RoosMoos

Rouva
 • Content count

  1119
 • Joined

 • Last visited

About RoosMoos

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1469 profile views
 1. Me lähetettiin aikoinaan STD-kortit joulukorttien yhteydessä ja teksti kuului jotenkin tähän tyyliin: Jotain on ilmassa, arvaatko sen? On joulu aikaa yllätysten! Emme malta olla kertomatta, suurta juhlaa kuuluttamatta; RoosMoos ja Mies menevät naimisiin, piirrä siis merkki kalenteriin. dd.mm.yyyy, Paikkakunta Virallinen kutsu seuraa ilmoitusta. En enää kuollaksenikaan muista mistä bongasin tuon runon ja muokkasinko sitä jotenkin kortteihin, mutta jostain netin syövereistä tai häälehdestä varmaan löysin alkuperäisen idean.
 2. Meidän häissä toimittiin juuri näin, tehtiin pari "kokoelmalevyä" meidän biiseistä ja ylipäätään taustalle sopivasta musasta. Ne soi koko juhlan (ruokailun, ohjelman, kahvin jne) ajan taustalla. Olivat tietysti pois päältä parin lauluesityksen ajan, jotka mun kaverit esitti. Häävalssi tanssittiin sitten hääjuhlan ns. "virallisen" osuuden päätteeksi ja levyltä sekin biisi tuli. Eikä ollut kuin se yksi valssi ja sen jälkeen siirryttiin jatkoille saman juhlakartanon saunapirtille. Osa vieraista lähti sitten siinä vaiheessa kotiin ja se oli ilmoitettu tiedoksi jo aiemmin, että tuo valssi on ns. viimeinen ohjelmanumero häissä. Myöskään tuolla meidän juhlapaikassa ei oikein kunnolla olisi ollut tilaa tanssille isommalle porukalle, kahdestaan pystyttiin ihan hyvin valssaamaan. Tosin, eipä meillä niitä vieraitakaan kovin suunnatonta määrää ollut, n. 50 henkeä kaikki lapsetkin mukaan luettuna Joten en usko että siellä kovin moni ois ees tanssinut. Ainakin meillä tää ratkaisu toimi! En usko että teilläkään tunnelma lässähtää, varsinkaan jos vierailla on jo etukäteen tiedossa, että kyseessä eivät ole tanssihäät. Silloin ei kenelläkään ole odotuksia sen suhteen, että pääsisi parketille. Tuonhan voi esim. ilmoittaa juhlaohjesäännössä, jos teille on sellainen tulossa? Ja häävalssi on niin tunnelmallinen ja romanttinen hetki, että älä ihmeessä luovu siitä, jos yhtään tuntuu että haluat häävalssin tanssia!
 3. En muista olenko jo joskus vastannut tänne.. Meillä oli visassa kysymyksiä niin, että eri tilanteista tutut ihmiset tiesivät eri kysymyksiin vastaukset. Kaikki siis joutuivat veikkaamaan tai jotenkin päättelemään ainakin osan vastauksista. Joukkueita ei voinut jakaa pöydittän, kun vieraat istuivat U:n mallisessa pöydässä, joten otettiin jako olikohan nyt vaikka kuuteen tms. Näin saatiin myöskin sakki sekaisin joukkueisiin, kun vierekkäin istuvat joutuivat eri joukkueisiin. Palkintona oli juurikin tuo hääkakun korkkaaminen heti hääparin jälkeen, mikä kirvoitti vieraissa naurut, kun se paljastettiin. Ois ollut lähes mahdotonta ostaa mitään yhteistä palkintoa voittajajoukkueelle.
