokrataan, ja siihen ainakin tehdään korjauksia, mm. lyhennetään hihoja vähän. Olettaisin että kaikkia vuokrapukuja saa korjailla..
 11. Taas tarvisin apua.. Meillä on tulossa lahjapöydälle sellainen pieni lintuhäkki, johon olisi tarkoitus laittaa onnittelukortit, sekä mahdolliset rahalahjakuoret. Häkin eteen laitetaan kortti johon suomeksi kirjoitetaan "onnittelukortit"... mutta mitä ihmettä siihen vois kirjottaa ruotsiksi? Eli mitä on onnittelukortit tai vastaava ruotsiksi?
 12. Mun miekkoselle tulee saketti. Musta liivi, jossa hopeisia koukerokuvioita. Ja se "kravatti" ( en nyt muista sitä oikeaa nimeä) on viininpunainen, koska mun puvussa on viininpunaista kirjailua.
 13. Hei karpalo ja thulin! Itellä kans pituutta sen verran, että korkeilla koroilla oisin pidempi kuin sulhoni, joten matalat kengät olen myös jotunut ostamaan. Minäkään en halunnut sellaisia pyöreäkärkisiä ballerinoja. Löysin omani click shoes:sta. Ovat aikalailla samanlaiset kuin nuo karpalon kengät, mutta niissä on kärjissä sellainen "reikäkoriste" ja solki.. olivat vielä alennuksessa, 25 euroa! Liikkeitä näyttää olevan ympäri Suomea.
 14. Me alettiin puhua naimisiin menosta tammikuussa -07. Helmikuussa mentiin ostaan sormukset, kihlapäiväksi laitettiin päivä, kun saatiin sormukset liikkeestä.. sopivasti tuli päivä, joka on helppo muistaa.. 22.2..
 15. Kiitoksia kovasti, tuo auttoi paljon!!
 16. Osaisiko joku auttaa, kun tarvisin tällaisen kutsun myös ruotsiksi.. "Vihkiminen tapahtuu todistajien läsnäollessa ......... maistraatissa 8. elokuuta 2008. Meillä on ilo kutsua Teidät avioliiton siunaustilaisuuteen .......... kirkkoon 9. elokuuta 2008 klo..... sekä sen jälkeen viettämään hääjuhlaa kanssamme ravintola ......."
 17. Täällä myös yks punastelija! Punastun tosi helposti, sitten se alkaa ärsyttämään ja ajattelen sitä, ja sitten puna vaan leviää.. Viimeksi eilen olin sovittelemassa hääpukuja, ja mua ilmeisesti jännitti niin kovaa että oli kaulaa myöten koko naama ihan punanen. Oon joskus kuullut, että Joe Blasco- merkkinen meikkivoide peittäisi hyvin. Itse aion ainakin sanoa meikkaajalle, että punastun helposti ja että haluan peittävän meikin.
 18. Meillä kuuluu mies kirkkoon ja minä siviilirekisteriin. Joskus aikoinaan olen kuulunut erääseen uskontoon, mutta eronnut siitä, enkä ole halunnut kirkkoon liittyä. Mies halusi ehdottomasti kirkkohäät ja minä ehdottomasti mennä maistraatissa naimisiin. Meillä on 08.08 maistraatissa vihkiminen ja 09.08 kirkossa liiton siunaus. Kompromisseja tekee kumpainenkin..
 19. Mä sain sormuksen kotiin eilen, eli muutamia kuukausia ennen häitä. Siks ostettiin jo nyt, kun kultasepänliikkeessä oli tarjous -30% vihkisormuksista. Oli voimassa vain yhden viikonlopun. Saatiin lisäksi 100 euron lahjakortti kyseiseen liikkeeseen..
 20. Sama ongelma oli mullakin. Lapsuuden&nuoruuden aikainen paras ystävä (serkku) meni naimisiin 5 vuotta sitten ja muutti n. 400 km päähän. On saanut sen jälkeen 2 lasta ja jotenkin ollaan vähän vieraannuttu. Kauan mietin, että pyydänkö häntä kaasoksi, mutta tulin siihen tulokseen, että on liian vaikeeta suunnitella ja järjestää häitä kun on niin pitkä matka.. Toinen kaasoehdokas on myös hyvä ystäväni monen vuoden ajalta. Hänellä sattuu olemaan laskettu aika 3 päivää häiden jälkeen. Sen lisäksi hänellä on 1,5- vuotias tyttö.. että tekemistä riittää.. Sen takia en häntä pyytänyt..voihan olla että hän ei edes pääse häihin.. Joten mulla on sitten yksi kaaso, joka on myös hyvä ystäväni, mutta emme ole tunteneet kovin kauaa vielä.. Siksi olisi toisaalta ollut mahtavaa saada serkku kaasoksi, koska hän on tuntenut mut koko ikänsä.. Onneksi sain kyllä mahtavan kaason, joka on iloinen saamastaan "tehtävästä"..
 21. Mulle tulee sandbergin myötätuuli-malliston E-237, hintaa sille tuli 720 euroa. Viikko sitten käytiin tilaamassa. Kuva näkyykin tuossa vasemmalla..
 22. Mä meinaan hommata valkosia tai läpinäkyviä pieniä pusseja, ja tuunata niitä vähän.. Varmaan ostan jotai kivaa nauhaa ja tarroja.. en oo vielä päättänyt.. Jos oot oikeen ahkera, ni voithan sä askarrella jotai hienoja laatikoita, jotka koristelet. Niitä ohjeitahan löytyy netistä.. Niissä on vaan aika kova työ, riippuen tietysti siitä, montako tarviit.
 23. Tää saattaa olla maailman typerin kysymys, mutta.. Onko teillä kirkossa 2 eri marssia? Eli kun tulette sisälle ennen vihkimistä ja sitten kun lähdette vihkimisen jälkeen? En ole koskaan ollut kirkkohäissä, joten tää asia askarruttaa.. Ja mulla ei ole saattajaa, koska mennään edellisenä päivänä maistraatissa jo vihille ja sitten la on liiton siunaus kirkossa, eli yhdessä käpsytellään sitten miehen kanssa. Kiitoksia kovasti jo etukäteen.
 24. Täällä yks supisuomalainen jolla sulhasena suomenruotsalainen. Kotona keskenämme puhutaan minä suomee ja mies ruotsia. Mun suku on ihan täyssuomalaisia eikä ymmärrä luultavasti sanaakaan ruotsia ja sulhasella just toisinpäin. Ollaankin mietitty just ohjemia et kuinka kummallakin kielellä sitten.. Mitkä leikit ois semmosia, jotka vois järjestää niin, että kaikki ymmärtää??? Onneks kaaso sentään on täysin kakskielinen, ni hän saa olla illan "juontaja".. Miss Smurff, missä kirkossa teidät vihitään? Oon ite kans Vaasan alueelta.. niin ja ollaan kans aateltu sinne messuille mennä, olin Tampereellakin, mutta ne ei ollu mun mielestä kovin hyvät.. Joten odotan paljon näiltä messuilta..
 25. Esteria, tiedätkö, mistä liikkeistä? Tai onkohan mitään nettikauppaa mistä voisi tilata?