Jump to content
Naimisiin.info

elope

Rouva
  • Viestit

    7231
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1579 profiilin katselua

elope's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Moi! 

    Olin kokonaan unohtanut, että kyselit tuolla yhdessä ketjussa, minkä kirjan yritin ostaa siltä oudolta Tori-myyjältä.

    Se on Tiina Suhosen toimittama "Hetken vangit. Koreagrafien ja tanssikriitikkojen kirjoituksia". 

    Ihan epätoivoinen en tuon kanssa ole, koska se löytyy Teatterikorkeakoulun kirjastosta, mutta toki saa vinkata, jos se jostain muualtakin pulpahtaa esiin. :)

    Kiitos avusta!

    elope-Minna

    1. Taimiska

      Taimiska

      No huh, tää ei ollutkaan ihan helppo. Niistä kirjakontakteista ei ollut mitään apua, mutta antikvaarista bongasin täältä

      Jospa olis vielä saatavana.

       

      Leena

    2. elope

      elope

      Juu, ei ole helppo! :lol:

      Kiitos vinkistä, pitää tsekata, vieläkö kirja on myynnissä. :)

  2. @RedRabbit - Kyllä voi! Mukana pitää olla esteiden tutkintatodistus ja henkilöllisyyspaperit. Maistraatissa virka-aikaan tapahtuva vihkiminen on maksutonta, mutta sopimuksesta (ja erillisestä maksusta) vihkijän voi pyytää myös vihkimään muualle kuin maistraattiin. edit. Me asuimme vihkimisen aikaan Vantaalla, käytimme Helsingin maistraattia ja vihkiminen tapahtui muualla kuin maistraatissa virka-ajan ulkopuolella. Esteiden tutkintatodistus pitää hakea kotimaistraatista tai -seurakunnasta, jos kuuluu kirkkoon.
  3. Miu - niin tutun kuuloista... Monesti kun joku oudompi kuulee että meillä oli siviilivihkiminen, ovat kommentit juuri tuota "arkinen", "epäromanttinen" jne. Tekis mieli seuraavan kerran kommentoijalle sanoa, että odotappa, minä tuon huomenna mukanani meidän häävideon.
  4. Karpalot sopivat kinuskin kanssa erinomaisesti (tai jokin muu hapan vaihtoehto tasapainottamaan kinuskin makeutta)
  5. elope

    Kertakäyttöastiat häissä

    Toivottavasti heillä on hinnat kohdallaan Tässä varoilta myös Keski-Suomen Marttojen nettisivu & hinnasto http://www.martat.fi/toiminta/keski-suomi/ Hinnasto voimassa 16.8.2006 alkaen Kahvikuppi, asetti, lusikka ja leipälautanen 0,65 € Sokerikko ja kermakko 2,2 € Veitsi ja haarukka 0,15 € Keittolusikka ja jälkiruokalusikka 0,07 € Lautaset 0,30 € Jälkiruoka-astiat 0,20 € Lasit 0,25 € Tarjoiluastiat, kaatimet 2-3 € Tarjottimet 1-2 € Hääkakkuteline, 3 kerrosta 17 € Tarjoiluvälineet 0,50-1 Kattilat 5, 8, 10, 20, 25 ja 65 litraa 5-15 € Kahvinkeittimet 32, 90 ja 150 kkp 8,5-22€ Kahvinkeitin, Metos 22 € Teräs- ja lasivuoat 3 € Orakas -kuivuri 6€ /vrk Kahvisetti (muovinen) 0,10 € Mehumaija 7 € Lämpölevy 15 € Pumpputermos 4 € Keittolevy 5 € Varaukset ja tiedustelut Marttalasta p. (014) 611 308. mukavia hääsuunnitteluja!
  6. elope