 4. En ainakaan löytänyt viestiä, että olisin vielä kirjoittanut tänne. Mutta meillä oli Johnny Cashin tulkinta biisistä Rose of my heart. Ja on se 3/4 tahtilajissa Mies tämän löysi ostettuaan Johnnyn levyn ja soitti sitten mulle tän biisin kysyen et mites ois tämä. Tippa tuli linssiin välittömästi eikä pelkästään sen takia että saatoin vihdoin huokaista helpotuksesta ja lopettaa stressaamisen, kun ei sopivaa kappaletta meinannut löytyä. Rose of My Heart (Hugh Moffatt) We're the best partners this world's ever seen, Together as close as can be. Sometimes it's hard to find time in between, To tell you what you are to me. cho: You are the rose of my heart, You are the love of my life. A flower not fading nor falling apart, If you're tired, rest your head on my arm. Rose of my heart. When sorrow holds you in her arms of clay, It's rain drops that fall from your eyes. Your smile's like the sun come to earth for a day, You brighten my blackest of skies. You are the rose of my heart, You are the love of my life. A flower not fading nor falling apart, If you're cold, let my love make you warm. Rose of my heart. So hard times or easy times, what do I care, There's nothing I'd change if I could. The tears and the laughter are things that we share, Your hand in mine makes all times good. You are the rose of my heart, You are the love of my life. A flower not fading nor falling apart, You're my harbor in life's restless storm.Rose of my heart. Rose of my heart.
 5. En varmaan ollut vielä tänne kommentoinutkaan.. Olen tosi tyytyväinen mun vihkiin, se istuu nätisti kihlan viereen, vaikka ovatkin eri muotoisia (kihla tynnyri, vihki flakka). Sormus löytyi pitkän etsinnän ja pohdinnan jälkeen Lahtisen mallistosta ja siinä on kanavaupotettuna (kai? en ole ihan varma tuon upotuksen nimestä) 8 timskua. Timanttien kohdalta myös reunaa on muokattu, eli siitä kohtaa se ei ole sileä. Tykästyttiin sulhasen kanssa tähän malliin heti molemmat eikä sen jälkeen tarvinnut paljon muita sormuksia vilkuilla
 6. Me oltiin Yöpuussa, varattiin sieltä ihan tavallinen huone (katsottiin netistä niitä huoneiden kuvia ja sen perusteella tehtiin valinta) eikä otettu mitään hääextroja. Mikä olikin ihan hyvä, kun kaaso oli laittanut meille autoon kuoharia, naposteltavaa, kynttilöitä ym. ihanaa Saunalle ei ollut tarvetta, kun häiden jatkot oli juhlapaikan saunallpirtillä ja siellä tuli saunottua ihan kunnolla. Aamupala oli ihana ja luovutettiin huone ihan normaaliin aikaan, kun mentiin vielä äitienpäivälounaalle Pöllövaariin.
 7. Sulhanen teki ihanan löydön ostaessaan Johnny Cashin levyn. Minätyttö ehdin jo panikoida pitkään että mikä ihme hääbiisiksi ja sulhanen vaan rauhoitteli että älä huoli, kyllä se löytyy kun on löytyäkseen. Ja sitten yks päivä tulin töistä kotiin ja sulhanen pyysi kuuntelemaan uutta levyä.. pisti Rose of my heartin soimaan ja tippahan siitä tuli linssiin. Niin täydellisen ihana ja meille sopiva valssi. Lisäksi helppo tanssia.
