elope

Rouva
 • Content count

  6294
 • Joined

 • Last visited

About elope

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1298 profile views
 1. Moi! 

  Olin kokonaan unohtanut, että kyselit tuolla yhdessä ketjussa, minkä kirjan yritin ostaa siltä oudolta Tori-myyjältä.

  Se on Tiina Suhosen toimittama "Hetken vangit. Koreagrafien ja tanssikriitikkojen kirjoituksia". 

  Ihan epätoivoinen en tuon kanssa ole, koska se löytyy Teatterikorkeakoulun kirjastosta, mutta toki saa vinkata, jos se jostain muualtakin pulpahtaa esiin. :)

  Kiitos avusta!

  elope-Minna

  1. Taimiska

   Taimiska

   No huh, tää ei ollutkaan ihan helppo. Niistä kirjakontakteista ei ollut mitään apua, mutta antikvaarista bongasin täältä

   Jospa olis vielä saatavana.

    

   Leena

  2. elope

   elope

   Juu, ei ole helppo! :lol:

   Kiitos vinkistä, pitää tsekata, vieläkö kirja on myynnissä. :)

 2. @RedRabbit - Kyllä voi! Mukana pitää olla esteiden tutkintatodistus ja henkilöllisyyspaperit. Maistraatissa virka-aikaan tapahtuva vihkiminen on maksutonta, mutta sopimuksesta (ja erillisestä maksusta) vihkijän voi pyytää myös vihkimään muualle kuin maistraattiin. edit. Me asuimme vihkimisen aikaan Vantaalla, käytimme Helsingin maistraattia ja vihkiminen tapahtui muualla kuin maistraatissa virka-ajan ulkopuolella. Esteiden tutkintatodistus pitää hakea kotimaistraatista tai -seurakunnasta, jos kuuluu kirkkoon.
 3. Nyt vasta löysin tällaisen. Mukana naikkareissa vuodesta 2005.
 4. Huh-huh! Tuo on kyllä musta melkosen törkeetä... "minä tässä katselin..." Mun vakkarivastaus kaiken maailman mahantaputtelijoille ja mahaa tuijotteleville on tiukka katse silmiin ja samalla sanon "Se on kuule vaan läskiä!"
 5. Naulan kantaan o.O.o.! t. onnellinen aamu-unista ja aamiaisista vuoteessa säännöllisesti nauttiva
 6. Miu - niin tutun kuuloista... Monesti kun joku oudompi kuulee että meillä oli siviilivihkiminen, ovat kommentit juuri tuota "arkinen", "epäromanttinen" jne. Tekis mieli seuraavan kerran kommentoijalle sanoa, että odotappa, minä tuon huomenna mukanani meidän häävideon.
 7. Karpalot sopivat kinuskin kanssa erinomaisesti (tai jokin muu hapan vaihtoehto tasapainottamaan kinuskin makeutta)
 8. Toivottavasti heillä on hinnat kohdallaan Tässä varoilta myös Keski-Suomen Marttojen nettisivu & hinnasto http://www.martat.fi/toiminta/keski-suomi/ Hinnasto voimassa 16.8.2006 alkaen Kahvikuppi, asetti, lusikka ja leipälautanen 0,65 € Sokerikko ja kermakko 2,2 € Veitsi ja haarukka 0,15 € Keittolusikka ja jälkiruokalusikka 0,07 € Lautaset 0,30 € Jälkiruoka-astiat 0,20 € Lasit 0,25 € Tarjoiluastiat, kaatimet 2-3 € Tarjottimet 1-2 € Hääkakkuteline, 3 kerrosta 17 € Tarjoiluvälineet 0,50-1 Kattilat 5, 8, 10, 20, 25 ja 65 litraa 5-15 € Kahvinkeittimet 32, 90 ja 150 kkp 8,5-22€ Kahvinkeitin, Metos 22 € Teräs- ja lasivuoat 3 € Orakas -kuivuri 6€ /vrk Kahvisetti (muovinen) 0,10 € Mehumaija 7 € Lämpölevy 15 € Pumpputermos 4 € Keittolevy 5 € Varaukset ja tiedustelut Marttalasta p. (014) 611 308. mukavia hääsuunnitteluja!