    Kertakäyttöastiat häissä

    Hei AutumnBride, aloituksestasi ei selvinnyt oletteko jo kysyneet astioita vuokralle tai mistä päin Suomea olet... Monet catering firmat vuokraavat astioita varsin edullisesti. Samoin kyläyhdistyksillä yms. on usein astiastoja joita vuokrataan tarvitseville. Meillä oli omassa hääkahvitilaisuudessa skumppalasit paikalliselta catering-yrittäjältä ja muut astiat kylän naisjaostolta. En muista hintaa, muuta kuin että hyvin nimellinen summa. sanoo elope, jonka mielestä kerttisastiat on loistavia silloin kun ollaan retkellä tai reissussa niin että oikeiden astioiden roudaaminen mukana olisi kovin hankalaa... Toisaalta, jokaisella on oikeus tehdä niin kuin parhaaksi näkee. (joo... ja tunnustan olevani nirso tarjoiluasioissa, mutta koulutus & työkokemus alalla velvoittaa )
  7. Tietysti ihan makuasia... Itse ehkä suostuisin juuri ja juuri tarjoamaan laatikkoviiniä pienen budjetin kotibileissä jossa muu tarjoilukin on samaa tasoa (suoraan kaupasta ostettuja naksuja ja muuta pikkupurtavaa). Ymmärrän kyllä että isoissa häissä budjetti rajoittaa mitä voi tarjota. Mutta silti pitäisin tärkeänä että ruoka ja juoma kulkevat sekä laadultaan että "estetiikaltaan" käsi kädessä. (juu, ja tähän mun vastaukseen vaikuttaa varmaan mun takavuosien ravintola-alan työntekijätaustani)
  8. Erittäin hyviä kokemuksia! Tilasin vihkisormukseni heiltä viime kesänä ja kävin sitä varten Lahdessa, jossa otimme mitat ja suunnittelimme/muokkasimme valmista minua miellyttävää mallia kihlani kanssa yhteen sopivaksi. Sain juuri sellaisen sormuksen kuin halusinkin, palvelu oli erittäin hyvää (valmis sormus lähetettiin minulle kotiin postiennakolla, niin sitä ei tarvinnut edes erikseen lähteä Lahdesta hakemaan). Varaudu kesäaikaan muutaman viikon toimitusaikaan. Muistaakseni kultaseppä sanoi että heidän toimistonsa/verstaansa on muuttamassa Lahdesta Tampereelle. Mutta jos tämä on se sormus jonka tiedät haluavasi, niin vierailu Lahteen/Tampereelle kultasepän juttusille on ehdottomasti kannattava.
  9. Me soitettiin vihkimisen jälkeen vanhemmmille ja sisaruksille. Parin päivän sisällä vihkimisestä laitoimme myös kauniit kuvalliset kortit (itsetehdyt, kuvat digikamerasta) kaikille muille sukulaisille ja kavereille. Lähisukulaisia rauhoitti, kun pidimme kahvittelut heille jälkeenpäin. Kaikki olivat yllättyneitä, mutta iloisia puolestamme
  10. Meillä oli tämä: "Häät eivät synny kukista tai hääkelloista tai kynttilöistä, kirkon kuoreista ja pitseistä. Ne eivät kaipaa suurta väenpaljoutta tai avaraa näyttämöä. On vain kaksi ihmistä ja heidän rakkautensa jättää taakseen yksi elämä ja löytää toinen luottaen toisiinsa ja osoittaen todellista kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, antaen toisilleen voimaa ja rakkautta. Valmiina kohtaamaan mitkä tahansa vastoinkäymiset, joita tulevat vuodet saattavat tuoda." -Pam Brown-
  11. Ei kaduta. Kumpikin on aika harvinaisia nimiä. Uusi nimi on kauniimpi ja sointuvampi.
  12. Me menimme salaa naimisiin niin että vihkijää ja todistajia lukuun ottamatta kukaan ei tiennyt asiasta etukäteen. Sukulaisten ja ystävien kommentit ovat kaikki olleet yllättyneen iloisia Meidät vihittiin kuumailmapallossa ja kommentit ovat olleet "tuo on ihan teidän näköisenne tapa mennä naimisiin!" Suosittelen salaa karkaamista, oma kokemuksemme oli täydellinen vihkipäivä!
  13. dasta: Meillä on ollut sama meininki kaikissa suvun epävirallisissa kokoontumisissa (ylioppilasjuhlia ja täyslukusynttäreitä nyt viime aikoina). Toimii loistavasti!
×
×
  • Create New...