 8. En tiedä onko näistä teille apua, mutta meillä oli häissämme pari ei-niin-perinteistä juttua. Ensinnäkin meillä oli kiitoskortit jo valmiina hääjuhlassa ja jaoimme ne aivan ensimmäiseksi vieraille, kun oltiin päästy sisälle ja istumaan. Samalla esittelimme vieraat (heitä oli n. 50 eli ei vienyt ihan tuhottomasti aikaa). Eli kun minä sanoin muutaman sanasen pöydässä X istuvista mun puolen vieraista, vei sulhanen heille kuvat ja päin vastoin. Jokaiselle oli valittu vähän eri tyyppinen kuva, joten vierailla oli ihan hauskaa kun vertailivat toistensa fotoja. Kuvat otettiin viikkoa ennen häitä, koemeikki /-kampauspäivänä. Sitten toinen juttu oli "kokkishow". Olen joskus seurustelun alkuaikoina luvannut sulhaselle, että sitten kun olen vaimo niin voin tehdä hänen rakastamiaan (ja mun inhoamia) jauhemaksapihvejä. Joten halusin lunastaa lupauksen samantien Bm kertoi että ensin ruokaillaan, mitä on menussa ja mistä löytyy juomat ym. Juuri kun ihmiset luuli että me lähdetään korkkaamaan ruokapöytää kaaso nousikin tenttaamaan minua että muistanko mitäs on tullut aikoinaan luvattua. Ja pääsin sitten ko. pihvit valmistamaan. Olin sopinut pitopalvelun kanssa etukäteen, että toimittavat tarvikkeet valmiiks pikkukipoissa, niinkuin nyt kunnon kokkiohjelmissa ainakin! Sulhanen tykkäs sekä ylläristä että pihveistä, onneks
 9. Mä tilasin morsiuskimppuni ja kaason rannekukan Sokoksen Mestarin kukasta. Päivi Purhonen sitoi ja siinä on kyllä asiakaspalvelija todella paikallaan! Sain aivan loistavaa palvelua jo suunnittelun asteelta alkaen ja Päivi vielä soitti minulle kimppua tehdessään, että mitä mieltä olen eräästä yksityiskohdasta. Kimpusta tuli todella kaunis ja "minun näköinen", vihreisiin osiin mm. lisättiin "kastepisaroita" eli pitkän neulan päässä olevia ns. kristalleja ja helmiä. Kimppuun tuli siis minigerberaa, ruusa ja freesiaa. Kaason rannekukka oli myös tosi söötti. Hinta ei kirpaissut, yhteensä 53 euroa Sulhasella ja bm:llä oli pukuperhot rintapielessä (siis kalastus-perhot sidottuna pukukoukkuun) joten ei ollut tarvetta heidän kukille.
 10. Kiitokset Myy2008 ja Miiam! Pari viikkoa rouvana on hurahtanut tosi nopsaan, puhelimeen olen osannut joka kerta esitellä itseni oikein (töissä tarvii tämän tästä) ja nimmarikin alkaa pikkuhiljaa treenautumaan. Tänään kävin tilaamassa uuden ajokortin, passikuvasta tuli.. no, mallinsa näköinen kai, mutta en olekaan ikinä ollut passikuviini tyytyväinen! Hääkuvia ollaan selailtu nyt muutama päivä ja on ollut tosi ihana nähdä päivän kulkua kuvaajan silmin, kun eihän sitä itse jokapaikkaan pysty repeämään. Eli kuvaajaan panostaminen oli kyllä nappiveto. Miiam, oletko tietoinen Vaajakosken Kauneuskeskuksesta? Sijaitsee Vaajakoskelta jonkin matkaa Jyskään päin vanhan tien varressa. En ole suihkurusketuksessa käynyt siellä, mutta joskus kävin jossain manikyyrissä tms ja oli ihan kiva paikka. Kysäisepä sieltä, netistä löytyy googlettamalla ihan tuolla nimellä. Ihanaa viikonloppua!