 9. Hei AutumnBride, aloituksestasi ei selvinnyt oletteko jo kysyneet astioita vuokralle tai mistä päin Suomea olet... Monet catering firmat vuokraavat astioita varsin edullisesti. Samoin kyläyhdistyksillä yms. on usein astiastoja joita vuokrataan tarvitseville. Meillä oli omassa hääkahvitilaisuudessa skumppalasit paikalliselta catering-yrittäjältä ja muut astiat kylän naisjaostolta. En muista hintaa, muuta kuin että hyvin nimellinen summa. sanoo elope, jonka mielestä kerttisastiat on loistavia silloin kun ollaan retkellä tai reissussa niin että oikeiden astioiden roudaaminen mukana olisi kovin hankalaa... Toisaalta, jokaisella on oikeus tehdä niin kuin parhaaksi näkee. (joo... ja tunnustan olevani nirso tarjoiluasioissa, mutta koulutus & työkokemus alalla velvoittaa )
 10. Tietysti ihan makuasia... Itse ehkä suostuisin juuri ja juuri tarjoamaan laatikkoviiniä pienen budjetin kotibileissä jossa muu tarjoilukin on samaa tasoa (suoraan kaupasta ostettuja naksuja ja muuta pikkupurtavaa). Ymmärrän kyllä että isoissa häissä budjetti rajoittaa mitä voi tarjota. Mutta silti pitäisin tärkeänä että ruoka ja juoma kulkevat sekä laadultaan että "estetiikaltaan" käsi kädessä. (juu, ja tähän mun vastaukseen vaikuttaa varmaan mun takavuosien ravintola-alan työntekijätaustani)
 11. Erittäin hyviä kokemuksia! Tilasin vihkisormukseni heiltä viime kesänä ja kävin sitä varten Lahdessa, jossa otimme mitat ja suunnittelimme/muokkasimme valmista minua miellyttävää mallia kihlani kanssa yhteen sopivaksi. Sain juuri sellaisen sormuksen kuin halusinkin, palvelu oli erittäin hyvää (valmis sormus lähetettiin minulle kotiin postiennakolla, niin sitä ei tarvinnut edes erikseen lähteä Lahdesta hakemaan). Varaudu kesäaikaan muutaman viikon toimitusaikaan. Muistaakseni kultaseppä sanoi että heidän toimistonsa/verstaansa on muuttamassa Lahdesta Tampereelle. Mutta jos tämä on se sormus jonka tiedät haluavasi, niin vierailu Lahteen/Tampereelle kultasepän juttusille on ehdottomasti kannattava.
 12. Me soitettiin vihkimisen jälkeen vanhemmmille ja sisaruksille. Parin päivän sisällä vihkimisestä laitoimme myös kauniit kuvalliset kortit (itsetehdyt, kuvat digikamerasta) kaikille muille sukulaisille ja kavereille. Lähisukulaisia rauhoitti, kun pidimme kahvittelut heille jälkeenpäin. Kaikki olivat yllättyneitä, mutta iloisia puolestamme
 13. Meillä oli tämä: "Häät eivät synny kukista tai hääkelloista tai kynttilöistä, kirkon kuoreista ja pitseistä. Ne eivät kaipaa suurta väenpaljoutta tai avaraa näyttämöä. On vain kaksi ihmistä ja heidän rakkautensa jättää taakseen yksi elämä ja löytää toinen luottaen toisiinsa ja osoittaen todellista kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, antaen toisilleen voimaa ja rakkautta. Valmiina kohtaamaan mitkä tahansa vastoinkäymiset, joita tulevat vuodet saattavat tuoda." -Pam Brown-
 14. Ei kaduta. Kumpikin on aika harvinaisia nimiä. Uusi nimi on kauniimpi ja sointuvampi.