 11. Kiitos onnitteluista! Nyt sitä sitten ollaan niin rouvaa niin rouvaa... Päivä oli ihana ja sujui mallikkasti, tosin tietenkin matkaan mahtui pari yllättävää tilannetta. Ensimmäinen sattui istuessani kampaajalla, mun eno soitti että mahatauti iski yöllä, eikä hän pääsekään tulemaan. Harmitus ja myös järjestelykysymys, koska erään toisen vieraan piti päästä hänen kyydissä illalla kotiin. No kyyti asia järjestyi päivän mittaan. Sitten mun porukoiden autosta tyhjeni merkillisesti yksi rengas vihkimisen aikana (?), joten taas tekivät kyytijärjestelyitä. Minä en tästä tiennyt aluksi mitään, mehän oltiin miekkosen kanssa hääautossa matkalla juhlapaikalle. Mutta vihkiminen sujui hyvin, en jännittänyt yhtään, ennenkuin kirkon eteisessä jänskätys löi kuin tuhat volttia läpi, ihan täysiä! Luulen että on mielenkiintoista leuan väpätystä näkyvissä häävideolla... klassiesti unohdin antaa kimpun kaasolle, joka nyyhki vuolaasti penkissä eikä itsekään muistanut ottaa kimppua. Muuten hän kyllä hoiti hommansa enemmän kuin kympillä kotiin koko päivän ajan ja kimpunkin sitten annoin tyynesti hänelle, kun nousimme polvistumisen jälkeen pois alttarilta. Kartanolla oli ihanat puitteet, grillimenu oli huippu ja mun yllätys sulhaselle onnistui täydellisesti! Olin nimittäin joskus heikkona hetkenä luvannut tehdä jauhemaksapihvejä sitten vihittynä vaimona, kun ei oikein ole mun lempi elintarvike tuo jauhettu maksa.. Niin järjestin "kokki-shown" ennen ruokailua eli valmistin sitten niitä pihvejä sulhaselle. Hyvältä kuulemma maistuivat Me myös esiteltiin meidän vieraat ja jaettiin samalla kiitoskortit kaikile jo etukäteen, mikä herätti hilpeyttä hääväessä. Olimme ottaneet kuvia viikkoa aiemmin mun koekampaus/-meikki päivänä ja niistä valittiin vähän erilaisia kuvia kullekin perheelle / pariskunnalle/ yksittäiselle vieralle. Ohjelmaa oli sopivasti (yhteiskuva, häävisa ja pari yllätyslaulua) ja sacher-kakku niiiin hyvää! Puheita kuultiin yllättävän monta ja ne oli oikein mukavia. Lapset viihtyivät omassa leikkihuoneessa hoitajien kanssa ja käsittääkseni vanhemmat olivat tähän järjestelyyn tyytyväisiä. Saippuakuplat olivat kyllä huiman suosion kohteena pienien vieraiden taholta! Samoin vanerinen pyörätuoliramppi oli lasten suosiossa, eli taas oli aikuiset järjestäneet ihan yliviihdykettä, kun lasten oma mielikuvitus näemmä keksii ne parhaat leikit aika vähillä virikkeillä. Häävalssina tanssittiin Johnny Cashin tulkinta biisistä Rose of my heart ja tanssi sujui tosi hyvin, ainakin omasta mielestä! Kuulemma näytettiin tosi rakastuneilta ja romanttisilta, kun lauleskeltiin sitä biisiä samalla ja katseltiin silmiin toisiamme.. Valssin jälkeen suuntasimme jatkoille saunapirtille, missä siis, yllätysyllätys, saunottiin ja naposteltiin juustotarjottimen anteja. Kaaso oli järjestänyt pari ohjelmanumeroa myös sinne ja ne oli tosi hauskoja sit loppuillasta. Mm. se paketinkierrätysleikki, jossa paketin sisältönä olivat kalastusperhot, jotka sidoin mun polttareissa. Paketti päätyi siis viimeiseksi miehelleni. Tosin sulhasen vaivalla tekemä levy jatkoja varten hukkui eikä sitä siis kuunneltu saunalla. Levy löytyi seuraavana päivänä yhdestä muovipussista meidän auton takakontista. Saunalta lähdettiin sitten hotskuun yöksi ja kuinka ollakaan, mulla oli niin paljon tavaraa käsissä autolle lähtiessä, että unohdin mun kimpun sinne pirttiin maljakkoon! Siellä oli siis joka pöydällä kukkia maljakoissa ja törkkäsin vaan kimpun yhteen niistä. No, ei lähdetty sitä hakemaankaan enää. Kaaso oli vielä järjestänyt pikkunaposteltavaa hääyöksi ja huone oli tosi ihana (Yöpuussa oltiin) ja aamiainen nannaa Vaihdettiin toki huomenlahjat, sain mieheltä iiihanat timanttikorvikset, renkaat sopii hyvin mun vihkin kanssa. Ja miehelle ostin Merkurin Vision partahöylän oheistarvikkeilla, kävin mm. Gantin pyyhkeitä siihen mukaan ja partavaahtoa ja -sudin. Kerta kaikkiaan ihana päivä, vieraat on kiitelleet jälkeen päin ja omasta mielestä oli meidän näköinen juhla. Nyt yritetään nukkua univelkoja pois, yllättävän rankkoja olivat ne viimeiset järjestelypäivät. Mutta ei haittaa, nythän saa nukkua oman AVIOmiehen viereen Tuntuu melkoisen hyvältä, kun mies kutsuu vaimoksi.. huuah! Nimeä tässä sitten seuraavaksi opetellaan. Tsemppiä teille järjestelyissä ja hääpäivän odotuksessa, nauttikaa sitten joka hetkestä, päivä menee tosi nopeeta! Kukas onkaan Jyväsmorsioista seuraavana vuorossa?
 12. Sain todella ihanat timanttikorvikset, renkaat. Mätsäävät hyvin mun vihkiin, mikä tietysti oli miehellä taka-ajatuksenakin Tykkään todella, ne on mielettömän kauniit korvissa. Miehelle annoin Merkurin Vision -partahöylän ja siihen oheistarvikkeita, mm. Gantin kasvopyyhkeet, partavaahdon ja -sudin. Tykkäsi sulhokin lahjastaan kovasti.
 13. Meillä soi kirkkoon tullessa J. Clarken Trumpet Voluntary (Prince of Denmark's March) ja poistuessa Bahcin C-duuri preludi. Häävalssina oli Johnny Cashin versio biisistä Rose of my heart. Ihana! Aviomies sen löysi vähän puolivahingossa ja kun sen ekan kerran kuulin, tuli tippa linssiins - tää on aivan täydellinen! Tanssi menikin ihmeen hyvin!
 14. Kyllä suudeltiin, ja mimmonen pusu olikaan, huh! Olin etukäteen kärttänyt mieheltä että näytä miten sitten pussaat kirkossa ja hän vaan aina kiusas että no vaikka lipasen nenää kielellä tms. Eli ei harjoiteltu etukäteen Mies sit alttarilla supatti että missä kohdassa saikaan pussata ja supisin takas että no vaikka sit ku oot laittanut sen sormuksen mulle. Aattelin että tulee ihan pikainen muiskis vaan, mutta olikin aikasta pitkä pusu ja i-h-a-n-a... Meni ihan jalat hyytelöks, kaiken sen muun jännityshytinän lisäks! Ihana mies
 15. Vihdoinkin pääsen kertomaan täällä oman huomenlahja ideani! (Tiesin että mies käy vaklimassa mun juttuja täälä, niin en tietenkään ennen häitä voinut paljastaa... ) Eli hankin miehelleni huomenlahjaksi Mercurin Vision partahöylän. Idea oli olemassa jo pitkään ja ihan alunperin mun piti ostaa partaveitsi, mutta sitten mies itse innostui joskus nettiä selatessaan tuosta höylästä. Päivitteli vielä että raaskisiko sitä ihan tuon hintaista ostaa, jos sittenkin hankkisi vain sen Futurin. Myhäilin siinä ittekseni että no tää oli aika selkeä juttu sitten, että kumman ostan Lisäks paketissa oli partavaahtoa ja -suti sekä säilytyskotelo höylälle. Ja kaksi Gantin kasvopyyhettä, pitäähän se juuri ajeltu nassu johonkin ylelliseen saada pyyhkiä! Kovasti mieluisa lahja tuntui olevan.